elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dan, kako ste? o čem teče debata? Lenči a maš za nedoločen čas pogodbo? Hmm, težka odločitev ampak jaz tudi vem kaj bi naredila. Punce hvala za Pogodbo imam za nedoločen čas. Že 6 let delam za njih. Še sama ne vem, kaj bom naredila. Vrjetno bom kr šla delat. Sem se že pozanimala glede plačila. Preko ene firme se izstavi rač, pa je. Razmišljam pa ca. 10 eur na uro. Treba je pokrit stroške prevoza, varuško.... Predvidevam, da bi večina od vas šla delat? No, za enkrat me še niso klicali. Včeraj me je samo ena sodelavka opozorila, kaj nameravajo. Upam, da si premislijo! Kot vidš,nas kar nekaj ne bi šlo delat-jaz tudi ne!! Ampak samo ti sama veš,kako zadeve pri vas stojijo(glede financ,varstva,razumevanja v službi itd.,itd.).Karkoli boš naredila,bo to vplivalo samo na tebe in tvojo družino,zato dober premislek ni odveč-vendar v vsakem primeru glej,da boš naredila najboljše za sebe-če greš zdaj delat,se lahko mogoče potem zmeniš še dalje za 4 ure oz.za vse ugodnosti,ki ti pripadajo kot materi malega otroka.Poskrbi za svojo korist,ker delodajalec dvomim,da bo!!! se podpišem pod tole... če ne bomo sam zase poskrbeli, nebo nihče- delodajalec še najmanj ! Za moje pojme izkoristi čas z otrokom... delat boš tak mogla do 70 let (z berglo na šiht) ...glede na reforme ki jih vsiljuje vsak dan znova vlaga, penzije ne bomo dočakali ker bomo prej hin. In potem se ozreš nazaj, kaj maš od življenja...nič samo delo, še te ko bi lahko bili doma nas premami denar