Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:46:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ punce doma imam hojico. Sem jo dobila, rabljeno. Pa sem rekla, da M. ne bom dajala noter, ker strogo prepovedujejo, samo zdaj me pa malo mika, ker se je M. začela dvigovat in se samo dere, če ni na nogah... Kaj če bi jo dala malo not? Za kake 10 min. ?... a bi fejst škodlo??? daj, ne bo ji nič škodilo za 5-10 minut
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:47:26
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, v svoji hiški sva. Pa saj ni neki problem, ker je otrok očitno glede spanja po meni in bi lahko čez dan šla z njim spat. Malo je problem, ker sem jaz res veeeliiikaaaaaaaaaa zaspanka...bila dokler nisem imela otroka...pa so me ure okoli 8. 9 -ih ubijale že prej, zdaj pa če ponoči še slabše spim, te pa tak brezveze. Je pa fora, da če imam kaj nujnega (ne vem ko sem delala na logističnem centru al pa praksa v šoli) pa se mi sploh ni problem vstat, v avtu si muziko nabijem in sem že polna energije. za odebeljeni tekst - tvoja realnost, moje sanje za ostalo pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:48:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Botrca - uf, to pa nisem vedela za nosečnost No, glede tašče pa te razumem, sem bivšo taščo nimela samega . V bistvu ti danes ni hotla nič slabega, ampak ko imaš enkrat poln k...c tašče, te vse moti, ne??? hvala za objemčke...ja prav imaš
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:49:33
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ punce doma imam hojico. Sem jo dobila, rabljeno. Pa sem rekla, da M. ne bom dajala noter, ker strogo prepovedujejo, samo zdaj me pa malo mika, ker se je M. začela dvigovat in se samo dere, če ni na nogah... Kaj če bi jo dala malo not? Za kake 10 min. ?... a bi fejst škodlo??? daj, ne bo ji nič škodilo za 5-10 minut Je že not... Ata me bo vbioo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:49:54
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ punce doma imam hojico. Sem jo dobila, rabljeno. Pa sem rekla, da M. ne bom dajala noter, ker strogo prepovedujejo, samo zdaj me pa malo mika, ker se je M. začela dvigovat in se samo dere, če ni na nogah... Kaj če bi jo dala malo not? Za kake 10 min. ?... a bi fejst škodlo??? mi smo tudi dobili hojico in sem jo včasih dala not, pa ji je blo full zanimivo, ker je lahko "prišla", kamor je želela. res je nisem dolgo not mela, tolko malo, da je bla pol mirna mislim,da nima kaj škodit. če smo mi bli kdaj v hojicah, pa smo zdaj normalni, tudi našim otrokom ne bo tak škodovala, kot pravijo.. moje mnenje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:49:57
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ punce doma imam hojico. Sem jo dobila, rabljeno. Pa sem rekla, da M. ne bom dajala noter, ker strogo prepovedujejo, samo zdaj me pa malo mika, ker se je M. začela dvigovat in se samo dere, če ni na nogah... Kaj če bi jo dala malo not? Za kake 10 min. ?... a bi fejst škodlo??? Par minut ne bo čisto nič škodilo. Probaj, pa boš vidla. Naš ni hotel bit not za nič na sveti, pa sem ga hotla dat not, da bi v miru lulala, mhm, vejš da. Zsaj pa pleže not, pa gor, pa bog ne daj, da mu kaj pomagam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:50:00
|
|
|
|
botrca
|
Grem se malo cartat z mojim , se tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:50:30
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ punce doma imam hojico. Sem jo dobila, rabljeno. Pa sem rekla, da M. ne bom dajala noter, ker strogo prepovedujejo, samo zdaj me pa malo mika, ker se je M. začela dvigovat in se samo dere, če ni na nogah... Kaj če bi jo dala malo not? Za kake 10 min. ?... a bi fejst škodlo??? daj, ne bo ji nič škodilo za 5-10 minut Je že not... Ata me bo vbioo eh, dedi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:52:34
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ce je bilo tak kot si ti napisala se meni zdi , da si pretiravala...Ce je smao vprasala in to rekla se meni res ne zdi nic takega....Ampak to je samo moje mnenje,da ne bo kakega ognja na RR Aja pa btw jaz tudi zivim v hisi,kjer v pritlicju zivita tast in tasca.... Glej, ne poznaš mojo taščo tak da ti zdaj težko vse razložim da me boš razumela...Jan je rojen s srčno napako in kadarkoli je bil kaj bolan je gnjavila s tem da če težko diha, da ovo da ono...nima pojma o pojmu...naprej ona je en hipohonder...smili se sama sebi...naprej...če ne bi komplicirala za vsako stvar bi še šlo tako pa jo imam pošteno pun ku...fer ...kaj si mislila... . Ma to zgodbo lahko enkrat na kavi povem, ti bo bolj jasno. Glede hipohonderstva pa tezko verjamem,da kdo prekasa mojo tasco...ASmpak to pa ni za javnost Aja saj ne recem,da moja kdaj ne bluzi,ko ima priloznost ampak verjames ali ne,jaz jo kao poslusam v bistvu jo sploh ne, in ko vidi,da ni nobenega odziva od mene in da me ne gane pet posto,obupa....resnicno Jaz moji prognoziram,da ko bo sla v penzijo bo v roku enega leta fasala demenco, 100% glede na vse dogodke.....Namesto,da bi lepo uzivala....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:53:10
|
|
|
|
botrca
|
Majakla kdo je tisti moški z brki? Na fb sem vidla med tvojimi slikami? Pa še moj ga pozna .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:54:44
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ punce doma imam hojico. Sem jo dobila, rabljeno. Pa sem rekla, da M. ne bom dajala noter, ker strogo prepovedujejo, samo zdaj me pa malo mika, ker se je M. začela dvigovat in se samo dere, če ni na nogah... Kaj če bi jo dala malo not? Za kake 10 min. ?... a bi fejst škodlo??? daj, ne bo ji nič škodilo za 5-10 minut Je že not... Ata me bo vbioo eh, dedi Jaa.. najlažje jim je pametovat, ko so večinoma tak na šihtu, pa ne vejo kak je če si z detetom cele dneve doma... Evo.. fotoaparat je že leto po tleh...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:55:35
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla kdo je tisti moški z brki? Na fb sem vidla med tvojimi slikami? Pa še moj ga pozna . duuugi??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:56:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83mpak če bi imela kafe avtomat bi imela tistega gostilniškega, pač manjšega seveda. Cene tam okoli 1000€ se začne. Všeč so mi skromne punce kak si me pa zdaj nasmejala
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:57:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla kdo je tisti moški z brki? Na fb sem vidla med tvojimi slikami? Pa še moj ga pozna . duuugi?? sedi
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:58:34
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla kdo je tisti moški z brki? Na fb sem vidla med tvojimi slikami? Pa še moj ga pozna . duuugi?? sedi zakaj? če pa ga jaz tud poznam.. Dugi ga kličejo.. mensezdi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:59:28
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ojla babike. Nisem bila na kafetkanju , ker je se je T vsakih 15 minut zbujal ponoči. Ne vem kaj mu je zadnje čase? Pol sem pa itak zjutraj cela čorava. Tako, da punce, ne zamerit, da me ni bilo, resnično nisem bla zjutraj razpoložena za karkoli druga kot za spanje. Prebrala sem vas že, pokomentiram pa kasneje. vem kako je to, če se na kratke intervale zbuja. Vrjetno so to zobki pa to nas mantra že od ... juhuhu ... dooolgooo, pa ni vsako noč isto. Se vsi malo obrnemo, pa spimo dalje. ja, saj pri nas tudi ni vsako noč...hvala bogu. Sumim pa zobek, ker se mu 2. zobek že konkretno vidi, ni pa še zunaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:00:56
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla kdo je tisti moški z brki? Na fb sem vidla med tvojimi slikami? Pa še moj ga pozna . Po mojem misliš strica Edeka ali morda strica Brankota??? Edeka bolj vsi poznajo, tudi Lenci, ne? Greif iz Plauča, Ciringe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:01:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ boga tašča smešno ti je...pazi se saj se vidiva v kratkem lenči, pazi se botrce, ko je jezna, se je raje izogibaj hehehehehe...ti bo povedala kakšna sem ma zdaj me je pa strah. Bom pesa cuj prpelala... nič bat..mene se drži al pa katy...lajama bolj kot vsi pesi skup
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:02:13
|
|
|
|
botrca
|
Majakla kdaj si se pa poročila? Zakaj si tako žalostna? Brata pa poznam...od kod pa si ti al tvoj? Svečina?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:03:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla kdo je tisti moški z brki? Na fb sem vidla med tvojimi slikami? Pa še moj ga pozna . duuugi?? sedi zakaj? če pa ga jaz tud poznam.. Dugi ga kličejo.. mensezdi kak si me pa zdaj nasmejala...nisem vedla da ga tako kličejo...sorry
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:04:08
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ boga tašča smešno ti je...pazi se saj se vidiva v kratkem lenči, pazi se botrce, ko je jezna, se je raje izogibaj hehehehehe...ti bo povedala kakšna sem ma zdaj me je pa strah. Bom pesa cuj prpelala... nič bat..mene se drži al pa katy...lajama bolj kot vsi pesi skup neke opasne ste. Sem mislila, da ste bolj miroljubne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:04:32
|
|
|
|
sami0804
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ce je bilo tak kot si ti napisala se meni zdi , da si pretiravala...Ce je smao vprasala in to rekla se meni res ne zdi nic takega....Ampak to je samo moje mnenje,da ne bo kakega ognja na RR [/quote] Me veseli,da nisem edina,ki tako razmišlja...verjetno je težje,če živite skupaj,ampak v tem primeru sem jaz spet na strani tašče,žal... Ne vem,no,verjetno bi bilo vse skupaj lažje,če tudi snahe ne bi vidle napada v vsaki taščini besedi-in konec koncev ja,tudi me bomo nekoč tašče in povejte,a ni najlepše na svetu nekomu dat kak dobronamerni nasvet (zamislite si,kaka bo nega otroka ali vtgoja čez 25 let,če imamo že me med sabo različne načine)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:05:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla kdaj si se pa poročila? Zakaj si tako žalostna? Brata pa poznam...od kod pa si ti al tvoj? Svečina? Tomažek je od mojega brat, in so skoraj iz Svečine, no, zdaj je še le najmlajši tam doma, druga dva že odpelana. Žalostna? Kje? Ej, Sami, ti pa maš take, da jaz crkavam, sem pa v službi, te veš ne!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?