|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
19.11.2010 11:07:28   
latka
Dajte mi prosim pomagat, zanimam me, kako izgleda ovulacijska krvavitev!
Danes sem 18 dan cikla in imam krvav izcedk, ali je to mogoče spet M?user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
19.11.2010 12:39:16   
latka
Zadnji dan M je bil 7.11., od včeraj pa spet krvavim, tako kot blažja oblika M, brez bolečin, BT 37, MV zaprt, pred tem sem imela nekaj dni ogromno ovul. sluzi, tako da sem mislila da bo O, sedaj pa to!user posted image Samo šoke doživljam, kaj je zdaj to, kolikokrat in kdaj je redna M?user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
19.11.2010 15:10:08   
zaljubljena23
mismis iskrene čestitke za user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
19.11.2010 16:37:41   
Anonimen
latka, na žalost ti ne znam pomagat.

Punce, a moraš v MB s seboj prinesti sp. srajco in haljo ali dobiš tam?

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1004
19.11.2010 16:40:04   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

latka, na žalost ti ne znam pomagat.

Punce, a moraš v MB s seboj prinesti sp. srajco in haljo ali dobiš tam?

spalno srajčko dobiš, pa haljo tudi, razen če jim halj zmanjka. Jaz sem zadnjič pidžamo dobila, halje pa ne,...

upam, da sem ti vsaj malo pomagala,....

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
21.11.2010 9:32:59   
september1
jutro pa imamo spet dež user posted image user posted image user posted image

mismis iskrene četitkeuser posted image user posted image user posted image

talika in zaljubljena kako sta mi kaj? še malo pa bo dan D. 

miklarom držim pesti da tokrat uspe.

mi tudi lepo rastemo in se redimo. pr 3 mesecih smo bili veliki 62,5cm in bili težki 6900g. ja mami ma veliko mleka, Lin pa rad je.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
21.11.2010 10:34:20   
mateja_goljev
ojla punce. No v petek sem bila na UZ. Naslednjega imam jutri v ponedeljek. Potem vidimo kako in kaj. Mislim, da bo kmalu, konec tedna punkcija in potem transfer... komaj čakam....

Čestitke roži_ in mismis, se vama kmalu pridružim...user posted image

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
21.11.2010 10:40:09   
Roži_
Mateja_goljevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še malo user posted image

Jutri imam krvni, ob kateri uri imaš UZ? Se vidimouser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
21.11.2010 11:46:29   
~Biba~
latka po vsej verjetnosti se ti telo čisti, vseh teh hormonov...tudi pri meni je bilo tako..sem cel ciklus po IUI postoku imele neke krvave izcedke.

skuštrana suzi...lahko si prineseš zraven svojo, se boš vsaj malo "domače" počutilauser posted image drugače pa dobiš vse to, tudi tam.

mismis čestitkeuser posted image za user posted image user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
21.11.2010 15:12:47   
Anonimen
Pozdravljene!

Jaz pa sem začela s postopkom. Imam kratek postopek, v petek, 2.dan user posted image  sem začela z gonalom. zdaj imam spet v sredo UZ. Zanima me malo za naprej, kdaj lahko pričakujem punkcijo. Je imela katera tak kratek postopek brez Femodema in Dipherline?

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 1010
21.11.2010 15:19:12   
mateja_goljev
roži_ UZ imam ob 10, seveda se vidimo.... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
21.11.2010 19:07:03   
latka
Anonimna, kako pa to, da imaš tak kratek postopek brez KT in Diphereline?

Neposredna povezava do sporočila: 1012
21.11.2010 22:40:45   
Anonimen
latka - tako so se odločili, mogoče zato, ker drugače več pred obnovo ne bi šlo skoz, pa ker sem imela že 2x dolg postopek in se slabo odreagirala. Kaj je imela še katera drug tak postopek? Ker mi niso nič rekli kdaj bi naj bila punkcija.

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
22.11.2010 10:26:00   
talika81
september, ja, še malo, pa bo dan D. za zaljubljeno verjetno malo prej kot zame, ampak moram priznati, da sploh ne morem verjeti, da se bliža. še 1,5 meseca in bo to to. ampak se že veselim, da bom končno držala svojo štručko v rokah. user posted image
kako ste kaj vi? rastete? ste zdravi?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
22.11.2010 15:20:57   
zaljubljena23
uu september, vi pa ste pridni kar se mer tičeuser posted image user posted image user posted image Hja, mi smo danes točno vstopili v zadnji mesec...Počasi se pripravljamo na prihod malega člana, manjkajo še nam neke malenkosti oziroma najvažnejše mamina torbauser posted image user posted image user posted image Ampak se ne dam...Kakšna dva tedna še itak mora zdržati v mojem trebuščku potem pa lahko pokuka na svetuser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
22.11.2010 16:23:57   
mateja_goljev
ojla, ko že vse napišem in hočem potrditi pa mi zbriše...user posted image

No uglavnem roži_kako?
Mikla... lepo te je bilo spoznati.

Ja pri meni pa je tko, danes še normalno kombinacija, jutri pa stopka in četrtek punkcija. Edino, kar mi ne gre v glavo je to, da mi je sestra Marija dala dva Dipher... Ne vem, verjetno se je zmotila, saj mam kombinacijo danes, jutri pa smo stopka in v sredo svečka. Imam prou a ne, me je čist zmedla zdej k študiram kako in kaj.

Kako lep dan...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
22.11.2010 17:26:05   
Anonimen
mateja, jaz sem imela UZ v soboto, takrat sem dobila tudi stopko in dipherline. Mi je pa naročila, naj si dam dipherline okrog 17 ure, stopko pa zvečer. Naslednji dan pa samo svečko.

Jaz sem imela danes punkcijo in dobila 6 celic. ET pa baje v soboto, na 5 dan, čeprav kolikor sem slišala, dajo vsem, ki imajo manj kot 10 celic ET že 3 dan..

Neposredna povezava do sporočila: 1017
22.11.2010 20:39:50   
TittyK
SSuzi bravo za 6 celic, si videla, da jih je kar nekaj prišlo ven. A punkcijo si imela pod narkozo? Zdaj pa držim pesti, da se jih čim več oplodi in da te čez 3. oz 5. dni pričakajo najlepši fižolčki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
22.11.2010 20:43:43   
n74
Ojla, SS, daj povej, a ti si imela od šestih foliklov šest celic? A sem prav razumela? Ma, to je super, a ni?

Roži, ti kar tukaj čestitam za tako visoko beto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
22.11.2010 21:00:38   
miklarom
mateja_goljev - tudi jaz sem vesela da sem te spoznala, in upam da se še kdaj dobimo skupaj na kakšnem čveku in pijačkiuser posted image , super  za stopko in srečno na punkciji in čem več lepih celic

Roži - srce čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  RTI

SS - super za 6 celic in naj se do sobote lepo oplodijo, user posted image user posted image , škoda pa da se tudi midve nisva danes srečali in spoznaliuser posted image  

september1 - hvala, mi smo danes štartali dobili tabletke za O, imeli UZ - zaenkrat vse vredu naslednji UZ pa 30.11. in upamo na najbolje da speljemo sedaj do konca in da nam Božiček prinese velik +++++++++++++

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1020
23.11.2010 10:33:25   
Anonimen
titty, ja, sem imela narkozo. Kar paše. user posted image   FAjn je, k nisem bla nič napeta, nič me ni blo strah..

n74, večjih foliklov sem imela 6, potem pa še ful manjših.

miklarom, pa res škoda, da nisem vedela..user posted image Pa drugič.. Držim pesti zate!!!

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1021
23.11.2010 11:22:25   
Roži_
Punce moje še tukaj vam javim, da je moja beta bila 1864user posted image

Sem presrečna, ampak bom dojela šele na prvem UZ!

Imam eno vprašanje za vas, jaz sem včeraj pozabila dvignit Utrogestan iz lekarne, bi pa prosila, če je katera tako prijazna, da ji pošljem po pošti recept in ji bom na TRR poslala vse stroške, ki so potrbene. bi vas res prosila, ker sem drugače iz Kopra in je res predaleč zame, pa še včeraj nam je crknil avtouser posted image

Hvalaaauser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
23.11.2010 11:25:22   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Punce moje še tukaj vam javim, da je moja beta bila 1864user posted image

Sem presrečna, ampak bom dojela šele na prvem UZ!

Imam eno vprašanje za vas, jaz sem včeraj pozabila dvignit Utrogestan iz lekarne, bi pa prosila, če je katera tako prijazna, da ji pošljem po pošti recept in ji bom na TRR poslala vse stroške, ki so potrbene. bi vas res prosila, ker sem drugače iz Kopra in je res predaleč zame, pa še včeraj nam je crknil avtouser posted image

Hvalaaauser posted image

Roži iz kje si ti?Pa dej bomo že kej zrihtali,ni hudiča.Bom jaz kaj po omarah pogledala kaj se najde.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
23.11.2010 11:33:44   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

in da nam Božiček prinese velik +++++++++++++

Itak da bo Miklica,kaj si pa mislila halooooo user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
23.11.2010 12:47:18   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jaz sem imela danes punkcijo in dobila 6 celic.

Bravo skuštranka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.