|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
22.11.2010 9:30:07   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Gledam film na HBO,pa me je čisto noter potegnilouser posted image
O tipu,ki rešuje svoj zakon s pomočjo nekega zvezka,kjer je napisana "terapija" za 40 dni...ma se človek prav zamisli poleguser posted image

Mi pa nimamo več HBO-ja user posted image user posted image

Kak pa to?

Ker je moj "zožil" paketuser posted image pa saj niti nisem tolko gledala, samo včasih pa bi z veseljem malo poškilila tjauser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
22.11.2010 9:30:28   
matcar
Jaz pa sem si kuhno zaj pospravla,pa jesti si delam,mehko kuhane jajčke! Mmnjami!!!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
22.11.2010 9:31:02   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa sem si kuhno zaj pospravla,pa jesti si delam,mehko kuhane jajčke! Mmnjami!!!

pridnauser posted image user posted image user posted image in dober tek user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
22.11.2010 9:34:20   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

pridnauser posted image user posted image user posted image in dober tek user posted image
Hvala,Rina!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
22.11.2010 9:42:45   
koala
No pa gremo še enkrat, ker me je prej dol zabrislao user posted image user posted image user posted image user posted image .

tasa za tvojo bolnico pikapoke.

elevitka upam da zobki hitro  pokukajo na plan. nPa pikapoka za T.

rina jaz zdaj furam ločevanlo 36-ti dan, dol je šlo več kot sem pričakovala, kljub temu da se kavi z mlekom nisem odpovedala. Mi pa dopoldansko sadje že pri ušesih ven gleda ker pogrešam kruh za zajtrk. Če te pa kaj več zanima pa lahko tudi preko ZS-ja, da ne zasmetiva teme.
Glede privat vrtca, kolikor vem je va Valvasorjevi privat vrtec (če se ne motim furajo valdorfsko vzgojo), pa Montesori (menda ni prav napisano) je tam pri kmetijski šoli če se ne motim, samo kolikor vem je v tem vrtcu fuuuuuuul čakalna doba.
Pa user posted image user posted image user posted image  za nove zobke.
In še bolj user posted image user posted image user posted image  za pretečene km.

Glede BBin Zlatkovega obanšanja, mene ne moti njegova narodnost, pa naj bo karkoli, me pa moti oz. me je motilo njegovo obnašanje. Je že res da je lepo da se ne spreminja zaradi česa ampak v družbi se pač upoštevajo določena pravila in norme pa če nam je to všeč ali ne. Takšno obnašanje pa je "primerno" za kakega najstnika v hudi puberteti, ne pa za osebo njegovih let.
Glede tega kdo od "staroselcev" pa se bo vrnil v hišo pa mi je bilo popolnoma vseeno, čeprav Gena mi ni najbolj simpatičen, pa ne vem zakaj.

< Sporočilo je popravil koala -- 22.11.2010 9:43:23 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
22.11.2010 9:44:30   
koala
Prej pozabila..

matcar upam da bolečine niso prehude, pa si pokusila križ pogret? Meni je ful pomagalo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
22.11.2010 9:46:15   
Lenči_
Jutro punce!

Spet ste kloftale ko zmešane. user posted image

bb - Zlatkotovo obnašanje - meni se je zdelo pretirano. Ne vem, kaj bi rad bil kakšn voditelj mladih in motivator al kaj? Ni mi jasno.. Saj ma prav, samo bi lahko malo lepše to povedal, kaj mu leži na duši!
nana - ješušna kristušna, angelca - ravno tak, res jo je čas povozil! Gena - po moje tud malo špila ded. Ne vem no...

Majakla - meni je tud ful hudo, da bom malo dala že tako hitro v vrtec oz. jasli user posted image 11 m. bo stara, pa vse bolezni, ki si jih podajajo, me je kr groza. user posted image , da ti bo lažje.

Rina - od naše sosede kolegica ima zasebni vrtec. Če ne boš dobila, bom vprašala sosedo. Drugače pa, so ful dragi ti vrtci.

sami - user posted image HUJŠANJE JE FUL FAJN! user posted image , ne res!

elevitka - naj bol dan čim manj naporen

Evo, mala spi. Jaz spet bluzim in nimam pojma kaj bom delala.. Se v rit brcala?! .. Pospravljat se mi ne da!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
22.11.2010 9:47:39   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Prej pozabila..

matcar upam da bolečine niso prehude, pa si pokusila križ pogret? Meni je ful pomagalo.
Ne,nisem še probala,sem pa si pas sposodla od svakinje,pa bomo vidli,kak bo kaj pomagalo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
22.11.2010 9:48:22   
sami0804

O tipu,ki rešuje svoj zakon s pomočjo nekega zvezka,kjer je napisana "terapija" za 40 dni...ma se človek prav zamisli poleguser posted image

Kak pa to?

Ker je moj "zožil" paketuser posted image pa saj niti nisem tolko gledala, samo včasih pa bi z veseljem malo poškilila tjauser posted image

saj veš,kaki smo ljudje-vedno bi imeli tisto,kar ni na razpolago...jaz ga tudi gledam občasno,nasplošno gledam tv zelo,zelo malo-kaki dve ali tri ure na teden...sem več pri rač in knjigahuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
22.11.2010 9:50:02   
Lenči_

Kak pa to?

saj veš,kaki smo ljudje-vedno bi imeli tisto,kar ni na razpolago...jaz ga tudi gledam občasno,nasplošno gledam tv zelo,zelo malo-kaki dve ali tri ure na teden...sem več pri rač in knjigahuser posted image

mi smo tudi zožali paket. Prejšn teden je moj klical v pon. , pa še nam kr niso zožali. Kaj to naredijo v začetku meseca al kdaj?

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
22.11.2010 9:50:58   
tasa_m

Glede BBin Zlatkovega obanšanja, mene ne moti njegova narodnost, pa naj bo karkoli, me pa moti oz. me je motilo njegovo obnašanje. Je že res da je lepo da se ne spreminja zaradi česa ampak v družbi se pač upoštevajo določena pravila in norme pa če nam je to všeč ali ne. Takšno obnašanje pa je "primerno" za kakega najstnika v hudi puberteti, ne pa za osebo njegovih let.
Glede tega kdo od "staroselcev" pa se bo vrnil v hišo pa mi je bilo popolnoma vseeno, čeprav Gena mi ni najbolj simpatičen, pa ne vem zakaj.
tudi mene ne moti kaj je po rodu, saj imamo sami v žlahti bosance. Ampak tako kot si napisala njegovo obnašanje user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
22.11.2010 9:51:09   
matcar
Grem en štok nižje na kavo.Pridem kasneje.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
22.11.2010 9:51:45   
sami0804
In lep pozdrav tudi tebi,bambixxx

Bomo kako rekle?

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
22.11.2010 9:53:00   
tasa_m
Nisem brala za nazaj, Rina kaj ti bi dala T. v privat vrtec??

Hvala vsem za pikapoke,  upam, da čimrej priletijo do nas. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
22.11.2010 9:53:31   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

tudi mene ne moti kaj je po rodu, saj imamo sami v žlahti bosance. Ampak tako kot si napisala njegovo obnašanje user posted image

Podpis pod oboje!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
22.11.2010 10:05:34   
rina22
koala, hvala za vse informacije user posted image glede ločevalne - bi se je mogoče res lotla, ampak me skrbi, da bi pol še več kot bi zgubila, dobila nazajuser posted image

lenči, vem da so privat vrtci dragi.

tasa, nekaj sem študirala v tej smeri, samo se mi je misel že rahlo ohladila user posted image ne vem, bom vidla, kak bo z vrtcem.. bomo vidli..
jaz tudi upam, da pikepoke čimprej priletijo k vam.. je vsaj mičkeno že kaj bolje?

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
22.11.2010 10:16:11   
Lenči_
Punce, katera je dala svojega otročička z 11 meseci v jasli in kako je to zgledalo? Uvajanje, bolezni...?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
22.11.2010 10:29:39   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Punce, katera je dala svojega otročička z 11 meseci v jasli in kako je to zgledalo? Uvajanje, bolezni...?

Jaz.
Začeli 2.9.2010 z 11m. Danes je v jaslih po
treh tednih, pa pred enim mesecem je bil
dva tedna doma - tak to izgleda, na žalost.
Uvajanje: 3 dni, vsak dan sem ga pustila
dalje, po 2 tednih pa je tam že spal.
Po prvem tednu mu že nisem tak hitro,
kot bi on želel, obula copatk, da bi šel not
(k punčkam - se igrat).
Jok: sem 100% jokala 3x več, kot on.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
22.11.2010 10:29:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Mi smo jo dali in nam ni žal. No, 20 dni do 1.leta ji je manjkalo user posted image
Uvajanje je potekalo nekje teden dni, jok je trajal 3 tedne, bolana ni bila dosti, razen enkrat fajn prehlajena, zakaj pa nisem krivila vrtca.
V glavnem meni ni žal, da je šla tak hitro v vrtec. Pri enem letu je znala sama jest z žličko, vilčko je začela uporabljat malo kasneje tak da je res postala full samostojna user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
22.11.2010 10:32:58   
tasa_m

tasa, nekaj sem študirala v tej smeri, samo se mi je misel že rahlo ohladila user posted image ne vem, bom vidla, kak bo z vrtcem.. bomo vidli..
jaz tudi upam, da pikepoke čimprej priletijo k vam.. je vsaj mičkeno že kaj bolje?
ne user posted image zdaj ji je začela temperatura še naraščat user posted image
Mogoče pa dobiš vrtec, pa neboš rabla o privat mislit user posted image
Glede hujšanja pa te podpiram. Jaz sem tud tak ponsna nase, ko so mi v lenartu vsi rekli, da sem full shujšala. Ampak jeaz se ne držim stroge diete. Probam brez kruha (ma ko se mi zalušta tud ga pojem) večerje ne jem (mogoče kak jogurt, če mi fejst kruli) pa sladkemu sem se odpovedala. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
22.11.2010 10:35:07   
majakla
Ločevalna: sem jo že delala,
v 90 dneh oz. še prej izgubila
25 kg, potem pa začela jest po
starem in se zredila za več kot
25 kg.
Pa ni mi jasno in mi nikoli ne bo:
zakaj nisem nehala oz. se nisem
zabremzala, ko sem vidla, da jih
imam 5 ali 10 kg nazaj.!?! user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
22.11.2010 10:37:20   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Če bi bilo to tako lahko-bi bili vsi suhiuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
22.11.2010 10:40:31   
majakla

Ja, vem, ampak veš kaj je izgubiti
10 kg proti 50, 60, ... kg?

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
22.11.2010 10:45:03   
sami0804

Ja, vem, ampak veš kaj je izgubiti
10 kg proti 50, 60, ... kg?

Na žalost še vedno capljam pri -10kg,ostalih 40,50 pa me še čaka...user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
22.11.2010 10:45:24   
tasa_m
Sem zdaj brala malo na BB stani. Pa kaj si nor, ona Sandra se že pa joče. Mislim ej, pa naj gre domov. Ona ni dovolj močna da bi lahko bila tu. Saj če ni po njeno so vsi drugi krivi user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?