Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.11.2010 13:52:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ...studentka... kako??? prenavljali bojo laboratorij??? kaj pa jaz ko imam prvi posvet 25 januarja pri dr. Vlaisavljeviču??? a bodo meni tudi prestavli datum??? upam da ne... mislim, da ti datum za posvet ne bodo spreminjali. Se mi zdi, da boš samo kri morala priti dati, ko bo labratorij spet delal.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.11.2010 13:55:02
|
|
|
|
olana
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Meni pa je dr.Koresova tisti dan, ko so mi postopek prekinili dejala, da bom lahko šla v nslednji postopek konec febr. oz. v začetku marca! Da se še u to temo mal uštulim, ker zdej štartam v Mariboru. Latka potem bomo pa mogoče spet istočasno skupaj, glede na to,da mam js že drugi mesec posvet......
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.11.2010 22:00:05
|
|
|
|
Matejčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom matejči - laboratorij naj bi zaprli nekje 15.12. od takrat naprej ne bodo delali, do kdaj pa ne vem točno nekaj pravija da do februarja ne , bom se naslednji teden malo pozanimala ko začnem v MB-ju Hvala vsem za prijazne odgovore. Torej če združim vse skupaj, od sredine decembra pa do konc februarja, bo po vsej vrjetnosti laboratorij zaprt in postopkov nebo. Upam, da dobim M še do konc tega meseca, da lahko grem po zamrznjenčke še pred prenovo.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 12.11.2010 7:20:43
|
|
|
|
...studentka...
|
nekej me še zanima, glede na to da mam razgovor januarja in da te po razgovoru dajo na konzilij me zanima če te lahko na konziliju zavrnejo za postopek ivf???? mogoče katera ve kaj o tem... hala za odgovor
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 12.11.2010 10:04:28
|
|
|
|
Matejčika
|
Studentka, mislim da nobenega ne zavrnejo. Če je zdravnik ugotovil, da si primerna za ivf, potem ga tak vsi podprejo. To je zgolj ˝formalnega˝ značaja.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 12.11.2010 17:31:54
|
|
|
|
mateja_goljev
|
pozdravljene. v četrtek sem imela prvi UZ v Mb, tako, da danes tartam z gonalom, UZ imam v petek.....
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 12.11.2010 19:34:15
|
|
|
|
miklarom
|
super da je vse vredu , zdaj pa do konca in srečnega pluseka
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 13.11.2010 15:21:15
|
|
|
|
camino79
|
Pozdravljene! Včeraj, 5. dan, sem bila na UZ in začela jemati 2xKlomifen naenkrat. Govorila je neke številke, pa se nič ne spomnim, ker sem imela čisto poln mehur, in me je vse bolelo. Mislim, da je za en folikel rekla, da je 10 mm. In pa da vidi eno malo cisto, ki pa je morda lahko še posledica ...in da ne bi smelo ovirati. Zdaj pa jem Elevit, Klomifen, slabo mi je, jest ne morem...pijem vodo. Upam pa na najboljše. Res bi bil že čas, da se tudi nama kaj lepega zgodi.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 13.11.2010 15:43:23
|
|
|
|
Roži_
|
Ooo Mateja_Goljev se je končno oglasila Superca za štart in vso srečo do + Jaz pa sem imela ET v ponedeljek, grejem 2 blastocisti imamo pa enega zamrznjenčka, še za dva pa zvem na krvnem Punce MB je ZAKON, res nimam nobenih pripomb čez Mikla moja, kako si mi kaj? Sedaj enkrat začneš a ne? Jupiiiii Vsem vso srečo želim
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 13.11.2010 16:31:54
|
|
|
|
aqua77
|
Roži stiskam pestke zate, še malo pa lulaš!!!!!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 13.11.2010 18:41:14
|
|
|
|
n74
|
Ojla! Mene tudi matra sedaj tale prenova laboratorija . Imam razgovor v MB 9.12. A kri vzamejo takrat ali je potrebno priti še enkrat? Moraš biti mogoče tešč? Za katere preiskave pa sploh vzamejo kri? Kaj če bi šla v Adrialab naredit teste in prinesla v MB, ali bi to veljalo? Imam pa sicer že kup izvidov iz prejšnjih postopkov. Kdaj je pa partner potem naročen za spermiogram ali je to tudi odvisno od laboratorija? Uf, sem natrosila vprašanj, ampak res ne bi rada čakala do jeseni za naslednji postopek. lp, N.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 13.11.2010 19:09:12
|
|
|
|
mismis
|
n74, nama so na dan posveta vzeli kri za SPB in avtoimune bolezni (to obema, že veš zakaj), meni pa še za hormone, krvno skupino in ne vem kaj še vse, ker so bile na napotnicah kratice za katere žal ne vem kaj pomenijo, uglavnom vzeli so mi 7. epruvet kri. Glede na to, da sem imela s seboj fotokopijo partnerjevega spermiograma iz LJ, mu ga ni bilo potrebno delati. Po moje za odvzem krvi ni potrebno biti tešč, tudi midva nisva bila. Pri meni je bilo tako, da več izvidov kot sem jih imela seboj, več jih je veljajo. pa veliko sreče...
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 13.11.2010 19:33:06
|
|
|
|
miklarom
|
Roži - super za belino, naj tako estane vse do konca, močno stiskam pestke jp, mi štartamo kmalu, zdaj samo čakam na , ko naj bi prišla v ponedeljek, upam da bo točna, se mi pa od nedelje vse tako čudno dogaja, da ne vem več kaj naj, vsako jutro, zvečer in ponoči mi je tolk slabo, da komaj diham, včasih tudi bruham, včeraj ponoči mi je pa med spanjem kar naenkrat gor dvignalo na bruhanje, da k sreči sem se zbudila, če ne bi me še zadušilo , ne vem kaj hudiča je to, a je kej u luftu al kaj
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.11.2010 10:02:33
|
|
|
|
db
|
ja mogoče pa si srečka noseča ,si pomislila na to???
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.11.2010 10:52:32
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Na tole sem tudi sama pomislila
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.11.2010 10:56:19
|
|
|
|
Roži_
|
Ja ja Mikla, se strinjam, kaj pa če bi ti kakšen testek naredila
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.11.2010 15:03:49
|
|
|
|
n74
|
Oj, hvala miša . Saj vem, da si to že pisala, ampak tudi pozabim. Zdaj pa je ratalo aktualno, pa še uspelo ti je in meni dalo več zagona in upanja. Sem se tudi prijavila k dr.Reljiču, ki ga imaš tudi ti in upam, da ima vedno enak sistem dela, da bo tudi nama vzel isti dan kri. Meni res še manjka test za spb, moj tudi še nima narejenega testa za avtoimune bolezni, to je pa tudi vse kar nama manjka. Po moje. Aja, pa za hormone imam tudi prestare teste. Od kdaj pa ima tvoj zadnji izvid spermiograma, mogoče velja še iz l.2008? Ostale imate tudi podobne izkušnje, da so vam isti dan posveta vzeli tudi kri? Ali je tudi važno ob kateri uri imaš posvet, jaz imam posvet ob 13.30 pa je mogoče laboratorij takrat že zaprt? To bi me res zanimalo, da mogoče kar v Lj narediva te teste in jh prineseva gor. Mikla, ti pa kar naredi test, zadnje čase našim babuškam kar uspeva na tem področju . lp, N.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.11.2010 15:16:36
|
|
|
|
Roži_
|
n74 Ja meni so na dan posveta vzeli kri, pa tudi enkrat popoldan, so itak sestre gor pa ti bo že ena vzela kri
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.11.2010 15:31:31
|
|
|
|
olana
|
No, super da ste se tudi te teme dotaknile, ker sem tudi sama želela isto vprašat, glede na to, da imava čez tri tedne posvet. Hvala za informacije.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.11.2010 16:56:13
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Od kdaj pa ima tvoj zadnji izvid spermiograma, mogoče velja še iz l.2008? iz leta 2007 , tako da je vaš izvid še mlajši kot naš.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.11.2010 16:56:57
|
|
|
|
mismis
|
Kaj je zdaj Miklarom, a si se danes testkala ali ne?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.11.2010 20:04:40
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: olana No, super da ste se tudi te teme dotaknile, ker sem tudi sama želela isto vprašat, glede na to, da imava čez tri tedne posvet. Hvala za informacije. To je šele moj začetek spraševanja, čakaj, da vprašam kje je sploh ta center v MB Roži, Miša, hvala
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.11.2010 20:15:00
|
|
|
|
olana
|
hehe, sej tud js ne vem se bomo že menda znašle
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.11.2010 20:21:36
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - ne , ne se nisem testkala, sej veš da nisem sedaj imela dovolj močne O in smo prekinili postopek s pingoti, tak da dvomim da bi blo kaj, bom še počakala k po datumu tak more jutri priti da lahk spet štartamo, pa bomo videli roži - njep ne bi rekla da sem , bi bil pa res že čudež po tolkih letih natur N74 - ja vidim da jim full uspeva sem zlo vesela, sam pri meni ne verjamem da bi lahk
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 15.11.2010 11:30:59
|
|
|
|
lučkamučka
|
pozdravljene, danes sem 5. dan po ET....to čakanje ubija , bom morala vsaj še 7 dni počakat da bom lahko naredila test....počutje zaenkrat ok, prsa me bolijo, pa me spet ne bolijo....danes me edino v križu ful špika, tak kot pred M....komaj čakam da že izvem ali nam je uspelo ali ne
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.