Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:24:29
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Aja, me je dans spet klicala...a je kaj novga...pa jst, mama a misliš, d ati bom kaj zamolčala. JAO. Pa vpraša, sej boš povedla, ko greš v bolnco, jst pa...ne, dokler ne bo zunaj, nema.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:25:23
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Pajac...a presredek ste tud masiral? ne, razen čaja nič drugega.. saj sem bila rezana, ampak sem imela celo nosečnost kar precej belega toka in je ob tem presredek manj prožen, kar je potem bilo razumljivo.. Sem imela ene par šivov in so kar hiter zacelili... sem pa po parih dneh (torej, ko sem prišla domov) mazala z tea tree kremo od Justa, pa je hiter bilo boljše..
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:26:05
|
|
|
|
naša beba
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ IZVIRNO SPOROČILO: naša beba js sem lih dans kolegici ko me je na pregled pelala rekla, da pa res rajš zdaj malo stisnem in pučem in glancam, kot pa da mi bo tašča une tri dni ko me ne bo vse spodnje hlače premetala!!!!! ... kar po mojem itak nardi ko me ni doma.... Boga...te čist zastopm...moja mama ko pride na obisk, tud sam gleda, kje bo našla pajčuno. čist drgač mi je, če bi mi to mama nardila, je le mama, tašča je pač.... saj je fajn, da je blizu pa pri roki, pa je čist ok, sam......... pa saj vemo kk je to
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:27:03
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ne, že bere in se vam reži Ampak moram it spat, jutr spet glanc kraljuje a to prideš k meni??? Ti, če bom naslednji teden še kinder suprise lahko, kamot. Ta teden je pa še moj, pol pa ne bom mela več kej pospravlat, razen če ponovim krog Pa mam isti problem kot naša beba... Mene tud to skrbi, pa še usekana sem na "pospravljeno po moje". Prov zdej se že živciram če po porodu ne bom mogla likat (če bom prešvoh)... Pa pol je vse narobe zloženo, prov na živce mi gre ko dobim gate na tako minimalko zložene kt en robec Pa vse je na minimalko zložen, pa sej cunj nočem skrit...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:27:32
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Aja, me je dans spet klicala...a je kaj novga...pa jst, mama a misliš, d ati bom kaj zamolčala. JAO. Pa vpraša, sej boš povedla, ko greš v bolnco, jst pa...ne, dokler ne bo zunaj, nema. jaz svojim zjutraj pošljem sms da sem v enem kosu in da ni nič novega.. popoldan pa po mejlu da je vse isto.. si ne upajo klicat... so me prvič preveč napsihirali, ko je Peter kasnil 11 dni, da sem zdaj dala vetro in rekla, da če bodo klici, pogasnem vse telefone in bodo izzvedeli, ko bom doma..
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:27:58
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Pajac, mi pa masiramo dva mesca, pravi moj, da je kar razlika od prvič...prožno...pol pa naj kdo reče, da nisem vse nardila, da bi šlo čim lažje.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:28:58
|
|
|
|
naša beba
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Pajac...a presredek ste tud masiral? ne, razen čaja nič drugega.. saj sem bila rezana, ampak sem imela celo nosečnost kar precej belega toka in je ob tem presredek manj prožen, kar je potem bilo razumljivo.. Sem imela ene par šivov in so kar hiter zacelili... sem pa po parih dneh (torej, ko sem prišla domov) mazala z tea tree kremo od Justa, pa je hiter bilo boljše.. No vidiš MAMA RR PAJACA to tud nisem vedla, da se presredek in beli tok ne marata... sicer mam pa tud sama Justovo kremo spakirano...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:30:00
|
|
|
|
simonmojca
|
škorpijonček kuža supr sprejel našga čmrča. Je moj že iz p. nesu dam pleničko, ki ga ni zanimala , ko sva pa dam peišla pa sploh opazil ni je bil ves vesel ko je mene vidu , pol je pa malega prevohal in se umaknil pred dnevno-vrata pravi pes čuvaj . če joka se ga boji in tudi tako se ga izogiba HB pes čuti da je neubogljen, majhen mogoče se zaveda da je večji in ga lahko pomandram. Je pa grozn ratu če kdo pride k hiši, še enkrat prej začne lajat pes čuvaj bo merkal našo malo štručko
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:31:32
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Pa mam isti problem kot naša beba... Mene tud to skrbi, pa še usekana sem na "pospravljeno po moje". Prov zdej se že živciram če po porodu ne bom mogla likat (če bom prešvoh)... Pa pol je vse narobe zloženo, prov na živce mi gre ko dobim gate na tako minimalko zložene kt en robec Pa vse je na minimalko zložen, pa sej cunj nočem skrit... še ena... pa no, jaz res ne razumem, kako lahko živimo v istem stanovanju leta, in ko se loti piskrov pospravi vse nekam drugam, kot je sicer.. Pri likanju pa sem jaz tudi sitna, ker mi potem podre sistem v omari.. Pa še kot študentka sem delala v trgovini in že ko zlikam so stvari v milimeter enako zložene.. saj vem...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:31:33
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Aja, me je dans spet klicala...a je kaj novga...pa jst, mama a misliš, d ati bom kaj zamolčala. JAO. Pa vpraša, sej boš povedla, ko greš v bolnco, jst pa...ne, dokler ne bo zunaj, nema. Ista je moja mat Prvič sva uspela skrit, drugič je pa tašča itak vse razbobnala. Je ob šestih zjutri mojo mat klicala če še kr spi, da ji bo hčerka umrla med porodom k sem že od devetih tam Pa prosiš nej ne govorijo, ampak to morjo po svoje. Sam druge itak ni, en je mogu Neli merkat... Upam da bova šla tokrat kr med vrtcem, to bi blo idealno, noben ne bi rabu vedet (sanja svinja pa te fore).
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:32:08
|
|
|
|
škorpijonček_
|
, cool, hiter odgovor. No, jst tud misli, da ne bo problema. Bomo tud dali pleničko za domov, sam verjamem pa da ga bo zlo zanimal tamau, ker je sedaj taka moja maza. Bom pač mogla še vedn bit ista do njega, tudi dovolj pozornosti.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:34:13
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Birdy, pr teb je drgač ja, če ste v isti hiši, pa še tamale je treba kam dat. No, upam, da ti rata med vrtcem opravt.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:34:26
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Pajac...a presredek ste tud masiral? ne, razen čaja nič drugega.. saj sem bila rezana, ampak sem imela celo nosečnost kar precej belega toka in je ob tem presredek manj prožen, kar je potem bilo razumljivo.. Sem imela ene par šivov in so kar hiter zacelili... sem pa po parih dneh (torej, ko sem prišla domov) mazala z tea tree kremo od Justa, pa je hiter bilo boljše.. No vidiš MAMA RR PAJACA to tud nisem vedla, da se presredek in beli tok ne marata... sicer mam pa tud sama Justovo kremo spakirano...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:36:28
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Pajac, mi pa masiramo dva mesca, pravi moj, da je kar razlika od prvič...prožno...pol pa naj kdo reče, da nisem vse nardila, da bi šlo čim lažje. držim pesti
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:36:31
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: birdy Pa mam isti problem kot naša beba... Mene tud to skrbi, pa še usekana sem na "pospravljeno po moje". Prov zdej se že živciram če po porodu ne bom mogla likat (če bom prešvoh)... Pa pol je vse narobe zloženo, prov na živce mi gre ko dobim gate na tako minimalko zložene kt en robec Pa vse je na minimalko zložen, pa sej cunj nočem skrit... še ena... pa no, jaz res ne razumem, kako lahko živimo v istem stanovanju leta, in ko se loti piskrov pospravi vse nekam drugam, kot je sicer.. Pri likanju pa sem jaz tudi sitna, ker mi potem podre sistem v omari.. Pa še kot študentka sem delala v trgovini in že ko zlikam so stvari v milimeter enako zložene.. saj vem... pajaca, ma res, me razumeš? I love you!!! Vsi ostali mi rečejo da nej bom vesela da mi hoče pomagat, noben ne razume kako je ko ti sistem v omari podre. Jst pol kr vse ponovno zložim, moj me pa grdo gleda zraven No, sej k sreči je zdele že več kot pol leta mir, mi ne pipa cunj (mamo skupno kurilnico).
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:36:46
|
|
|
|
naša beba
|
Js sem se pa z mojo mamo zmenla, ker me itak vsako jutro zbudi .... a je kaj novega pa to.... da jo ja okličem vsak dan vsaj enkrat, od tega bom jaz tista, ki bom zjutr klicala.... že itak hodim pozno spat, rabim cajt da zaspim, sem budilka za mojega, ki mimogrede tud nič ne sliši (takrat ko je bla vojna v slo je tak vozu pod njegovim oknom, pa ga ni slišu... to pove zadost, a ne), pol me pa še pet minut za tem ko uspem zadremat zbudi telefon.... če se pa ne bi javila, bi pa klicala tako dolgo, da se ne bi baterija spraznila...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:37:28
|
|
|
|
simonmojca
|
bo bo itak da bo še vedno tvoja mona , samo žival čuti, da je mali popolnoma odvisen od tebe in da mu lahko kaj naredi. moj kužman si bolj sproščeno upa do ko je še moj zdrave. če sm pa sama naju pa raje iz razdalje opazuje
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:37:43
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: birdy Pa mam isti problem kot naša beba... Mene tud to skrbi, pa še usekana sem na "pospravljeno po moje". Prov zdej se že živciram če po porodu ne bom mogla likat (če bom prešvoh)... Pa pol je vse narobe zloženo, prov na živce mi gre ko dobim gate na tako minimalko zložene kt en robec Pa vse je na minimalko zložen, pa sej cunj nočem skrit... še ena... pa no, jaz res ne razumem, kako lahko živimo v istem stanovanju leta, in ko se loti piskrov pospravi vse nekam drugam, kot je sicer.. Pri likanju pa sem jaz tudi sitna, ker mi potem podre sistem v omari.. Pa še kot študentka sem delala v trgovini in že ko zlikam so stvari v milimeter enako zložene.. saj vem... Jst pol kr vse ponovno zložim, moj me pa grdo gleda zraven
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:38:33
|
|
|
|
birdy
|
Zdej grem pa res spat, joj, ta prave kače ste
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:38:39
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba Js sem se pa z mojo mamo zmenla, ker me itak vsako jutro zbudi .... a je kaj novega pa to.... da jo ja okličem vsak dan vsaj enkrat, od tega bom jaz tista, ki bom zjutr klicala.... že itak hodim pozno spat, rabim cajt da zaspim, sem budilka za mojega, ki mimogrede tud nič ne sliši (takrat ko je bla vojna v slo je tak vozu pod njegovim oknom, pa ga ni slišu... to pove zadost, a ne), pol me pa še pet minut za tem ko uspem zadremat zbudi telefon.... če se pa ne bi javila, bi pa klicala tako dolgo, da se ne bi baterija spraznila...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:38:47
|
|
|
|
naša beba
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: birdy Pa mam isti problem kot naša beba... Mene tud to skrbi, pa še usekana sem na "pospravljeno po moje". Prov zdej se že živciram če po porodu ne bom mogla likat (če bom prešvoh)... Pa pol je vse narobe zloženo, prov na živce mi gre ko dobim gate na tako minimalko zložene kt en robec Pa vse je na minimalko zložen, pa sej cunj nočem skrit... še ena... pa no, jaz res ne razumem, kako lahko živimo v istem stanovanju leta, in ko se loti piskrov pospravi vse nekam drugam, kot je sicer.. Pri likanju pa sem jaz tudi sitna, ker mi potem podre sistem v omari.. Pa še kot študentka sem delala v trgovini in že ko zlikam so stvari v milimeter enako zložene.. saj vem... pajaca, ma res, me razumeš? I love you!!! Vsi ostali mi rečejo da nej bom vesela da mi hoče pomagat, noben ne razume kako je ko ti sistem v omari podre. Jst pol kr vse ponovno zložim, moj me pa grdo gleda zraven No, sej k sreči je zdele že več kot pol leta mir, mi ne pipa cunj (mamo skupno kurilnico). Saj smo vse vesele za pomoč, sam najbolš je pa naša organizacija... njim najbrž tud ne bi pasalo, da pridemo k njim in nardimo tko ko smo me navajene...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:40:15
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Jp, sej verjamem, da bo naš tud začitniški. Tud jst bom šla za vsak slučaj v mižule...ker če že mam skor vse, naspana pa tud moram bit, če pride do česa, ane. Če ne se cel sistem poruši
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:40:44
|
|
|
|
naša beba
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: naša beba Js sem se pa z mojo mamo zmenla, ker me itak vsako jutro zbudi .... a je kaj novega pa to.... da jo ja okličem vsak dan vsaj enkrat, od tega bom jaz tista, ki bom zjutr klicala.... že itak hodim pozno spat, rabim cajt da zaspim, sem budilka za mojega, ki mimogrede tud nič ne sliši (takrat ko je bla vojna v slo je tak vozu pod njegovim oknom, pa ga ni slišu... to pove zadost, a ne), pol me pa še pet minut za tem ko uspem zadremat zbudi telefon.... če se pa ne bi javila, bi pa klicala tako dolgo, da se ne bi baterija spraznila... Ja se spomnem kk je blo enkrat, sva se ravno spravla, pa je po mojem ene šestkrat zaporedoma klicala, da me je minlo in sem se šla pa oglasila.... "Ja kje pa si, te pa tk tkličem, ti se pa ne oglasiš"........................... NO COMMENT
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:41:26
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba Saj smo vse vesele za pomoč, sam najbolš je pa naša organizacija... njim najbrž tud ne bi pasalo, da pridemo k njim in nardimo tko ko smo me navajene... po moje bi mojega tasta kap...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 23:42:22
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Sam library še preverim...si še z nami?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?