|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
22.11.2010 14:24:57   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Mali je ohrovt pojedo v šusu. user posted image

aja, včeraj sva ga vagala in merla. Pri 8 mesecih smo veliki 68cm in težki 9900guser posted image

user posted image user posted image user posted image Lepo! Jaz pa imam danes teden z Saš-em posvetovalnico.Me zanima,kak smo kaj s težo in dolžino.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
22.11.2010 14:26:10   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

aja, včeraj sva ga vagala in merla. Pri 8 mesecih smo veliki 68cm in težki 9900guser posted image

joj meni pa je ohrovt fujjjj

aleluja mi pa pri 16 mesecih (je ravno danes dopolnil) veliki 78 cm in težki 11 kg
Čestitke še T.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
22.11.2010 14:27:42   
Lenči_

aleluja mi pa pri 16 mesecih (je ravno danes dopolnil) veliki 78 cm in težki 11 kg

Tai, vse najboljše za 16 mesecev. user posted image

vse najboljše Tai! user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
22.11.2010 14:28:29   
elevitka

Tai, vse najboljše za 16 mesecev. user posted image

HVALA!!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
22.11.2010 14:28:46   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

user posted image user posted image user posted image Lepo! Jaz pa imam danes teden z Saš-em posvetovalnico.Me zanima,kak smo kaj s težo in dolžino.user posted image

user posted image user posted image za mere! Jaz tud komaj čakam posvetovalnico! user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
22.11.2010 14:29:56   
elevitka
ok saj okus še ni tak zgrešen, sam ko se kuha mi smrdi-isto ko cvetača, drugače pa mi je dobra

Pa hvala punce !! (v imenu mojega škrata)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
22.11.2010 14:38:41   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Kaj pa to? Dam zaj krompir kuhat,pa usput hočem še čaj cukrat,pa sem skoro krompir pocukrala,zadnji trenutek sem vidla,kam žlico tišim.Jao,kaj bo z mano?user posted image user posted image user posted image

ah, ja... poznam take fore iz user posted image

Mislim kaj se je meni zadnjič zgodilouser posted image
Hočem dat korenček kuhat in ker je bil kr fajn velik, sem ne vem kak dolgo iskala dovolj velik lonec...nakar se moj začne smejat...in ugotovim, da bi morda lahko vsaj na pol vrezala korenček user posted image user posted image user posted image user posted image

o svojih dogodivščinah raje ne bom govorila user posted image ... na koncu se je naboljše tak narežat temu, kaj te češ!

daj povej, vsaj enouser posted image

zadnič sem mislila, da sem tulipane kupla, sem pa navadno čebulo user posted image .. si zdaj srečna? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sory,ampak se moram smejat!

kake ste! Nisem si več z vami! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
22.11.2010 14:42:48   
elevitka
Nič pupe...jaz se za en čas poslavljam...bo treba domov (jupiiiiiiiiiiiiii) upam da je dediju uspelo porihtat in uspavat malega ker če ne bo ihta ko pridem domov...

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
22.11.2010 14:44:13   
Sacherca
Kaj si ti ja nor,vam je cisto spipalo user posted image user posted image user posted image Komaj prisla do konca,komentirat se mi vec ne da user posted image user posted image user posted image

Mehik ne gledam......Cuj Tasa,moja necakinja je skrlatinko fasala,baje kr razhaja trenutno v vrtcih,vsaj nasih...Dostikrat se pa zacne z bruhanjem,visoko vrocino....

user posted image Za vse bolancke

user posted image za naso custveno noseckouser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
22.11.2010 14:44:15   
matcar
Jaz tudi pičim po otroke,pol pa še imama z Maksom plesne urice v vrtcu.Se kasneje tipkamo!
Pa-pa!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
22.11.2010 15:48:50   
katy83
midva s T sva malo bla na sprehodu zdaj in je pasalo pune. Itak je zaspal, pa ga imam zdaj kr zunaj, full zadekanega, balkonska vrata odprta in jaz vmes. user posted image Ne bi ga rada namreč budila, pa not nosla...pa še luft nama bo koristo malo. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
22.11.2010 15:49:21   
katy83

Kaj pa to? Dam zaj krompir kuhat,pa usput hočem še čaj cukrat,pa sem skoro krompir pocukrala,zadnji trenutek sem vidla,kam žlico tišim.Jao,kaj bo z mano?user posted image user posted image user posted image

ah, ja... poznam take fore iz user posted image

Mislim kaj se je meni zadnjič zgodilouser posted image
Hočem dat korenček kuhat in ker je bil kr fajn velik, sem ne vem kak dolgo iskala dovolj velik lonec...nakar se moj začne smejat...in ugotovim, da bi morda lahko vsaj na pol vrezala korenček user posted image user posted image user posted image user posted image

o svojih dogodivščinah raje ne bom govorila user posted image ... na koncu se je naboljše tak narežat temu, kaj te češ!

daj povej, vsaj enouser posted image

zadnič sem mislila, da sem tulipane kupla, sem pa navadno čebulo user posted image .. si zdaj srečna? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sory,ampak se moram smejat!

kake ste! Nisem si več z vami! user posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa smo si s tabo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
22.11.2010 15:54:23   
Blueberry
Dan! Komaj sem vas uspela prebrat, tolko ste naklofale.user posted image user posted image Ta tedn bom malo lažje zadihala ko ne delam. Tu pa tam bom šla na fax pogledat, pa lenarla bom malo. Me je včerajšnji turnus (12 urni) pošteno zmatral.. Še danes me noge bolijo.user posted image Samo bo pa zato plača lepša.user posted image Danes bom po dolgem času gledala Gospodarico srca. Ta nadaljevanka se mi od vseh še najbolj dopade.user posted image Moj je ok, roka ga edino boli če jo ima navzdol. Drugače še hodi na preveze pa pomoje bo kmalu dal šive ven. Pol pa bo mogo začet malo z roko migat.user posted image Pri nam pa zdaj sije sonce.user posted image Grem malo na kavč. Še vas pol pridem kaj pogledat.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
22.11.2010 16:05:42   
Sacherca
Pa recite,da ni bila naravna lepotica.Skoda res,da se je v operacije spustila....Vsekakor se je izkazala za eno pozitvno osebo! Vsaj zame...O Zlatku nimam besed,kot,da bi bil zadet user posted image Mi ji cisto vseeno kdo zmaga...

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/foto-urskine-ustnice-skozi-cas.html

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
22.11.2010 16:09:30   
Lenči_

midva s T sva malo bla na sprehodu zdaj in je pasalo pune. Itak je zaspal, pa ga imam zdaj kr zunaj, full zadekanega, balkonska vrata odprta in jaz vmes. user posted image Ne bi ga rada namreč budila, pa not nosla...pa še luft nama bo koristo malo. user posted image

super user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
22.11.2010 16:10:11   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Dan! Komaj sem vas uspela prebrat, tolko ste naklofale.user posted image user posted image Ta tedn bom malo lažje zadihala ko ne delam. Tu pa tam bom šla na fax pogledat, pa lenarla bom malo. Me je včerajšnji turnus (12 urni) pošteno zmatral.. Še danes me noge bolijo.user posted image Samo bo pa zato plača lepša.user posted image Danes bom po dolgem času gledala Gospodarico srca. Ta nadaljevanka se mi od vseh še najbolj dopade.user posted image Moj je ok, roka ga edino boli če jo ima navzdol. Drugače še hodi na preveze pa pomoje bo kmalu dal šive ven. Pol pa bo mogo začet malo z roko migat.user posted image Pri nam pa zdaj sije sonce.user posted image Grem malo na kavč. Še vas pol pridem kaj pogledat.user posted image

Te pa si privošči ta teden malo razvajanja! Pa user posted image za tvojga in njegov prst.

Neposredna povezava do sporočila: 1491
22.11.2010 17:47:15   
elevitka
Čer!

mi smo doma, skuhali za danes... pa za jutri , da bo ati lahko papal, ker midva z ˝činknjenim´ grema k babi...

dediju ga je uspelo uspavat-sta se imela čist po moško (vse razmetala, in vse umazala...aleluja) samo da je dete previto, sito in naspano user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
22.11.2010 19:45:51   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
22.11.2010 20:11:12   
matcar
Tak,enega otroka spokali spat,eden pa še pride na vrsto.jaz pa izpod tuša.Komaj čakam na jutrijšnji dan!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
22.11.2010 20:11:49   
matcar

Čer!

mi smo doma, skuhali za danes... pa za jutri , da bo ati lahko papal, ker midva z ˝činknjenim´ grema k babi...

dediju ga je uspelo uspavat-sta se imela čist po moško (vse razmetala, in vse umazala...aleluja) samo da je dete previto, sito in naspano user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Važno,da je porihtal dedi!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
22.11.2010 20:12:40   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Pa recite,da ni bila naravna lepotica.Skoda res,da se je v operacije spustila....Vsekakor se je izkazala za eno pozitvno osebo! Vsaj zame...O Zlatku nimam besed,kot,da bi bil zadet user posted image Mi ji cisto vseeno kdo zmaga...

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/foto-urskine-ustnice-skozi-cas.html

Se strinjam,je bila dosti bolj naravna in lepša,kot je zdaj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
22.11.2010 20:13:32   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Izkoristi ta teden maximalno.Pa user posted image user posted image user posted image za tvojega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1497
22.11.2010 20:15:07   
matcar

Me pa smo si s tabo. user posted image user posted image user posted image

Podpis!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
22.11.2010 20:35:45   
ly117
Čer! user posted image

Vas samo pozdravim in grem spat. Aja pa ve niste normalne, jaz sem komaj na 50 strani. Ko vas bom prebrala bote tak že na novem delu. user posted image
Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
22.11.2010 20:44:42   
majakla
Čer

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?