Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:48:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ...sem zato še toliko bolj skeptična glede Sarinega kašlja,ker p kar serijsko predpisujejo Flixotide Saj pomaga ful,samo takoj ko končamo s kuro,pa kašlja naprej...meni to ni normalno kaj se ji skozi ponavlja? Več ali manj...lani se ji je celo zimo ponavljalo Sem že lani opazila, da so eni kašljali celo zimo, niso in niso se ga rešili.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:05:51
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ mail od Chuck Norris-a : gmail@chucknorris.com Ha, ha, ha, . . . In finta je .................kje?? ja eni pač ne razumejo vicev
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:06:32
|
|
|
|
botrca
|
Joooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj en dan bom v zaporu pristala, ker jo bom z golimi rokami zadavila....baba fardamana, glupa, zabita.... .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:06:59
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ mail od Chuck Norris-a : gmail@chucknorris.com Ha, ha, ha, . . . In finta je .................kje?? On je taki as, da tam ko nam piše gmail, njemu piše C. N.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:07:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ mail od Chuck Norris-a : gmail@chucknorris.com Ha, ha, ha, . . . In finta je .................kje?? piši mu na ta mail pa boš vidla
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:07:23
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Joooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj en dan bom v zaporu pristala, ker jo bom z golimi rokami zadavila....baba fardamana, glupa, zabita.... .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:07:52
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ mail od Chuck Norris-a : gmail@chucknorris.com Ha, ha, ha, . . . In finta je .................kje?? piši mu na ta mail pa boš vidla buaahaaahaaa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:08:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Joooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj en dan bom v zaporu pristala, ker jo bom z golimi rokami zadavila....baba fardamana, glupa, zabita.... . KDO???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:10:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ mail od Chuck Norris-a : gmail@chucknorris.com Ha, ha, ha, . . . In finta je .................kje?? piši mu na ta mail pa boš vidla buaahaaahaaa Hihihihihihiihihihihihhhiiiiiii . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:10:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ mail od Chuck Norris-a : gmail@chucknorris.com Ha, ha, ha, . . . In finta je .................kje?? ja eni pač ne razumejo vicev ker sem blond
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:12:34
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ mail od Chuck Norris-a : gmail@chucknorris.com Ha, ha, ha, . . . In finta je .................kje?? piši mu na ta mail pa boš vidla buaahaaahaaa Hihihihihihiihihihihihhhiiiiiii . . . babe zmešane...grem...kuhat
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:13:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Joooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj en dan bom v zaporu pristala, ker jo bom z golimi rokami zadavila....baba fardamana, glupa, zabita.... . KDO??? moja tašča...kak mi je prej dvignila pritisk...nisem se mogla zadržat sem jo nadrla in svoje povedala...vprašala me je če je Jan bolan, pa če slučajno težko diha ...ker je ona bolana oz. kašlja ful in ji je zdravnik rekel da naj dvigne vzglavnik da to pomaga...mislim, sem ji rekla da kaj bluzi če sploh ne ve kaj mu je, da kaj ima sebe z njim za primerjat...in kaj jo sploh briga, naj se zase briga bo imela kaj za delat....to vse sem ji povedala ker nisem več mogla bit tiho.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:14:21
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Joooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj en dan bom v zaporu pristala, ker jo bom z golimi rokami zadavila....baba fardamana, glupa, zabita.... . KDO??? moja tašča...kak mi je prej dvignila pritisk...nisem se mogla zadržat sem jo nadrla in svoje povedala...vprašala me je če je Jan bolan, pa če slučajno težko diha ...ker je ona bolana oz. kašlja ful in ji je zdravnik rekel da naj dvigne vzglavnik da to pomaga...mislim, sem ji rekla da kaj bluzi če sploh ne ve kaj mu je, da kaj ima sebe z njim za primerjat...in kaj jo sploh briga, naj se zase briga bo imela kaj za delat....to vse sem ji povedala ker nisem več mogla bit tiho. boga tašča
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:19:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Joooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj en dan bom v zaporu pristala, ker jo bom z golimi rokami zadavila....baba fardamana, glupa, zabita.... . KDO??? moja tašča...kak mi je prej dvignila pritisk...nisem se mogla zadržat sem jo nadrla in svoje povedala...vprašala me je če je Jan bolan, pa če slučajno težko diha ...ker je ona bolana oz. kašlja ful in ji je zdravnik rekel da naj dvigne vzglavnik da to pomaga...mislim, sem ji rekla da kaj bluzi če sploh ne ve kaj mu je, da kaj ima sebe z njim za primerjat...in kaj jo sploh briga, naj se zase briga bo imela kaj za delat....to vse sem ji povedala ker nisem več mogla bit tiho. ojoj, težke besede
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:20:03
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Joooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj en dan bom v zaporu pristala, ker jo bom z golimi rokami zadavila....baba fardamana, glupa, zabita.... . tudi jaz si to mislim o eni ženščini
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:20:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Joooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj en dan bom v zaporu pristala, ker jo bom z golimi rokami zadavila....baba fardamana, glupa, zabita.... . KDO??? moja tašča...kak mi je prej dvignila pritisk...nisem se mogla zadržat sem jo nadrla in svoje povedala...vprašala me je če je Jan bolan, pa če slučajno težko diha ...ker je ona bolana oz. kašlja ful in ji je zdravnik rekel da naj dvigne vzglavnik da to pomaga...mislim, sem ji rekla da kaj bluzi če sploh ne ve kaj mu je, da kaj ima sebe z njim za primerjat...in kaj jo sploh briga, naj se zase briga bo imela kaj za delat....to vse sem ji povedala ker nisem več mogla bit tiho. Jaz ti dam vse prav, dobro si ji povedala ... ampak ... čuj, kaj pa ko bomo me nekega dne tašče???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:22:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla čuj, kaj pa ko bomo me nekega dne tašče??? takšna ne bom sigurno, ker moja je unikat takih hvala bogu več ne delajo, kar je rojeno pred 1. sv. vojno...pa če bo možno da ne živimo skupaj bom najbolj srečna
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:22:14
|
|
|
|
katy83
|
ojla babike. Nisem bila na kafetkanju , ker je se je T vsakih 15 minut zbujal ponoči. Ne vem kaj mu je zadnje čase? Pol sem pa itak zjutraj cela čorava. Tako, da punce, ne zamerit, da me ni bilo, resnično nisem bla zjutraj razpoložena za karkoli druga kot za spanje. Prebrala sem vas že, pokomentiram pa kasneje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:22:35
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla kaj pa ko bomo me nekega dne tašče??? hm... si predstavljaš da ti snaha tole reče? tvoja reakcija? daj domišljiji prosto pot
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:24:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ boga tašča smešno ti je...pazi se saj se vidiva v kratkem
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:25:06
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ojla babike. Nisem bila na kafetkanju , ker je se je T vsakih 15 minut zbujal ponoči. Ne vem kaj mu je zadnje čase? Pol sem pa itak zjutraj cela čorava. Tako, da punce, ne zamerit, da me ni bilo, resnično nisem bla zjutraj razpoložena za karkoli druga kot za spanje. Prebrala sem vas že, pokomentiram pa kasneje. katy, vidva sta pri tvojih, njegovih ali živita v svoji hiši? vprašam, ker če maš mamo ali taščo blizu, lahko ona malo popazi T,ti pa se malo odpočiješ meni tak paše, ko gremo k mojim. moja dva tak komaj čakata, da T vidita, pol pa jo lepo popazita, jaz pa hop v MOJO posteljo in že me ni 2 urci tega si sicer tu ne morem privoščit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:25:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ...se je T vsakih 15 minut zbujal ponoči. za T in zate
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:25:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla kaj pa ko bomo me nekega dne tašče??? hm... si predstavljaš da ti snaha tole reče? tvoja reakcija? daj domišljiji prosto pot nečeš vedet
< Sporočilo je popravil botrca -- 26.11.2010 12:26:14 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 12:26:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla čuj, kaj pa ko bomo me nekega dne tašče??? takšna ne bom sigurno, ker moja je unikat takih hvala bogu več ne delajo, kar je rojeno pred 1. sv. vojno...pa če bo možno da ne živimo skupaj bom najbolj srečna hb, da jaz nimam take tašče. moja je res fajn ampak ima pa ona taščo, ki je sam do nje... in ja, res je groza, če maš tako taščo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?