Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 10:35:14
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes pa po **** času v kino, se že veselim. Bo pa tudi težko! kaj pa greš gledat? To: Že katera gledala??? Ne še, samo je pa baje full fajn Poročaj ju3 jaz bi tudiiiiiii
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 10:36:04
|
|
|
|
tasa_m
|
dan, kako ste? o čem teče debata? Lenči a maš za nedoločen čas pogodbo? Hmm, težka odločitev ampak jaz tudi vem kaj bi naredila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 10:36:27
|
|
|
|
tasa_m
|
elevitka te pa grema midve ud v kino
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 10:39:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ja, pa res me še vedno boli pa še tako bedno vreme je pol ti je oproščeno ...vreme je pa res
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 10:39:34
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sem zdaj pojedla en kos domačega polnomastnega sira....pa bi še Bi blo boljše,če se spravim,kaj delat? ja jej še če se ti je Delat hmmmm kaj pa Kosilo kuhat... Kruh sem že zamesila...danes bomo jedli "kmečkega" ,za kosilo bo pa na bolj taka osiromašena jota(samo zelje in fižol),pa krompir pečen v pečici...nimam pojma,kak to paše skup,pa me en dr...briga,ker se mi lušta "krumpaša" (rina,se v prlekiji tudi reče tak? )
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 10:39:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes pa po **** času v kino, se že veselim. Bo pa tudi težko! kaj pa greš gledat? To: Že katera gledala??? nisem še..bi ga pa fuuull jaz tudi še nisem pa bi
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 10:41:47
|
|
|
|
botrca
|
Sami0804 faca si res
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 10:43:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dan, kako ste? o čem teče debata? dan, kar ok...debatiramo malo o filmu, malo o "trpinčenih" moških , Urškinih ustnicah, o kavi...ni da ni...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 10:46:04
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m kako pa je Lija
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 10:46:49
|
|
|
|
botrca
|
Grem jest tople sendviče in papriko ter paradižnik zraven, pa še jogurt spijem pa sem kompletna .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 10:49:03
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka te pa grema midve ud v kino bi...sam ne vem kdaj??? ker dedi ima mulčka dopoldan... popoldan pa ga nimam kam dat-ati pa dela do 18,30 ??? btw... kaj kaj Lijika? za torto velja v petek?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 10:58:05
|
|
|
|
botrca
|
Še zagrebško sem zmazala za sladico...njami, njami
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 11:03:33
|
|
|
|
majakla
|
Botrca: nehaj, mi že želodec nekaj jamra, se mi zdi, da zraven bere. Mmmm jota, smo jo imeli včeraj, jo je še Nik mazal. (pa baje, da v jaslih lepo je)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 11:04:03
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 se mi lušta "krumpaša" (rina,se v prlekiji tudi reče tak? ) Prvič čujem Mogoče reče kdo, ampak ga jaz še nisem slišala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 11:05:11
|
|
|
|
rina22
|
tasa, je Lija kaj bolje? jaz pa nama zdaj kuham hrenovko, prej ko gre T spat njami, tota hrenovka s sirom mi je svetooooovna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 11:08:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tasa, je Lija kaj bolje? jaz pa nama zdaj kuham hrenovko, prej ko gre T spat njami, tota hrenovka s sirom mi je svetooooovna Tud ne smem, pa bi. Toast bi tudi. Kaj ne bi, to je zdaj vprašanje!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 11:14:51
|
|
|
|
botrca
|
Majakla kaj si na ločevalni? Pičiva midva proti mestu. Lepo bodite pa se tipkamo zvečer če mi bo .
< Sporočilo je popravil botrca -- 23.11.2010 11:15:08 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 11:24:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla kaj si na ločevalni? Pičiva midva proti mestu. Lepo bodite pa se tipkamo zvečer če mi bo . Ne ločevalni, sem pa na shujševalni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 11:32:21
|
|
|
|
tasa_m
|
Lija je na AB pristala ima ful vneto grlo, kar je posledica takega kašlanja in prehlada. Za vročino pa ne ve zakj je prisotna Ponoči je žgala 39,5 sem mislila da zraven ognja spim, kak jo je kurlo Da pa to ni dovolj, pa se nam je še vozek uničo. Sprednje levo kolo se je tak zaštekalo, da sploh vozit nemrem Bemomilomater pa vozek, zdaj še it nemrema nikam. Zdaj glejam, kolk kaj stanejo vozi pa so dragi da joj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 11:37:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija je na AB pristala ima ful vneto grlo, kar je posledica takega kašlanja in prehlada. Za vročino pa ne ve zakj je prisotna Ponoči je žgala 39,5 sem mislila da zraven ognja spim, kak jo je kurlo Da pa to ni dovolj, pa se nam je še vozek uničo. Sprednje levo kolo se je tak zaštekalo, da sploh vozit nemrem Bemomilomater pa vozek, zdaj še it nemrema nikam. Zdaj glejam, kolk kaj stanejo vozi pa so dragi da joj Kakega pa gledaš???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 11:38:43
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dan, kako ste? o čem teče debata? Lenči a maš za nedoločen čas pogodbo? Hmm, težka odločitev ampak jaz tudi vem kaj bi naredila. Punce hvala za Pogodbo imam za nedoločen čas. Že 6 let delam za njih. Še sama ne vem, kaj bom naredila. Vrjetno bom kr šla delat. Sem se že pozanimala glede plačila. Preko ene firme se izstavi rač, pa je. Razmišljam pa ca. 10 eur na uro. Treba je pokrit stroške prevoza, varuško.... Predvidevam, da bi večina od vas šla delat? No, za enkrat me še niso klicali. Včeraj me je samo ena sodelavka opozorila, kaj nameravajo. Upam, da si premislijo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 11:39:05
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes pa po **** času v kino, se že veselim. Bo pa tudi težko! kaj pa greš gledat? To: Že katera gledala??? nisem še..bi ga pa fuuull jaz tudi še nisem pa bi meni se tudi lušta!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 11:39:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija je na AB pristala ima ful vneto grlo, kar je posledica takega kašlanja in prehlada. Za vročino pa ne ve zakj je prisotna Ponoči je žgala 39,5 sem mislila da zraven ognja spim, kak jo je kurlo Bogica mala Pri Niku se je tudi z vročino začelo, 3 dni je nismo znižali, pol pa smo se 3 tedne zdravili. Naj hitro mine.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 11:41:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija je na AB pristala ima ful vneto grlo, kar je posledica takega kašlanja in prehlada. Za vročino pa ne ve zakj je prisotna Ponoči je žgala 39,5 sem mislila da zraven ognja spim, kak jo je kurlo Da pa to ni dovolj, pa se nam je še vozek uničo. Sprednje levo kolo se je tak zaštekalo, da sploh vozit nemrem Bemomilomater pa vozek, zdaj še it nemrema nikam. Zdaj glejam, kolk kaj stanejo vozi pa so dragi da joj Kakega pa gledaš??? Meni je vse trenutno drago, ker T. firma stoji glih tolk da še stoji Dela pa na CPMju Gledam takega da bom lahko pozimi do vrtca z njim šla in da ima pregrinjalo za noge. Kakega PP, pa da se na ozko zloži. Mi je full en v oke pado samo satne 205€
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?