|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
24.11.2010 23:24:29   
škorpijonček_
Aja, me je dans spet klicala...a je kaj novga...pa jst, mama a misliš, d ati bom kaj zamolčala. JAO. Pa vpraša, sej boš povedla, ko greš v bolnco, jst pa...ne, dokler ne bo zunaj, nema.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
24.11.2010 23:25:23   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Pajac...a presredek ste tud masiral?

ne, razen čaja nič drugega.. saj sem bila rezana, ampak sem imela celo nosečnost kar precej belega toka in je ob tem presredek manj prožen, kar je potem bilo razumljivo.. Sem imela ene par šivov in so kar hiter zacelili... sem pa po parih dneh (torej, ko sem prišla domov) mazala z tea tree kremo od Justa, pa je hiter bilo boljše..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1502
24.11.2010 23:26:05   
naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

js sem lih dans kolegici ko me je na pregled pelala rekla, da pa res rajš zdaj malo stisnem in pučem in glancam, kot pa da mi bo tašča une tri dni ko me ne bo vse spodnje hlače premetala!!!!! ... kar po mojem itak nardi ko me ni doma....

Boga...te čist zastopm...moja mama ko pride na obisk, tud sam gleda, kje bo našla pajčuno.

čist drgač mi je, če bi mi to mama nardila, je le mama, tašča je pač....
saj je fajn, da je blizu pa pri roki, pa je čist ok, sam......... pa saj vemo kk je to

Neposredna povezava do sporočila: 1503
24.11.2010 23:27:03   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ne, že bere in se vam režiuser posted image
Ampak moram it spat, jutr spet glanc kraljujeuser posted image

a to prideš k meni??? user posted image

Ti, če bom naslednji teden še kinder suprise lahko, kamot. Ta teden je pa še moj, pol pa ne bom mela več kej pospravlat, razen če ponovim kroguser posted image

Pa mam isti problem kot naša beba... Mene tud to skrbi, pa še usekana sem na "pospravljeno po moje". Prov zdej se že živciram  če po porodu ne bom mogla likat (če bom prešvoh)... Pa pol je vse narobe zloženo, prov na živce mi gre ko dobim gate na tako minimalko zložene kt en robecuser posted image  Pa vse je na minimalko zložen, pa sej cunj nočem skrit...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
24.11.2010 23:27:32   
pajac

Aja, me je dans spet klicala...a je kaj novga...pa jst, mama a misliš, d ati bom kaj zamolčala. JAO. Pa vpraša, sej boš povedla, ko greš v bolnco, jst pa...ne, dokler ne bo zunaj, nema.

jaz svojim zjutraj pošljem sms da sem v enem kosu in da ni nič novega.. popoldan pa po mejlu da je vse isto.. si ne upajo klicat... so me prvič preveč napsihirali, ko je Peter kasnil 11 dni, da sem zdaj dala vetro in rekla, da če bodo klici, pogasnem vse telefone in bodo izzvedeli, ko bom doma..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1505
24.11.2010 23:27:58   
škorpijonček_
Pajac, mi pa masiramo dva mesca, pravi moj, da je kar razlika od prvič...prožno...pol pa naj kdo reče, da nisem vse nardila, da bi šlo čim lažje.

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
24.11.2010 23:28:58   
naša beba

ne, razen čaja nič drugega.. saj sem bila rezana, ampak sem imela celo nosečnost kar precej belega toka in je ob tem presredek manj prožen, kar je potem bilo razumljivo.. Sem imela ene par šivov in so kar hiter zacelili... sem pa po parih dneh (torej, ko sem prišla domov) mazala z tea tree kremo od Justa, pa je hiter bilo boljše..

No vidiš MAMA RR PAJACA to tud nisem vedla, da se presredek in beli tok ne marata...user posted image user posted image user posted image user posted image sicer mam pa tud sama Justovo kremo spakirano...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
24.11.2010 23:30:00   
simonmojca
škorpijonček kuža supr sprejel našga čmrča.
Je moj že iz p. nesu dam pleničko, ki ga ni zanimala user posted image , ko sva pa dam peišla pa user posted image  sploh opazil ni user posted image  je bil ves vesel ko je mene vidu user posted image , pol je pa malega prevohal in se umaknil pred dnevno-vrata pravi pes čuvaj user posted image . če joka se ga boji in tudi tako se ga izogiba user posted image  HB pes čuti da je user posted image  neubogljen, majhen mogoče se zaveda da je večji in ga lahko pomandram. Je pa grozn ratu če kdo pride k hiši, še enkrat prej začne lajat user posted image  pes čuvaj user posted image  bo merkal našo malo štručko user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1508
24.11.2010 23:31:32   
pajac

Pa mam isti problem kot naša beba... Mene tud to skrbi, pa še usekana sem na "pospravljeno po moje". Prov zdej se že živciram  če po porodu ne bom mogla likat (če bom prešvoh)... Pa pol je vse narobe zloženo, prov na živce mi gre ko dobim gate na tako minimalko zložene kt en robecuser posted image  Pa vse je na minimalko zložen, pa sej cunj nočem skrit...

user posted image user posted image user posted image še ena... pa no, jaz res ne razumem, kako lahko živimo v istem stanovanju leta, in ko se loti piskrov pospravi vse nekam drugam, kot je sicer.. Pri likanju pa sem jaz tudi sitna, ker mi potem podre sistem v omari.. Pa še kot študentka sem delala v trgovini in že ko zlikam so stvari v milimeter enako zložene.. saj vem...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
24.11.2010 23:31:33   
birdy

Ista je moja matuser posted image
Prvič sva uspela skrit, drugič je pa tašča itak vse razbobnala. Je ob šestih zjutri mojo mat klicala če še kr spi, da ji bo hčerka umrla med porodom k sem že od devetih tamuser posted image  Pa prosiš nej ne govorijo, ampak to morjo po svoje. Sam druge itak ni, en je mogu Neli merkat... Upam da bova šla tokrat kr med vrtcem, to bi blo idealno, noben ne bi rabu vedet (sanja svinja pa te fore).

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1510
24.11.2010 23:32:08   
škorpijonček_
user posted image , cool, hiter odgovor.

No, jst tud misli, da ne bo problema. Bomo tud dali pleničko za domov, sam verjamem pa da ga bo zlo zanimal tamau, ker je sedaj taka moja maza. Bom pač mogla še vedn bit ista do njega, tudi dovolj pozornosti.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
24.11.2010 23:34:13   
škorpijonček_
Birdy, pr teb je drgač ja, če ste v isti hiši, pa še tamale je treba kam dat. No, upam, da ti rata med vrtcem opravt.

Neposredna povezava do sporočila: 1512
24.11.2010 23:34:26   
pajac

No vidiš MAMA RR PAJACA to tud nisem vedla, da se presredek in beli tok ne marata...user posted image user posted image user posted image user posted image sicer mam pa tud sama Justovo kremo spakirano...

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1513
24.11.2010 23:36:28   
pajac

Pajac, mi pa masiramo dva mesca, pravi moj, da je kar razlika od prvič...prožno...pol pa naj kdo reče, da nisem vse nardila, da bi šlo čim lažje.

držim pesti user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1514
24.11.2010 23:36:31   
birdy

user posted image user posted image user posted image še ena... pa no, jaz res ne razumem, kako lahko živimo v istem stanovanju leta, in ko se loti piskrov pospravi vse nekam drugam, kot je sicer.. Pri likanju pa sem jaz tudi sitna, ker mi potem podre sistem v omari.. Pa še kot študentka sem delala v trgovini in že ko zlikam so stvari v milimeter enako zložene.. saj vem...user posted image

pajaca, ma res, me razumeš?user posted image  I love you!!! Vsi ostali mi rečejo da nej bom vesela da mi hoče pomagat, noben ne razume kako je ko ti sistem v omari podre. Jst pol kr vse ponovno zložim, moj me pa grdo gleda zravenuser posted image  No, sej k sreči je zdele že več kot pol leta mir, mi ne pipa cunj (mamo skupno kurilnico).

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
24.11.2010 23:36:46   
naša beba
Js sem se pa z mojo mamo zmenla, ker me itak vsako jutro zbudi .... a je kaj novega pa to.... da jo ja okličem vsak dan vsaj enkrat, od tega bom jaz tista, ki bom zjutr klicala....

že itak hodim pozno spat, rabim cajt da zaspim, sem budilka za mojega, ki mimogrede tud nič ne sliši (takrat ko je bla vojna v slo je tak vozu pod njegovim oknom, pa ga ni slišu... to pove zadost, a ne), pol me pa še pet minut za tem ko uspem zadremat zbudi telefon....

če se pa ne bi javila, bi pa klicala tako dolgo, da se ne bi baterija spraznila...

Neposredna povezava do sporočila: 1516
24.11.2010 23:37:28   
simonmojca
bo bo itak da bo še vedno tvoja mona user posted image , samo žival čuti, da je mali popolnoma odvisen od tebe in da mu lahko kaj naredi.
moj kužman si bolj sproščeno upa do user posted image  ko je še moj zdrave. če sm pa sama naju pa raje iz razdalje opazuje user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1517
24.11.2010 23:37:43   
pajac

Jst pol kr vse ponovno zložim, moj me pa grdo gleda zravenuser posted image

user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
24.11.2010 23:38:33   
birdy
Zdej grem pa res spat, joj, ta prave kače steuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
24.11.2010 23:38:39   
pajac

Js sem se pa z mojo mamo zmenla, ker me itak vsako jutro zbudi .... a je kaj novega pa to.... da jo ja okličem vsak dan vsaj enkrat, od tega bom jaz tista, ki bom zjutr klicala....

že itak hodim pozno spat, rabim cajt da zaspim, sem budilka za mojega, ki mimogrede tud nič ne sliši (takrat ko je bla vojna v slo je tak vozu pod njegovim oknom, pa ga ni slišu... to pove zadost, a ne), pol me pa še pet minut za tem ko uspem zadremat zbudi telefon....

če se pa ne bi javila, bi pa klicala tako dolgo, da se ne bi baterija spraznila...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1520
24.11.2010 23:38:47   
naša beba

pajaca, ma res, me razumeš?user posted image  I love you!!! Vsi ostali mi rečejo da nej bom vesela da mi hoče pomagat, noben ne razume kako je ko ti sistem v omari podre. Jst pol kr vse ponovno zložim, moj me pa grdo gleda zravenuser posted image  No, sej k sreči je zdele že več kot pol leta mir, mi ne pipa cunj (mamo skupno kurilnico).

Saj smo vse vesele za pomoč, sam najbolš je pa naša organizacija... njim najbrž tud ne bi pasalo, da pridemo k njim in nardimo tko ko smo me navajene...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
24.11.2010 23:40:15   
škorpijonček_
Jp, sej verjamem, da bo naš tud začitniški.

Tud jst bom šla za vsak slučaj v mižule...ker če že mam skor vse, naspana pa tud moram bit, če pride do česa, ane. Če ne se cel sistem porušiuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
24.11.2010 23:40:44   
naša beba

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se spomnem kk je blo enkrat, sva se ravno user posted image spravla, pa je po mojem ene šestkrat zaporedoma klicala, da me je minlo in sem se šla pa oglasila....
"Ja kje pa si, te pa tk tkličem, ti se pa ne oglasiš"........................... NO COMMENT

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
24.11.2010 23:41:26   
pajac

Saj smo vse vesele za pomoč, sam najbolš je pa naša organizacija... njim najbrž tud ne bi pasalo, da pridemo k njim in nardimo tko ko smo me navajene...

po moje bi mojega tasta kap...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1524
24.11.2010 23:42:22   
škorpijonček_
Sam library še preverim...si še z nami?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?