|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
26.11.2010 16:05:23   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Prej nad moškimi,ker še nimam kosila kuhanega za njega...sem še komaj za tamalo poskrbelauser posted image

zakaj pa toliko sediš na rač...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
26.11.2010 16:06:56   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Novopečena tašča (v kratkem razdobju sta se ji poročila sin in hči) sreča svojo dobro prijateljico. Ta jo vpraša kako kaj zakoni njenih otrok. Iz tašče se kar vsuje: "Oh, grozno, da ima ravno MOJ sin tako smolo in poroči tako leno žensko! Ti povem; kuha ji, pere, pospravlja. Za nameček je pa še ves nor nanjo, darila, rože, večerje... Saj bom še znorela!!" Prijateljica: "Ja to je pa hudo. Kako pa kaj hči?" Tašča: "Ja, ta ima pa srečo. Nimaš pojma, kakšnega zlatega moža ima! Vse ji naredi, da ji še s prstom ni treba migniti, pa kako jo ima rad...!"

kruta, ampak resnična user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
26.11.2010 16:08:08   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Prej nad moškimi,ker še nimam kosila kuhanega za njega...sem še komaj za tamalo poskrbelauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
26.11.2010 16:10:43   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Se samo javim,da vam povem,da je Saš v bolnici pristal.Ima namreč pljučnico,ampka zgleda samo virusno.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
26.11.2010 16:10:45   
Sacherca
banda rrjevska,spet mi je we are sorry spustlo user posted image

http://www.ribnican.si/default.asp?pid=modul_it_sl&mid=sl&wid=393&detailID=899&segid=0&ime=Sanke_-_ravne_s_sedezem

Matcar,upam,da bo Saš hitro doma pa da ne bo hujsega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
26.11.2010 16:11:03   
sami0804

To pa spljoh ni resuser posted image
Če bi sedela NA NJEM,bi bil do zdaj že v rezevnih delihuser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
26.11.2010 16:12:33   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
26.11.2010 16:13:03   
botrca

Če bi sedela NA NJEM,bi bil do zdaj že v rezevnih delihuser posted image user posted image user posted image user posted image

hahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
26.11.2010 16:13:30   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

In bi izkoristila priliko in se JAVNO zahvalila majakli za idejo o kopiranju...odkar jo uporabljam,je "we are sorry" pri nas preteklostuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
26.11.2010 16:14:28   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Kje se da kupit lepe sanke, po možnosti s tistim sedežem gori??????? Pa da niso ulala drage user posted image

midva sva takrat kupila sanke v BC, sedež pa v pikapolonici ker je bil cenejši user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
26.11.2010 16:14:54   
sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Novopečena tašča (v kratkem razdobju sta se ji poročila sin in hči) sreča svojo dobro prijateljico. Ta jo vpraša kako kaj zakoni njenih otrok. Iz tašče se kar vsuje: "Oh, grozno, da ima ravno MOJ sin tako smolo in poroči tako leno žensko! Ti povem; kuha ji, pere, pospravlja. Za nameček je pa še ves nor nanjo, darila, rože, večerje... Saj bom še znorela!!" Prijateljica: "Ja to je pa hudo. Kako pa kaj hči?" Tašča: "Ja, ta ima pa srečo. Nimaš pojma, kakšnega zlatega moža ima! Vse ji naredi, da ji še s prstom ni treba migniti, pa kako jo ima rad...!"

kruta, ampak resnična user posted image

Jap,moja tašča in mama bi se strinjaleuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
26.11.2010 16:15:02   
botrca

In bi izkoristila priliko in se JAVNO zahvalila majakli za idejo o kopiranju...odkar jo uporabljam,je "we are sorry" pri nas preteklostuser posted image

se strinjam user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
26.11.2010 16:17:15   
Sacherca

se strinjam user posted image

Ma jaz to vcasih pozabim in glih takrat me zajjjjj user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
26.11.2010 16:20:05   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

dan!

Se samo javim,da vam povem,da je Saš v bolnici pristal.Ima namreč pljučnico,ampka zgleda samo virusno.user posted image user posted image user posted image

Ostalo pa zvečer!
pa saj boš noter ostala z njim, ne?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
26.11.2010 16:27:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

v BC sem jih vidla...cene ne vem, verjetno je nabita...na kramarskem pri suhi robi, tam bi znali imetuser posted image

btw, kaj mi se letos še ne moremo sankat, ne?user posted image

zakaj pa ne?
Zadaj ti, spredaj pa in že šibata,,, user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
26.11.2010 16:27:50   
elevitka
ojoj matcar user posted image user posted image user posted image user posted image za saša... baje ful razhaja virusna plučnica jo ma sin od moje šefice že en mesec

tasa... torto mam fertik in čaka da prideš po njo

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
26.11.2010 16:29:05   
tasa_m

koliko je že star? 8 mesecev, ne? po moje komot lahko.
jaz tudi iščem take, da bojo mele gor tisti sedež, da je ne bo dol vrglo, ker držat se še tak ne znauser posted image aja, pa da ne bo pomote- ne bom je nekje dol spustila user posted image vlačila jo bom samo (ker sem napisala, da še se ne zna držat:) ) da ne bo kje socialna v ponedeljek prišla user posted image user posted image
Katy samo boš veretno mogla kako špago al pa kaj vmes dat. No, vsaj mi smo dali, je pa res da je bila lani še manj stara kot leto dni. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
26.11.2010 16:31:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

tasa... torto mam fertik in čaka da prideš po njo
oooo, je torta rekla da me čaka?? user posted image user posted image
Samo da se mi ecivo speče pa pridem. Okej, ker drugae se mi bo še zažgalo če to T. in L. pustim user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
26.11.2010 16:32:26   
katy83

SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj si pa ti imela v mislih,ko si rekla ,da boš malega naribalauser posted image ??

user posted image user posted image user posted image

sneg, samo tam nekje januarja za 14 dniuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
26.11.2010 16:33:12   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

v BC sem jih vidla...cene ne vem, verjetno je nabita...na kramarskem pri suhi robi, tam bi znali imetuser posted image

zakaj pa ne?
Zadaj ti, spredaj pa in že šibata,,, user posted image

no, saj jaz sem tak mislila, pa me je dragi takoj zabil, da je še T premaliuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
26.11.2010 16:33:46   
katy83

hahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

krepavam od smehauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
26.11.2010 16:34:39   
ly117
Dan!¨user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
26.11.2010 16:35:06   
katy83
no, naj povem, da snega nimam rada in me je že mama, ki je mislila danes prit klicala, da je ne bo...zaradi snega...ja, pa halo???, pa če sem že malemu sneg pokazala??? Saj je vse v hecu govorila, samo meni ni smešno. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
26.11.2010 16:35:39   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Dan!¨user posted image

oooooo, Lyuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
26.11.2010 16:35:42   
tasa_m

N A Š I    O T R O C I 

user posted image Saraya
 * A  & M

user posted image Vrtnica79
* L & V

user posted image Matcar
* Lea,
*Maks,
* Saš

user posted image Botrca
* Jan

user posted image Koala
* A

user posted image Marta
* Tinej

user posted image tasa_m
* Lija

user posted image Ly117
* Luka

user posted image Rubin.
* Lara
* Gaja 
* Zoja
user posted image

user posted image elevitka
* Tai

user posted image Rina22
* T.

user posted image Katy83

* Timotej

user posted image Lenči_
* M.

user posted image   Sami0804
* Mitja in Sara

user posted image Majakla
* Nik

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?