tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka IZVIRNO SPOROČILO: populis za 3jemi nimam podatka, jo vidim da na FB mal pobrca, GR pa hodi v službo, druga pa ne vem upam, da so ok vsi skupaj. aja, v vednost vsem. sem se začasno deaktivara iz FB, ker mi je že vsak 3. skoraj napisal, kaj mu nekaj pošiljam ena verižna pisma konstantno, jaz pa fb tak redko odprem, kaj šele, da bi kaj pošiljala....nekaj je očitno zaštekalo al pa si je kdo malo izposodil moj profil. sem deaktivirala račun, ampak mi je napisalo, da se lahko vrnem kadarkoli, pod istim imenom in z istim geslom, le vse nastavitve, prijatelji, skupine, itd bodo ponastavljene.... enivej no, mam pa "srečo"! ko pridem nazaj, vas že najdem. RRjka, men se je pa zgodilo, da imam dva profila odprta . S tem, da če grem na FB, je to samo zato, da potrdim kakšno prijateljstvo . In mi ni jasno od kje dva profila . Sicer mi pa ta FB tko al tko ne potegne. Super, da gre grlo na bolje . Pa si bila kaj pri dr. al se sama zdraviš ? Jaz sem pa klicala k P glede sirupa in mi je rekla, da ji sirup lahko dajem, da se bo lažje izkašljevala, ampak samo 2x na dan in druga doza naj bo najkasneje ob 15ih. Bomo vidli, če bo kej pomagal.
|