_katja_
|
Čer! IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ No Jaka že nekaj časa kašlja, pa očki ga matrajo. včeraj je bilo pa z učki iz ure v ure slabše in sem ga popoldne peljala k DRju in smo dobili kapljice za učke + vpihe ventulina in kisika, ima bronhialitis Ponoči je imel vročino, danes je ok. Zjutraj smo bili spet v ZDju na vpihih. Upam, da se kmalu pocajta. Ojoj, vem kako je, ko ima tako majen dojenček bronhiolitis! Upam, da se Jaka čimprej pozdravi! Nam je pomagal tudi vlažilec zraka, pa če nima vročine, ga pelji malo ven, ker tudi pomaga. Pa baby vac smo takrat na polno koristili, nam je res pomagal. In še to - ko boš spet kaj po Kranju hodila, se pa spomni name, da se na kaki kavici dobimo Bom dala vodo v eno skledo.... Za ven je pa tudi dohtarca rekla, da če nima vročine komot gremo. Samo ne ravno za cel dan. Naslednjič se pa res oglasim, ko bom v Kranju. Sem te imela v mislih, ko sem se domov peljala. Drugič pa res IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ ... Bethany: si šla laufat? ... Lep dan! K eeeemmmmm, ne! sej sem bla jezna na sebe, ko se nisem spravla... Ampak predno tamalo spat spravim, je ura mimgrede pol devet, pa predno se oblečem in grem ven, je že skor devet, to mi je pa ful prepozno. Sploh ne vem, kdaj bi lahk šla. Pomoje bom mogla izkoristit kr uro med sedmo in osmo zv., ko se E. ponavadi z babico igra, js pa kej po stanovanju brčkam... Bom, sej bom! Sam začet je grooooznooooo težko!! Ja to si je kar treba organizirat. Jaz vem, da grem najlažje dopoldne z vozičkom. Med vikendom pa izkoristim uro tam od 8 do 9. Ko se prekladamo po stanovanju, če nikamor ne gremo. IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Katja, bogi Jaka!! Hitro se pocajtajte. Kak pa kej drugače shajajate glede bolezni? Prinese tavečji kej iz vrtca al se še uspete otepati virusov in bakterij? Tole je prvič, da je tudi Jaka bolan. Je prinesel nekaj časa nazaj bruhanje in drisko, pa so bili vsi bolni, razen naju z Jakcem. Zdej se pa tudi ne dojiva več tko na polno, tko da tudi verjetno ni več tako zaščiten. Pa itaq igrače oba dajeta v usta pa objemata se, pa roke grejo v usta velikokrat.... upam, da se ne bo ponavljalo tole. Zdele sem imela nosečke aerobiko in je izpadla super ura. Tko da sem čist naspidirana Sladke sanje! K