rockstar
|
Dobro jutro, dober dan so Da vam po dolgem času kaj napišem (pri branju sem bolj pridna, kot pa pri pisanju). Prejšnji ponedeljek sem imela NS, ki pa je zaradi moje lege maternice, imam namreč obrnejno navznoter, G ni mogla natančno izmeriti. Čeprav sem prišla na pregled s polnim mehurjem, je bil UZ zelo slabo viden. Me je celo poslala še za pol urce ven in na pijačo, da se še dodatno napolni (sem že misla, da mi bo ušlo saj 3 ure nisem šla na wc, samo nacejala sem se s pijačo). V drugem poskusu se je videlo nekoliko lepše. Bebek je veselo migal, vidle so se rokice, nogice, tudi nosna kost, nikakor pa ga nismo spravili v pravi položaj, se je ves čas pikiral na glavo, nogice pa v luft. Nama je G rekla, ta vaju že zdaj ne uboga . Ker pa NS ni mogla izmeriti več kot enkrat (1,6), saj je bil UZ res slabo viden, sem naslednje jutro šla še na odvzem krvi za DHT. Sedaj pa še čakam na izvide. Upam, verjamem, da je vse vredu z najinim . Včeraj sem imela pregled pri svoji G in mi je tudi naredila UZ, sicer sem že v 15 tednu, a me je potolažila, da je NS majhna. Sem se pa od 1. do 2. pregleda zredila 1 kg, sedaj od 2. do 3. pa 2 kg, tako da sem že na +3kg. Glede na vse moje zaloge, ki sem jih pridno skladiščila, bi blo fajn, če bi tole naraščanje šlo mal bolj počas Naslednji pregled imam 21.12., takrat bom že v 19. tednu, tako da ne vem ali bo takrat tudi morfologija ali kak teden kasneje. Glede veselega decembra - jaz sem čist blesava na ta čas, sem mojmu glih včeraj rekla, da mene bi lahk za cel mesec zaprli v neko pravljično zasneženo deželo, pa on bi mogu bit zravne, da bi veselo vriskal hohohoho, pa mi ne bi nič manjkal . Venček sva tudi že včeraj kupila. Škoda sam, da je vse tak skomercializiran in se izgubi tisti pravi čar. Bi mogu bit že kak dan prej al pa dva dela prost dan, da bi lahko v miru preživeli praznike... Lepo se imejte in božajte svoje trebuščke, saj se v njih skriva in raste najlepše
< Sporočilo je popravil rockstar -- 24.11.2010 10:14:20 >
|