|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 9:49:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3926
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
22.11.2010 10:26:27   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

tims: WD za ladys nightuser posted image user posted image , kdaj bomo pa me rekla za kino? A bol kuhančk prej na vrsti? A moram kr en dan določt pa da vidmo kolk jih pride ?

Populis, ti kr določ datum, pa da vidmo, kakšno bo stanje.  Super za obletnicouser posted image . Mi smo se pa s srednjo šolo samo enkrat dobil, pa še to se nas je dobil cca 7-8. Z OŠ pa so ta srečanja veliko bolj uspešnauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3927
22.11.2010 10:37:14   
tims
Upsi, sem čist pozabla pozdravtuser posted image .

Dobro jutrouser posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 10:37:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3929
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 10:38:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3930
22.11.2010 10:40:51   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: tims

tims: WD za ladys nightuser posted image user posted image , kdaj bomo pa me rekla za kino? A bol kuhančk prej na vrsti? A moram kr en dan določt pa da vidmo kolk jih pride ?

Populis, ti kr določ datum, pa da vidmo, kakšno bo stanje.  Super za obletnicouser posted image . Mi smo se pa s srednjo šolo samo enkrat dobil, pa še to se nas je dobil cca 7-8. Z OŠ pa so ta srečanja veliko bolj uspešnauser posted image .

OK, določam naslednji torek 30.11.2010 ob 19 00

Joj, pa glih naslednji torek...... Hecam seuser posted image . Jest sem za. A gremo v kino, al sam na nezdravi obrok (beri meka)?

Kali   user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3931
22.11.2010 10:42:15   
tims
Ja, Populis, doma, doma. Naša še vedno kr kašlja, vročine danes nima več, ampak glede na to da ima AB, bova verjetno še cel teden doma. Al pa bova z mojim mal kombinirala.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 10:48:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3933
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 10:53:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3934
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 10:56:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3935
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 13:07:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3936
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 13:33:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3937
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 20:06:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3938
22.11.2010 20:52:40   
metuljcek321
Čer.

Z Anjo sva šli presenetit atija v službo - sva se vsedli na bus 6B in via Vič - kakšno razkošje - mala je uživala 100 km/h (naslednjič jo pa z vlakom mahneva). Potem pa dvigalo, ati na vidiku, veselje hej, hej, hej, čokoladica, raziskala je lab, prava mlada raziskovalka, ni kajuser posted image  Čist po domače se je obnašala, kompi so ji bli d best frendiuser posted image

auroraa, iskala ful, našla link - vse je že v merilu, sam print narediš & veselo na delo. Moj je samo za koleščka uporabil ena od ex-otroškega vozička & je kul: LIKEABIKE

hruška, 2 posta nad tvojim se oglaša Almera & komentira, da dogaja na polno, samo kavč je ko kamen, skala, kostuser posted image  Kako kaj blond barva las? Any good?

flower, kaj boš pa ti napravila s svojim look-om? Že kaj novega?

Majuška, populis, dobr in čim prej spravita notri minus ure spanja.

tims, thanks for asking, sem super truper - kot sem napisala, imam sprejet prispevek na mednarodno konferenco, ampak nobena ni opazila/komentirala - no comment. Drugače pa dogaja na polno, v šoli je akcija VEDNO, ni nam dolgčas, dnevi kar švigajo mimo. Kako Nina? Do kdaj ima za jemat AB?

bolančki - ste kaj bolje?
user posted image  za uživancije v toplicah, obletnice, meeting-to-be, ... oh yeah, se veselim čveka.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3939
22.11.2010 20:57:18   
glugluglu
we are  sorry, je spet napisalouser posted image

oj,

kako ste,

a srečanje,user posted image

mi imamo pa novi avtek, tak bolj družinski kot prej (grand scenic, rabljen sicer 1leto in pol), je bil že čas za nas pet, ki smo se do sedaj malo gužvali.user posted image

almera, midva sva bila pa takrat v spalnici, Tian pri nama zraven v zložljivi posteljici, Mark in Nina sta pa na trdih kavčih žurala pred TVuser posted image

zimska, sem se danes spomnila nate glede plesni, a si našla ti potem kaj proti plesni? Danes mi je brat povedal, da imajo cel kažin, ker so morali sedaj otroke iz sobe izseliti, da odpravijo plesen. Pri njih doma imajo v otroški sobi zunanjo steno v bloku in se jim je za omarami naredilo veliko plesni, so naročili merjenje vlage in otroke izselili iz sobe (to so jim rekli, da morajo takoj narediti), sedaj so sušilci v stanovanju, bodo pa morali zadevo itak na nivoju bloka sanirati, ker je to zaradi slabe izolacije in strehe.
V Bauhausu obstaja sicer nekaj prijaznega za pošpricat za uničit v spalnice. Potem je treba pa še z drugo stvarjo pošpricat za preventivo. Vse se tam dobi.

Neposredna povezava do sporočila: 3940
22.11.2010 20:59:46   
glugluglu
metuljcek, kje pa dela tvoj že?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
23.11.2010 0:08:07   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, populis, dobr in čim prej spravita notri minus ure spanja.

upam da res ... sej šibam, jutri me čaka sestanek na skladu, za stanovanje user posted image

Glu - če se ne motim, ata metuljček dela na elektro faksu user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
   [Brisano sporočilo]
23.11.2010 7:17:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3943
23.11.2010 8:00:32   
tims
Dobro jutro.

Naša noč je bila dokaj mirna, glede na to, da je Nina od kašljanja okoli 22ih bruhalauser posted image . Se je čist prebudila, ker sem jo mogla stuširat, ker je tud laske imela čist umazane. Pol pa še pojstlo preoblečt.... No, pa je kr hitr zaspala nazaj, sam kaj, ko sva jo mogla ob polnoči budit za AB. In je bil kr jok. Verjetno je bila res že tok utrujena, da naju je imela poln kufer, ker sva jo budila.

Sploh več ne vem, a čem ji dajat še kakšen sirup za izkašljevanje zraven AB, al počakamo. Te razne parne zadeve, vlaženje suhega zraka, mazanje s kremo nič ne pomagajo. Čez dan se sicer lepo izkašlja, ponoč pa potem pride do suhga kašlja.

Almera, user posted image  evo, jest sem vas kar v Bovc poslala. Tok si spraševala, kam bi šli, ampak ko sem pisala post, sem vas pa čist avtomatično poslala v Bovcuser posted image .  Lepo uživajte in upam, da ne bosta s tvojim čist polomljena domov prišla.

Glu, super za avtouser posted image . 1,5 leto star niti ni star. To jest štejem kar pod nov avtouser posted image .

Plesen v stanovanju - ja, je lahko hudičeva nadlogauser posted image . Midva je tukaj nimava, sva jo pa imela v prejšnjem stanovanju in se je ne moreš kar tako losat. Sosedi so rezal steno in jo cajtal, pa je potem spet po določenem času ven usekala. Men je bilo najhuj, ko si se usedel na sedežno, si kar vohal tisto črno svinjarijo. Moj je potem v Mavrici kupil eno zadevo proti plesni, pa je kr pomagala. Sicer plesni ni čisto odstranila, jo je bilo pa znatno manj.

Metuljčica, sorry, sorryuser posted image . Men se velikrat zgodi, da pozabim kaj pokomentirat, ker še vedno komentiram na stil, kar sem si zapomnila. Tisti trenutek si mislim: Aha, tole ne smem pozabit, pa tole.... In potem gre vse v maloro. Baje Bilobil pomagauser posted image . Ni bilo namerno, res, in ti zdaj iz srca čestitam za prispevek user posted image . Hehe, da je Anja uživala na avtobusu se pa sploh ne čudimuser posted image . Se mi zdi, da se današnjim škratom na polno dogaja, če se peljejo z avtobusom. Sej se nonstop furajo z avti okol in je potem to res eno doživetje. Naša se je tud enkrat peljala in je tko ponosno sedela v naročju, da jo je bilo veselje pogledatuser posted image .  Pa da sta šli očija pogledat... user posted image . Kok je bil pa oči vesel k sta prišli?

Zdej grem pa na kulinariko pogledat, kaj bojo naši želodčki jedliuser posted image

< Sporočilo je popravil tims -- 23.11.2010 8:01:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 3944
23.11.2010 8:07:01   
tims
Aja, do kdaj mora Nina jemat AB... roko na srce - ne vem. Sem kr mal presenečena, ker nam je v lekarni dala dve flaški AB, s tem da zdej pije 5 dni in je spraznila polovico prve flaške. POnavad naj bi pili AB deset dni, oz. do koncauser posted image . Moram poklicat k P. Ker tud za kontrolo nama ni nič rekla.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
   [Brisano sporočilo]
23.11.2010 8:30:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3946
   [Brisano sporočilo]
23.11.2010 9:03:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3947
23.11.2010 9:34:32   
tims
Zimska, tole je pa težko dat pameten nasvet. Dokler nisi v takem položaju, se je kr težko zamislit, kaj bi naredil. Kar se bolezni tiče . A v privat varstvu bi una teta samo Vida čuvala? Ker če jih je več, vprašanje kakšna bi bila potem razlika. Tudi ni merilo, da če je zdaj bolan, da bo potem toliko več. Ne vem no. Ni se tole lahko odločit. Če pogledaš s finančne plati, je privat varstvo res kar velik zalogaj. Ampak, če razmišljaš v tej smeri, potem vama verjetno to ne predstavlja problem. Me pa nekaj zanima.... Kaj se zgodi, če podpišeš pogodbo in potem otroka ne daš v vrtec? Ali pa mogoče probaš kakšen mesec, dva, pa potem vidiš, kako bo. A ti ga potem izpišejoal kako? Kaj pa če bo mogoče tud P vprašala, kakšnega je ona mnenja.

Populis, jaz pridem v torekuser posted image .

< Sporočilo je popravil tims -- 23.11.2010 9:35:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 3948
   [Brisano sporočilo]
23.11.2010 9:36:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3949
   [Brisano sporočilo]
23.11.2010 9:44:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......