Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:02:19
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Sem iz melja ja. Samo boma mogle še avtosedež not namontirat. Od kod pa si ti, da me boš usput pobrala? Iz Sladkega vrha in pridem po hitri cesti....sedež imam pa jaz noter od 9-18 kg,tak da ga ne boš rabla Ti si zlata! Te se bova pa mogli še zmenit kaj pa kdaj. Jeeeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:03:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tudi mene ne bo v petek na kofe. Ni mi Pa daaaj...tebi nikoli ni jaz sem pa ravno na tebe računala v petek,ker še imaš dopust kak lepo da misliš name. Ma lija je bolana, te pa mi ni. Mogoče na hitro če bo boljša. Itak moram v trgovino po neke stvai še. Bomo videli . sem htela v KP z atejom ko gre po brata, te pa mi je mali prej napisal, a gre stric cuj ker gre v Ljubljano. Sem jezna kot ker foter ni na naju z Lijo pomislo. Oz, saj Lija lahko gre cuj, za mene ni placa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:04:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Sem iz melja ja. Samo boma mogle še avtosedež not namontirat. Od kod pa si ti, da me boš usput pobrala? Iz Sladkega vrha in pridem po hitri cesti....sedež imam pa jaz noter od 9-18 kg,tak da ga ne boš rabla Ti si zlata! Te se bova pa mogli še zmenit kaj pa kdaj. Jeeeee Ni blema.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:04:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ena je spraševala glede gostiln v Mb: meni je dobro pri Pošteli, Anderliču, Koblarjev zaliv, Novi svet. Majakla vroča tema: BB, kava pa še Ankora! pa še hotel Arena pod Pohorjem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:06:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kak lepo da misliš name. Ma lija je bolana, te pa mi ni. Mogoče na hitro če bo boljša. Itak moram v trgovino po neke stvai še. Bomo videli . sem htela v KP z atejom ko gre po brata, te pa mi je mali prej napisal, a gre stric cuj ker gre v Ljubljano. Sem jezna kot ker foter ni na naju z Lijo pomislo. Oz, saj Lija lahko gre cuj, za mene ni placa. Eh,kaka kura sem... Pa sem prej študirala,da te verjetno ne bo,zaj pa take klanfam! Kak je zdaj z vročino,še vedno visoka?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:06:47
|
|
|
|
tasa_m
|
Zdaj pa eno resno vprašanje: Ima katera voziček z malimi kolesi? Kako se obnesejo, ko je sneg?? Ker jaz predvsem rabim voz, kateri je vozen tudi v snegu. In malo me je strah da se bom z PP zafrknila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:07:18
|
|
|
|
majakla
|
Babe lapaste! Da si nea ki mislite, da zdaj vem, kaj je katera rekla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:07:26
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ena je spraševala glede gostiln v Mb: meni je dobro pri Pošteli, Anderliču, Koblarjev zaliv, Novi svet. Majakla vroča tema: BB, kava pa še Ankora! pa še hotel Arena pod Pohorjem pa hotel Bellevue na Pohorju!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:07:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eh,kaka kura sem... Pa sem prej študirala,da te verjetno ne bo,zaj pa take klanfam! Kak je zdaj z vročino,še vedno visoka? Pa daj, kake maš. Kaka kura neki Zdaj sem ji dala AB za grlo, vročino ima pa 38,1
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:09:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eh,kaka kura sem... Pa sem prej študirala,da te verjetno ne bo,zaj pa take klanfam! Kak je zdaj z vročino,še vedno visoka? Pa daj, kake maš. Kaka kura neki Zdaj sem ji dala AB za grlo, vročino ima pa 38,1 O,bogica
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:10:53
|
|
|
|
tasa_m
|
Ki te naj zdaj seznam iščem? Milomater, od zdaj naprej bmo brez seznama, ni mi ga za iskat spet 30 strani nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:11:08
|
|
|
|
majakla
|
Kaj pa Gostilna Klampfer - poznate? Mami mi je rekla za BB le, da je Sandra tečna. Film: Gremo mi po svoje, meni in mojemu zelo všeč, Zrnec je itak zakon, ampak je film bolj za OŠ-olce. Kaj ste se zaj zmenile za kafe???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:11:32
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eh,kaka kura sem... Pa sem prej študirala,da te verjetno ne bo,zaj pa take klanfam! Kak je zdaj z vročino,še vedno visoka? Pa daj, kake maš. Kaka kura neki Zdaj sem ji dala AB za grlo, vročino ima pa 38,1 O,bogica podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:11:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ki te naj zdaj seznam iščem? Milomater, od zdaj naprej bmo brez seznama, ni mi ga za iskat spet 30 strani nazaj Kaj če bi še mene gor vrgla?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:12:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa eno resno vprašanje: Ima katera voziček z malimi kolesi? Kako se obnesejo, ko je sneg?? Ker jaz predvsem rabim voz, kateri je vozen tudi v snegu. In malo me je strah da se bom z PP zafrknila Verjetno ne boš po nespluženi cesti vozila Sicer je meni pri teh vozičkih z malimi kolami najbolj dvigovao dekl na morju,tam ko so kamenčki,tam se obvezno zakopaš,drugače še niso tak grozni... Po kakem nizkem snegu verjetno tudi ni problema.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:13:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eh,kaka kura sem... Pa sem prej študirala,da te verjetno ne bo,zaj pa take klanfam! Kak je zdaj z vročino,še vedno visoka? Pa daj, kake maš. Kaka kura neki Zdaj sem ji dala AB za grlo, vročino ima pa 38,1 O,bogica podpis Podpis.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:13:14
|
|
|
|
Lenči_
|
Kaj pa ko neki ded na Preverjeno bluzi, da je treba homoseksualcem preprečit vstop v šolo.... Da jih je treba izolirat... Ne razumem kak so lahko nekateri tak nestrpni do drugačnih.. jaoo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:14:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj pa Gostilna Klampfer - poznate? Mami mi je rekla za BB le, da je Sandra tečna. Film: Gremo mi po svoje, meni in mojemu zelo všeč, Zrnec je itak zakon, ampak je film bolj za OŠ-olce. Kaj ste se zaj zmenile za kafe??? Klampfer poznam ja, ker imajo eno gostilno še v Partinju (Jurovski dol) tam pa sem kar nekaj let stanovala (pr bivšem)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:14:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Kaj pa ko neki ded na Preverjeno bluzi, da je treba homoseksualcem preprečit vstop v šolo.... Da jih je treba izolirat... Ne razumem kak so lahko nekateri tak nestrpni do drugačnih.. jaoo no comment
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:14:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ki te naj zdaj seznam iščem? Milomater, od zdaj naprej bmo brez seznama, ni mi ga za iskat spet 30 strani nazaj Kaj če bi še mene gor vrgla? Bom ja, samo ko seznam najdem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 22:14:49
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa eno resno vprašanje: Ima katera voziček z malimi kolesi? Kako se obnesejo, ko je sneg?? Ker jaz predvsem rabim voz, kateri je vozen tudi v snegu. In malo me je strah da se bom z PP zafrknila Nimam izkušenj in ti ne vem svetovat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?