_katja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Aja, Katja, kak vozek imaš to, da lahko laufaš z njim? js z mojim tega nisem mogla. Nekak mi ne paše, da nimam prostih rok in da moram med laufanjem še pred sabo nekaj porivat. Se navadiš da imaš eno roko zasedeno. Sploh ni problema. Potem pa če grem sama laufat se pa počutim bolj lahkotno, ko imam roke frej in ni treba nič porivat. Imamo pa Quinija 3XL. Trokolesnik z velikimi kolesi. Sprednje kolo zablokiram, da gre samo naravnost. To je to. Drugače obstajajo prov tekaški vozički, samo se da s trokolesnikom normalno. ahaaaa... tak ti to izvedeš Kul!! js mam qiunny-a buzz 3, pa ni najbolj primeren za take podvige, hehe. So sprednja kolesa malo premajhna, s tvojim verjamem, da kr gre. Ja, tekaški vozeki, sem ji že vidla, pa folk z njimi ali laufa ali rola... Sej pomoje z malimi kolesi tud gre, samo če je dobr voziček, kar Quniji je. Samo da zablokiraš, da gredo kolesa samo naravnost pa je. Ker mi imamo potem še eno marelo (kr eno) za 50 eur. No z unim vozičkom, ki ima 4 mala kolesa, se pa ne bi dalo tečt. Ker že telefonirat ne moreš zraven. Vozit ga moraš z obema rokama, ker je pač tak....mal denarja malo muzike. Rolanje je tudi super z vozičkom, se strinjam. IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Iii, pa je že četrtek, mali petek Včeraj sem imela izpit, rezultata še ne vem, ker je bil pisni, so bla 4 vprašanja in tako čudna, med drugim si se moral sklicevat na neko knjigo (v ruščini), ki obstaja v Sloveniji samo 1 izvod v naši fakultetni knjižnici in še ta knjiga je izgubljena baje oz, gradivo ni dostopno...Če to ni eno drkanje, ampak tak je pač sistem na našem faxu in zato redki končajo v roku oz. pred 30. letom. Eni uživajo, da dr....ljudi v glavo. Držim pesti, da se dobro izide. IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Včeraj pa ni bilo take gužve...sva bila pa okrog 12. ure tam. In ja, dvigala so prav klavstrofobično majhna. Drugače pa je lokal v 2 nadstropjih, samo je treba it po polžastih stopnicah čisto na vrh, tako, da z vozičkom ne moreš tam. Sem vidla une stopnice. Ampak ja z vozičkom ne gre povsod. No saj pa drugič, ni problema. IZVIRNO SPOROČILO: poli* Drugače pa edino ne vem, če bi vedela, da mora na wc, ko jo bo tiščalo kakat? Zdaj kaka dopoldne v vrtcu, ko ima pleničko? Ja med vikendi, ko bo cel dan brez boš vidla. Se bo pa parkrat v hlačke prej. Bo že dojela. Če je za lulanje potem ni problema. Gate: mi tudi uporabljamo ta izraz. Nace ima sedaj že dvoje gate, tako kot ati. Ampak so še čez pleničko šema: kako je v službi? Zadovoljna? Včeraj je bilo aktivno, najprej laufanje z vizičkom, popoldne pa še aerobika. Vmes mi je uspelo narest odlične Gernknödle (tisti kruh z marmelado in vanilijevim prelivom iz Avstrijskih smučišč). Zdej imam eno tako posodo-cedilo, da lahko 4 naenkrat v sopari kuham. Pa zelenjavno juhico, malo za v skrinjo, pa še za ene tri dni za jest. Se je nakuhala. Sem dobila včeraj sklep o neizbranosti še na dom. Bilo je 289 prijav Prostih mest pa 40. Naknadno so jih odprli še 40. Ampak itaq kriterij, da so te obravnavali je bila zaposlenost. Tko da odpade. Danes imam pa kr nekaj opravkov, pa k dohtarju se morva pokazat. Tako da bo pestro. Nace je nesel v vrtec danes malo za pojest. Kr že dve leti bo jutri star Kolk gre hitro.... Včeraj sem se spomnila, da moram javit CSDju, ker je NAce v vrtcu in je posledično manj OD. No in gledam zaslužke, da jih vpišem in mi nekaj striže. Ne vem ali nisem prov izračunala, ampak mislim, da imamo premalo OD. Itaq za nazaj nimam več kej narest, ker je moja malomarnost, da nisem šla preverit izračuna. No bom zdaj vidla koliko ga bojo naračunali, ko bom poslala spremembo. Lep dan! K