Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 19:07:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ne vem. _______ Grem, Nika že "nosi", večerja, rihtanje, pa spančkat, ati pa z njim, mami pa BB + RR. Se "čujemo" pol. ok
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 19:08:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dajte mi povedat kak naj spravim dol lak za nohte z ene majčke aceton morda.. pa ne bi še kake barve dol požrlo zato si pa ne upam
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 19:15:12
|
|
|
|
arabela*
|
ve katera, kje naj plačam sodno takso? A kar na sodišču...al kako
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 19:16:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve katera, kje naj plačam sodno takso? A kar na sodišču...al kako na pošti
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 19:20:50
|
|
|
|
botrca
|
Koliko je meni znano, če imaš položnico jo plačaš na pošti. Nikoli nisem plačevala na sodišču. To je moje mnenje.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 19:36:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Koliko je meni znano, če imaš položnico jo plačaš na pošti. Nikoli nisem plačevala na sodišču. To je moje mnenje. nimam položnice.....samo na sklepu piše, da če se vlaga ugovor, mora bit plačana sodna taksa.....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 19:37:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve katera, kje naj plačam sodno takso? A kar na sodišču...al kako Mislim,da na sodišču-tam pri vhodu na desni strani... meni se tud tako zdi...da smo to tam vedno plačali, samo nisem ziher
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 19:41:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Koliko je meni znano, če imaš položnico jo plačaš na pošti. Nikoli nisem plačevala na sodišču. To je moje mnenje. nimam položnice.....samo na sklepu piše, da če se vlaga ugovor, mora bit plačana sodna taksa..... pol pa pojdi na sodišče in se tam pozanimaj kaj in kako
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 19:44:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca pol pa pojdi na sodišče in se tam pozanimaj kaj in kako šla bom vsekakor....ampak moram jutri urgentno to poslat..zato sprašujem....da ne laufam brezveze sem in tja
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 19:52:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca pol pa pojdi na sodišče in se tam pozanimaj kaj in kako šla bom vsekakor....ampak moram jutri urgentno to poslat..zato sprašujem....da ne laufam brezveze sem in tja čakaj...sodna taksa so lahko koleki-glede na to,da je to ugovor-če je tako,potem definitivno lahko plačaš na sodišču,tam kot sem napisala,pri vhodu ,če pa to ni to...pol pa ne vem
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 20:18:52
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 20:19:33
|
|
|
|
botrca
|
Grem otroku dat večerjo, pa spravit spat. Pa še naloga iz nemščine me čaka. Pridem kasneje .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 20:28:54
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober večer, botrca zate pa Guten abend
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 20:29:14
|
|
|
|
majakla
|
Bomo kako rekle?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 20:31:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dober večer, botrca zate pa Guten abend Pol naloge že gotove. Aja, pa Abend z veliko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 20:39:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dober večer, botrca zate pa Guten abend Pol naloge že gotove. Aja, pa Abend z veliko. ja vem da je z veliko, sem imela 3 leta nemščino. Ampak se mi ni dalo pisat. kot mogoče vidiš, zelo malo pišem z veliko začetnico Lahko pa začnem pisat čist pravilno. BOTRCA ... Guten Abend
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 20:58:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...imam eno jakno, pa dve pulovra za tebe...če želiš imet Ja,ti kr daj,veš da jaz vse ponucam.Upam samo,da bom lahko mela zaj,ko sem v drugem stanju. mislim da ja...jakna menda l številka...ono pa tud kar široko Super! Pa hvala,da misliš na mene!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 20:59:13
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dober večer, botrca zate pa Guten abend Pol naloge že gotove. Aja, pa Abend z veliko. ja vem da je z veliko, sem imela 3 leta nemščino. Ampak se mi ni dalo pisat. kot mogoče vidiš, zelo malo pišem z veliko začetnico Lahko pa začnem pisat čist pravilno. BOTRCA ... Guten Abend Ne se jezit, sem pač nekaj morala napisat, pa je bilo tvoje na koncu. Sploh ne dvomim, da ne znaš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 20:59:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ne se jezit, sem pač nekaj morala napisat, pa je bilo tvoje na koncu. Sploh ne dvomim, da ne znaš. saj se ne jezim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:00:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve katera, kje naj plačam sodno takso? A kar na sodišču...al kako Ja,kr tam lahko poravnaš.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:00:24
|
|
|
|
tasa_m
|
Samo kaj pa dela Zlatku? Mislim ej, koda se mu je vtrgalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:01:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Super! Pa hvala,da misliš na mene! ni kaj...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:12:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Koliko je meni znano, če imaš položnico jo plačaš na pošti. Nikoli nisem plačevala na sodišču. To je moje mnenje. nimam položnice.....samo na sklepu piše, da če se vlaga ugovor, mora bit plačana sodna taksa..... Ja,tam,ko boš vlogo oddala,kr plačaš.Tak sem jaz do zdaj vedno.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 21:13:57
|
|
|
|
arabela*
|
nič ...grem počasi....tv in knjiga... jutri imam laufarijo cel dan...dopoldne moram na stan. sklad pogodbo podpisat, pa vse v zvezi s tem, popoldne pa greva na sodišče imava mediacijo...če bo čas pa še letim v šolo...tak da se zvečer spet kaj tipkamo... lepo in mirno nočko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?