Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 5:10:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zdaj ta teden še izkoristim za RR, pol pa diploma time. no, bo pa Ly več tu, tak da se ne bo sistem porušo ly?? kaj sem zamudila ja je prej napisala, da ima fraj, dopust al kaj, pa bo nadoknadla z RR oo,to se pa lepo čuje...prej je bla vsakodnevna-jo kar pogrešam Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 5:12:46
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Jaz pa ne morem več spat,me tak križ boli,da joj,pa leva rama,sem celo roko gluho mela,ko sem vstala. Grem še FB čekirat malo,pa pridem pol še nazaj.Mogoče pa bo že katera gor.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 6:29:15
|
|
|
|
matcar
|
Še vse spite? No,mi se gremo zaj porihtat,pa šibamo ven. Se vidimo!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 7:54:26
|
|
|
|
rina22
|
jutro sem vas samo malo pozdravit prišla Uživajte danes na kavici
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:04:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sem gledala zdaj slike ki jih imam v rač. Joj kaj mi roji po glavi. Ali naj se zopet pobarvam al ne v vijolično . Pa najine slike ko sva komaj začela hodit...ma ni da ni. Me mika da jih dam na fb. Samo ne danes, bi predolgo trajalo. uf svetovna barva je ne
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:05:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: vidla slike, lepeeeeeee. hvala
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:06:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ...danes se je bratranec od mojga smrtno ponesrečil sožalje
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:08:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ...resnično občudujem tiste,ki so to doživeli in preživeli... jaz tudi...sem zadnjič na televiziji vidla starša, ki sta pokopala v prometnih nesrečah sina in hčerko...ostala sta sama...to me je pa ful prizadelo... .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:18:32
|
|
|
|
botrca
|
Pa dobro jutro vsem skupaj, spali smo malo boljši, bruhal je samo 1x okrog 5.30. Zdaj pa gleda risanke in nekaj jamra da ga trebušček boli . Midva pa pijeva kavo. Zunaj je prava Sibirija ...kako sovražim zimo. Komaj čakam poletje.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:27:40
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro! Noč je bila mirna,vsaj kar se otrok tiče...kar se je dogajalo v moji glavi in mislih,je spet druga pesem.Sem včeraj z enim prijateljem na FB potem tako debato vdarla dol o življenju smrti in vrednotah,da mam še zdaj polno glavo misli,ki kar same švigajo okrog Hvala botrca in matcar. No,sedaj pa k boljšim temam. botrca me veseli,da je Jan boljše ampak še naprej pridejo v poštev Tudi za vse ostale bolančke še naprej . Ker vem,da se vas večina zdaj že odpravlja na čvek,bom rekla samo-fajn se načvekajte,spijte kaki kofe še za mene-ampak na naslednjem kafetkanju pa mi ne uidete
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:29:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sem itak cela zmešana...danes se je bratranec od mojga smrtno ponesrečil Iskreno sožalje, Sami A mu je ime na S.? Ker je ena imela na FB napisano, naj počiva v miru in vem, da je tam z vaših koncev
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:32:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Tudi za vse ostale bolančke še naprej . Ker vem,da se vas večina zdaj že odpravlja na čvek,bom rekla samo-fajn se načvekajte,spijte kaki kofe še za mene-ampak na naslednjem kafetkanju pa mi ne uidete Hvala za pikapoke, jih bom kar pograbla Tebi prvo en velik objemček (al pa dva), pa tudi v vašo hišo pošiljam Glede kofeja pa še midve ne veva, ker se mi zdi da jo spet kuha. Naj gre v 3PM vse skup
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:33:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jutro sem vas samo malo pozdravit prišla Uživajte danes na kavici Rinčica, zakaj pa ti nebi prišla ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:33:37
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Če še ne veste, snega še ni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:35:03
|
|
|
|
rina22
|
sami, tudi z moje strani iskreno sožalje Sosedu od mojega je umrla hčerkica, ko je bila stara 6m, in se dolgo nista mogla odločit, da bi še mela In se vidi, da jima je še zdaj hudo Pa nama se je tak lepo ime vidlo, ko sva izbirala imena za , pa se zato nisva odločla za tisto ime, ker bi itak bilo preveč boleče Jaz si predstavljat ne morem.... Pa stric od mojega je naredo samomor (uradno), in po 10 letih je babica še vedno Res, pokopat otroka, je najhuje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:37:01
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jutro sem vas samo malo pozdravit prišla Uživajte danes na kavici Rinčica, zakaj pa ti nebi prišla ? Bi prišla, samo mi je naaaaaaajboljša prijateljica, ki je nisem vidla menda že 1 mesec obljubila, da danes pride v mb. in ker nimam pojma, kdaj pride, bom raje doma, ker še sama ni vedla, kdaj bo prišla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:38:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Tudi za vse ostale bolančke še naprej . Ker vem,da se vas večina zdaj že odpravlja na čvek,bom rekla samo-fajn se načvekajte,spijte kaki kofe še za mene-ampak na naslednjem kafetkanju pa mi ne uidete Hvala za pikapoke, jih bom kar pograbla Tebi prvo en velik objemček (al pa dva), pa tudi v vašo hišo pošiljam Glede kofeja pa še midve ne veva, ker se mi zdi da jo spet kuha. Naj gre v 3PM vse skup podpis in tudi za Lijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:39:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jutro sem vas samo malo pozdravit prišla Uživajte danes na kavici Rinčica, zakaj pa ti nebi prišla ? Bi prišla, samo mi je naaaaaaajboljša prijateljica, ki je nisem vidla menda že 1 mesec obljubila, da danes pride v mb. in ker nimam pojma, kdaj pride, bom raje doma, ker še sama ni vedla, kdaj bo prišla aha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:39:52
|
|
|
|
majakla
|
Uživajte na kavici, jaz jo bom pila v "miru" (beri: sama ).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:40:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hvala botrca in matcar. botrca me veseli,da je Jan boljše ampak še naprej pridejo v poštev hvala, res upam da pikapolonice pridejo do Jana in ga pozdravijo...na kavo pa srčno upam, da tudi jaz naslednjič pridem vas že ful pogrešam.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:40:54
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Noč je bila mirna,vsaj kar se otrok tiče...kar se je dogajalo v moji glavi in mislih,je spet druga pesem.Sem včeraj z enim prijateljem na FB potem tako debato vdarla dol o življenju smrti in vrednotah,da mam še zdaj polno glavo misli,ki kar same švigajo okrog Jaz mam full rada take "globoke" teme, samo mam občutek, da se o tem res lahko pogovarjaš z določenimi osebami.. se mi zdi, da če tu gor kdo kaj napiše, se hitro najde kdo, ki misli čisto drugače in si naenkrat butec, če misliš tak kot misliš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:41:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Uživajte na kavici, jaz jo bom pila v "miru" (beri: sama ). kaj sama, jaz sem tu...no doma jo tudi pijem sama
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:41:50
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jutro sem vas samo malo pozdravit prišla Uživajte danes na kavici Rinčica, zakaj pa ti nebi prišla ? Bi prišla, samo mi je naaaaaaajboljša prijateljica, ki je nisem vidla menda že 1 mesec obljubila, da danes pride v mb. in ker nimam pojma, kdaj pride, bom raje doma, ker še sama ni vedla, kdaj bo prišla aha ja, res. in ker njen dela do enih, bo ziher prišla enkrat dopoldne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:44:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Noč je bila mirna,vsaj kar se otrok tiče...kar se je dogajalo v moji glavi in mislih,je spet druga pesem.Sem včeraj z enim prijateljem na FB potem tako debato vdarla dol o življenju smrti in vrednotah,da mam še zdaj polno glavo misli,ki kar same švigajo okrog Jaz mam full rada take "globoke" teme, samo mam občutek, da se o tem res lahko pogovarjaš z določenimi osebami.. se mi zdi, da če tu gor kdo kaj napiše, se hitro najde kdo, ki misli čisto drugače in si naenkrat butec, če misliš tak kot misliš podpis, tudi jaz sem že ugoovila to, zato marsikdaj lepo pametno molčim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 8:45:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz mam full rada take "globoke" teme, samo mam občutek, da se o tem res lahko pogovarjaš z določenimi osebami.. se mi zdi, da če tu gor kdo kaj napiše, se hitro najde kdo, ki misli čisto drugače in si naenkrat butec, če misliš tak kot misliš Zakaj takoj gledaš vse negativno...ne smeš se takoj obsojat, če imaš drugačno mnenje kot drugi še ne pomeni da si butec...pikica zlata, če se boš ozirala samo na to kaj drugi mislijo in razmišljala o tem ki je kdo umrl, kdaj bo konec sveta...boš živčni zlom dobila, nabrala si boš samo negativno energijo, ki bo psihično vplivala nate in na tvojo družino...glej malo s pozitivne strani...imaš zdravega otroka, streho nad glavo...zdrave starše, sestro, brata....to naj te drži pokonci. Saj vem, da včasih pride "žuta minuta" samo ne pa samo o takih stvareh razmišljat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?