Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 13:54:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ve katera za kako dobro P pa da še sprejema nove? Mi imamo Štrkovič - Tomaško, ZD Adolfa Drolca, pa mi je ful fajn. Res se potrudi in je prijazna! Mislim, da še sprejema. pa glih o njej govorim, da je do maja ne bo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 13:54:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kupila voziček Še dostavo na dom imajo Kupila preko Bolhe za 70€ in sicer Brevi. super
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 13:56:04
|
|
|
|
Blueberry
|
tasa superca za voziček. Jaz pa grem v soboto delat, so me klicali. Od 5.50-17.50.. Zadnjič ko sem šla prvič tak delat mi je bla kr malo kriza.. Mogoče bo zdaj že boljše. Za nedeljo pa še ne ve če bojo kaj rabli. Everčki pa bojo le padli.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 13:56:13
|
|
|
|
botrca
|
Kaj pa to, ko se je mali zdaj zbudil in mu zmerim vročino pa skoraj 40 , kap me je skoraj.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 13:58:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kupila voziček Še dostavo na dom imajo Kupila preko Bolhe za 70€ in sicer Brevi. super sem šla pogledat . Lep je Edino, ko se zloži, se mi zdi, da kr placa zasede. Bravo za nakup.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 13:58:13
|
|
|
|
botrca
|
Nič, grem jest še juho sem si naredila iz kocke, pol pa k malemu se pocarta mogoče mi uspe malo zadremat. Pa perilo v sušilnega dam, pa je to to. Upam, da ne bo zopet bruhal pa še na kaki infuziji pristal.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 14:03:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nič, grem jest še juho sem si naredila iz kocke, pol pa k malemu se pocarta mogoče mi uspe malo zadremat. Pa perilo v sušilnega dam, pa je to to. Upam, da ne bo zopet bruhal pa še na kaki infuziji pristal. Botrca, držim pesti za Jana, da bo čimprej ok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 14:05:37
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ve katera za kako dobro P pa da še sprejema nove? Mi imamo Štrkovič - Tomaško, ZD Adolfa Drolca, pa mi je ful fajn. Res se potrudi in je prijazna! Mislim, da še sprejema. pa glih o njej govorim, da je do maja ne bo kaaaaj Pa kaj pa zdaj, ko imava 5.12 preventivo? Pa neeee nooooooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 14:05:46
|
|
|
|
katy83
|
Botrca - drugače pa jaz imam pediatrinjo dr. Škorjanc v Borštnikovi. Je full super. Ampak zaenkrat, za letos ne sprejema več novih, če pa boš v začetku leta poklicala, pa mogoče. Probaj. Pa še s parkingom ni problema.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 14:06:17
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ve katera za kako dobro P pa da še sprejema nove? Mi imamo Štrkovič - Tomaško, ZD Adolfa Drolca, pa mi je ful fajn. Res se potrudi in je prijazna! Mislim, da še sprejema. pa glih o njej govorim, da je do maja ne bo kaaaaj Pa kaj pa zdaj, ko imava 5.12 preventivo? Pa neeee nooooooo pa ziher mora bit kako nadomeščanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 14:07:29
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj pa to, ko se je mali zdaj zbudil in mu zmerim vročino pa skoraj 40 , kap me je skoraj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 14:23:50
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj pa to, ko se je mali zdaj zbudil in mu zmerim vročino pa skoraj 40 , kap me je skoraj. bošček..si mu poskusila zbiti vročino -mislim če mu pade al noče pasti (sirup, svečka, kopanje ?) našemu včasih noče past po ničemer
< Sporočilo je popravil elevitka -- 25.11.2010 14:24:57 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 14:29:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ve katera za kako dobro P pa da še sprejema nove? Mi imamo Štrkovič - Tomaško, ZD Adolfa Drolca, pa mi je ful fajn. Res se potrudi in je prijazna! Mislim, da še sprejema. pa glih o njej govorim, da je do maja ne bo kaaaaj Pa kaj pa zdaj, ko imava 5.12 preventivo? Pa neeee nooooooo saj jo vedno kdo nadomešča, samo ni to to
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 14:30:08
|
|
|
|
botrca
|
Kathy83 hvala
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 14:33:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj pa to, ko se je mali zdaj zbudil in mu zmerim vročino pa skoraj 40 , kap me je skoraj. bošček..si mu poskusila zbiti vročino -mislim če mu pade al noče pasti (sirup, svečka, kopanje ?) našemu včasih noče past po ničemer ja z voltaren svečkami mu jo vedno zbijem samo za 6-8 ur...zdaj je bil mir od ponoči...upam, da ne bo več tako visoka
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 14:34:50
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ve katera za kako dobro P pa da še sprejema nove? Mi imamo Štrkovič - Tomaško, ZD Adolfa Drolca, pa mi je ful fajn. Res se potrudi in je prijazna! Mislim, da še sprejema. pa glih o njej govorim, da je do maja ne bo kaaaaj Pa kaj pa zdaj, ko imava 5.12 preventivo? Pa neeee nooooooo saj jo vedno kdo nadomešča, samo ni to to Ja, na žalost FUl sem slabe volje zdaj zaradi tega. Pa kaj ti niso nič predlagali, h kateri P. bi lahko šla zdaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 14:48:08
|
|
|
|
elevitka
|
prosti pediatri v mb: http://www.zd-mb.si/index.php?id=36&L=0#1334
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 15:13:18
|
|
|
|
petea
|
Melink.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 16:25:25
|
|
|
|
katy83
|
hej, hej. Mi smo bili zdaj 1 uro na sprehodu, je res noro pasalo. Sicer je malo mrzlo, ampak je blo fajn. Kar pa je najbolj fajn, da sva se z dragim zmenla, da bova za malega voziček vzela za božička. Majakla, daj pleaseeeeeee, pošlji mi fotko onega vozička, ko ima ono za noge gor, bi rada videla kak izgleda. Pošlji mi kr prek fb.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 16:49:05
|
|
|
|
majakla
|
Samo na telefonu imam sliko, tak da ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 16:49:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nič, grem jest še juho sem si naredila iz kocke, pol pa k malemu se pocarta mogoče mi uspe malo zadremat. Pa perilo v sušilnega dam, pa je to to. Upam, da ne bo zopet bruhal pa še na kaki infuziji pristal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 16:49:33
|
|
|
|
majakla
|
ČEEER
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 16:57:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem šla pogledat . Lep je Edino, ko se zloži, se mi zdi, da kr placa zasede. Bravo za nakup. dolžina zloženega je 70cm, širina pa 35cm.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 25.11.2010 16:59:59 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:00:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Ja, na žalost FUl sem slabe volje zdaj zaradi tega. Pa kaj ti niso nič predlagali, h kateri P. bi lahko šla zdaj? Sem dobila par številk kam naj pokličem in se pozanimam če še sprejemajo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 17:03:42
|
|
|
|
botrca
|
Naspala sem se za silo, zdaj pa pijem kavo. Svečka še deluje tak, da nima vročine. Jedel je žemljico to pa je vse za danes.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?