birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: birdy Pa mam isti problem kot naša beba... Mene tud to skrbi, pa še usekana sem na "pospravljeno po moje".Prov zdej se že živciram če po porodu ne bom mogla likat (če bom prešvoh)... Pa pol je vse narobe zloženo, prov na živce mi gre ko dobim gate na tako minimalko zložene kt en robec Pa vse je na minimalko zložen, pa sej cunj nočem skrit... še ena... pa no, jaz res ne razumem, kako lahko živimo v istem stanovanju leta, in ko se loti piskrov pospravi vse nekam drugam, kot je sicer.. Pri likanju pa sem jaz tudi sitna, ker mi potem podre sistem v omari.. Pa še kot študentka sem delala v trgovini in že ko zlikam so stvari v milimeter enako zložene.. saj vem... pajaca, ma res, me razumeš? I love you!!! Vsi ostali mi rečejo da nej bom vesela da mi hoče pomagat, noben ne razume kako je ko ti sistem v omari podre. Jst pol kr vse ponovno zložim, moj me pa grdo gleda zraven No, sej k sreči je zdele že več kot pol leta mir, mi ne pipa cunj (mamo skupno kurilnico). Saj smo vse vesele za pomoč, sam najbolš je pa naša organizacija... njim najbrž tud ne bi pasalo, da pridemo k njim in nardimo tko ko smo me navajene... Ok, še tole komentiram pol grem pa res spat. To je bistvo ja, kar si napisala. Ampak moja tašča pa tud tega ne razume ker... Prej je tud svakinja živela v isti hiši, v vrhnjwem štuku. ampak ker je bila sama je bila velik dol pri njima, mislm, tko, jedla pa pospravljala pa tko. In jst ne morem verjet, men da to en nardi ga nekam mahnem... Je nekrat neki posodo pospravljala (dol, pri tašči) in kar naenkrat, mami, tole nisi prov dala, sem ti jst vse tko zrihtala pa pospravla da je lepo, lej, to sem paše Jst sem sam debel gledala, tašči je pa točist ok, v lastnem stanovanju...