Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:14:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Samo kaj pa dela Zlatku? Mislim ej, koda se mu je vtrgalo Meni je pa težki đek!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:14:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,tam,ko boš vlogo oddala,kr plačaš.Tak sem jaz do zdaj vedno. poslati sem jo imela namen po pošti...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:15:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Samo kaj pa dela Zlatku? Mislim ej, koda se mu je vtrgalo Meni je pa težki đek! ja zavezal je usta vsem..... ...še Angelca se je smejala nakoncu
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:15:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,tam,ko boš vlogo oddala,kr plačaš.Tak sem jaz do zdaj vedno. poslati sem jo imela namen po pošti... V vsakem primeru boš mogla na sodišče it plačat takso,se ti ne splača pošiljat.Greš tja,pa vse takoj porihtaš na mestu samem.Moje mnenje.!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:17:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Samo kaj pa dela Zlatku? Mislim ej, koda se mu je vtrgalo Meni je pa težki đek! ja zavezal je usta vsem..... ...še Angelca se je smejala nakoncu Kaj te vem, meni pa se takšno obnašanje ne zdi kul. Preprosto mi kaj takega ne potegne. Okej, enkrat al pa dvakrat, samo ne pa non stop. Koda je res kaj preveč pokadil.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:30:10
|
|
|
|
matcar
|
Koga pa bi nazaj v BB poslale?Jaz sem za Geno!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:31:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Koga pa bi nazaj v BB poslale?Jaz sem za Geno! absolutno za Geno ..itak bil moj favorit
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:31:50
|
|
|
|
arabela*
|
Pa niso prej med oddajo nekaj o Pii šušljaji...v "stanovanju"
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:32:08
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa res grem...nočka...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:32:14
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Samo kaj pa dela Zlatku? Mislim ej, koda se mu je vtrgalo Meni je pa težki đek! ja zavezal je usta vsem..... ...še Angelca se je smejala nakoncu Kaj te vem, meni pa se takšno obnašanje ne zdi kul. Preprosto mi kaj takega ne potegne. Okej, enkrat al pa dvakrat, samo ne pa non stop. Koda je res kaj preveč pokadil. tasa se strinjam z tvojim postom.... to pa so čefuri... pumpa svoj ego na ta način-men je prav bedn z njegovimi forami, če je to smešno in doraslo za enega zvezdnika ... pol pa res ne vem no (prej za kakega umsko zaostalega)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:32:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pa niso prej med oddajo nekaj o Pii šušljaji...v "stanovanju" nimam pojma, ne gledam tako podrobno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:36:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka to pa so čefuri... kolk vem je hrvat
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:37:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa se strinjam z tvojim postom.... to pa so čefuri... pumpa svoj ego na ta način-men je prav bedn z njegovimi forami, če je to smešno in doraslo za enega zvezdnika ... pol pa res ne vem no (prej za kakega umsko zaostalega) No, vsaj ena z mano potegne, da tako obnašanje za t.i. zvezdnika ni ravno okej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:37:25
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka to pa so čefuri... kolk vem je hrvat busanc
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:37:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka to pa so čefuri... kolk vem je hrvat Bosanec je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:37:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,tam,ko boš vlogo oddala,kr plačaš.Tak sem jaz do zdaj vedno. poslati sem jo imela namen po pošti... V vsakem primeru boš mogla na sodišče it plačat takso,se ti ne splača pošiljat.Greš tja,pa vse takoj porihtaš na mestu samem.Moje mnenje.! oddat moram na okrajnem, ki je na Cafovi ulici...a tam se to tu lahko poravna...al samo na okrožnem na sodni?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:38:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka busanc enako sva napisali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:38:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj pa res grem...nočka... Nočka, fajn porihtaj jutri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:39:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,tam,ko boš vlogo oddala,kr plačaš.Tak sem jaz do zdaj vedno. poslati sem jo imela namen po pošti... V vsakem primeru boš mogla na sodišče it plačat takso,se ti ne splača pošiljat.Greš tja,pa vse takoj porihtaš na mestu samem.Moje mnenje.! oddat moram na okrajnem, ki je na Cafovi ulici...a tam se to tu lahko poravna...al samo na okrožnem na sodni? Ja,kak noter prideš,je na levi strani šalter za oddat in kr tam poravnaš.Tak sem jaz naredla,pa sem bla v 5 min fertik.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:43:04
|
|
|
|
elevitka
|
ma jaz bi šla na pošto in kupila sodne koleke in nalepila gor ter poslala po pošti! pa ne rabiš šetat sem in tja
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:50:08
|
|
|
|
matcar
|
Kaj pa to,ko je Nana samo 2% dobla glasov?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:50:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj pa res grem...nočka... Nočka, fajn porihtaj jutri. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:51:48
|
|
|
|
arabela*
|
še kuj tu strašim
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:51:53
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko je Nana samo 2% dobla glasov? saj več si zaslužila ni!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:52:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,tam,ko boš vlogo oddala,kr plačaš.Tak sem jaz do zdaj vedno. poslati sem jo imela namen po pošti... V vsakem primeru boš mogla na sodišče it plačat takso,se ti ne splača pošiljat.Greš tja,pa vse takoj porihtaš na mestu samem.Moje mnenje.! oddat moram na okrajnem, ki je na Cafovi ulici...a tam se to tu lahko poravna...al samo na okrožnem na sodni? Ja,kak noter prideš,je na levi strani šalter za oddat in kr tam poravnaš.Tak sem jaz naredla,pa sem bla v 5 min fertik. aha..torej na Cafovi lahko to uredim..hvala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?