Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:04:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ČEEER čer
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:05:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka prosti pediatri v mb: http://www.zd-mb.si/index.php?id=36&L=0#1334 sem dobila te številke, poklicat še moram
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:05:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Naspala sem se za silo, zdaj pa pijem kavo. Svečka še deluje tak, da nima vročine. Jedel je žemljico to pa je vse za danes. Botrca, važno da pije! <Meni Lija ne je nič drugega kot juho že teden dni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:06:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Melink. vi jo imate, kakšna pa je mlada-stara, kako se posveča otroku...ma groza mi je ker nobenega ne poznam pa ne vem kam bi ga prepisala.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:07:26
|
|
|
|
majakla
|
Botrca: za tvojega pikeca. oz. za vse bolančke:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:08:41
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: za tvojega pikeca. oz. za vse bolančke: iii kak ti to lepo narediš!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:09:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Naspala sem se za silo, zdaj pa pijem kavo. Svečka še deluje tak, da nima vročine. Jedel je žemljico to pa je vse za danes. Botrca, važno da pije! <Meni Lija ne je nič drugega kot juho že teden dni. ja pije pa hvala bogu, da ne bo na infuziji
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:09:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: za tvojega pikeca. oz. za vse bolančke: iiiiiiiiiiiiiii hvala hvala, upam da bojo kaj pomagali
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:21:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Naspala sem se za silo, zdaj pa pijem kavo. Svečka še deluje tak, da nima vročine. Jedel je žemljico to pa je vse za danes. Botrca, važno da pije! <Meni Lija ne je nič drugega kot juho že teden dni. Meni je včeraj dr.Kancler reko,da mu naj nič ne tišim za jest,pit edino mora dosti.Tak,da mu dajaj čimveč za pit,če pa bo htel jest,pa ti bo itak povedal.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:21:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem šla pogledat . Lep je Edino, ko se zloži, se mi zdi, da kr placa zasede. Bravo za nakup. dolžina zloženega je 70cm, širina pa 35cm. aja, te pa je ok , mi večje deluje na oni sliki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:22:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Samo na telefonu imam sliko, tak da ... te pa prek sms-a, če lahko Ti pošljem številko na ZS.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:22:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: petea Melink. vi jo imate, kakšna pa je mlada-stara, kako se posveča otroku...ma groza mi je ker nobenega ne poznam pa ne vem kam bi ga prepisala. Melinkova je zakon dohtarca,tak da jo kr izberi.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:28:50
|
|
|
|
Blueberry
|
botrca za Jana!! Upam da mu bo čimprej boljše. Jaz sem bila prej tudi na sprehodu s pesijem. Je fajn pasalo ampak je res full mrzlo.. Zdaj sem si pa glavo prala. Ob 18h pa grem po ateja v službo. Mogoče se danes več nič ne bom javila. Se tak vidimo ju3! Lepo bodite do takrat!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:30:29
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Samo na telefonu imam sliko, tak da ... te pa prek sms-a, če lahko Ti pošljem številko na ZS. Poslani . . . imaš???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:38:30
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Samo na telefonu imam sliko, tak da ... te pa prek sms-a, če lahko Ti pošljem številko na ZS. Poslani . . . imaš???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:39:27
|
|
|
|
tasa_m
|
Kdaj je jutri dejt? (date, da še prav napišem, da nebo nesorazumov ) in kdo vse pride?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:41:13
|
|
|
|
Blueberry
|
Ob 9h v EP-Ginger. Jaz pa moja sestra sma ziher tam. Pa za katy, matcar vem da prideta. Ostale pa?? Tasa prideš na dejt?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:41:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kdaj je jutri dejt? (date, da še prav napišem, da nebo nesorazumov ) in kdo vse pride? ob 9-ih v Gingeru. Kaj se prideta važit z vozičkom? Drugače pa mene tudi zanima,če bo katera še ob 10-ih tam? Midve s fiško prideva namreč ob 10-ih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:42:17
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kdaj je jutri dejt? (date, da še prav napišem, da nebo nesorazumov ) in kdo vse pride? ob 9-ih v Gingeru. Kaj se prideta važit z vozičkom? Drugače pa mene tudi zanima,če bo katera še ob 10-ih tam? Midve s fiško prideva namreč ob 10-ih. no, ker če ne, bom pač prej rit s postle dvignila, pa pridem ob pol 10-ih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:42:55
|
|
|
|
Blueberry
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kdaj je jutri dejt? (date, da še prav napišem, da nebo nesorazumov ) in kdo vse pride? ob 9-ih v Gingeru. Kaj se prideta važit z vozičkom? Drugače pa mene tudi zanima,če bo katera še ob 10-ih tam? Midve s fiško prideva namreč ob 10-ih. Mi2 s sestro boma malo kasneje prišli.
< Sporočilo je popravil Blueberry -- 25.11.2010 17:43:18 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:51:40
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:57:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: petea Melink. vi jo imate, kakšna pa je mlada-stara, kako se posveča otroku...ma groza mi je ker nobenega ne poznam pa ne vem kam bi ga prepisala. Melinkova je zakon dohtarca,tak da jo kr izberi. res, jo poznaš? je mlada?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:59:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Ob 9h v EP-Ginger. Jaz pa moja sestra sma ziher tam. Pa za katy, matcar vem da prideta. Ostale pa?? Tasa prideš na dejt? Ne vem še če prideve, ker nevem kdaj se bove vstali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:59:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! oooo zgubljena Kako si?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:59:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni je včeraj dr.Kancler reko,da mu naj nič ne tišim za jest,pit edino mora dosti.Tak,da mu dajaj čimveč za pit,če pa bo htel jest,pa ti bo itak povedal. ja saj pije...za jest mi je pa prej rekel, da hoče žemljico pojedel 3/4 in to je vse kar je danes jedel...saj bo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?