|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
23.11.2010 10:38:01   
Roži_
Gigi, jaz bi prosila, če si direktna, da poveš kdo so te punce, ki so prišle dodatno na to temo, sprašujem pa zato, ker se počutim sedaj odrinjeno, ker mi je uspelo....jaz sem vedno navijala, se veselila, jokala, pri srcu me je bolelo ko komu ni uspelo, tako da bi bilo lepo od tebe, če si že napisala tako lep post, resnično se mi dopade in se strinjam z vsako tvojo besedo, ki si jo napisla, da poveš direktno, ker je tako fer, ker bi si lahko marsi katera razlagala da je ona!
Nič ti ne zamerim, prav je da si napisala to kar si želela in čutila, imam rada ljudi ki so direktni do mene, tako tudi jaz do njih!
Hvala
Lep dan vsemuser posted image
RVI

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
23.11.2010 10:42:48   
Roži_
Mismis, so rekli, da ne pošiljajo po pošti zdravil???

Zarjica ti pošljem ZS!

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
23.11.2010 10:43:16   
miska73
Žiži jst poskušam spoštovat to temo tako kot je.
Zato tudi ne pišem nič o sebi, razen če me ravno kdo pocuka za rokav.
Ker sem bolj redek obiskovalec in ne poznam vseh in tudi vsega ne preberem, tudi težko vse pokomentiram, pa da ne bleknem neumnosti.

Mišmiš nuhalno sem delala na GK LJ in sem imela srečo, da sem naletela na Pušenjaka.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
23.11.2010 10:46:07   
Reby
Se opravičujem, če sem smetila tole temo. Ne bom več. Čeprav nisem pisala v 3 postih samo o sebi in puncah, ki jih poznam, sem tudi pisala od drugih, seveda pa nazaj dobila ignoranco, ker pač ne sodim na vaš forum in tudi ko sem napisala, če se vam lahko pridružim, ker sem v novem postopku in na stari temi nobene ne poznam več, nisem bila deležna uvrstitve na seznamček.
Kakorkoli, še enkrat oprostite in vsem želim karseda največ sreče v življenju, postopkih, nosečnostih, z otročki.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
23.11.2010 10:47:51   
zarja1
ŽENSKE SMO ANGELI.
ČE NAM POLOMITE KRILA, ŠE NAPREJ LETIMO.

NA METLI!

ZATO KER SMO FLEKSIBILNE!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
23.11.2010 10:55:17   
zarja1
ufff babe to pa ne vem, če ste Gigi prav razumele.....

Finta je, da so na tej temi 3 grupe:
- konzerve,
- mlade konzerve in
- navijačke.

Noben ne smeti teme, noben ni viška, noben ni nezaželjen, le namen teme ni enak kot star IVF, ki je malce izgubil "prvotne člane". Da ne bo padla kakšna popolnoma nepotrebna zamera, ki bo izvor imela v nesporazumu.

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
23.11.2010 11:36:38   
Anonimen
Mogoče je gigi mislila tudi name.. ker jaz priznam, da punc k jih ne poznam nisem omenjala oz. jim kaj preveč pisala, ker redko uletim na to temo in niti ne vem kaj se s katero dogaja. In razumem in spoštujem to, da ste se tukaj najdle kot ena "skupina", ki vas sedaj ostale malo "motimo".  Nekako tako se meni zdi na IVF-ICSI temah, ker se prijavljajo same nove, nobene ne poznam in se potem nekako počutim, da ne spadam zraven.

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3832
23.11.2010 12:33:57   
zarja1
Aquica...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
23.11.2010 12:56:51   
gigi1
Draga dekleta

Res lepo prosim preberite še enkrat moj post.
Nikogar nisem hotela užaliti ali izključiti!
Še najmanj mlajše konzervice in mamice, ki kolikor jim čas dopušča pridejo navijati za nas in nam popestriti strani s svojimi sončki. Zelo smo vesele, če napišete kakšno besedo o sebi in svojih sončkih. Tudi me želimo vedeti kako ste in kaj se dogaja z vami. Pa velikokrat lahko pomagate našim nosečkam in mamicam s svojimi izkušnjami in nasveti.
Želela sem opozoriti le na to, da ta tema ni stara IVF tema in prosila malo pozornosti za tiste, ki jih ne poznate.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
23.11.2010 12:59:21   
gigi1
Aquica srce moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
23.11.2010 12:59:35   
hedviga
Žiži, zase lahko rečem, da bom poskusila spoštovat željo original konzerv.
Mislim, da je vzrok v tem, da je tema živa, luštna, simpatične puce so gor..in to pritegne.
Še posebaj, če tudi osebno poznaš katero od glavnih akterk. To je pomoje normalno, človeško.. da posledično posvečamo pozornost ljudem, ki jih bolj poznamo. Da pojamramo ljudem, ki vedo kdo si ti.
Je pa res, potem to niso več konzervice, da se namen zgreši...če se čveka vsevprek.

Spomnim se "dvojčkarske" teme za nosečke dvojčkov , ki se je začela kot "nekaj vprašanj o dvojčkih.." pa razrasla v splošno temo, kjer se vse dvojčkarske nosečke najdejo. Je oživelo, preživelo, se razraslo, spremenilo... Najbrž je tako, tak trend forumov. Zato je najbrž meni  tema IVF postala tuja, drugačna, kot je bila "v naših časih".. ampak najbrž tako more bit? da se vse spreminja, raste al pa propade.

Kakorkoli že, navijamo naprej, mislimo na vse ki se soočate (ne bom napisala "soočamo"..)s težavami, še posebaj tako težkimi kot jih je opisala Žižek!! Srčno upam, da bo vedno manj takih in podobnih bolečin in žalosti.
Jaz osebno pa bom vesela, če kdaj pokukate na "mojo" temo Dvojčki 2009 pa kaj poveste. Bom vsaj vedela kako ste. user posted image

< Sporočilo je popravil hedviga -- 23.11.2010 13:00:44 >

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
23.11.2010 13:17:07   
mismis
jejhata babe, jejhata... se mi zdi, da je tole ratala tema največ žensk z dolgimi nosovi. Mislim, da ni potrebe po nobeni užaljenost.

Žižek ni mislila nič slabega, nobeni ni prepovedala pisanje na tej temi, spraševanje in itd, prosila je samo, da smo malo bolj obzirne do naših konzerv in da jih nikakor ne izpodrivamo iz teme, ki je njihova.

drugače pa babe žabe, predolgo se poznamo, da bi se sedaj jezile, ali bile užaljene, prizadete,... nam je lepo, če se javljate tukaj, tako lahko vsaj vprašamo za kakšen nasvet (tudi to je Žižek izpostavila), prav tako mi ni potrebno skakati po treh temah (dvojčki, otročki IVF, nosečke IVF,...) da vidim kaj se dogaja z vami.

vam pa povem, da vas točno razumem, kako se počutite na stari IVF temi, tudi jaz sem se počutila tako, no zdaj se tako počutim na temi Nosečke po IVF, tako da Roži pridi čimprej za mano.

Akvič, dokler ni rdeče krvi je upanje user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
23.11.2010 14:38:37   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Jutrčka pupe moje....

dans sem ok. No noč je bila čudna, potenje kot bi imela vročinouser posted image in ob 6ih Dipherelin...hmmm čuden filing, da si daš špiko čeprav ne bo postopkauser posted image .
V glavnem to je za nama. Jutranja kava v postelji z mojim vedno pomaga. Le kaj bi jaz brez njega?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  a to pomeni, da bodo morali folikli sami popokati, tako kot pri mausiki? Zakaj si moraš še dajati Dipherelin?

Mausi, kako je s tabo?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
23.11.2010 15:57:36   
hedviga
Zarja, ko pa je v takem primeru s user posted image user posted image ?

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
23.11.2010 16:16:17   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

user posted image user posted image user posted image  a to pomeni, da bodo morali folikli sami popokati, tako kot pri mausiki? Zakaj si moraš še dajati Dipherelin?

Dipherelin bi naj zaviral ovolacijo. Če sem prav razumela DR, bi naj telo absorbiralo folikle, ker le-ti zarad Dipherelina ne popokajo....user posted image user posted image user posted image hkrati pa naj bi ublažili nivo hormonov (da še zmanjšajo možnost hiperce). Upam, da nisem neke čist mimo bedarije napisala.

Horny Teddy

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
23.11.2010 16:20:45   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

uf to pa ne, zdaj ne. Je preveč foliklov (našteli so jih prek 35 komadov v velikosti od 17-21 + drobiž). Si zamisliš?user posted image user posted image user posted image
Moj se je dans že hecal, da bi ziher pri takem številu vsaj enega napolnil user posted image user posted image user posted image . Ne s tem se ni za ****. So jajčniki povečani, notr je gužva, če pa bi slučajno zanosla pa bogve kaj bi zdravsteno to pomenilo zame.
Še zdaj, ko pride user posted image bi naj vse bolj na easy, da se jajčniki povrnejo v ok stanje.

Horny Teddy

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
23.11.2010 16:24:02   
Roži_
Punce ala dej nehite, Gigi lepo od tebe, da si bila iskrena, sem malo preveč občutljiva, sej razumešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Poglej jaz se prav počutim kot konzervica skupaj imava celo 80 letuser posted image user posted image
Zarja in ostale hvala vam za Utrogestan, če pa sem tako pozabljiva user posted image
HVALA HVALA HVALAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce šibam počivat, cel dan sem v akcijiuser posted image
Bodite mi dobro RVIuser posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
23.11.2010 16:59:24   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Draga dekleta

Res lepo prosim preberite še enkrat moj post.
Nikogar nisem hotela užaliti ali izključiti!
Še najmanj mlajše konzervice in mamice, ki kolikor jim čas dopušča pridejo navijati za nas in nam popestriti strani s svojimi sončki. Zelo smo vesele, če napišete kakšno besedo o sebi in svojih sončkih. Tudi me želimo vedeti kako ste in kaj se dogaja z vami. Pa velikokrat lahko pomagate našim nosečkam in mamicam s svojimi izkušnjami in nasveti.
Želela sem opozoriti le na to, da ta tema ni stara IVF tema in prosila malo pozornosti za tiste, ki jih ne poznate.

user posted image user posted image  jaz mislim, da si zelo lepo napisala in da je večina tudi razumela napisano. Res je, ta tema ni stara ivf tema, sem pa tudi jaz opazila, da na tisti temi ne poznam žive duše, da so same nove punce.
Si mi pa vzbudila moralnega mačka veš, parkrat sem že pomislila na Mausiko in Zarjo, kako je s temi njihovimi folikli in kako so in nikakor da to vržem na post user posted image , priznam.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
23.11.2010 17:00:13   
lana70

uf to pa ne, zdaj ne. Je preveč foliklov (našteli so jih prek 35 komadov v velikosti od 17-21 + drobiž). Si zamisliš?user posted image user posted image user posted image
Moj se je dans že hecal, da bi ziher pri takem številu vsaj enega napolnil user posted image user posted image user posted image . Ne s tem se ni za ****. So jajčniki povečani, notr je gužva, če pa bi slučajno zanosla pa bogve kaj bi zdravsteno to pomenilo zame.
Še zdaj, ko pride user posted image bi naj vse bolj na easy, da se jajčniki povrnejo v ok stanje.

kot razumem, en k**** user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
23.11.2010 17:03:13   
lana70
sorry, ma se ne morem boljše izrazit, ne vem zakaj pri user posted image  imaš toliko foliklov in zakaj je sploh do tega prišlo!!!!Grrrrrrr!!!

O Roži user posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
23.11.2010 17:15:19   
pikovit

ŽENSKE SMO ANGELI.
ČE NAM POLOMITE KRILA, ŠE NAPREJ LETIMO.

NA METLI!

ZATO KER SMO FLEKSIBILNE!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čista resnica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
23.11.2010 17:21:25   
pikovit

ufff babe to pa ne vem, če ste Gigi prav razumele.....

Finta je, da so na tej temi 3 grupe:
- konzerve,
- mlade konzerve in
- navijačke.

Noben ne smeti teme, noben ni viška, noben ni nezaželjen, le namen teme ni enak kot star IVF, ki je malce izgubil "prvotne člane". Da ne bo padla kakšna popolnoma nepotrebna zamera, ki bo izvor imela v nesporazumu.

Točno tako,ker to je forum in lahko vsak piše kar želi.Ker pa so bile izražene želje,jih bomo upoštevale user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
23.11.2010 17:45:52   
Anonimen
zarja, res je tako, da ti v tem primeru dajo dipherline, da se folikli enostavno "razgradijo" in jih telo absorbira. So tudi mene opozorili na to in mi je dr razložila nekaj v tem smislu.

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3848
23.11.2010 18:17:05   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Jutrčka pupe moje....

dans sem ok. No noč je bila čudna, potenje kot bi imela vročinouser posted image in ob 6ih Dipherelin...hmmm čuden filing, da si daš špiko čeprav ne bo postopkauser posted image .
V glavnem to je za nama. Jutranja kava v postelji z mojim vedno pomaga. Le kaj bi jaz brez njega?user posted image user posted image

Mausi, kako je s tabo?

Mausi je boljše in to je tisto glavno, čez vikend sem se zmotila z pripravo in praznovanjem RD od tamale tko da ni bilo časa mislit na bolečino takšno in drugačno user posted image , včeraj sem lovila po Postojni G da mi je dal napotnico za MB...razočaranje je še vedno veliko, pojavlja se mi 100 in zakaj....

kako mala Lizika? zdaj je že prava dama....ma se mi zdi, da smo glihkar dihali s tabo....in zdaj bomo spet dihali z vsemi našimi nosečkami...madoniš jih je kot listja jeseni...tiste ki pa nismo prišle tokrat na vrsto bomo pa v naslednji rundi! 
hmm, ktera je zdaj najprej na vrsti za navijat? Miklica naša svojimi pingvinčki če se ne motim??  bo Žiži mal obnovila seznamček?  ona to tko fajn naredi (btw. meni spremeni številko, sem "preskočila v višji razred" user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
23.11.2010 18:27:35   
mausikaa

o j**o te, 35 komadov!!??? ma ka si nor???  kakšno kombinacijo si pa imela??
user posted image  bi blo pa preveč boleče, mene je bolelo že ko me je user posted image  stisnil k sebi - pa ne v postelji user posted image  si sploh ne morem predstavljati, kako bi zgledalo če bi se spravila user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?