Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:26:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 babe zmešane...grem...kuhat idi, idi...pa ne pozabi na sladico
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:27:14
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ boga tašča smešno ti je...pazi se saj se vidiva v kratkem lenči, pazi se botrce, ko je jezna, se je raje izogibaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:30:34
|
|
|
|
rina22
|
Mogoče katera ve kaj o včerajšnji nesreči na pomurski AC? Bila pa je v smeri proti MS malo dlje od Sp. Senarske ????? Ni blo lepo za videt in zastoji taki, da..... Ve katera kaj? Nikjer nisem nič zasledila....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:31:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ boga tašča smešno ti je...pazi se saj se vidiva v kratkem lenči, pazi se botrce, ko je jezna, se je raje izogibaj hehehehehe...ti bo povedala kakšna sem
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:32:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Mogoče katera ve kaj o včerajšnji nesreči na pomurski AC? Bila pa je v smeri proti MS malo dlje od Sp. Senarske ????? Ni blo lepo za videt in zastoji taki, da..... Ve katera kaj? Nikjer nisem nič zasledila.... nič ne vem o tem...poglej na 24ur.com
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:33:20
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ boga tašča smešno ti je...pazi se saj se vidiva v kratkem lenči, pazi se botrce, ko je jezna, se je raje izogibaj hehehehehe...ti bo povedala kakšna sem ma zdaj me je pa strah. Bom pesa cuj prpelala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:33:26
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Mogoče katera ve kaj o včerajšnji nesreči na pomurski AC? Bila pa je v smeri proti MS malo dlje od Sp. Senarske ????? Ni blo lepo za videt in zastoji taki, da..... Ve katera kaj? Nikjer nisem nič zasledila.... nič ne vem o tem...poglej na 24ur.com Nič nisem našla, verjetno je bila le materialna škoda. Upam. Ker videt je blo res grozno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:35:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ma zdaj me je pa strah. Bom pesa cuj prpelala... jaz tudi...taščo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:36:41
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ojla babike. Nisem bila na kafetkanju , ker je se je T vsakih 15 minut zbujal ponoči. Ne vem kaj mu je zadnje čase? Pol sem pa itak zjutraj cela čorava. Tako, da punce, ne zamerit, da me ni bilo, resnično nisem bla zjutraj razpoložena za karkoli druga kot za spanje. Prebrala sem vas že, pokomentiram pa kasneje. vem kako je to, če se na kratke intervale zbuja. Vrjetno so to zobki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:37:22
|
|
|
|
majakla
|
Imam do takrat, ko bom tašča, še malo cajta, da se naučim jezik šparat, ker drugače ... Včeraj sem se z mami skregala, ker ni nekaj po moje naredila, ups. Sami, ti pa to ne beri, da me ne boš spet kam prijavljala!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:38:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ojla babike. Nisem bila na kafetkanju , ker je se je T vsakih 15 minut zbujal ponoči. Ne vem kaj mu je zadnje čase? Pol sem pa itak zjutraj cela čorava. Tako, da punce, ne zamerit, da me ni bilo, resnično nisem bla zjutraj razpoložena za karkoli druga kot za spanje. Prebrala sem vas že, pokomentiram pa kasneje. vem kako je to, če se na kratke intervale zbuja. Vrjetno so to zobki pa to nas mantra že od ... juhuhu ... dooolgooo, pa ni vsako noč isto. Se vsi malo obrnemo, pa spimo dalje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:40:16
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ma zdaj me je pa strah. Bom pesa cuj prpelala... jaz tudi...taščo jooooj neeee.. Mam eno čist dovolj... preko teče!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:41:16
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Joooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj en dan bom v zaporu pristala, ker jo bom z golimi rokami zadavila....baba fardamana, glupa, zabita.... . KDO??? moja tašča...kak mi je prej dvignila pritisk...nisem se mogla zadržat sem jo nadrla in svoje povedala...vprašala me je če je Jan bolan, pa če slučajno težko diha ...ker je ona bolana oz. kašlja ful in ji je zdravnik rekel da naj dvigne vzglavnik da to pomaga...mislim, sem ji rekla da kaj bluzi če sploh ne ve kaj mu je, da kaj ima sebe z njim za primerjat...in kaj jo sploh briga, naj se zase briga bo imela kaj za delat....to vse sem ji povedala ker nisem več mogla bit tiho. Ce je bilo tak kot si ti napisala se meni zdi , da si pretiravala...Ce je smao vprasala in to rekla se meni res ne zdi nic takega....Ampak to je samo moje mnenje,da ne bo kakega ognja na RR Aja pa btw jaz tudi zivim v hisi,kjer v pritlicju zivita tast in tasca....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:41:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ jooooj neeee.. Mam eno čist dovolj... preko teče! nič bat sama pridem, mogoče s sinom...tašča pa naj sama doma laja v prazno
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:41:42
|
|
|
|
katy83
|
Rina, v svoji hiški sva. Pa saj ni neki problem, ker je otrok očitno glede spanja po meni in bi lahko čez dan šla z njim spat. Malo je problem, ker sem jaz res veeeliiikaaaaaaaaaa zaspanka...bila dokler nisem imela otroka...pa so me ure okoli 8. 9 -ih ubijale že prej, zdaj pa če ponoči še slabše spim, te pa tak brezveze. Je pa fora, da če imam kaj nujnega (ne vem ko sem delala na logističnem centru al pa praksa v šoli) pa se mi sploh ni problem vstat, v avtu si muziko nabijem in sem že polna energije. Tasa, Botrca, Sami - vsem pošiljam za otročke. Če sem katero pozabla, še njej. Se mi zdi, da so itak v večini vsi bolani. Vsem pikepoke. kafe avtomat - moja svakinja ima tega iz reklame in kava je super dobra, ampak so pa drage kavice, tak da.. Jaz itak nisem kofetkar neki, ampak če bi imela kafe avtomat bi imela tistega gostilniškega, pač manjšega seveda. Cene tam okoli 1000€ se začne. Botrca - uf, to pa nisem vedela za nosečnost No, glede tašče pa te razumem, sem bivšo taščo nimela samega . V bistvu ti danes ni hotla nič slabega, ampak ko imaš enkrat poln k...c tašče, te vse moti, ne??? Matcar - javi kak je blo na pregledu. Marta - tudi jaz sem že v skrbeh
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:41:52
|
|
|
|
Lenči_
|
punce doma imam hojico. Sem jo dobila, rabljeno. Pa sem rekla, da M. ne bom dajala noter, ker strogo prepovedujejo, samo zdaj me pa malo mika, ker se je M. začela dvigovat in se samo dere, če ni na nogah... Kaj če bi jo dala malo not? Za kake 10 min. ?... a bi fejst škodlo???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:42:06
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Imam do takrat, ko bom tašča, še malo cajta, da se naučim jezik šparat, ker drugače ... Včeraj sem se z mami skregala, ker ni nekaj po moje naredila, ups. Sami, ti pa to ne beri, da me ne boš spet kam prijavljala! No tu bi se jaz tudi.....ce pac nekdo ne uposteva mojih napotkov za najinega otroka in dela po svoje....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:43:45
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ojla babike. Nisem bila na kafetkanju , ker je se je T vsakih 15 minut zbujal ponoči. Ne vem kaj mu je zadnje čase? Pol sem pa itak zjutraj cela čorava. Tako, da punce, ne zamerit, da me ni bilo, resnično nisem bla zjutraj razpoložena za karkoli druga kot za spanje. Prebrala sem vas že, pokomentiram pa kasneje. vem kako je to, če se na kratke intervale zbuja. Vrjetno so to zobki pa to nas mantra že od ... juhuhu ... dooolgooo, pa ni vsako noč isto. Se vsi malo obrnemo, pa spimo dalje. Nas od 6 meseca naprej. Naj bi pa trajalo do 1 leta ali še več.. Tak nekak sem brala... Upam, da bo hitro mimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:43:59
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ boga tašča smešno ti je...pazi se saj se vidiva v kratkem lenči, pazi se botrce, ko je jezna, se je raje izogibaj hehehehehe...ti bo povedala kakšna sem ma zdaj me je pa strah. Bom pesa cuj prpelala... nič bat..mene se drži al pa katy...lajama bolj kot vsi pesi skup
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:44:50
|
|
|
|
Sacherca
|
Mi bili eno uro zunaj,prisli noter,pojedli zelenjavno juhico,ki sem jo ze zjutraj naredila...Zdaj sta malo gledala Piko nogavicko...pol pa gremo malo pocivat....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:45:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ce je bilo tak kot si ti napisala se meni zdi , da si pretiravala...Ce je smao vprasala in to rekla se meni res ne zdi nic takega....Ampak to je samo moje mnenje,da ne bo kakega ognja na RR Aja pa btw jaz tudi zivim v hisi,kjer v pritlicju zivita tast in tasca.... Glej, ne poznaš mojo taščo tak da ti zdaj težko vse razložim da me boš razumela...Jan je rojen s srčno napako in kadarkoli je bil kaj bolan je gnjavila s tem da če težko diha, da ovo da ono...nima pojma o pojmu...naprej ona je en hipohonder...smili se sama sebi...naprej...če ne bi komplicirala za vsako stvar bi še šlo tako pa jo imam pošteno pun ku...fer ...kaj si mislila... . Ma to zgodbo lahko enkrat na kavi povem, ti bo bolj jasno.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:45:43
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ punce doma imam hojico. Sem jo dobila, rabljeno. Pa sem rekla, da M. ne bom dajala noter, ker strogo prepovedujejo, samo zdaj me pa malo mika, ker se je M. začela dvigovat in se samo dere, če ni na nogah... Kaj če bi jo dala malo not? Za kake 10 min. ?... a bi fejst škodlo??? Nimam nasveta,ker jaz nisem imela hojice..oz jaz kot dete sem bila v njej,moje dete je pa ni imelo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?