|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
24.11.2010 9:58:05   
portorož
Pa kaj je s tem rr?????
grrrrrrrrr

Ola babnice !

Da vidim, če mi danes končno rata kaj poleg načvekat

Phe, vozičke ste obdelale, zdaj ste že pri dojenju...., o čem se bomo pa zadnje tedne pogovarjale
Jaz sem včeraj imela pregled, sem videla našega , ki je težak nekje 130g, velikosti ni mogla izmeriti, je pa veselo mahal, da sem spet bla cela solzna od ganjenosti.
Meni preti CR, ki ga niti malo nisem vesela, predvsem zaradi tega, ker otroka ne dobiš takoj k sebi, jaz pa koooomaj čakam, da to malo dete objamem, pocmokam...

BeliMedo, kam si ti šla na test za sladkorno? V bolnišnico ali ZD Maribor? Jaz imam na na potnici napisano ZD, a pogovarjale sva se s sestro o bolnišnici, tak da mi ni jasno kam naj grem

Se še kje kakšna nosečka "skriva"??? Dajte, dajte, pridružite se nam, nam res več veliko ne manjka, da nas bo 100!

Em, kako pa je kaj za srečanje v MC? A ste pozabile??

Na, pa  sem naklofkala...., upam, da me rr spet ne zaj....

(odgovor članu jagoda#)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
24.11.2010 10:06:51   
cowgirl
Živjo iz službe. danes sem kot cunja. komaj sem prišla z vlaka do pisarne. tu pa sedaj bingljam in čakam , da me slabost mine. premišljujem, če bi šla kar domov. kar ulegla bi se na tla, tko se slabo počutim. pa sem mislila, da so tale slaba počutja že minila...user posted image
Probam kaj pojest... mislim, da bo potem bolje,,, pa ni. Že včeraj nisem mogla kosila pojest.. no sem, ga pa je šlo vse ven čez 10 minut. Zvečer sem bila pset lačna, pa se nisem upala nič pojest, ker se nisem dobro počutila.
Ne vem kaj naj naredim... Že prejšnji teden nisem bila v službi zarad male, ker je bila še na antibiotikih, zato kar ne morem it spet na bolniško... user posted image Najprej se moram zmenit, da mi vseeno podaljšajo pogodbo... vsaj za en mesec... da ne bom čisto brez denarja do porodniške. Grem v napad. Potem pa na bolniško. user posted image

Carpe diem

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
24.11.2010 10:11:15   
rockstar
Dobro jutro, dober dan souser posted image

Da vam po dolgem času kaj napišem (pri branju sem bolj pridna, kot pa pri pisanju).
Prejšnji ponedeljek sem imela NS, ki pa je zaradi moje lege maternice, imam namreč obrnejno navznoter, G ni mogla natančno izmeriti. Čeprav sem prišla na pregled s polnim mehurjem, je bil UZ zelo slabo viden. Me je celo poslala še za pol urce ven in na pijačo, da se še dodatno napolni (sem že misla, da mi bo ušlo user posted image saj 3 ure nisem šla na wc, samo nacejala sem se s pijačo). V drugem poskusu se je videlo nekoliko lepše. Bebek je veselo migal, vidle so se rokice, nogice, tudi nosna kost, nikakor pa ga nismo spravili v pravi položaj, se je ves čas pikiral na glavo, nogice pa v luft. Nama je G rekla, ta vaju že zdaj ne uboga user posted image user posted image user posted image .  Ker pa NS ni mogla izmeriti več kot enkrat (1,6), saj je bil UZ res slabo viden, sem naslednje jutro šla še na odvzem krvi za DHT. Sedaj pa še čakam na izvide. Upam, verjamem, da je vse vredu z najinim user posted image .

Včeraj sem imela pregled pri svoji G in mi je tudi naredila UZ, sicer sem že v 15 tednu, a me je potolažila, da je NS majhna.
Sem se pa od 1. do 2. pregleda zredila 1 kg, sedaj od 2. do 3. pa 2 kg, tako da sem že na +3kg. Glede na vse moje zaloge, ki sem jih pridno skladiščila, bi blo fajn, če bi tole naraščanje šlo mal bolj počas user posted image

Naslednji pregled imam 21.12., takrat bom že v 19. tednu, tako da ne vem ali bo takrat tudi morfologija ali kak teden kasneje.

Glede veselega decembra - jaz sem čist blesava na ta čas, sem mojmu glih včeraj rekla, da mene bi lahk za cel mesec zaprli v neko pravljično zasneženo deželo, pa on bi mogu bit zravne, da bi veselo vriskal hohohoho, pa mi ne bi nič manjkal user posted image . Venček sva tudi že včeraj kupila. Škoda sam, da je vse tak skomercializiran in se izgubi tisti pravi čar. Bi mogu bit že kak dan prej al pa dva dela prost dan, da bi lahko v miru preživeli praznike...

Lepo se imejte in božajte svoje trebuščke, saj se v njih skriva in raste najlepše user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rockstar -- 24.11.2010 10:14:20 >

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
24.11.2010 11:00:15   
vesna_b
midva sva se odločila, da ne bova spraševala. tud prvič nisva - tako da mava za začetek cotke univerzalne, če bo pa fant, bom pa shoppingirala user posted image

portorož - hm, jaz sem za srečanje, ampak v decembru nemogoče, tako da... user posted image  januarja. šele. hm...
ej, če lahk vprašam, kako pa da ti že sedaj napovedujejo carskega? hudo...

cowgirl - pa si res boga. pismo, sedaj bi se pa tole lahko nehalo, a ne? a ni blo nekega govora o nekih zapestnicah, ki se jih kupi v lekarni, in lajšajo slabost? katera kaj ve? si že probala

rockstar - no, zanimivo, men je pa rekla, naj grem pred UZ na wc, da bo prazen mehur... user posted image  ampak vidlo se je pa dobr user posted image

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 24.11.2010 11:16:37 >

(odgovor članu jagoda#)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
24.11.2010 11:29:03   
cowgirl

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b
portorož - hm, jaz sem za srečanje, ampak v decembru nemogoče, tako da... user posted image  januarja. šele. hm...
ej, če lahk vprašam, kako pa da ti že sedaj napovedujejo carskega? hudo...

cowgirl - pa si res boga. pismo, sedaj bi se pa tole lahko nehalo, a ne? a ni blo nekega govora o nekih zapestnicah, ki se jih kupi v lekarni, in lajšajo slabost? katera kaj ve? si že probala

rockstar - no, zanimivo, men je pa rekla, naj grem pred UZ na wc, da bo prazen mehur... user posted image  ampak vidlo se je pa dobr user posted image

ja za tiste zapestnice sem še jaz delala reklamo. in so d bestične... brez njih bi kozlala ko vidra. zdej je pa vsaj tisto malo hrane in tekočine še vedno v meni. user posted image sea band se jim reče. sem jih že negala nosit, ker sem mislila, da je že mimo... pa sem se očitno uštela.

tudi meni je gn. rekla da bom imela napotnico za CR, ker sem imela že prejšnjič in je od prejšnjič preteklo manj kot 2 leti. ampak je rekla, da se lahko odločim za naraven porod, seveda, če bo vse potekalo normalno in bo otrok v pravilni legi itd... bomo še vidli.

Carpe diem

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
24.11.2010 11:30:49   
cowgirl
a, ja še tole: sem vprašala za podaljšanje pogodbe za en mesec, oz. tistih 25 dni, ko mi zmanjka do porodniške...
IN MI BODO PODALJŠALI !!!! JEEEEEE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Carpe diem

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
24.11.2010 11:35:28   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: cowgirl

a, ja še tole: sem vprašala za podaljšanje pogodbe za en mesec, oz. tistih 25 dni, ko mi zmanjka do porodniške...
IN MI BODO PODALJŠALI !!!! JEEEEEE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super!!!!!!!!!!!!! zelo sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image

aja, glede carskega pa nisem vedla. zanimivo. pa saj boljše, da imaš več na razpolago, kot pa sam eno možnost, a ne?

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 24.11.2010 11:36:31 >

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
24.11.2010 11:47:43   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

helooow :) dans na pregledu (kri, voda, posvetovalnica)... smo OK. naslednji pregled 4.01., pa 12.4. morfologija že... joj kok gre hitr user posted image  a veste ka men ni jasno... mislm da je hijenca napisala, da bo v času NS v 14t... pa ma pred mano rok... 

Jest sm noseča zdej 13t in 4/7, to pomen, da sem v 14t... a se ne šteje tko? da namo mel hude zmede... 

Jaz v tej nosečnosti, pojma nimam kolko točno sem noseča. Po zadnji menstruaciji bi mogla bit noseča 14 tednov, oz. bi bila v 15 tednu, sem pa baje noseča 13 tednov, drug teden bom 14 tednov in se to šteje da sem že skoraj v 15 tednu. Pojma nimam. Glede na to, da sta dvojčka, sta malo manjša, in ker sta enojajčna je prišlo do delitve jajčeca zelo pozno. Tak so meni razložli. Enkrat bosta že dovolj stara, pa bosta sama ven prilezla user posted image user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
24.11.2010 11:51:27   
lili8
cowgirl super za službouser posted image . Upam, da slabosti čimprej minejo, zdaj bi bil pa že res čas.  Jaz sem si tudi tiste zapestnice kupila v lekarni. Pridejo 15€. Meni se je zdelo, da je kar pomagalo.

rockstar mene je pa na pregledu sestra spraševala, kdaj sem bila nazanje na stranišču, pa če moram še kaj it, ker naj bi se na prazen mehur bolje videlo.user posted image

Dojenje: pri meni prvič ni bilo preveč uspešno. Mala je bila sestradana že ko se je rodila. Tako, da je potem naslednji dan prvič dobila dodatek. Meni je pa na prsih po več kot eno uro vlekla pa vse skupaj ni bilo nič, samo bolelo me je ko user posted image . Sem fasala orenk razpoke na eni strani že v porodnišnici. Sem jokala od bolečin vsakič, ko se je priklopilauser posted image . Prosila sem sestro za nastavke, pa je samo pogledala in je rekla, ja saj ste res bogauser posted image . To je bilo pa tudi vse.  Navsezadnje se je hčerka dojila kake dva meseca od tega samo 1 teden brez dodatka. Vsakič sem jo dojila po kakšno uro in je še jokala in je bil potreben dodatek. Tako da jaz imam precej slabe izkušnjeuser posted image . Srčno upam, da bo tokrat steklo.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
24.11.2010 14:00:07   
portorož
Vesna_b, CR mi preti zaradi hrbtenice, ki mi že 10let dela težave..., pa niso ziher, da naravni porod ne bi kaj "sfederbal" user posted image (sem imela živec ukleščen in se mi je v zadnjem mesecu stanje spet poslabšalo, tak da..., bomo videli kaj bo iz tega)

Cowgirl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pogodbo!

Tlk ste čvekale o dojenju, da se prej morala malo moje bradavice preverit user posted image ..., hja, bomo videli, kako se bomo znašil. Upam, na najboljše.

Kaj boste ali že kuhate danes? Mi bomo jedli jetrca v omaki, pire in solatko..., njami, mi že diši pod nos, samo moj mora še lačna usta prinesti domov user posted image

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
24.11.2010 20:29:21   
zaspana zvezdica
Hej,

Tudi jaz sem ena izmed Majčic. Moj PDP je 20.5.

lp

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
24.11.2010 21:12:33   
rockstar
rockstar - no, zanimivo, men je pa rekla, naj grem pred UZ na wc, da bo prazen mehur...  ampak vidlo se je pa dobr

Ja saj jaz sem to tut prvič slišala, saj ko greš na pregled, daš tut vedno najprej vodo in pol maš pregled? Tu na NS pa je že na vratih wc pisalo, da vsaj pol ure pred začetkom ne smeš na wc?
Sem pa danes dobila izvide DHT in je rezultat vredu user posted image

Super cowgirl, zdaj pa naj še čim prej minejo slabosti user posted image

Zaspana zvezdica dobrodošla user posted image

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
24.11.2010 21:18:17   
cowgirl

IZVIRNO SPOROČILO: rockstar

rockstar - no, zanimivo, men je pa rekla, naj grem pred UZ na wc, da bo prazen mehur...  ampak vidlo se je pa dobr

Ja saj jaz sem to tut prvič slišala, saj ko greš na pregled, daš tut vedno najprej vodo in pol maš pregled? Tu na NS pa je že na vratih wc pisalo, da vsaj pol ure pred začetkom ne smeš na wc?

mene je pa poklicala na NS, me vprašala, če sem šla kaj na WC, pa sem rekla da ne, ker se mi je tudi od nekje zdelo, da moram imet polen mehur, pa me je takoj poslala na WC, češ da moram imet prazen mehur. user posted image
najbrž ne vedo, kako se bolje vidi.

jutri imam pa dopoldne pregled, juhuhu! upam, da ne bom zjutraj bruhala, da se bo vsaj malo vidlo. prejšnjič sem bila preveč dehidrirana, da bi se. user posted image danes mi je bilo cel dan slabo in cel dan sem že na meji: bruhat al ne. pa skoz sem lačna, ker ne upam jest.

lahko noč punce!

Carpe diem

(odgovor članu rockstar)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
25.11.2010 8:17:06   
vesna_b
ojoj, portorož. hrbtenica. potem je pa res boljše, da imaš odprtih več možnosti, a ne? ampak - vse bo ok, boš vidla...

zaspana zvezdica - dobrodošla med namiuser posted image

rockstar - mene je popisala oz vzela vse podatke, potem pa poslala na WC, da bom mela prazen mehur, torej čisto prej UZ, ker naj bi bilo boljše. očitno imajo vsak svojo metodo dela. pikica pa se je odlično videla.
sem pa tudi jaz dobila včeraj rezultate DHT in so tud odlični user posted image , tako da sem zelo vesela

cowgirl - lepo opravi na pregledu in upam, da ti naredi UZ

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
25.11.2010 9:21:52   
Klaraklara30
Jaz sem tudi morala imet prazen mehur. Pa včasih povem, da sem bila ravno na WCju in mi vedno reče, naj grem kar še enkrat, da bo res prazen. In res, na NS se je tudi moja pikca ful lepo videla. Se je še G čudila, kako dobro se vidi. Zgleda se je eni pred mano slabše in je bila potem čist navdušena.

zaspana zvezdica Dobrodošla! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem želim en prečudovit dan. Pa toplo se oblečite, ker je zunaj mrrrrrrrzlo. Brrrrrr!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
25.11.2010 9:52:50   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30

Vsem želim en prečudovit dan. Pa toplo se oblečite, ker je zunaj mrrrrrrrzlo. Brrrrrr!

ja, sem opazila user posted image
sem iz predala že potegnila rokavice - zase in za tamalo. če ma mami (volan je bil tako mrzeluser posted image ), mora met tud ona...

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
25.11.2010 10:29:05   
hillmagic
ma fak..me je ven vrglo..ne da se mi še enkrat tipkat ...

ZASPANA ZVEZDICA dobrodošla

A nas bo 100user posted image  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hillmagic -- 25.11.2010 10:30:00 >

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
25.11.2010 11:02:27   
mami411
Jaz zmeraj post prej skopiram.

Sem pa fasal prehlad, glava je ful težka user posted image

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
25.11.2010 11:23:43   
lily32
user posted image user posted image Sem se delala pametna in sem napisala priporočilo tistim, ki vas meče ven, da napišite besedilo najprej v wordu in ga nato skopirajte. Potem pa je še mene vrglo ven! user posted image  

Vprašanje za tiste, ki ste opravljale DHT: Po kolikšnem času ste dobile rezultate. Jaz sem ga delala že pred 14 dnevi pa ni še vedno nič. user posted image  

Strašna utrujenost je pri meni končno začela popuščati in imam 10% več energije. S kilogrami sem še vedno na +0 in sem zelo vesela, saj sem v prvi user posted image imela pri toliko tednih že +4. No so mi pa po porodu ostali 3 kg, tako da sem na +3, če se primerjam s stanjem pred 1. user posted image Joj sem zatežila in zakomplicirala.

Lep dan

< Sporočilo je popravil lily32 -- 25.11.2010 11:24:12 >

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
25.11.2010 11:31:25   
vesna_b
jaz sem izvid dobila po 12 dneh... v petek, 12.11. sem bila, včeraj 24.11. sem pa dobila po pošti.

ej... še na +0??? ne velja, ti dam jaz kako kilo... he he he

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
25.11.2010 12:04:04   
bučkabb
evo mene s pregleda:
nič posebnega, dala skozi laboratorij in posvet pri gin., ker ni nič posebnega in vse kaže vredo se grem pokazati čez 4 tedne- 23.12-ga.  uufffff je dolga sprva mi je gin rekla čez 5 tednov, ampak bi mogla na pregled 30 .12, ko pa verjetno tam nobenga več ne bo, tak da mam zdaj en teden prej.  tako da morf. bo verjetno 13. januarja   uffffff to je šele daleč user posted image user posted image

no drgač sem OK , le volje do dela nimam nobeneuser posted image

no uživajte v sončku danes, čeprav je bolj mrzlo, ampak jutri se bomo lahko baje že kepali!!!!

LP

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
25.11.2010 13:03:39   
zaspana zvezdica
Še enkrat en pozdravček vsem!

Na nuhalni se moj user posted image sploh ni hoto obrnit, da bi lahk G vredu zmerla, tak da me je na sprehod poslala vmes, pa rekla, da ne smem nič na Wc da bo poln mehur.

Drugače pa se dans psihično pripravljam na jutrišnji dan, ko grem po 2 mesecih bolniške spet v službo.

lep sončen dan vsem!

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
25.11.2010 18:03:53   
portorož
Kaj je zdaj čveke, so vam prsti zmrznili? user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaspana zvezdica-dobrodošlaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

hi hi hi hi, bližamo se 100tki user posted image user posted image user posted image user posted image

Bučkab- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vse ostale za dobre novice!

Jaz sem tudi nekam brez volje..., tečna...., je moj rekel: "ti si pa verjetno noseča, da si tak čudna...."
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha, nosečke smo zakon! user posted image user posted image user posted image

Pride katera na palačinke z nutelo in banano??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1973
25.11.2010 19:31:51   
zaspana zvezdica
 kolk pa nas je majčic? 

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
25.11.2010 20:09:24   
fluf
bučkabb... tvoji datumi pa skoraj sovpadajo z mojimi. kdaj je pa PDP?

Sicer pa sem tudi jaz danes super tečka... :S in grem že sama sebi na živce, me pa zopet daje utrujenost.. moj buši je že buši, tako da je kapnilo tudi najbolj slepim v službi... aia pa obiski WCja so... joooj mali ma očitno to eno svojevrstno zabavo da mi bo mehurju dregne, men se vsi v službi že smejijo... pridem iz WCja, se še ne usedem dobro pa že letim nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ime za fantka
pikpiki

Katero izmed naslednjih imen vam bi najbolj "pasalo" k bratcu Tristanu?

Aleksej (48%)

Patrik (11%)

Tobija (14%)

Oskar (21%)

Samuel (6%)

Število vseh glasov: 105

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!