|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
17.11.2010 9:57:20   
mojsoncek
Dan! Evo mene, spet bolj na hitro...

katja - upam, da bo Jakec cimprej dober! user posted image user posted image user posted image

šema - ja tole res ni najbolj posteno. Ampak ni kaj, na zalost v danasnjem svetu stvari laufajo tako, da samo dajemo, bolj malo pa imamo potem od tega. Tudi jaz, tako kot Bethany, nisem se nikoli pristopila k nobenemu sindikatu iz istega razloga user posted image .

katja - glede izobrazevanja se popolnoma strinjam s tabo in mislim, da bo v tem res neko drugo spoznanje. Sedaj ti je bil dan cas, da razmislis kaj in kako naprej... izkoristi ga!

bethany - pridna! Ti samo vztrajaj z miganjem user posted image

Ah, grem kar nazaj delat, ker mi konstantno uletavajo neke stvari... telih par vrstic pisem ze pol ure user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
18.11.2010 7:35:56   
_katja_
Mornin'

In kje ste vse?!?!?!

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Dobro jutro. Js sem že na delovnem mestu, pijem kavico in za začetek delovnega dne vedno preberem dogajanje na RR. user posted image

Naj povem, da mi je včeraj uspelo spravit svojo rit v miganje, sicer ne na luft, ker nisem imela varstva, ampak sem kr doma potelovadila, imam eno workout od Tracy Anderson, ki ima malo drugačno vadbo, kot smo jo navajeni, in prav paše na malo drugačen način razmigavat mišice. Upam, da mi uspe 2 do 3x na teden vsaj takle migat. user posted image

Ok, delo kliče. Fajn bodte, kljub slabem vremenu... user posted image

Pohvalno za miganje user posted image user posted image user posted image

Mojsoncek: ja sej vem, da je sigurno za nekaj dobro.... Zdej sem že čist nakulirana.

Andromeda: kako je šel izpit?!!? Sem cel dan močno močno držala pestiuser posted image

Včeraj sva z dragim zvečer odprla mal vinčka....se me takoj prime. Čist nenavajena..... bo treba malo vadit, da me že en deci ne rukne. user posted image   Jakec je boljše. Včeraj na pregledu je imel kisik ok, edino piska še malo. Spali smo pa tudi dobro....Jaka je samo enkrat jedel, Nace ga je pa neki palčkal, ampak sem dragega ruknla in je on zrihtal.

Lep dan...pri nas se že nekaj modro nebo kaže....wiiii

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
18.11.2010 7:40:21   
Bethany
Hm... nič novega za prebrat. ccc! user posted image
Andromeda, že piješ za opravljen izpit?? user posted image

Moje današnje jutro je bilo pa stresno... Običajno mi je fajn, da se Elina zbudi, preden grem, da jo vidim že zjutraj. Danes je bila pa precej pred običajno uro pokonc, sicer še malo dremala z mano, ampak ko sem js mogla vstat, je tudi ona. In potem skoz za mano hodi, mami to, mami ono, mami tretje, mi skače med nogami... js pa hitim z oblačenjem in rihtanjem in pripravljanjem vsega za na šiht. In danes se mi še neki med nogami motovili z leseno pručko, pa mi lepo potegne zanko na nogavicah. user posted image user posted image ggrrrrr! ... na srečo sem imela še ene primerne na zalogi. Ni fajn, da že na vse zgodaj zjutraj žnara okol mene, ko se mi najbolj mudi, moj pa spi ko klada... user posted image user posted image
eh...saj je že mimo, sam hotla sem spravit ven user posted image user posted image

Fajn bodte! pa še kofe zrihtam user posted image user posted image in grem delat!

Aja, Katja, kak vozek imaš to, da lahko laufaš z njim? js z mojim tega nisem mogla. Nekak mi ne paše, da nimam prostih rok in da moram med laufanjem še pred sabo nekaj porivat.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
18.11.2010 7:40:57   
_katja_
Da bo debata zaživela ena kavica....
user posted image

In malo nasmejanih mafinov
user posted image

www.fitnosecka.si

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
18.11.2010 7:41:20   
Bethany
o, hej, Katja, sma bile istočasno, hehe...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
18.11.2010 7:44:07   
_katja_
Aja, Katja, kak vozek imaš to, da lahko laufaš z njim? js z mojim tega nisem mogla. Nekak mi ne paše, da nimam prostih rok in da moram med laufanjem še pred sabo nekaj porivat.

Se navadiš da imaš eno roko zasedeno. Sploh ni problema. Potem pa če grem sama laufat se pa počutim bolj lahkotno, ko imam roke frej in ni treba nič porivat. Imamo pa Quinija 3XL. Trokolesnik z velikimi kolesi. Sprednje kolo zablokiram, da gre samo naravnost. To je to. Drugače obstajajo prov tekaški vozički, samo se da s trokolesnikom normalno.

www.fitnosecka.si

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
18.11.2010 7:50:32   
Bethany
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Se navadiš da imaš eno roko zasedeno. Sploh ni problema. Potem pa če grem sama laufat se pa počutim bolj lahkotno, ko imam roke frej in ni treba nič porivat. Imamo pa Quinija 3XL. Trokolesnik z velikimi kolesi. Sprednje kolo zablokiram, da gre samo naravnost. To je to. Drugače obstajajo prov tekaški vozički, samo se da s trokolesnikom normalno.

ahaaaa... tak ti to izvedeš user posted image user posted image Kul!! js mam qiunny-a buzz 3, pa ni najbolj primeren za take podvige, hehe. So sprednja kolesa malo premajhna, s tvojim verjamem, da kr gre. user posted image Ja, tekaški vozeki, sem ji že vidla, pa folk z njimi ali laufa ali rola...

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
18.11.2010 11:32:59   
Andromeda
Hello!

katja hvala za kavo in nasmejane mafine.

Iii, pa je že četrtek, mali petek user posted image Včeraj sem imela izpit, rezultata še ne vem, ker je bil pisni, so bla 4 vprašanja in tako čudna, med drugim si se moral sklicevat na neko knjigo (v ruščini), ki obstaja v Sloveniji samo 1 izvod v naši fakultetni knjižnici in še ta knjiga je izgubljena baje oz, gradivo ni dostopno...Če to ni eno drkanje, ampak tak je pač sistem na našem faxu in zato redki končajo v roku oz. pred 30. letom.user posted image No, bomo videli v pon. oz. torek, ko bojo rezultati.
Potem sem se pa z bratom, ki živi v LJ dobila in sva šla na kavo na nebotičnik, priporočam, če še niste bile tam, da greste, je krasen razgled na celo Ljubljano,prijeten ambient pa udobni sedeži, prijazna postrežba, cene pač temu primerne, pa spet ne neki ful navite za center LJ (kava 1,80 €, radler 3 €). Zvečer sva pa z možekom še malo ob pivu pochatala, potem sem pa do 1-ih zjutraj gledala en film, zato sem danes kar do 11. ure potegnila spanje, ob 6.30 sem se pa vstala, da sem Daria za v vrtec uredila.

Sedaj me pa čaka pospravljanje, sesanje itd...Najbolje, da se kar takoj lotim.

Lep dan želim!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 18.11.2010 11:34:40 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
18.11.2010 12:18:56   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Potem sem se pa z bratom, ki živi v LJ dobila in sva šla na kavo na nebotičnik, priporočam, če še niste bile tam, da greste, je krasen razgled na celo Ljubljano,prijeten ambient pa udobni sedeži, prijazna postrežba, cene pač temu primerne, pa spet ne neki ful navite za center LJ (kava 1,80 €, radler 3 €).

Sem bila v petek.....ampak....najprej z vozičkom nisem mogla v eno dvigalo. Sem poklicala drugega, ki je bil malo večji in je šlo. Potem pa pridem gor, pa noter vse polno (itaq so samo ene 4 mize), zunaj je pa pihalo....tako da smo šli lepo drugam. Bom šla enkrat sama ali z dragimuser posted image

www.fitnosecka.si

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
18.11.2010 13:24:52   
Andromeda

Potem sem se pa z bratom, ki živi v LJ dobila in sva šla na kavo na nebotičnik, priporočam, če še niste bile tam, da greste, je krasen razgled na celo Ljubljano,prijeten ambient pa udobni sedeži, prijazna postrežba, cene pač temu primerne, pa spet ne neki ful navite za center LJ (kava 1,80 €, radler 3 €).

Sem bila v petek.....ampak....najprej z vozičkom nisem mogla v eno dvigalo. Sem poklicala drugega, ki je bil malo večji in je šlo. Potem pa pridem gor, pa noter vse polno (itaq so samo ene 4 mize), zunaj je pa pihalo....tako da smo šli lepo drugam. Bom šla enkrat sama ali z dragimuser posted image

Včeraj pa ni bilo take gužve...sva bila pa okrog 12. ure tam. In ja, dvigala so prav klavstrofobično majhna. Drugače pa je lokal v 2 nadstropjih, samo je treba it po polžastih stopnicah čisto na vrh, tako, da z vozičkom ne moreš tam.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
18.11.2010 13:33:27   
poli*
Andromeda- hvala za čestitke o lulanju. Sploh ni problem, popoldan je vedno brez pleničke in ima oblečene "gate". Ves čas sem ji govorila hlačke (da ne bo tam v vrtcu o nekih gatah razlagala), potem pa mi je samo enkrat ušlo in sem rekla Gate.... od takrat so samo še gate user posted image  user posted image . Drugače pa edino ne vem, če bi vedela, da mora na wc, ko jo bo tiščalo kakat?user posted image

Bethany- očitno je pri nas ista situacija. Ko se nekam mudi se nama stalno podi pod nogami... ves čas hodi za mano, mami to, mami ono...jaoooo

Neposredna povezava do sporočila: 2536
18.11.2010 19:55:15   
šema

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

A Sploh ni problem, popoldan je vedno brez pleničke in ima oblečene "gate". Ves čas sem ji govorila hlačke (da ne bo tam v vrtcu o nekih gatah razlagala), potem pa mi je samo enkrat ušlo in sem rekla Gate.... od takrat so samo še gate

Sej kolkr jst vem in mi je znano so gate= spodnje hlačke; hlačke= zgornje oblačilo (al sm v zmoti? ker jst tko vedno uporabljam pr otrocih v skupini in je vsem jasno pa so stari 2-3)

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
19.11.2010 7:35:38   
_katja_

ahaaaa... tak ti to izvedeš user posted image user posted image Kul!! js mam qiunny-a buzz 3, pa ni najbolj primeren za take podvige, hehe. So sprednja kolesa malo premajhna, s tvojim verjamem, da kr gre. user posted image Ja, tekaški vozeki, sem ji že vidla, pa folk z njimi ali laufa ali rola...

Sej pomoje z malimi kolesi tud gre, samo če je dobr voziček, kar Quniji je. Samo da zablokiraš, da gredo kolesa samo naravnost pa je. Ker mi imamo potem še eno marelo (kr eno) za 50 eur. No z unim vozičkom, ki ima 4 mala kolesa, se pa ne bi dalo tečt. Ker že telefonirat ne moreš zraven. Vozit ga moraš z obema rokama, ker je pač tak....mal denarja malo muzike. Rolanje je tudi super z vozičkom, se strinjam.

Iii, pa je že četrtek, mali petek Včeraj sem imela izpit, rezultata še ne vem, ker je bil pisni, so bla 4 vprašanja in tako čudna, med drugim si se moral sklicevat na neko knjigo (v ruščini), ki obstaja v Sloveniji samo 1 izvod v naši fakultetni knjižnici in še ta knjiga je izgubljena baje oz, gradivo ni dostopno...Če to ni eno drkanje, ampak tak je pač sistem na našem faxu in zato redki končajo v roku oz. pred 30. letom.

Eni uživajo, da dr....ljudi v glavo. Držim pesti, da se dobro izide. user posted image

Včeraj pa ni bilo take gužve...sva bila pa okrog 12. ure tam. In ja, dvigala so prav klavstrofobično majhna. Drugače pa je lokal v 2 nadstropjih, samo je treba it po polžastih stopnicah čisto na vrh, tako, da z vozičkom ne moreš tam.

Sem vidla une stopnice. Ampak ja z vozičkom ne gre povsod. No saj pa drugič, ni problema.

IZVIRNO SPOROČILO: poli*
Drugače pa edino ne vem, če bi vedela, da mora na wc, ko jo bo tiščalo kakat?

Zdaj kaka dopoldne v vrtcu, ko ima pleničko? Ja med vikendi, ko bo cel dan brez boš vidla. Se bo pa parkrat v hlačke prej. Bo že dojela. Če je za lulanje potem ni problema.

Gate: mi tudi uporabljamo ta izraz. Nace ima sedaj že dvoje gate, tako kot ati. Ampak so še čez pleničkouser posted image

šema: kako je v službi? Zadovoljna?

Včeraj je bilo aktivno, najprej laufanje z vizičkom, popoldne pa še aerobika. Vmes mi je uspelo narest odlične Gernknödle (tisti kruh z marmelado in vanilijevim prelivom iz Avstrijskih smučišč). Zdej imam eno tako posodo-cedilo, da lahko 4 naenkrat v sopari kuham. Pa zelenjavno juhico, malo za v skrinjo, pa še za ene tri dni za jest. Se je nakuhala.
Sem dobila včeraj sklep o neizbranosti še na dom. Bilo je 289 prijavuser posted image Prostih mest pa 40. Naknadno so jih odprli še 40. Ampak itaq kriterij, da so te obravnavali je bila zaposlenost. Tko da odpade.
Danes imam pa kr nekaj opravkov, pa k dohtarju se morva pokazat. Tako da bo pestro. Nace je nesel v vrtec danes malo za pojest. Kr že dve leti bo jutri staruser posted image Kolk gre hitro....

Včeraj sem se spomnila, da moram javit CSDju, ker je NAce v vrtcu in je posledično manj OD. No in gledam zaslužke, da jih vpišem in mi nekaj striže. Ne vem ali nisem prov izračunala, ampak mislim, da imamo premalo OD. Itaq za nazaj nimam več kej narest, ker je moja malomarnost, da nisem šla preverit izračuna. No bom zdaj vidla koliko ga bojo naračunali, ko bom poslala spremembo.

Lep dan!
K

www.fitnosecka.si

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
19.11.2010 7:56:10   
Bethany
Jutro!

Eno hitro javljanje preden se zakadim v kup papirjev na mizi. Danes bo pester petek in bo tudi hitro minil, kar mi je čist kul! user posted image user posted image

Katja, ja, sej vem da bi šlo, če bi se potrudla - laufat z vozičkom. user posted image Mogoče pri naslednjem otročku, ki bo itak koristil Elinin voziček. Sem pa zadnjič ravno brala, koliko teže sploh lahko zdrži in piše 15 kil, tak da ga bomo lahko kmalu dokočno pospravili. Elina ima pomoje, po občutku krepko čez 12 kil. Buhteljček mali. user posted image Marele pa mi sploh nismo kupovali, oz sem vzela eno za 15 eur, rabljeno, pa se tak ni dal z njo vozit, da sma jo samo enkrat sprobala, potem pa pospravila na podstrešje. Je reku moj, da raje Quinnija vozi okol, kot pa to skropucalo od vozička. Ja, malo denarja, malo muzike. user posted image

Aja, drug teden začnem z zumbo!! user posted image user posted image gremo s sodelavkami na prvo poskusno uro, ki je brezplačna in če bo kul, bom nadaljevala. Tak da imam vsaj eno rekreacijo na teden zagotovljeno. Juhu!!

Tako, zdaj pa delat! Fajn se mejte!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
19.11.2010 7:58:08   
Bethany
ŠE to: mi pa drug teden praznujemo - v sredo, pa smo se v vrtcu na začetku leta dogovorili, da vsak otroček prinese eno žogo za svoj rd, da bojo na koncu imelu 14 žog za igranje, pa nam ni treba skrbeti za kako hrano/sladkarije/mini pogostitev. Mene je to prav fajn. Žoga je že nabavljena, z drugim se mi pa ni treba ukvarjat. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
19.11.2010 8:24:53   
Andromeda
Hello!

_katja_ škoda za zavrnitev, ampak, če je bil pogoj zaposlitev in tolikšno št. prijavljenih, se moraš le sprijaznit s situacijo, pa pote se kam drugam usmerit. Veš kako pravijo, pa tudi sama se strinjam, da je vsaka slaba stvar dobra za kaj drugega.

Joj, a bi lahko kdo rekel tistemu, ki ureja vreme, da imamo dežja in oblakov že čez vrh glave? user posted image Smo nameravali v nedeljo se zapeljat na Obalo, pa pogledat "Triglav", ki bo priplul v Koper, pa zaradi slabe napovedi ne bo nič.

Evo, vam še kavo skuham in zajtrk pripravim, potem grem pa v trgovino:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
19.11.2010 9:29:10   
nagajiva
Ojla

Ko vidim že na vse zgodaj kavice in polno mizo dobrot.............mnjami, mi kar zakruli. Je pa danes tako tečen dan. Ravno ko sem Lovrota peljala v vrtec, je tako lilo user posted image user posted image Faca mala bi pa kar po lužah skakal user posted image
Vrtec-pri nas prinesejo kak smoki in sok. Nič drugega, sploh ne kaj čokoladnega, ker je potem več po tleh in mizi kot v ustih user posted image . Vzgojiteljici pa za vsakega malčka pripravita plakat, da praznuje roj. dan, pol dobi kronico, tortico iz stiropora, da lahko pihajo svečke, otroci narišejo risbice, ki jih vzg. spneta. Pa en pojštrček dobi, ki ga sedaj neprestano nosi sabo user posted image .
Morem delat....pa ljudje tako tečni danes user posted image

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2542
19.11.2010 17:58:14   
šema

Aja, drug teden začnem z zumbo!! user posted image user posted image gremo s sodelavkami na prvo poskusno uro, ki je brezplačna in če bo kul, bom nadaljevala. Tak da imam vsaj eno rekreacijo na teden zagotovljeno. Juhu!!

sem gledala predstavitev v Portorožu in je blo ful fajn, tko da uživajte (pri vsej stvari sta kar dva +: uživancija ob gibanju, posledično pa še topljenje maščobnih obloguser posted image )

šema: kako je v službi? Zadovoljna?

Zaenkrat fuuuul ok. Odnosi so enkratni, vsi so me zelo lepo sprejel, mam občutek, kot da sem pri njih že celo večnost (so v prejšnji službi kr mal nejevoljni ker tko hvalm nove sodelavke). Edin kar me moti je, da nimamo možnosti zunanjega izobraževanja (preko kataloga za izobraževanja str.delavcev) in pa delavnik, ker mi kar nekaj časa vzamejo še priprave doma.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
20.11.2010 15:17:43   
onur
Živjo.
Mi smo včeraj prišli iz Čatežkih. Bilo je lepo, tamala je uživala v bazenih, vreme v redu. Pol smo bili včeraj še pri sestri na rojstnem dnevu. Danes pa sem šla v trgovino v nabavo, ker ima jutri čebela 2 leti, pa še po torto sem odšla. Sedaj čakam, da se zbudi, pol bo pa itak akcija.
Sem pa tako žalostna. Možek ima 30.11. podelitev diplome, jaz pa takrat NS skoraj ob isti uri. Že ena bi bila, če bi bilo vse v Ljubljani, ma kaj ko sem tam samo jaz, možek pa ima podelitev v Novem mestu. user posted image
user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
20.11.2010 17:20:21   
poli*
Onur- a premaknit za kakšen dan naprej/nazaj ne moreš ns? Čene bosta pa 2 najlepša dogodka naenkrat, ane.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
20.11.2010 17:38:25   
onur
NS imam v Ljubljani in dela Pušenjak samo ob torkih. Sestra me je tam naročila v 12 t. Bom klicala, če se da kaj prej, ampak dvomim, ker dopoldan dela na ginekološki. Drugač pa bodo šli njegovi starši z njim in še en sošolec. Bom pa v mislih z njim.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
20.11.2010 18:30:27   
Andromeda
Hello!

onur - dobrodošla nazaj z dopusta! Glede prekrivanja datuma NS in podelitev moževe diplome, pa kot pravi poli, bosta pa 2 vesela dogodka skupaj in boste lahko zvečer nazdravili...ti seveda s kakim dobrim sokom user posted image Btw - kako, da si se pa odločila, da greš v LJ k Pušenjaku na NS? Samo tko me zanima-babji firbec user posted image ...Aja, pa lepo praznovanje Petjinega 2. rojstnega dne želim!

Mi smo pa danes prav sobotno lenobni, vreme je kakršno pač je, prejle smo šli v mercator center, Dario se je igral v igralnici, midva z možekom sva pa v lokalu, ki je tik zraven igralnice v miru kavo spila, potem smo šli še v šoping in domov. Je pa Dario spet začel smrkat in kašljat, upam, da bo ostalo "samo" pri tem.

Lep preostanek vikenda želim!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 20.11.2010 18:31:25 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
20.11.2010 19:22:43   
onur
Btw - kako, da si se pa odločila, da greš v LJ k Pušenjaku na NS? Samo tko me zanima-babji firbec

Sem bila že v prvi nosečnosti pri njemu na NS, morfologiji in 3D. Mi je bil ok in grem tudi zdaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image za Daria, da gre smrkanje in kašljanje čim prej stran.

Neposredna povezava do sporočila: 2548
20.11.2010 23:17:41   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Btw - kako, da si se pa odločila, da greš v LJ k Pušenjaku na NS? Samo tko me zanima-babji firbec

Sem bila že v prvi nosečnosti pri njemu na NS, morfologiji in 3D. Mi je bil ok in grem tudi zdaj.

Jaz sem bila tudi pri njemu na NS, sicer ni bil ne vem kako zgovoren, ampak je pa strokovnjak 1a za nuhalno v Sloveniji.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
21.11.2010 22:49:17   
onur

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Jaz sem bila tudi pri njemu na NS, sicer ni bil ne vem kako zgovoren, ampak je pa strokovnjak 1a za nuhalno v Sloveniji.

Se strinjam, zgovoren ni, je pa stručko. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......