|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
15.11.2010 20:11:57   
...studentka...
Lepo pozdravljene...

Je katera tu na forumu, ki ima potrjeno endometriozo in je uspela z ivf zanosit????
Kajti pred 5 tedni sem imela laparoskopijo in histeroskopijo in so mi odstranili vsa žarišča, zarastline in pregrado, vendar sem bila na kontroli in mi je v tem času torej doba 5 tednov, zraslo že novo endometriotično žarišče??? popolnoma sem obupana... imam januarja prvi razgovor in mislim da me v mb čaka še ena laparoskopija.

hvala za odgovore...

(odgovor članu lučkamučka)
Neposredna povezava do sporočila: 976
16.11.2010 7:52:48   
nitaje
Zdravo punce!
Se vam aktivno pridružujem na tej temi. Letos poleti sva imela prvi posvet v ambulanti, zaenkrat sva dala skozi vse potrebne preglede. Najin problem je izredno slab spermiogram. Včeraj sva dobila pošto da sva na čakalni listi. Sedaj se bo verjetno zaradi prenove vse skupaj precej zavleklo a vseeno me zanima po kolikšnem času ponavadi dobiš pošto za postopek od trenutka ko te dajo na listo.

(odgovor članu ...studentka...)
Neposredna povezava do sporočila: 977
16.11.2010 8:58:23   
Anonimen
Jaz sem pošto dobila cca. v 1 mescu, začetek postopka pa je bil potem naslednji mesec. Se pravi nekje 2 meseca, ampak glede na to, da prenavljajo laboratorij se bo seveda zavleklo.

(odgovor članu nitaje)
  Neposredna povezava do sporočila: 978
16.11.2010 9:25:18   
pupa_b
Zdravo, punce, ki hodite v MB ambulanto. Za vas imam eno vprašanje. Doma imam pupico user posted image , staro 15 mesecev - dete iz epruvete user posted image . V bolnišnici me čaka še pet pingvinčkov.

Zanima me, kakšen je postopek, da pridem na vrsto za pingvine. Je potrebna stimulacija, kako dolgo se čaka - v glavnem zanima me vse, kar sodi zraven.

Hvala in lp
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 979
16.11.2010 9:51:51   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: pupa_b

Zdravo, punce, ki hodite v MB ambulanto. Za vas imam eno vprašanje. Doma imam pupico user posted image , staro 15 mesecev - dete iz epruvete user posted image . V bolnišnici me čaka še pet pingvinčkov.

Zanima me, kakšen je postopek, da pridem na vrsto za pingvine. Je potrebna stimulacija, kako dolgo se čaka - v glavnem zanima me vse, kar sodi zraven.

Hvala in lp
user posted image

najprej dobrodošla in čestitke za pupouser posted image  postopek s pingvinčki je pa tak, da ko dobišuser posted image  prvi dan pokličeš gor na UZ in rečeš da se naročaš za zamrznjenčka in te naročijo na UZ peti dan, če si brez terapije, samo mislim da moraš sedaj najprej poklicati za posvet in se potem zmenite kdaj štartate, vsaj tako imajo druge punce , katere že imajo doma enegauser posted image , najbolje je da danes pokličeš gor in jih vprašaš kako in kaj in ti bodo povedale, št. ambulante je 02/321 24 48, št za UZ pa , 02/321 24 90 , upam in želim ti da boš kmalu na vrsti in da bo tudi tokrat uspešno, da pupa dobi bratecauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 980
16.11.2010 11:29:08   
ninocka26
IZVIRNO SPOROČILO: nitaje

Zdravo punce!
Se vam aktivno pridružujem na tej temi. Letos poleti sva imela prvi posvet v ambulanti, zaenkrat sva dala skozi vse potrebne preglede. Najin problem je izredno slab spermiogram. Včeraj sva dobila pošto da sva na čakalni listi. Sedaj se bo verjetno zaradi prenove vse skupaj precej zavleklo a vseeno me zanima po kolikšnem času ponavadi dobiš pošto za postopek od trenutka ko te dajo na listo.

Midva sva bila na listo dana 20.9., pa še nisva dobila obvestila za postopek. Očitno se bo zaradi obnove res kar zavleklo.

(odgovor članu nitaje)
Neposredna povezava do sporočila: 981
16.11.2010 11:41:41   
pupa_b
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: pupa_b

Hvala in lp
user posted image

najprej dobrodošla in čestitke za pupouser posted image  postopek s pingvinčki je pa tak, da ko dobišuser posted image  prvi dan pokličeš gor na UZ in rečeš da se naročaš za zamrznjenčka in te naročijo na UZ peti dan, če si brez terapije, samo mislim da moraš sedaj najprej poklicati za posvet in se potem zmenite kdaj štartate, vsaj tako imajo druge punce , katere že imajo doma enegauser posted image , najbolje je da danes pokličeš gor in jih vprašaš kako in kaj in ti bodo povedale, št. ambulante je 02/321 24 48, št za UZ pa , 02/321 24 90 , upam in želim ti da boš kmalu na vrsti in da bo tudi tokrat uspešno, da pupa dobi bratecauser posted image

Hvala, miklarom user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 982
16.11.2010 17:10:59   
diana79
ojla!midva sva imela danes ponovni posvet in na žalost zaradi prenova prideva na vrsti šela konec februarja ali marca!sem pa na čakalni listu od 22.9.2010 in pravi da sem med prvimi za postopek po prenovi laboratorija!sem danes dala kri(kar mi je bilo čudno ker do zdaj tega ni bilo treba)za mačje bolezni ne vem kako temu strokovno reče!v glavnem imam vse preiskave in čakam na štart pomladi!malo sem sicer žalostna ker se mi zdi to tako daleč in do takrat od zadjnega postopka bo minilo skoraj leto pa pol,ampak mogoče pa usoda tako hoče da bo za naju pomlad zmagovalno!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 983
16.11.2010 20:05:14   
ninocka26
Diana79 potem sva bili pa midve skupaj dani na čakalno listo. Tudi meni je bilo neuradno rečeno, da naj bi šli v postopek januarja (predvidevam, da to pomeni, da gremo dvignit protokol). Če smo že toliko počakale bomo pa še malo. Si drugače letnik 79 (ker sem tudi jaz ta letnik)?

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 984
16.11.2010 20:20:13   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26

Diana79 potem sva bili pa midve skupaj dani na čakalno listo. Tudi meni je bilo neuradno rečeno, da naj bi šli v postopek januarja (predvidevam, da to pomeni, da gremo dvignit protokol). Če smo že toliko počakale bomo pa še malo. Si drugače letnik 79 (ker sem tudi jaz ta letnik)?

Živijo punce!

Midva sva bila dana 22.9. na čakalno listo in glede na vajin odgovor bom tudi jaz nekje marca v postopku. Upam, da bo do takrat čim hitreje minilo in bomo že v postopku.

Mal se bo treba zaposliti in mal na smučanje in bo marec tuki!!

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 985
17.11.2010 8:49:44   
lučkamučka
...danes je moj 7. dan po ET in imam ful krče, včasih me spodaj tako boli, da se mi zdi da mi bo vse skupaj razneslo...kaj mogoče katera ve če lahko vzamem kaj proti krčem npr. Buscopan?????

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 986
17.11.2010 8:51:58   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lučkamučka

...danes je moj 7. dan po ET in imam ful krče, včasih me spodaj tako boli, da se mi zdi da mi bo vse skupaj razneslo...kaj mogoče katera ve če lahko vzamem kaj proti krčem npr. Buscopan?????

meni je dr. Reljič rekel, da lahko proti krčem vzamem Buscopan, Lekadol ali Spasmex.
Držim pestke, da so krči dober pokazatelj, pri meni so bili user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 987
   [Brisano sporočilo]
17.11.2010 9:30:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
17.11.2010 10:27:08   
db
miklarom kako si zrihtala a greš po zamrznjenčka držim pesti da ti uspe

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 989
17.11.2010 11:34:30   
lučkamučka
Hvala mismis za hiter odgovor....tudi jaz upam, da so to dobri znakiuser posted image ....komaj čakam da že izvem

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 990
17.11.2010 19:54:48   
Anonimen
Punce, mene pa zanima koliko ste imele vrednost estradiola nekje 11-13 dan ciklusa v postopku? Meni so danes namerili 1,6, foliklov je cca. 10, veliki so pa od 13-16 mm. Sem šla gledat in sem imela v enem od prejšnjih postopkov na ta dan vrednost estradiola 7,95, je pa res, da sem takrat imela ful foliklov in tud delno punkcijo.

Neposredna povezava do sporočila: 991
18.11.2010 8:46:11   
latka
Jutro!

Meni se je sedaj po prekinitvi postopka čisto zmešal ciklus, namreč prejšnjič sem dobila M na 21 dni, kar je bilo v redu, je rekel dr. Reljič na UZ(tako mora biti po prekinitvi postopka), sedaj je minilo 17 dni od prejšnje M in danes zjutraj sem imela spet bolj rozano-krvavo sluz na WC papirju, sem pa nekaj dni prej imela ogromno sluzi!Kaj je zdaj spet to in kdaj bo to nehalo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 992
18.11.2010 10:05:04   
Roži_
Latka, zna bit od hormona veš, da se ti malo cikli pomešajo, ne biti v skrbeh, se bo že vse uravnalouser posted image
Drugače a nisi ti tista punca, ki smo se skupaj pogovarjale pred kabino za UZuser posted image

SS, zakaj pa ti merijo Estradiol v postopku, kaj ni to samo pri zamrznjenčkihuser posted image Nisem več pametna resuser posted image
kako kaže pri tebi, kdaj bo stopka?user posted image

O glejo našo Diana79, super za nov postopek in tokrat naj bo zadnjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa drugače tebi znana...poglej na ZSuser posted image
Punce vso srečo želim vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
18.11.2010 10:12:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

SS, zakaj pa ti merijo Estradiol v postopku, kaj ni to samo pri zamrznjenčkihuser posted image Nisem več pametna resuser posted image
kako kaže pri tebi, kdaj bo stopka?user posted image

Ne, meni so ga tudi v LJ 2x merili, tako, da očitno to delajo tudi v postopku. Mah, kaj pa vem kako kaže.. v ponedeljek je bil super rezultat, potem pa do srede folikli niso zrastli niti milimeter. Tako, da imam jutri ponovno UZ in kri moram dat. Je zadnjič zdravnica nekam začudeno vprašala kao kako je samo 1,6 estradiola, če smo zihr, da ni narobe izvid in da je 16. Tako, da ne vem kaj naj si mislim.

(odgovor članu Roži_)
  Neposredna povezava do sporočila: 994
19.11.2010 7:48:44   
mismis
Lučka mučka, kako gre, danes si že 9. dan po ET-ju, ali ti lahko že čestitamo?

da se še malo tukaj pohvalim, mi smo pa včeraj videli na UZ-ju user posted image user posted image , veselje je nepopisno, po 6. letih poskušanja nam je končno uspelo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 995
19.11.2010 8:24:04   
camino79
Oooo, a kar dva???

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 996
19.11.2010 9:03:40   
miklarom
mismis - še tukaj čestitke za dvauser posted image user posted image  , sem vesela da je vse kot mora biti, zdaj pa lepo in  mirnouser posted image  do koncauser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 997
19.11.2010 10:19:09   
ninocka26
Mismis bravo! user posted image  

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 998
19.11.2010 10:27:05   
mismis
hvala vsem skupaj user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 999
19.11.2010 10:48:24   
talika81
o, mismis, pri vas je oziroma bo pa res veselo naslednje leto. čestitke tudi z moje strani.

jaz pa sem danes začela bolniško. uh, počasi bom začela odštevat dneve. še malo manj kot dva meseca. kako bo to hitro minilo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.