Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 9:30:07
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Gledam film na HBO,pa me je čisto noter potegnilo O tipu,ki rešuje svoj zakon s pomočjo nekega zvezka,kjer je napisana "terapija" za 40 dni...ma se človek prav zamisli poleg Mi pa nimamo več HBO-ja Kak pa to? Ker je moj "zožil" paket pa saj niti nisem tolko gledala, samo včasih pa bi z veseljem malo poškilila tja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 9:30:28
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem si kuhno zaj pospravla,pa jesti si delam,mehko kuhane jajčke! Mmnjami!!!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 9:31:02
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem si kuhno zaj pospravla,pa jesti si delam,mehko kuhane jajčke! Mmnjami!!! pridna in dober tek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 9:34:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem si kuhno zaj pospravla,pa jesti si delam,mehko kuhane jajčke! Mmnjami!!! pridna in dober tek Hvala,Rina!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 9:42:45
|
|
|
|
koala
|
No pa gremo še enkrat, ker me je prej dol zabrislao . tasa za tvojo bolnico pikapoke. elevitka upam da zobki hitro pokukajo na plan. nPa pikapoka za T. rina jaz zdaj furam ločevanlo 36-ti dan, dol je šlo več kot sem pričakovala, kljub temu da se kavi z mlekom nisem odpovedala. Mi pa dopoldansko sadje že pri ušesih ven gleda ker pogrešam kruh za zajtrk. Če te pa kaj več zanima pa lahko tudi preko ZS-ja, da ne zasmetiva teme. Glede privat vrtca, kolikor vem je va Valvasorjevi privat vrtec (če se ne motim furajo valdorfsko vzgojo), pa Montesori (menda ni prav napisano) je tam pri kmetijski šoli če se ne motim, samo kolikor vem je v tem vrtcu fuuuuuuul čakalna doba. Pa za nove zobke. In še bolj za pretečene km. Glede BBin Zlatkovega obanšanja, mene ne moti njegova narodnost, pa naj bo karkoli, me pa moti oz. me je motilo njegovo obnašanje. Je že res da je lepo da se ne spreminja zaradi česa ampak v družbi se pač upoštevajo določena pravila in norme pa če nam je to všeč ali ne. Takšno obnašanje pa je "primerno" za kakega najstnika v hudi puberteti, ne pa za osebo njegovih let. Glede tega kdo od "staroselcev" pa se bo vrnil v hišo pa mi je bilo popolnoma vseeno, čeprav Gena mi ni najbolj simpatičen, pa ne vem zakaj.
< Sporočilo je popravil koala -- 22.11.2010 9:43:23 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 9:44:30
|
|
|
|
koala
|
Prej pozabila.. matcar upam da bolečine niso prehude, pa si pokusila križ pogret? Meni je ful pomagalo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 9:46:15
|
|
|
|
Lenči_
|
Jutro punce! Spet ste kloftale ko zmešane. bb - Zlatkotovo obnašanje - meni se je zdelo pretirano. Ne vem, kaj bi rad bil kakšn voditelj mladih in motivator al kaj? Ni mi jasno.. Saj ma prav, samo bi lahko malo lepše to povedal, kaj mu leži na duši! nana - ješušna kristušna, angelca - ravno tak, res jo je čas povozil! Gena - po moje tud malo špila ded. Ne vem no... Majakla - meni je tud ful hudo, da bom malo dala že tako hitro v vrtec oz. jasli 11 m. bo stara, pa vse bolezni, ki si jih podajajo, me je kr groza. , da ti bo lažje. Rina - od naše sosede kolegica ima zasebni vrtec. Če ne boš dobila, bom vprašala sosedo. Drugače pa, so ful dragi ti vrtci. sami - HUJŠANJE JE FUL FAJN! , ne res! elevitka - naj bol dan čim manj naporen Evo, mala spi. Jaz spet bluzim in nimam pojma kaj bom delala.. Se v rit brcala?! .. Pospravljat se mi ne da!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 9:47:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Prej pozabila.. matcar upam da bolečine niso prehude, pa si pokusila križ pogret? Meni je ful pomagalo. Ne,nisem še probala,sem pa si pas sposodla od svakinje,pa bomo vidli,kak bo kaj pomagalo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 9:48:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Gledam film na HBO,pa me je čisto noter potegnilo O tipu,ki rešuje svoj zakon s pomočjo nekega zvezka,kjer je napisana "terapija" za 40 dni...ma se človek prav zamisli poleg Mi pa nimamo več HBO-ja Kak pa to? Ker je moj "zožil" paket pa saj niti nisem tolko gledala, samo včasih pa bi z veseljem malo poškilila tja saj veš,kaki smo ljudje-vedno bi imeli tisto,kar ni na razpolago...jaz ga tudi gledam občasno,nasplošno gledam tv zelo,zelo malo-kaki dve ali tri ure na teden...sem več pri rač in knjigah
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 9:50:02
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Gledam film na HBO,pa me je čisto noter potegnilo O tipu,ki rešuje svoj zakon s pomočjo nekega zvezka,kjer je napisana "terapija" za 40 dni...ma se človek prav zamisli poleg Mi pa nimamo več HBO-ja Kak pa to? Ker je moj "zožil" paket pa saj niti nisem tolko gledala, samo včasih pa bi z veseljem malo poškilila tja saj veš,kaki smo ljudje-vedno bi imeli tisto,kar ni na razpolago...jaz ga tudi gledam občasno,nasplošno gledam tv zelo,zelo malo-kaki dve ali tri ure na teden...sem več pri rač in knjigah mi smo tudi zožali paket. Prejšn teden je moj klical v pon. , pa še nam kr niso zožali. Kaj to naredijo v začetku meseca al kdaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 9:50:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Glede BBin Zlatkovega obanšanja, mene ne moti njegova narodnost, pa naj bo karkoli, me pa moti oz. me je motilo njegovo obnašanje. Je že res da je lepo da se ne spreminja zaradi česa ampak v družbi se pač upoštevajo določena pravila in norme pa če nam je to všeč ali ne. Takšno obnašanje pa je "primerno" za kakega najstnika v hudi puberteti, ne pa za osebo njegovih let. Glede tega kdo od "staroselcev" pa se bo vrnil v hišo pa mi je bilo popolnoma vseeno, čeprav Gena mi ni najbolj simpatičen, pa ne vem zakaj. tudi mene ne moti kaj je po rodu, saj imamo sami v žlahti bosance. Ampak tako kot si napisala njegovo obnašanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 9:51:09
|
|
|
|
matcar
|
Grem en štok nižje na kavo.Pridem kasneje.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 9:53:00
|
|
|
|
tasa_m
|
Nisem brala za nazaj, Rina kaj ti bi dala T. v privat vrtec?? Hvala vsem za pikapoke, upam, da čimrej priletijo do nas.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 9:53:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: koala Glede BBin Zlatkovega obanšanja, mene ne moti njegova narodnost, pa naj bo karkoli, me pa moti oz. me je motilo njegovo obnašanje. Je že res da je lepo da se ne spreminja zaradi česa ampak v družbi se pač upoštevajo določena pravila in norme pa če nam je to všeč ali ne. Takšno obnašanje pa je "primerno" za kakega najstnika v hudi puberteti, ne pa za osebo njegovih let. Glede tega kdo od "staroselcev" pa se bo vrnil v hišo pa mi je bilo popolnoma vseeno, čeprav Gena mi ni najbolj simpatičen, pa ne vem zakaj. tudi mene ne moti kaj je po rodu, saj imamo sami v žlahti bosance. Ampak tako kot si napisala njegovo obnašanje Podpis pod oboje!!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:05:34
|
|
|
|
rina22
|
koala, hvala za vse informacije glede ločevalne - bi se je mogoče res lotla, ampak me skrbi, da bi pol še več kot bi zgubila, dobila nazaj lenči, vem da so privat vrtci dragi. tasa, nekaj sem študirala v tej smeri, samo se mi je misel že rahlo ohladila ne vem, bom vidla, kak bo z vrtcem.. bomo vidli.. jaz tudi upam, da pikepoke čimprej priletijo k vam.. je vsaj mičkeno že kaj bolje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:16:11
|
|
|
|
Lenči_
|
Punce, katera je dala svojega otročička z 11 meseci v jasli in kako je to zgledalo? Uvajanje, bolezni...?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:29:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce, katera je dala svojega otročička z 11 meseci v jasli in kako je to zgledalo? Uvajanje, bolezni...? Jaz. Začeli 2.9.2010 z 11m. Danes je v jaslih po treh tednih, pa pred enim mesecem je bil dva tedna doma - tak to izgleda, na žalost. Uvajanje: 3 dni, vsak dan sem ga pustila dalje, po 2 tednih pa je tam že spal. Po prvem tednu mu že nisem tak hitro, kot bi on želel, obula copatk, da bi šel not (k punčkam - se igrat). Jok: sem 100% jokala 3x več, kot on.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:29:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce, katera je dala svojega otročička z 11 meseci v jasli in kako je to zgledalo? Uvajanje, bolezni...? Mi smo jo dali in nam ni žal. No, 20 dni do 1.leta ji je manjkalo Uvajanje je potekalo nekje teden dni, jok je trajal 3 tedne, bolana ni bila dosti, razen enkrat fajn prehlajena, zakaj pa nisem krivila vrtca. V glavnem meni ni žal, da je šla tak hitro v vrtec. Pri enem letu je znala sama jest z žličko, vilčko je začela uporabljat malo kasneje tak da je res postala full samostojna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:32:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tasa, nekaj sem študirala v tej smeri, samo se mi je misel že rahlo ohladila ne vem, bom vidla, kak bo z vrtcem.. bomo vidli.. jaz tudi upam, da pikepoke čimprej priletijo k vam.. je vsaj mičkeno že kaj bolje? ne zdaj ji je začela temperatura še naraščat Mogoče pa dobiš vrtec, pa neboš rabla o privat mislit Glede hujšanja pa te podpiram. Jaz sem tud tak ponsna nase, ko so mi v lenartu vsi rekli, da sem full shujšala. Ampak jeaz se ne držim stroge diete. Probam brez kruha (ma ko se mi zalušta tud ga pojem) večerje ne jem (mogoče kak jogurt, če mi fejst kruli) pa sladkemu sem se odpovedala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:35:07
|
|
|
|
majakla
|
Ločevalna: sem jo že delala, v 90 dneh oz. še prej izgubila 25 kg, potem pa začela jest po starem in se zredila za več kot 25 kg. Pa ni mi jasno in mi nikoli ne bo: zakaj nisem nehala oz. se nisem zabremzala, ko sem vidla, da jih imam 5 ali 10 kg nazaj.!?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:40:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa ni mi jasno in mi nikoli ne bo: zakaj nisem nehala oz. se nisem zabremzala, ko sem vidla, da jih imam 5 ali 10 kg nazaj.!?! Če bi bilo to tako lahko-bi bili vsi suhi Ja, vem, ampak veš kaj je izgubiti 10 kg proti 50, 60, ... kg?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:45:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa ni mi jasno in mi nikoli ne bo: zakaj nisem nehala oz. se nisem zabremzala, ko sem vidla, da jih imam 5 ali 10 kg nazaj.!?! Če bi bilo to tako lahko-bi bili vsi suhi Ja, vem, ampak veš kaj je izgubiti 10 kg proti 50, 60, ... kg? Na žalost še vedno capljam pri -10kg,ostalih 40,50 pa me še čaka...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 10:45:24
|
|
|
|
tasa_m
|
Sem zdaj brala malo na BB stani. Pa kaj si nor, ona Sandra se že pa joče. Mislim ej, pa naj gre domov. Ona ni dovolj močna da bi lahko bila tu. Saj če ni po njeno so vsi drugi krivi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?