rina22
|
jutro spali smo ok, T še vedno spi. Upam, da bo toliko zdržala, da vas pokomentiram IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, sicer pa rina in Majakla, ko sta iz Brezja, bi se me lahko kdaj dobile, sta mi bližje. Seveda tudi druge dobrodošle. super ideja sem takoj ZA majakla, bi prosla za recept matcar, super za uspešno opravljen pregled in za Saša BB - Sandra RES pretirava, AMPAK.. sem včeraj, ko sem jo gledala, spoznala, da sem enaka Tak da... hm.. včeraj sem nekaj pametovala o njej, zdaj pa, če dobro premislim, sem res taka, kot ona. Saj veste - edinke Mislim, dobro takih res ne delam, ampak ko se npr. z mojim skregava, pol že. Pa čustvena sem tudi prekomerno, kot ona. Ma ja, no, tudi taki moramo živeti, ne? blueberry, čestitke za obletnico Jaz tudi za v MB ne vem svetovat, na žalost, kam bi šla jest Ker sva lani tudi midva o tem razmišljala tejči28, dobrodošla tasa, jaz še tudi nimam izkušenj, kak je voziček z malimi kolesu po snegu, samo po moje ne more biti tak slab.. Upam, da se ne motim hvala vsem za predloge, kaj speči sem včeraj se končno spravla in naredila ruske kučme. dela sem mela, da joj, tak da sem jih delala prvič, zadnjič in NIKOLI več, upam, da so vsaj dobre to pecivo sem nameila delat že, ko sem bla , pa se nikoli nisem zraven spravila. saj se mi včeraj tudi nekaj ni dalo, samo sem si pol mislila, da bi blo fajn, če bi to nesla pa sem se spravila delat kak ste ble včeraj pridne s čvekanjem tak da vsega tak nisem mogla prebrat
< Sporočilo je popravil rina22 -- 24.11.2010 7:18:56 >
|