Tulipan12
|
Ojla, se zdaj malo oglasim, ker jutri bom (UPAM!!!) pozna, ker gre Lia v varstvo in lahko spiiiiiiiiim! Posteljica iz in da hauz! Nakupila vraga in pol, pa posteljo, pa sem dala skoraj toliko kot zadnjič, ko nisem dobila postelje in kupila same bedarije-ah, ženska Sva jo sestavila, zgleda prav fino, Lia je navdušena, jaz pa malo bolj mirna. Utrujena sem itak kot pes, ker sem res samo 4,5 ur spala, zjutraj Lia akcija, potem Avstrija, pobrala Lio ob 17.30 pri mami, pa akcija do 20.30. Lia se me je tak razveselila, da me ni spustila pri mami na wc Saj je lepo videt, ko se te otrok tak iskreno razveseli, ampak malo me pa le skrbi kako bo, ko bom v P. Kokica posteljica, ki ti je všeč zglada kar kul, taka mladinska postelja je, veš, full si je lažje predstavljat posteljo, če veš v kak ambient jo daš, ker tam so pač razstavljene, doma pa ji tista domačnost da pravi pečat. Tak je meni pri naši. Ko sem šla drugič v sobo, mi je delovalo tak kot da jo imamo od nekdaj Tasa za Lijo. Ne morem verjet, da je dobila za vneto grlo AB Se ne da to s čim blažjim rešit? Eh, sorry, če pametujem, ampak me toti AB res razjezijo! Upam, da se čimprej pozdravi! Zadnjič je bila pogovorna oddaja na radiu ravno o dostopnosti AB. Češ, da če nekdo želi AB, da ga lahko dobi takoj, če ne pri enem zdravniku, pa pri drugem sigurno. In potem kao izkoriščanje zdravstva, bla, bla... Nihče pa ni omenil, da ko prideš k zdravniku in rečeš, da te boli nekaj, dobiš 3 recepte, od tega je en AB???? Da sploh ne omenjam tega, da po določenem času postane imun na AB... eh, sem zatežila! Naredila sem adventni venček, ki sicer ni venček ampak ima tak namen. Nisem kršena in nisem verna, ampak ene stvari so mi enostavno všeč OK, malo branja pri jutranji kavici pa sem vam le dala.
|