tims
|
Dobro jutro. Naša noč je bila dokaj mirna, glede na to, da je Nina od kašljanja okoli 22ih bruhala . Se je čist prebudila, ker sem jo mogla stuširat, ker je tud laske imela čist umazane. Pol pa še pojstlo preoblečt.... No, pa je kr hitr zaspala nazaj, sam kaj, ko sva jo mogla ob polnoči budit za AB. In je bil kr jok. Verjetno je bila res že tok utrujena, da naju je imela poln kufer, ker sva jo budila. Sploh več ne vem, a čem ji dajat še kakšen sirup za izkašljevanje zraven AB, al počakamo. Te razne parne zadeve, vlaženje suhega zraka, mazanje s kremo nič ne pomagajo. Čez dan se sicer lepo izkašlja, ponoč pa potem pride do suhga kašlja. Almera, evo, jest sem vas kar v Bovc poslala. Tok si spraševala, kam bi šli, ampak ko sem pisala post, sem vas pa čist avtomatično poslala v Bovc . Lepo uživajte in upam, da ne bosta s tvojim čist polomljena domov prišla. Glu, super za avto . 1,5 leto star niti ni star. To jest štejem kar pod nov avto . Plesen v stanovanju - ja, je lahko hudičeva nadloga . Midva je tukaj nimava, sva jo pa imela v prejšnjem stanovanju in se je ne moreš kar tako losat. Sosedi so rezal steno in jo cajtal, pa je potem spet po določenem času ven usekala. Men je bilo najhuj, ko si se usedel na sedežno, si kar vohal tisto črno svinjarijo. Moj je potem v Mavrici kupil eno zadevo proti plesni, pa je kr pomagala. Sicer plesni ni čisto odstranila, jo je bilo pa znatno manj. Metuljčica, sorry, sorry . Men se velikrat zgodi, da pozabim kaj pokomentirat, ker še vedno komentiram na stil, kar sem si zapomnila. Tisti trenutek si mislim: Aha, tole ne smem pozabit, pa tole.... In potem gre vse v maloro. Baje Bilobil pomaga . Ni bilo namerno, res, in ti zdaj iz srca čestitam za prispevek . Hehe, da je Anja uživala na avtobusu se pa sploh ne čudim . Se mi zdi, da se današnjim škratom na polno dogaja, če se peljejo z avtobusom. Sej se nonstop furajo z avti okol in je potem to res eno doživetje. Naša se je tud enkrat peljala in je tko ponosno sedela v naročju, da jo je bilo veselje pogledat . Pa da sta šli očija pogledat... . Kok je bil pa oči vesel k sta prišli? Zdej grem pa na kulinariko pogledat, kaj bojo naši želodčki jedli
< Sporočilo je popravil tims -- 23.11.2010 8:01:21 >
|