|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
23.11.2010 11:41:44   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Lija je na AB pristala user posted image ima ful vneto grlo, kar je posledica takega kašlanja in prehlada. Za vročino pa ne ve zakj je prisotna user posted image   Ponoči je žgala 39,5 sem mislila da zraven ognja spim, kak jo je kurlo user posted image

Da pa to ni dovolj, pa se nam je še vozek uničo. Sprednje levo kolo se je tak zaštekalo, da sploh vozit nemrem user posted image user posted image user posted image Bemomilomater pa vozek, zdaj še it nemrema nikam. Zdaj glejam, kolk kaj stanejo vozi pa so dragi da joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bošček mali

Vozek pa kupi kakšen rabljen mogoče?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
23.11.2010 11:42:19   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_
Punce hvala za user posted image
Pogodbo imam za nedoločen čas. Že 6 let delam za njih. Še sama ne vem, kaj bom naredila. Vrjetno bom kr šla delat. Sem se že pozanimala glede plačila. Preko ene firme se izstavi rač, pa je. Razmišljam pa ca. 10 eur na uro. Treba je pokrit stroške prevoza, varuško.... Predvidevam, da bi večina od vas šla delat? No, za enkrat me še niso klicali. Včeraj me je samo ena sodelavka opozorila, kaj nameravajo. Upam, da si premislijo!
Jaz nebi šla. user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
23.11.2010 11:47:46   
majakla

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Lija je na AB pristala user posted image ima ful vneto grlo, kar je posledica takega kašlanja in prehlada. Za vročino pa ne ve zakj je prisotna user posted image   Ponoči je žgala 39,5 sem mislila da zraven ognja spim, kak jo je kurlo user posted image

Da pa to ni dovolj, pa se nam je še vozek uničo. Sprednje levo kolo se je tak zaštekalo, da sploh vozit nemrem user posted image user posted image user posted image Bemomilomater pa vozek, zdaj še it nemrema nikam. Zdaj glejam, kolk kaj stanejo vozi pa so dragi da joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakega pa gledaš???
Meni je vse trenutno drago, ker T. firma stoji glih tolk da še stoji Dela pa na CPMjuuser posted image
Gledam takega da bom lahko pozimi do vrtca z njim šla in da ima pregrinjalo za noge. Kakega PP, pa da se na ozko zloži.
Mi je full en v oke pado samo satne 205€

Kaj pa ta:
user posted image
Ima tudi pregrinjalo za noge, zloži se po sistemu marele, naslonjalo nastavljivo, cena: 96 €.
???

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
23.11.2010 11:49:13   
rina22
tasa, za Lijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Si gledala kakega rabljenega? Jaz sem onega PP kupla rabljenega za 80 eur, pa se zloži na malo, saj si vidla user posted image Pa vsi pp pliki so tam nekje cene, rabljeni.

Lenči, jaz tudi ne bi šla, ker se mi zdi, da se vsi samo za dnarom še pehamo. Že tak moraš hitro it delat, otork pa v vrtec.. Pač, moje mnenje. Jaz zdaj, ko sploh več nimam občutka,da smo vsi 3 družina, vidim, kaj dnar prinese. Kot je reko Zlatko: Zlato ti daje sijaj, ne pa sreče user posted image Upam, da se boš prav odločila user posted image Jaz sem samo svoje mnenje povedala, da ne bo spet kake pomote user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
23.11.2010 11:50:39   
majakla
Ta je novi, v sklopu PP.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
23.11.2010 12:02:31   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz sem samo svoje mnenje povedala, da ne bo spet kake pomote user posted image user posted image

Rina.....user posted image user posted image ŽIVCE MI PARAŠŠŠŠ!!!!

Pa daj se že nehaj enkrat za vsak post,ki ga napišeš,že vnaprej opravičevat!!!!!!!!!

Poveš svoje mnenje...saj ga nobenemu ne vsiljuješuser posted image
Ljubica draga,če boš tako nesamozavestna,te čaka težko življenje.
Oprosti,ker sem popenila,ampak res te bo treba vzet enkrat v roke-začni cenit sebe in svoje kvalitete in boš videla,da te bodo tudi drugi ljudje gledali čisto drugače,ne čudno,kot si misliš zdaj!!
Pa se še enkrat opravičujem,moj namen ni kritika,ampak pomočuser posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
23.11.2010 12:02:58   
tasa_m

Ta je novi, v sklopu PP.
HVALA TI. Kaj si ga na Bolhi našla?
Sem nekaj gledala na bolhi že.

Rina saj sem gledala Pilka user posted image E daj, 80€ si samo dala?
Samo rabljen mi je tak, če nikoli ne vem kaki je...da se pa brez veze nekam v Lj. vozim pa mi tud ni.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
23.11.2010 12:08:02   
sami0804

dan, kako ste? o čem teče debata?

Lenči a maš za nedoločen čas pogodbo? Hmm, težka odločitev ampak jaz tudi vem kaj bi naredila.

Pogodbo imam za nedoločen čas. Že 6 let delam za njih. Še sama ne vem, kaj bom naredila. Vrjetno bom kr šla delat. Sem se že pozanimala glede plačila. Preko ene firme se izstavi rač, pa je. Razmišljam pa ca. 10 eur na uro. Treba je pokrit stroške prevoza, varuško.... Predvidevam, da bi večina od vas šla delat? No, za enkrat me še niso klicali. Včeraj me je samo ena sodelavka opozorila, kaj nameravajo. Upam, da si premislijo!

Kot vidš,nas kar nekaj ne bi šlo delat-jaz tudi ne!!
Ampak samo ti sama veš,kako zadeve pri vas stojijo(glede financ,varstva,razumevanja v službi itd.,itd.).Karkoli boš naredila,bo to vplivalo samo na tebe in tvojo družino,zato dober premislek ni odveč-vendar v vsakem primeru glej,da boš naredila najboljše za sebe-če greš zdaj delat,se lahko mogoče potem zmeniš še dalje za 4 ure oz.za vse ugodnosti,ki ti pripadajo kot materi malega otroka.Poskrbi za svojo korist,ker delodajalec dvomim,da bo!!!

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
23.11.2010 12:08:45   
majakla
Ne, sestra ga ima v trgovini,
novi je.

Jaz tudi nisem za rabljeno,
razen to, kar sem dobila od
sestre oz. sta nosila moja
nečaka.
_ _ _ _ _

No, če kupiš, javi.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
23.11.2010 12:10:21   
sami0804

Kaj pa ta:
user posted image
Ima tudi pregrinjalo za noge, zloži se po sistemu marele, naslonjalo nastavljivo, cena: 96 €.
???

Lepi...user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
23.11.2010 12:11:07   
tasa_m

novi je.

nečaka.
_ _ _ _ _

No, če kupiš, javi.
Kje pa ima tvoja sestra trgovino?
Kaj pa ima mogoče za nogice tisto prevleko??
Ker to nujno rabim, sploh zdaj ko se zima bliža in imave 15 min. hitre hoje do vrtca. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
23.11.2010 12:11:38   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

dan, kako ste? o čem teče debata?

Lenči a maš za nedoločen čas pogodbo? Hmm, težka odločitev ampak jaz tudi vem kaj bi naredila.

Kot vidš,nas kar nekaj ne bi šlo delat-jaz tudi ne!!
Ampak samo ti sama veš,kako zadeve pri vas stojijo(glede financ,varstva,razumevanja v službi itd.,itd.).Karkoli boš naredila,bo to vplivalo samo na tebe in tvojo družino,zato dober premislek ni odveč-vendar v vsakem primeru glej,da boš naredila najboljše za sebe-če greš zdaj delat,se lahko mogoče potem zmeniš še dalje za 4 ure oz.za vse ugodnosti,ki ti pripadajo kot materi malega otroka.Poskrbi za svojo korist,ker delodajalec dvomim,da bo!!!

se podpišem pod tole... če ne bomo sam zase poskrbeli, nebo nihče- delodajalec še najmanj ! Za moje pojme izkoristi čas z otrokom... delat boš tak mogla do 70 let (z berglo na šiht) ...glede na reforme ki jih vsiljuje vsak dan znova vlaga, penzije ne bomo dočakali ker bomo prej hin. In potem se ozreš nazaj, kaj maš od življenja...nič samo delo, še te ko bi lahko bili doma nas premami denar user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
23.11.2010 12:13:08   
majakla

novi je.

nečaka.
_ _ _ _ _

No, če kupiš, javi.
Kje pa ima tvoja sestra trgovino?
Kaj pa ima mogoče za nogice tisto prevleko??
Ker to nujno rabim, sploh zdaj ko se zima bliža in imave 15 min. hitre hoje do vrtca. user posted image

V Brezju.
Ja, ima prevleko za nogice.
Daj mi gsm št. na zs, pa ti pošljem slikico s prevleko - če želiš.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
23.11.2010 12:13:51   
elevitka
zakaj pa nebi vozičke rabljene kupile? če ga lahko v živo sprobaš ???
naš je res minimalno rabljen -samo košara, športni del pa menda samo 5 x ker se noče vozit gospod

voziček  pa je zelo dobro ohranjen-pa še stal me ni malo (jane)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
23.11.2010 12:14:44   
majakla

IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz sem samo svoje mnenje povedala, da ne bo spet kake pomote user posted image user posted image

Pa daj se že nehaj enkrat za vsak post,ki ga napišeš,že vnaprej opravičevat!!!!!!!!!

Oprosti,ker sem popenila,ampak res te bo treba vzet enkrat v roke-začni cenit sebe in svoje kvalitete in boš videla,da te bodo tudi drugi ljudje gledali čisto drugače,ne čudno,kot si misliš zdaj!!
Pa se še enkrat opravičujem,moj namen ni kritika,ampak pomočuser posted image user posted image

Sami, pa nena se tak jezi, šparaj živce. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
23.11.2010 12:15:20   
tasa_m
Gledala sem tega, samo ker nima za nogice ne pride v poštev..
user posted image

Full pa mi je všeč tale od PP

user posted image ta pa mi je všeč že odkar se je Lija rodila oz. ko je bila stara 6.mesecev in je ven prišel user posted image Samo cena user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
23.11.2010 12:16:08   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

naš je res minimalno rabljen -samo košara, športni del pa menda samo 5 x ker se noče vozit gospod

Ja voziče valda, sem bolj na cotike ciljala.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
23.11.2010 12:17:25   
sami0804

Mogoče se še bouser posted image
Mojadva sta oba hotela hodit,in smo hodili peš okrog,potem pa jim rata spet zanimivo se vozit...moja bo zdaj stara 3 leta,pa smo poleti spet en vozek kupili,taki čist enostavni,pa se prav rada pelje z njimuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
23.11.2010 12:17:27   
tasa_m

Čuj elevitka te pa mi ti tvojega prodaj user posted image user posted image user posted image

Ma nisem rekla da nebi rabljenega kupla, rekla sem samo da se nebi v Lj po njega vozla pol pa vidim da je katastrofa. Saj veš na sliki marsikaj lahko skriješ user posted image
Jaz sem svojega tud prodala, samo jaz sem povedala kaj je narobe blo. Pa so vseeno se za njega odločli pa še 10€ so mi več dali, kot sem ceno mela user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
23.11.2010 12:19:06   
elevitka

aha...sem že mislila da imam čudno razmišljanje...sicer pa tud cotike... če dobiš od znanih ljudi-pa itak opereš.... no ja 100 ljudi-100 čudi user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
23.11.2010 12:19:06   
majakla
k - se je nekje izgubil user posted image

Mi pa pritisk dvigne, ko si kupijo oz.
zaželijo ful drage vozeke (meni sploh
ne lepe in nič praktične) samo zaradi
firme in ker je pač in (trenutno), pol
pa celo sorodstvo dnar skup zbira.
user posted image          user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
23.11.2010 12:19:36   
sami0804

Sami, pa nena se tak jezi, šparaj živce. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image če pa je res...taka vredi punca pa totalno nesamozavestna...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
23.11.2010 12:19:51   
elevitka

Mogoče se še bouser posted image
Mojadva sta oba hotela hodit,in smo hodili peš okrog,potem pa jim rata spet zanimivo se vozit...moja bo zdaj stara 3 leta,pa smo poleti spet en vozek kupili,taki čist enostavni,pa se prav rada pelje z njimuser posted image

mah ker je voz drag bi ga prodala-itak še mam marelo v rezervi če si premisli

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
23.11.2010 12:20:58   
tasa_m

aha...sem že mislila da imam čudno razmišljanje...sicer pa tud cotike... če dobiš od znanih ljudi-pa itak opereš.... no ja 100 ljudi-100 čudi user posted image
ja to ja če dobiš od koga kaj poznaš, preko Bolhe a jaz nebi cot kupovala.
Drugače pa jaz vse porabim kaj dobim rabljeno od koga kaj poznam. Tomažev šef me kar redno z tem oskrbuje user posted image user posted image Ima namreč dvojčka - user posted image user posted image in za user posted image dobim jaz oz. Lija, za user posted image pa sodelavec user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
23.11.2010 12:21:53   
elevitka

Čuj elevitka te pa mi ti tvojega prodaj user posted image user posted image user posted image

Ma nisem rekla da nebi rabljenega kupla, rekla sem samo da se nebi v Lj po njega vozla pol pa vidim da je katastrofa. Saj veš na sliki marsikaj lahko skriješ user posted image
Jaz sem svojega tud prodala, samo jaz sem povedala kaj je narobe blo. Pa so vseeno se za njega odločli pa še 10€ so mi več dali, kot sem ceno mela user posted image

ma našemu res nič ne fali-saj veš d se Tai noče vozit. Prodala pa bi vse skupaj (košara ki je tudi avtosedež, dežnik, prevleka za dež, potovalna torba, športni del in zimsko vrečo)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?