Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:43:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m coffe time, pridite. Midve z Lijiko sva doma ti pa delaš lušte...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:44:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca mmmmmmmmmmm njami, njami še bi mami...obožujem prazne rogljičke...joj kak bi šla zdaj v trgovino pa ne morem ...tasa_m i love you too
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:44:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hvala...samo sem zgleda neko alergijo fasala-bolj kot jih gledam,bolj mi slina po bradi teče... pa daj no se smejim ko pr norcih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:46:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ona je moja vzornica Upam,da nikoli ne bom v situaciji kot je njena (če bii imela čarobno paličico,bi tudi iz njenega življenja izbrisala veliko slabih stvari,da ne bo pomote),ampak,če bi bila,bi si želela,da bi imela toliko moči,kot jo ima ona...in poleg vsega hudega,kar doživlja,se tako trudi,da bi pomagala vsem okoli sebe,da je to enostavno-neverjetno...res je punca,ki se ji lahko samo klanjaš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:50:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Za rafaelo kroglice-katero hočeš V receptu je sicer alpska smetana,samo meni je bolj pri srcu rastlinska,samo dam manj cukra,ker je že smetana sladka,pa žlico margarine,ker se masa lepše poveže... daj sami, daj mi tvojo gsm cifro da te pokličem, če mi kaj skup nebo šlo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:50:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Drugace pa se meni zdi otroka pokopat nekaj res najhujsega kar si sploh lahko zamislim Imamo druzinsko prijateljico,ki so ji pre nekaj leti ubili sina tu v Mb...katasrofa kaj za ene bolecine ....In reva kot,da se ni dovolj hudega dozivela....Zdaj se bori z rakom ojej Moja sestrca je tudi umrla, ko je bila stara 10 dni ampak okej, to je drugače, kot pa če imaš otroka nekaj mesecev/let pr sebi V vsakem primeru pa boli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:55:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mislim,da je blo dano ven par dni po tistem,ko so povedali,da je vsaka druga ženska žrtev nasilja...kot neka replika... Je bilo govora o te,da je tudi več moških,kot si mislimo žrtev fizičnega in predvsem psihičnega nasilja No,majaklin mož spada v kategorijo.....ma saj je sama napisala,kak ga je maltretirala verjamem da so tudi moški deležni tega, samo se premalo govori o tem...se mi zdi da je bolj poudarek na trpinčenih ženskah majakla kaj si bogemu možu naredila ? Saj je vse priznala-s knjigami ga je obmetavala
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:57:23
|
|
|
|
Lenči_
|
Jutro/dan FAjn čvekanje želim babam, ki kofetkate trenutno sami - moje sožalje! Tudi jaz sem pred pol ure izvedela, da je od direktorja sin umrl in grem danes ob 2 na pogreb.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:59:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Gremo, čaaaaaagggggaaaaa http://www.youtube.com/watch?v=0YYLadGvT2g tasa_m zmagala si ...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:00:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa saj nisi normalna...na prazen želodec že naj čagam al kaj?? kak prazen, če pa je naredla rogljičke
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:00:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Za rafaelo kroglice-katero hočeš V receptu je sicer alpska smetana,samo meni je bolj pri srcu rastlinska,samo dam manj cukra,ker je že smetana sladka,pa žlico margarine,ker se masa lepše poveže... daj sami, daj mi tvojo gsm cifro da te pokličem, če mi kaj skup nebo šlo Nimaš se kaj bat...ni šans da ne rata,uspeh zagotovljen Številko pa ti lahko kljub temu pošljem...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:01:21
|
|
|
|
botrca
|
Sem si zdaj šla rogljičke pečt, še dobro da sem jih našla v zmrzovalniku...pride katera ?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:02:25
|
|
|
|
majakla
|
Babe: hihihi . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:02:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Tudi jaz sem pred pol ure izvedela, da je od direktorja sin umrl in grem danes ob 2 na pogreb. sožalje
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:04:22
|
|
|
|
botrca
|
Babike kaj ni fajn, ko tako pijemo kavo in klepetamo...prišparale smo na bencinu in kavi, pa še na toplem smo. Pa plešemo in se imamo fajn...gremo roke gor...opa...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:06:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Babe: hihihi . . . hehehehe...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:07:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jih je blo samo šest,pa dokler sem se jaz slinila,ste jih že vse pohamsale... zopet botrca vse požrla...o ti ti ti botrca
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:09:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sem si zdaj šla rogljičke pečt, še dobro da sem jih našla v zmrzovalniku...pride katera ? Jaz bi jih tudi šla delat...pa se mi ne da!!!!!!!!!! Itak mi tamala že celo jutro visi za vratom...sem se ža malo razvadla ,odkar je v vrtcu
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:09:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mater,ponavljam se...tasa kaj je blo v kavi???? ...jaz pa mislila da RR zopet sračka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?