vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: fluf Jest sm noseča zdej 13t in 4/7, to pomen, da sem v 14t... a se ne šteje tko? da namo mel hude zmede... ja, se šteje tako. ampak je razlika, kako rečeš - sem v 14-em tednu oz noseča sem 13 tednov (pa še mal) - je v končni fazi eno in isto. npr, jaz sem danes noseča točno 14 tednov oz začenjam 15 teden nosečnosti vem, zakomplicirano anonimna - joj, super za take preglede. jaz imam naslednji UZ šele januarja, ko bo morfologija, če bo vse ok. sicer ja, naj bo vse ok, sam bi mela prej... študiram, če si ne bi kakega samoplačniškega privoščila vmes... moram mojo G mal vprašat priprave na dojenje... ma jih ni. men je tašča govorila, da si moram bradavice z brisačami drgnit pod tušem, pa take podobne, v materinski pa je rekla (sama od sebe)- saj babice bodo mal pametne, ampak da jih ne bi katera poslušala pa si kakih bradavic z brisačami drgnila al pa kaj podobnega... bradavice pustit pri miru. jaz tudi pravim, kot klaraklara30, da je veliko v glavi oz psihi. jaz sem tud vedla, da bom dojila. tudi nisem imela doma AM kupljenega za vsak slučaj. ko mi je to kdo pametoval, sem sam rekla, da če bo sila, ga gre lahko moj kupit, ko bom jaz še v porodnišnici. mleka za izvoz, 2 bi lahko nafotrala. sicer mi je od januarja dalje teklo iz prs že. upam, da bo sedaj vsaj kak mesec kasneje , ker mamo jogi katastrofalen. smo hotla že novega kupit, sam sem pol rekla, da najboljš, da počakamo še to nosečnost, pol pa... potem pa - iz enega je jedla, iz drugega mi je pa teklo. ne kapljalo, teklo. in če je tamala jošk spustila, je neslo curek tud dober meter . enkrat smo patronažno pošpricale. je rekla, da kaj takega pa še ni vidla mleko ni odvisno od staršev, niti od velikosti prs. soseda ima ogromne. take, ko jaz sedaj , in njena sestra isto. pa nobena ni dojila. pismo. jaz bom pa spet mogla jit po modrce... iz 75C sem šla na 75D, sedaj me pa že te žulijo.no, ne žulijo, sam nad joškom se mi dela še en jošk. moram pa met ojačane, ker... se mi drugače full bradavice vidijo. že prej, ko nisem bila noseča, sedaj pa še bolj, pa... mi to ni všeč. niti si v službi ne morem privoščit pismo, sem pa napisala. če se vam da brat, ok, drugače pa tud ne bom jezna. pa dobro jutro, nosečke
|