|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
26.11.2010 13:07:08   
botrca
Sami0804 če bi poznala mojo taščo in celotno zgodbo bi drugače razmišljala verjemi.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
26.11.2010 13:07:55   
botrca
Majakla poglej pod one slike ko ati čaga pa mi na oni skupinski povej kdo je punca spredaj v črni jakni?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
26.11.2010 13:08:07   
majakla
Pa to si tud lahko mislite, koooliiiko
sem danes naredila?!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
26.11.2010 13:08:24   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Ej, Sami, ti pa maš take, da jaz crkavam, sem pa v
službi, te veš ne!!! user posted image

Pazi se...bojo mislili,da v službi tak uživaš,pa ti bojo šiht podaljšaliuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
26.11.2010 13:08:56   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: katy83mpak če bi imela kafe avtomat bi imela tistega gostilniškega, pač manjšega seveda. user posted image Cene tam okoli 1000€ se začne. user posted image

Všeč so mi skromne punce user posted image user posted image user posted image

čuj, Sami midve pa res gojiva neke simpatije druga do druge. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
26.11.2010 13:09:08   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Sami0804 če bi poznala mojo taščo in celotno zgodbo bi drugače razmišljala verjemi.

Saj ti moje tudi ne poznaš...user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
26.11.2010 13:10:29   
majakla
Botrca: mater si ti radovedna,
grem sliko iskat in usnjeno jakno.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
26.11.2010 13:10:40   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: katy83mpak če bi imela kafe avtomat bi imela tistega gostilniškega, pač manjšega seveda. user posted image Cene tam okoli 1000€ se začne. user posted image

se sprašujem zakaj...user posted image če ti je všeč stvar,ki jo imam jaz že vrh glaveuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
26.11.2010 13:12:06   
botrca

Botrca: mater si ti radovedna,
grem sliko iskat in usnjeno jakno.

vem ja...saj si v službi user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
26.11.2010 13:12:16   
sami0804

sem danes naredila?!

Verjetno isto kot jaz,edino ti si za to plačana,mene bo pa mojuser posted image user posted image user posted image in potem še user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
26.11.2010 13:12:36   
katy83
hojica - jaz sem proti, ampak poznam veliko mamic, ki jim je hojica olajšala stvari...pač za 15 minut so imele malo mirauser posted image ...no, našemu žemljo daš, pa je miruser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
26.11.2010 13:12:57   
botrca

user posted image je to dobro al slabo user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
26.11.2010 13:13:38   
botrca

sem danes naredila?!

Verjetno isto kot jaz,edino ti si za to plačana,mene bo pa mojuser posted image user posted image user posted image in potem še user posted image user posted image

to je pa že nasilje nad ženskami user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
26.11.2010 13:13:54   
katy83

se sprašujem zakaj...user posted image če ti je všeč stvar,ki jo imam jaz že vrh glaveuser posted image

ja, no vidiš kak bi se dopolnjevale...ko bi tebi nekaj blo že brezveze, bi jaz postala navdušenauser posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
26.11.2010 13:14:24   
sami0804

user posted image je to dobro al slabo user posted image

za tebe verjetno dobro...glede na to,da nisi glih "tašča fan",jaz pa načeloma nimam problemov z njouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
26.11.2010 13:15:35   
botrca

za tebe verjetno dobro...glede na to,da nisi glih "tašča fan",jaz pa načeloma nimam problemov z njouser posted image

jaz jih tudi ne bi imela, če ne bi živeli pod eno streho user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
26.11.2010 13:15:59   
sami0804

sem danes naredila?!

to je pa že nasilje nad ženskami user posted image

Prej nad moškimi,ker še nimam kosila kuhanega za njega...sem še komaj za tamalo poskrbelauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
26.11.2010 13:16:09   
majakla
Črni jakni, pa špegle na glavi, pa teniske?

Suza Koban (taxi vozi občasno)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
26.11.2010 13:16:55   
sami0804

ja, no vidiš kak bi se dopolnjevale...ko bi tebi nekaj blo že brezveze, bi jaz postala navdušenauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
26.11.2010 13:17:34   
tasa_m

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
26.11.2010 13:20:01   
elevitka
DAN!

babe naspidirane.... kam te klofate tolk- že 40 minut berem pa vas ne morem dohitet, komaj preberem eno stran do konca že vidim spodaj eno cifro strani cuj....

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
26.11.2010 13:21:10   
majakla
Novopečena tašča (v kratkem razdobju sta se ji poročila sin in hči) sreča svojo dobro prijateljico. Ta jo vpraša kako kaj zakoni njenih otrok. Iz tašče se kar vsuje: "Oh, grozno, da ima ravno MOJ sin tako smolo in poroči tako leno žensko! Ti povem; kuha ji, pere, pospravlja. Za nameček je pa še ves nor nanjo, darila, rože, večerje... Saj bom še znorela!!" Prijateljica: "Ja to je pa hudo. Kako pa kaj hči?" Tašča: "Ja, ta ima pa srečo. Nimaš pojma, kakšnega zlatega moža ima! Vse ji naredi, da ji še s prstom ni treba migniti, pa kako jo ima rad...!"

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
26.11.2010 13:21:13   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Rina, v svoji hiški sva. Pa saj ni neki problem, ker je otrok očitno glede spanja po meni in bi lahko čez dan šla z njim spat. Malo je problem, ker sem jaz res veeeliiikaaaaaaaaaa zaspanka...bila dokler nisem imela otroka...pa so me ure okoli 8. 9 -ih ubijale že prej, zdaj pa če ponoči še slabše spim, te pa tak brezveze. Je pa fora, da če imam kaj nujnega (ne vem ko sem delala na logističnem centru al pa praksa v šoli) pa se mi sploh ni problem vstat, v avtu si muziko nabijem in sem že polna energije. user posted image

za odebeljeni tekst - tvoja realnost, moje sanje user posted image user posted image

za ostalo pa user posted image user posted image

ja, priznam fajn je...je še daleč  od mojih sanj...je to le vikend hiška, ampak trenutno dovolj...pa še za sebe smo...čakamo pa na gradbeno in takrat bi povečali...hiško in družinske članeuser posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
26.11.2010 13:22:14   
katy83

Novopečena tašča (v kratkem razdobju sta se ji poročila sin in hči) sreča svojo dobro prijateljico. Ta jo vpraša kako kaj zakoni njenih otrok. Iz tašče se kar vsuje: "Oh, grozno, da ima ravno MOJ sin tako smolo in poroči tako leno žensko! Ti povem; kuha ji, pere, pospravlja. Za nameček je pa še ves nor nanjo, darila, rože, večerje... Saj bom še znorela!!" Prijateljica: "Ja to je pa hudo. Kako pa kaj hči?" Tašča: "Ja, ta ima pa srečo. Nimaš pojma, kakšnega zlatega moža ima! Vse ji naredi, da ji še s prstom ni treba migniti, pa kako jo ima rad...!"

ja, dobra je ta. Pa tak če se mene vpraša...zelo realna. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
26.11.2010 13:25:09   
majakla
Dva prijatelja se pogovarjata. Reče prvi: "Včeraj smo imeli doma pravo sranje. Za kosilo smo hoteli imeti krompir. Taščo sem poslal v klet ponj, pa je padla po stopnicah in se polomila." drugi vpraša: "In kaj ste storili potem?" Prvi: "Nič, makarone smo jedli."

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?