|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
25.11.2010 13:54:13   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ve katera za kako dobro P pa da še sprejema nove?

Mi imamo Štrkovič - Tomaško, ZD Adolfa Drolca, pa mi je ful fajn. Res se potrudi in je prijazna! Mislim, da še sprejema.

pa glih o njej govorim, da je do maja ne bo

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
25.11.2010 13:54:36   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kupila voziček user posted image  user posted image  user posted image Še dostavo na dom imajo user posted image  user posted image Kupila preko Bolhe za 70€ in sicer Brevi. user posted image  user posted image  

super user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
25.11.2010 13:56:04   
Blueberry
tasa superca za voziček.user posted image user posted image
Jaz pa grem v soboto delat, so me klicali. Od 5.50-17.50.. Zadnjič ko sem šla prvič tak delat mi je bla kr malo kriza.. Mogoče bo zdaj že boljše. Za nedeljo pa še ne ve če bojo kaj rabli. Everčki pa bojo le padli.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
25.11.2010 13:56:13   
botrca
Kaj pa to, ko se je mali zdaj zbudil in mu zmerim vročino pa skoraj 40 user posted image  user posted image  user posted image , kap me je skoraj. 

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
25.11.2010 13:58:05   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kupila voziček user posted image  user posted image  user posted image Še dostavo na dom imajo user posted image  user posted image Kupila preko Bolhe za 70€ in sicer Brevi. user posted image  user posted image  

super user posted image user posted image user posted image

sem šla pogledatuser posted image . Lep jeuser posted image Edino, ko se zloži, se mi zdi, da kr placa zasede. Bravo za nakup. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
25.11.2010 13:58:13   
botrca
Nič, grem jest še juho sem si naredila iz kocke, pol pa k malemu se pocarta mogoče mi uspe malo zadremat. Pa perilo v sušilnega dam, pa je to to. Upam, da ne bo zopet bruhal pa še na kaki infuziji pristal.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
25.11.2010 14:03:46   
katy83

Nič, grem jest še juho sem si naredila iz kocke, pol pa k malemu se pocarta mogoče mi uspe malo zadremat. Pa perilo v sušilnega dam, pa je to to. Upam, da ne bo zopet bruhal pa še na kaki infuziji pristal.user posted image

Botrca, držim pesti za Jana, da bo čimprej ok. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
25.11.2010 14:05:37   
Lenči_

Mi imamo Štrkovič - Tomaško, ZD Adolfa Drolca, pa mi je ful fajn. Res se potrudi in je prijazna! Mislim, da še sprejema.

kaaaaj user posted image Pa kaj pa zdaj, ko imava 5.12 preventivo? Pa neeee nooooooo user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
25.11.2010 14:05:46   
katy83
Botrca - drugače pa jaz imam pediatrinjo dr. Škorjanc v Borštnikovi. Je full super. Ampak zaenkrat, za letos ne sprejema več novih, če pa boš v začetku leta poklicala, pa mogoče. Probaj. user posted image Pa še s parkingom ni problema. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
25.11.2010 14:06:17   
katy83

kaaaaj user posted image Pa kaj pa zdaj, ko imava 5.12 preventivo? Pa neeee nooooooo user posted image

pa ziher mora bit kako nadomeščanjeuser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
25.11.2010 14:07:29   
Lenči_

Kaj pa to, ko se je mali zdaj zbudil in mu zmerim vročino pa skoraj 40 user posted image  user posted image  user posted image , kap me je skoraj. 

user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
25.11.2010 14:23:50   
elevitka

bošček..si mu poskusila zbiti vročino -mislim če mu pade al noče pasti (sirup, svečka, kopanje ?) našemu včasih noče past po ničemer user posted image

< Sporočilo je popravil elevitka -- 25.11.2010 14:24:57 >

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
25.11.2010 14:29:46   
botrca

saj jo vedno kdo nadomešča, samo ni to to user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
25.11.2010 14:30:08   
botrca
Kathy83 hvala user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
25.11.2010 14:33:45   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

bošček..si mu poskusila zbiti vročino -mislim če mu pade al noče pasti (sirup, svečka, kopanje ?) našemu včasih noče past po ničemer user posted image

ja z voltaren svečkami mu jo vedno zbijem samo za 6-8 ur...zdaj je bil mir od ponoči...upam, da ne bo več tako visokauser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
25.11.2010 14:34:50   
Lenči_

saj jo vedno kdo nadomešča, samo ni to to user posted image

Ja, na žalostuser posted image FUl sem slabe volje zdaj zaradi tega. Pa kaj ti niso nič predlagali, h kateri P. bi lahko šla zdaj?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
25.11.2010 14:48:08   
elevitka
prosti pediatri v mb: http://www.zd-mb.si/index.php?id=36&L=0#1334

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
25.11.2010 15:13:18   
petea
Melink.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
25.11.2010 16:25:25   
katy83
hej, hej.

Mi smo bili zdaj 1 uro na sprehodu, je res noro pasalo. user posted image Sicer je malo mrzlo, ampak je blo fajn. Kar pa je najbolj fajn, da sva se z dragim zmenla, da bova za malega voziček vzela za božička. user posted image

Majakla, daj pleaseeeeeee, pošlji mi fotko onega vozička, ko ima ono za noge gor, bi rada videla kak izgleda. user posted image Pošlji mi kr prek fb. user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
25.11.2010 16:49:05   
majakla
Samo na telefonu imam sliko, tak da ... user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
25.11.2010 16:49:27   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
25.11.2010 16:49:33   
majakla
ČEEER

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
25.11.2010 16:57:05   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

sem šla pogledatuser posted image . Lep jeuser posted image Edino, ko se zloži, se mi zdi, da kr placa zasede. Bravo za nakup. user posted image

user posted image user posted image user posted image
dolžina zloženega je 70cm, širina pa 35cm.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 25.11.2010 16:59:59 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
25.11.2010 17:00:31   
botrca

Ja, na žalostuser posted image FUl sem slabe volje zdaj zaradi tega. Pa kaj ti niso nič predlagali, h kateri P. bi lahko šla zdaj?

Sem dobila par številk kam naj pokličem in se pozanimam če še sprejemajo.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
25.11.2010 17:03:42   
botrca
Naspala sem se za silo, zdaj pa pijem kavo. Svečka še deluje tak, da nima vročine. Jedel je žemljico to pa je vse za danes. 

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?