Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:24:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mali je ohrovt pojedo v šusu. aja, včeraj sva ga vagala in merla. Pri 8 mesecih smo veliki 68cm in težki 9900g Lepo! Jaz pa imam danes teden z Saš-em posvetovalnico.Me zanima,kak smo kaj s težo in dolžino.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:26:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mali je ohrovt pojedo v šusu. aja, včeraj sva ga vagala in merla. Pri 8 mesecih smo veliki 68cm in težki 9900g joj meni pa je ohrovt fujjjj aleluja mi pa pri 16 mesecih (je ravno danes dopolnil) veliki 78 cm in težki 11 kg Čestitke še T.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:27:42
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mali je ohrovt pojedo v šusu. aja, včeraj sva ga vagala in merla. Pri 8 mesecih smo veliki 68cm in težki 9900g joj meni pa je ohrovt fujjjj aleluja mi pa pri 16 mesecih (je ravno danes dopolnil) veliki 78 cm in težki 11 kg Tai, vse najboljše za 16 mesecev. vse najboljše Tai!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:28:29
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mali je ohrovt pojedo v šusu. aja, včeraj sva ga vagala in merla. Pri 8 mesecih smo veliki 68cm in težki 9900g joj meni pa je ohrovt fujjjj aleluja mi pa pri 16 mesecih (je ravno danes dopolnil) veliki 78 cm in težki 11 kg Tai, vse najboljše za 16 mesecev. HVALA!!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:28:46
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mali je ohrovt pojedo v šusu. aja, včeraj sva ga vagala in merla. Pri 8 mesecih smo veliki 68cm in težki 9900g Lepo! Jaz pa imam danes teden z Saš-em posvetovalnico.Me zanima,kak smo kaj s težo in dolžino. za mere! Jaz tud komaj čakam posvetovalnico!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:29:56
|
|
|
|
elevitka
|
ok saj okus še ni tak zgrešen, sam ko se kuha mi smrdi-isto ko cvetača, drugače pa mi je dobra Pa hvala punce !! (v imenu mojega škrata)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:38:41
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to? Dam zaj krompir kuhat,pa usput hočem še čaj cukrat,pa sem skoro krompir pocukrala,zadnji trenutek sem vidla,kam žlico tišim.Jao,kaj bo z mano? ah, ja... poznam take fore iz Mislim kaj se je meni zadnjič zgodilo Hočem dat korenček kuhat in ker je bil kr fajn velik, sem ne vem kak dolgo iskala dovolj velik lonec...nakar se moj začne smejat...in ugotovim, da bi morda lahko vsaj na pol vrezala korenček o svojih dogodivščinah raje ne bom govorila ... na koncu se je naboljše tak narežat temu, kaj te češ! daj povej, vsaj eno zadnič sem mislila, da sem tulipane kupla, sem pa navadno čebulo .. si zdaj srečna? Sory,ampak se moram smejat! kake ste! Nisem si več z vami!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:42:48
|
|
|
|
elevitka
|
Nič pupe...jaz se za en čas poslavljam...bo treba domov (jupiiiiiiiiiiiiii) upam da je dediju uspelo porihtat in uspavat malega ker če ne bo ihta ko pridem domov...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:44:13
|
|
|
|
Sacherca
|
Kaj si ti ja nor,vam je cisto spipalo Komaj prisla do konca,komentirat se mi vec ne da Mehik ne gledam......Cuj Tasa,moja necakinja je skrlatinko fasala,baje kr razhaja trenutno v vrtcih,vsaj nasih...Dostikrat se pa zacne z bruhanjem,visoko vrocino.... Za vse bolancke za naso custveno nosecko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:44:15
|
|
|
|
matcar
|
Jaz tudi pičim po otroke,pol pa še imama z Maksom plesne urice v vrtcu.Se kasneje tipkamo! Pa-pa!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 15:48:50
|
|
|
|
katy83
|
midva s T sva malo bla na sprehodu zdaj in je pasalo pune. Itak je zaspal, pa ga imam zdaj kr zunaj, full zadekanega, balkonska vrata odprta in jaz vmes. Ne bi ga rada namreč budila, pa not nosla...pa še luft nama bo koristo malo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 15:49:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to? Dam zaj krompir kuhat,pa usput hočem še čaj cukrat,pa sem skoro krompir pocukrala,zadnji trenutek sem vidla,kam žlico tišim.Jao,kaj bo z mano? ah, ja... poznam take fore iz Mislim kaj se je meni zadnjič zgodilo Hočem dat korenček kuhat in ker je bil kr fajn velik, sem ne vem kak dolgo iskala dovolj velik lonec...nakar se moj začne smejat...in ugotovim, da bi morda lahko vsaj na pol vrezala korenček o svojih dogodivščinah raje ne bom govorila ... na koncu se je naboljše tak narežat temu, kaj te češ! daj povej, vsaj eno zadnič sem mislila, da sem tulipane kupla, sem pa navadno čebulo .. si zdaj srečna? Sory,ampak se moram smejat! kake ste! Nisem si več z vami! Me pa smo si s tabo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 15:54:23
|
|
|
|
Blueberry
|
Dan! Komaj sem vas uspela prebrat, tolko ste naklofale. Ta tedn bom malo lažje zadihala ko ne delam. Tu pa tam bom šla na fax pogledat, pa lenarla bom malo. Me je včerajšnji turnus (12 urni) pošteno zmatral.. Še danes me noge bolijo. Samo bo pa zato plača lepša. Danes bom po dolgem času gledala Gospodarico srca. Ta nadaljevanka se mi od vseh še najbolj dopade. Moj je ok, roka ga edino boli če jo ima navzdol. Drugače še hodi na preveze pa pomoje bo kmalu dal šive ven. Pol pa bo mogo začet malo z roko migat. Pri nam pa zdaj sije sonce. Grem malo na kavč. Še vas pol pridem kaj pogledat.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 16:09:30
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 midva s T sva malo bla na sprehodu zdaj in je pasalo pune. Itak je zaspal, pa ga imam zdaj kr zunaj, full zadekanega, balkonska vrata odprta in jaz vmes. Ne bi ga rada namreč budila, pa not nosla...pa še luft nama bo koristo malo. super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 16:10:11
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Dan! Komaj sem vas uspela prebrat, tolko ste naklofale. Ta tedn bom malo lažje zadihala ko ne delam. Tu pa tam bom šla na fax pogledat, pa lenarla bom malo. Me je včerajšnji turnus (12 urni) pošteno zmatral.. Še danes me noge bolijo. Samo bo pa zato plača lepša. Danes bom po dolgem času gledala Gospodarico srca. Ta nadaljevanka se mi od vseh še najbolj dopade. Moj je ok, roka ga edino boli če jo ima navzdol. Drugače še hodi na preveze pa pomoje bo kmalu dal šive ven. Pol pa bo mogo začet malo z roko migat. Pri nam pa zdaj sije sonce. Grem malo na kavč. Še vas pol pridem kaj pogledat. Te pa si privošči ta teden malo razvajanja! Pa za tvojga in njegov prst.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 17:47:15
|
|
|
|
elevitka
|
Čer! mi smo doma, skuhali za danes... pa za jutri , da bo ati lahko papal, ker midva z ˝činknjenim´ grema k babi... dediju ga je uspelo uspavat-sta se imela čist po moško (vse razmetala, in vse umazala...aleluja) samo da je dete previto, sito in naspano
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 19:45:51
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 20:11:12
|
|
|
|
matcar
|
Tak,enega otroka spokali spat,eden pa še pride na vrsto.jaz pa izpod tuša.Komaj čakam na jutrijšnji dan!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 20:11:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Čer! mi smo doma, skuhali za danes... pa za jutri , da bo ati lahko papal, ker midva z ˝činknjenim´ grema k babi... dediju ga je uspelo uspavat-sta se imela čist po moško (vse razmetala, in vse umazala...aleluja) samo da je dete previto, sito in naspano Važno,da je porihtal dedi!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 20:12:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Pa recite,da ni bila naravna lepotica.Skoda res,da se je v operacije spustila....Vsekakor se je izkazala za eno pozitvno osebo! Vsaj zame...O Zlatku nimam besed,kot,da bi bil zadet Mi ji cisto vseeno kdo zmaga... http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/foto-urskine-ustnice-skozi-cas.html Se strinjam,je bila dosti bolj naravna in lepša,kot je zdaj.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 20:13:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Dan! Komaj sem vas uspela prebrat, tolko ste naklofale. Ta tedn bom malo lažje zadihala ko ne delam. Tu pa tam bom šla na fax pogledat, pa lenarla bom malo. Me je včerajšnji turnus (12 urni) pošteno zmatral.. Še danes me noge bolijo. Samo bo pa zato plača lepša. Danes bom po dolgem času gledala Gospodarico srca. Ta nadaljevanka se mi od vseh še najbolj dopade. Moj je ok, roka ga edino boli če jo ima navzdol. Drugače še hodi na preveze pa pomoje bo kmalu dal šive ven. Pol pa bo mogo začet malo z roko migat. Pri nam pa zdaj sije sonce. Grem malo na kavč. Še vas pol pridem kaj pogledat. Izkoristi ta teden maximalno.Pa za tvojega.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 20:15:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ kake ste! Nisem si več z vami! Me pa smo si s tabo. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 20:35:45
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Vas samo pozdravim in grem spat. Aja pa ve niste normalne, jaz sem komaj na 50 strani. Ko vas bom prebrala bote tak že na novem delu. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 20:44:42
|
|
|
|
majakla
|
Čer
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?