|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
23.11.2010 14:24:28   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jaz sem imela danes punkcijo in dobila 6 celic. ET pa baje v soboto, na 5 dan, čeprav kolikor sem slišala, dajo vsem, ki imajo manj kot 10 celic ET že 3 dan..

Super kuštranček!!!!user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pestkam in navijam za uspešen ET, da te počakata dve lepi pokepokici, k bosta pri tebi še 8 mescev in pol!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
23.11.2010 15:23:22   
lučkamučka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo včeraj (12 dan po ET) sem naredila CB test in pokazal +, danes pa na krvnem testu beta HCG 1237user posted image ......jupi kako sem vesela....Mismis čestitam za dvauser posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
23.11.2010 15:25:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lučkamučka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo včeraj (12 dan po ET) sem naredila CB test in pokazal +, danes pa na krvnem testu beta HCG 1237user posted image ......jupi kako sem vesela....Mismis čestitam za dvauser posted image user posted image

to je pa super novička user posted image user posted image user posted image

tudi tale tvoja beta mi diši na po user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučkamučka)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
23.11.2010 15:28:51   
lučkamučka
kolko si pa že ti imela bete?.....ker  meni so namreč vstavli samo 1 zarodek?????

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
23.11.2010 15:31:09   
pikovit

Še jaz se pridtužujem čestitkam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1030
23.11.2010 15:32:57   
Anonimen
lučkamučka, čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
23.11.2010 15:38:10   
lučkamučka
Hvala vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
23.11.2010 15:44:54   
mismis

kolko si pa že ti imela bete?.....ker  meni so namreč vstavli samo 1 zarodek?????

a samo enega so ti vstavili, potem gre pa pri tebi za zelo zgodnjo vgnezditev.
Drugače sem pa jaz imela na 12. dan po ET beta HCG 864.

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1033
23.11.2010 15:52:45   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image lučka mučka iskrene čestitke

skuštrana suzi, tebi pa želim, da se čimveč celic lepo oplodi in pridejo v tvoje varno zavetjeuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
23.11.2010 17:10:26   
september1
lučkamučka iskrene čestitke, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mismis tudi če ti vstavijo en zarodek si potem lahko noseča z dvojčki. bo na UZ izvedela. 

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
23.11.2010 17:33:35   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: september1

mismis tudi če ti vstavijo en zarodek si potem lahko noseča z dvojčki. bo na UZ izvedela. 

seveda si lahko, ampak v tem primeru bi bili to enojajčni dvojčki, čisto odvisno od tega kdaj bi se zarodek delil.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
23.11.2010 17:37:07   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

a samo enega so ti vstavili, potem gre pa pri tebi za zelo zgodnjo vgnezditev.
Drugače sem pa jaz imela na 12. dan po ET beta HCG 864.

Ali pa se je zarodek delil in bosta user posted image user posted image        user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
24.11.2010 9:29:14   
lučkamučka
to bi bilo presenečenje... v vsakem primeru bomo veseli, samo da bo vse ok......vse bomo izvedeli 8.12 na UZ

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
24.11.2010 10:10:55   
talika81
uh, punce moje, en dan me ni na RR na tem forumu in same lepe novice.

za vse, ki ste frišne srečke user posted image , Č E S T I T A M. in seveda srečno do konca. kar nasmejala sem se, ker sem si rekla, da je pri vas pa miklavž malo prehiteval in vam je že prej prinesel darilo. superca. zelo vesela za vas. user posted image   user posted image   user posted image

tiste, ki ste v postopku oziroma ki ga že zaključujete, srečno - naj bo en velik plus.

mateja, tudi diphereline si moraš dati na tisti dan kot pa stopko. cca. 2 uri prej. tako da se sestra ni nič zmotila.

miklarom, user posted image   user posted image zate, da bo še letos en poskus.

jaz pa sem včeraj zaključila materinsko šolo s praktičnim delom. ko je sestra kazala, kako in kaj z dojenčkom, se je vse zdelo tako enostavno. hmm, samo ko bo pa dejansko to potrebno delat, pa bo po moje na začetku kar nekaj dilem in težav.
ampak bo že. se bomo hitro navadile, sej bomo to počele vsak dan.

zaljubljena, kako si mi kaj? še malo, a ne? ti si malo pred mano, slab mesec. jaz že komaj čakam, da nom držala tisto majhno štručko v rokah.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 1039
   [Brisano sporočilo]
24.11.2010 10:40:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
24.11.2010 12:40:11   
Matejčika
Suzi, super za celice! user posted image user posted image user posted image Držim pesti!

Miklarom, kaj ti imaš zamrznjenčke to, al celi postopek?

Roža, si že dobila tablete, drugače ti jih lahko jaz pošljem.

Jaz se vam bom spet malo pridružla v čvekanju. Čakam, da dobim M, da lahko grem po pingvinčka. Mam dva zamrznjena (čeprav so mi najprej rekli da 3, ampak sem potem dobila pismo, da sta dva), tak da upam, da se bo vsaj eden lepo odtalil. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
24.11.2010 12:42:59   
Anonimen
Matejčika, super za akcijo!!!! Bom držala pesti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, kdaj kličejo, če ti prestavijo ET iz 5 na 3 dan? Predvidevam, da te kličejo en dan prej - se pravi na 2 dan po punkciji?

(odgovor članu Matejčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1042
24.11.2010 13:54:23   
Matejčika
Suzi, mislim da te lahko pokličejo tudi tisti dan. Ampak nisem ziher. Kdaj imaš ET?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
24.11.2010 13:58:38   
Matejčika
Nekaj me samo zanima. Kako dolgo so lahko zarodki zamrznjeni? Mislim, če v postopku uspe, kdaj najbolj pozno moraš it po zamrznjenčke?

Neposredna povezava do sporočila: 1044
24.11.2010 14:03:15   
Anonimen
matejčika, v soboto imam ET oz. jutri če se zarodki ne bojo razvijali. KAr se tiče pingvinov - vem, da ti jih zamrznejo za 5 let, potem te pokličejo in če želiš ti jih zamrznejo še za naslednjih 5 let. Tako, da ni panike.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1045
24.11.2010 14:04:19   
miklarom
Matejčika - ja jaz imam zamrznjenčke imamo še tri , kdaj pa moraš ti dobiti user posted image  da potem štartaš

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1046
24.11.2010 16:12:25   
zaljubljena23
talika...sem kar ok...ravno danes sem pričela s porodniško, kar pomeni, da nismo več daleč user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
25.11.2010 9:04:19   
september1
talika ja v MŠ se zdi vse tako enostavno, še posebej oblačenje lutke. no pa tudi prvi mesec ne bo težav z oblačenjem-so še pr miru, pol se pa začnejo kolobocije,...
ti pa povem naj te ne bo strah, ko boš user posted image prjela v roke boš vse znala. to znanje ti je dano takoj po rojstvu user posted image .

zaljubljena ker že greš proti koncu user posted image ti želim čimkrajši in čim lažji, ter zelo lepo izkušnjo pri porodu.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
25.11.2010 10:13:09   
zaljubljena23
September, hvala ti

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
25.11.2010 11:45:47   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

matejčika, v soboto imam ET oz. jutri če se zarodki ne bojo razvijali. KAr se tiče pingvinov - vem, da ti jih zamrznejo za 5 let, potem te pokličejo in če želiš ti jih zamrznejo še za naslednjih 5 let. Tako, da ni panike.user posted image

A res?? user posted image Jaz sem pa misla da največ za dve leti. user posted image Da potem pa propadejo. user posted image user posted image

Miklarom, konc tedna bi jo mogla dobit. Oz. največ do zadnjega lahko zamuja. Mam bolj neredne, te pa nevem glih točno. user posted image
Torej greš na ETZ zdaj? Držim pesti, kot pri norcih! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.