Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:52:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma jaz bi šla na pošto in kupila sodne koleke in nalepila gor ter poslala po pošti! pa ne rabiš šetat sem in tja ni več kolekov
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:53:29
|
|
|
|
arabela*
|
tak...ena dva tri...pa me res več ni..................................
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:58:59
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma jaz bi šla na pošto in kupila sodne koleke in nalepila gor ter poslala po pošti! pa ne rabiš šetat sem in tja ni več kolekov te pa sem res 100 let za leseno žlico
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:02:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko je Nana samo 2% dobla glasov? je tak dost dobla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:02:19
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hahaha,kaj pa Miško in Sandra??? Pa kaj si ti nor ala jim vera.... jaz tega nebi mogla ....kapo dol
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:03:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hahaha,kaj pa Miško in Sandra??? Pa kaj si ti nor ala jim vera.... jaz tega nebi mogla ....kapo dol Tam v Novi pa piše, da mogoče bo le Sandrin bivši spet postal zdajšnji
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:04:37
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hahaha,kaj pa Miško in Sandra??? Pa kaj si ti nor ala jim vera.... jaz tega nebi mogla ....kapo dol Tam v Novi pa piše, da mogoče bo le Sandrin bivši spet postal zdajšnji aja? kaj ga je miško spet zagrel za Sandro... kdo te je njen bivši ... kaka znana faca?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:04:51
|
|
|
|
tasa_m
|
gena gre not
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:05:22
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hahaha,kaj pa Miško in Sandra??? Pa kaj si ti nor ala jim vera.... jaz tega nebi mogla ....kapo dol Ne vem zakaj ...ne štima mi tu nekaj,pa ne vem kaj... a pr sandri in mišu misliš al pri meni?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:05:55
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m gena gre not podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:06:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aja? kaj ga je miško spet zagrel za Sandro... kdo te je njen bivši ... kaka znana faca? ne, neki navaden fant simpatičen.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:06:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ma saj sem vedla,da bo šel spet Gena noter..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:06:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dober večer, botrca zate pa Guten abend čer, saj ne grem še spat , sem gledala BB
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:07:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hahaha,kaj pa Miško in Sandra??? Pa kaj si ti nor ala jim vera.... jaz tega nebi mogla ....kapo dol Ne vem zakaj ...ne štima mi tu nekaj,pa ne vem kaj... a pr sandri in mišu misliš al pri meni? Pri Sandri in Mišu definitivno,tebe ne spremljam tolko Ne vem zakaj,samo tak zrežirana mi je ta "ljubezen",mam take mešane občutke
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:08:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dober večer, botrca zate pa Guten abend čer, saj ne grem še spat , sem gledala BB saj pa sem ti zaželela DOBER VEČER ne lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:09:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa se strinjam z tvojim postom.... to pa so čefuri... pumpa svoj ego na ta način-men je prav bedn z njegovimi forami, če je to smešno in doraslo za enega zvezdnika ... pol pa res ne vem no (prej za kakega umsko zaostalega) No, vsaj ena z mano potegne, da tako obnašanje za t.i. zvezdnika ni ravno okej. niti z od zvezdnika...brezvezen tip totalno, kot da mu malo manjka
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:11:45
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa dobro n, se že pa joče. Komaj sem začela gledat, samo mislim, da bom HITRO končala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:11:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko je Nana samo 2% dobla glasov? ja, samo je pa Angelci zaprla usta z ono izjavo, da jo je čas povozil
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:12:07
|
|
|
|
elevitka
|
kaj pa činč----****tevusta
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:12:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko je Nana samo 2% dobla glasov? ja, samo je pa Angelci zaprla usta z ono izjavo, da jo je čas povozil
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 22:13:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma jaz bi šla na pošto in kupila sodne koleke in nalepila gor ter poslala po pošti! pa ne rabiš šetat sem in tja ni več kolekov Ne,dobiš samo potrdilo,da je sodna taksa poravnana,pa tudi na vlogi je žig.To je to.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?