Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:47:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce, katera je dala svojega otročička z 11 meseci v jasli in kako je to zgledalo? Uvajanje, bolezni...? Ja,11 mesecev glih ni bil star,ker je šel septembra,je pa aprilček.Ja,pri nas ni težav,do zdaj bil samo enkrat bolan,da je dobil AB,drugače pa je skozi samo nahoden,kar pa je glede na letni čas normalno.Enako je pri Maksu.Sicer sem ga preventivno imela doma,oba,ni pa blo nič hujšega.Maks je edino slinavko zahakljal v vrtcu.To pa je vse.Je bila Lea,ko je začela z jasli,precej več bolna in to nekak tak,kot je T od Elevitke,vsak drugi teden je bila na AB in seveda doma.do 3-h let,pol pa kot bi odrezal,še do danes ni zbolela,razen kakega prehlada,ki pa je itak virusno obolenje.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:48:16
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem zdaj brala malo na BB stani. Pa kaj si nor, ona Sandra se že pa joče. Mislim ej, pa naj gre domov. Ona ni dovolj močna da bi lahko bila tu. Saj če ni po njeno so vsi drugi krivi Samo res je Ko je prišla s Finske,me je bilo kar sram,da sem jo tak slabo sodila,ker je bila res kul,zdaj pa je iz tedna v teden hujša
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:48:33
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ločevalna: sem jo že delala, v 90 dneh oz. še prej izgubila 25 kg, potem pa začela jest po starem in se zredila za več kot 25 kg. Pa ni mi jasno in mi nikoli ne bo: zakaj nisem nehala oz. se nisem zabremzala, ko sem vidla, da jih imam 5 ali 10 kg nazaj.!?! Slišala sem že večkrat, da hitro izgubljeni kg, se tudi hitro nazaj pridelajo, oz. še dobiš potem kakšnega zraven. Na žalost, bo vrjetno kar držalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:48:54
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tasa, nekaj sem študirala v tej smeri, samo se mi je misel že rahlo ohladila ne vem, bom vidla, kak bo z vrtcem.. bomo vidli.. jaz tudi upam, da pikepoke čimprej priletijo k vam.. je vsaj mičkeno že kaj bolje? ne zdaj ji je začela temperatura še naraščat Mogoče pa dobiš vrtec, pa neboš rabla o privat mislit Glede hujšanja pa te podpiram. Jaz sem tud tak ponsna nase, ko so mi v lenartu vsi rekli, da sem full shujšala. Ampak jeaz se ne držim stroge diete. Probam brez kruha (ma ko se mi zalušta tud ga pojem) večerje ne jem (mogoče kak jogurt, če mi fejst kruli) pa sladkemu sem se odpovedala. Boga punčka mala Samo da bi res blo čimprej bolje...... Ja, upam, da bom ga res dobila... Si fuuuuuuull želim, res.. Hvala, da me podpiraš glede hujšanja Res upam, da mi uspe kaj dol spravit.. Sem pa zdaj gledala na netu malo za skupinsko vabo, da bi šla, pa sem našla eno primerno lokacijo zame Fitnes forma.. samo nimajo napisanih cen za karte gor bom mogla malo poklicat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:51:04
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ločevalna: sem jo že delala, v 90 dneh oz. še prej izgubila 25 kg, potem pa začela jest po starem in se zredila za več kot 25 kg. Pa ni mi jasno in mi nikoli ne bo: zakaj nisem nehala oz. se nisem zabremzala, ko sem vidla, da jih imam 5 ali 10 kg nazaj.!?! Saj ravno tega je mene malo strah.. najprej res full paziš, kaj ješ, pol pa hop kile gor zato bi raje ubrala neko tako pot, da bi jedla več ali manj vse (ok, razen sladkarij in kruha - kruha že nsaploh full malo pojem), samo manj in da bi zraven še telovadila. da se pol ne zrediš tak nazaj.. in ko neko težo želeno dosežeš, se dalje paziš, ješ zmerno in telovadiš --> za sebe to pišem --> tak bi jaz rada shujšala in obdržala težo... ČE mi bo uspelo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:51:39
|
|
|
|
matcar
|
Lenči-pozabla napisat za uvajanje.Pri nas ga ni blo,prvi dan je šel po kosilu domov,drugi dan je že spal,brez problemov,enako pri Maksu.Zdaj pa komaj čakata,da vikend mine,da greta lahko v "šolo",kot reče Maks.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:53:48
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem zdaj brala malo na BB stani. Pa kaj si nor, ona Sandra se že pa joče. Mislim ej, pa naj gre domov. Ona ni dovolj močna da bi lahko bila tu. Saj če ni po njeno so vsi drugi krivi Pa kako je včeraj delala, ko je Gena prišo nazaj not Sem se kar smejat mogla.. Pa čez dan je izjavila, da če bi prišo not kaki lušen fant, da bi se ji kar spipalo mislim, da bo še zanimivo najprej se bo mišo skregal, ker bosta spet gena in sandrica zganjala svoje, pol pa se bo še sandri čisto odpeljalo, sploh zdaj, ko ni nane not
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:53:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem zdaj brala malo na BB stani. Pa kaj si nor, ona Sandra se že pa joče. Mislim ej, pa naj gre domov. Ona ni dovolj močna da bi lahko bila tu. Saj če ni po njeno so vsi drugi krivi Včeraj sem skoraj prešaltala, ko je Sandra začela: Geeena, Geeena, Geeena . . . zapop ! Meni je vedno bolj tečna. Pa glede Miškota, po eni strani ji paše in je cela m...., po drugi pa ... eh, bv. Gena: glede njega pa, ni mi všeč, po moje se pretvarja, Nana mi je sicer Blek, ampak če mu je žena, bi jo moral zagovarjat, neee???, pa še glede tepenja, jaz mislim, da jo je narezal, je taka tiha voda - moje mnenje pač.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:54:12
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem zdaj brala malo na BB stani. Pa kaj si nor, ona Sandra se že pa joče. Mislim ej, pa naj gre domov. Ona ni dovolj močna da bi lahko bila tu. Saj če ni po njeno so vsi drugi krivi Samo res je Ko je prišla s Finske,me je bilo kar sram,da sem jo tak slabo sodila,ker je bila res kul,zdaj pa je iz tedna v teden hujša enako
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:55:30
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla jpa še glede tepenja, jaz mislim, da jo je narezal, je taka tiha voda - moje mnenje pač. to tudi jaz mislim..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:55:56
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce, katera je dala svojega otročička z 11 meseci v jasli in kako je to zgledalo? Uvajanje, bolezni...? Mi smo jo dali in nam ni žal. No, 20 dni do 1.leta ji je manjkalo Uvajanje je potekalo nekje teden dni, jok je trajal 3 tedne, bolana ni bila dosti, razen enkrat fajn prehlajena, zakaj pa nisem krivila vrtca. V glavnem meni ni žal, da je šla tak hitro v vrtec. Pri enem letu je znala sama jest z žličko, vilčko je začela uporabljat malo kasneje tak da je res postala full samostojna Ja, to je pa sigurno fajn, da postanejo bolj samostojni. Doma delamo bolj v rokavicah z njimi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:56:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla jpa še glede tepenja, jaz mislim, da jo je narezal, je taka tiha voda - moje mnenje pač. to tudi jaz mislim.. Ja,jo je in to fajn,ji je čeljust zlomo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:57:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ločevalna: sem jo že delala, v 90 dneh oz. še prej izgubila 25 kg, potem pa začela jest po starem in se zredila za več kot 25 kg. Pa ni mi jasno in mi nikoli ne bo: zakaj nisem nehala oz. se nisem zabremzala, ko sem vidla, da jih imam 5 ali 10 kg nazaj.!?! Slišala sem že večkrat, da hitro izgubljeni kg, se tudi hitro nazaj pridelajo, oz. še dobiš potem kakšnega zraven. Na žalost, bo vrjetno kar držalo Evo mene - dokazni material. Ampak res nisem jaz kriva, v moji glavi ni nekaj ok - kratki stik.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:58:15
|
|
|
|
matcar
|
Iiii,ravno grejo Mkas in njegovi vrstniki na sprehod.kak so zlati ,pa tak lepo se drži za špago in hodi.Cuker moj mali!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:58:52
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce, katera je dala svojega otročička z 11 meseci v jasli in kako je to zgledalo? Uvajanje, bolezni...? Jaz. Začeli 2.9.2010 z 11m. Danes je v jaslih po treh tednih, pa pred enim mesecem je bil dva tedna doma - tak to izgleda, na žalost. Uvajanje: 3 dni, vsak dan sem ga pustila dalje, po 2 tednih pa je tam že spal. Po prvem tednu mu že nisem tak hitro, kot bi on želel, obula copatk, da bi šel not (k punčkam - se igrat). Jok: sem 100% jokala 3x več, kot on. Meni se tud zdi, da bo meni bolj hudo, kot M., ko jo bom v vrtec dala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 11:00:50
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Ja, to je pa sigurno fajn, da postanejo bolj samostojni. Doma delamo bolj v rokavicah z njimi. In prav je tako.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 11:01:51
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lenči-pozabla napisat za uvajanje.Pri nas ga ni blo,prvi dan je šel po kosilu domov,drugi dan je že spal,brez problemov,enako pri Maksu.Zdaj pa komaj čakata,da vikend mine,da greta lahko v "šolo",kot reče Maks. waw.. super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 11:02:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lenči-pozabla napisat za uvajanje.Pri nas ga ni blo,prvi dan je šel po kosilu domov,drugi dan je že spal,brez problemov,enako pri Maksu.Zdaj pa komaj čakata,da vikend mine,da greta lahko v "šolo",kot reče Maks. waw.. super Sem že mislila,da me ignorirate.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 11:03:30
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem zdaj brala malo na BB stani. Pa kaj si nor, ona Sandra se že pa joče. Mislim ej, pa naj gre domov. Ona ni dovolj močna da bi lahko bila tu. Saj če ni po njeno so vsi drugi krivi Pa kako je včeraj delala, ko je Gena prišo nazaj not Sem se kar smejat mogla.. Pa čez dan je izjavila, da če bi prišo not kaki lušen fant, da bi se ji kar spipalo mislim, da bo še zanimivo najprej se bo mišo skregal, ker bosta spet gena in sandrica zganjala svoje, pol pa se bo še sandri čisto odpeljalo, sploh zdaj, ko ni nane not Geena ... Gena.... Gena ... Kako je delala Samo pomoje tud ni tak na easy bit v totem BB zaprt. Se ti lahko sfuzla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 11:04:59
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Iiii,ravno grejo Mkas in njegovi vrstniki na sprehod.kak so zlati ,pa tak lepo se drži za špago in hodi.Cuker moj mali! Si jih kar predstavljam, pikece male lepe luškane.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 11:04:59
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Iiii,ravno grejo Mkas in njegovi vrstniki na sprehod.kak so zlati ,pa tak lepo se drži za špago in hodi.Cuker moj mali! ja pa iiiiii
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 11:07:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem zdaj brala malo na BB stani. Pa kaj si nor, ona Sandra se že pa joče. Mislim ej, pa naj gre domov. Ona ni dovolj močna da bi lahko bila tu. Saj če ni po njeno so vsi drugi krivi Pa kako je včeraj delala, ko je Gena prišo nazaj not Sem se kar smejat mogla.. Pa čez dan je izjavila, da če bi prišo not kaki lušen fant, da bi se ji kar spipalo mislim, da bo še zanimivo najprej se bo mišo skregal, ker bosta spet gena in sandrica zganjala svoje, pol pa se bo še sandri čisto odpeljalo, sploh zdaj, ko ni nane not Geena ... Gena.... Gena ... Kako je delala Samo pomoje tud ni tak na easy bit v totem BB zaprt. Se ti lahko sfuzla Točno tak.In to se zdaj Sandri dogaja,da se ji že fuzla počasi.Ni čudno,da se je začela kregat z vsemi.Jaz jo še vedno podpiram in upam,da bo zmagala.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 11:07:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Iiii,ravno grejo Mkas in njegovi vrstniki na sprehod.kak so zlati ,pa tak lepo se drži za špago in hodi.Cuker moj mali! Si jih kar predstavljam, pikece male lepe luškane. Če pa je res. Ga bom slikala enkrat,pa sliko gor dala.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?