|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
20.11.2010 20:17:41   
trsica
Meni je pa uspelo pregledat cunjice, ki mi jih je ena dala. A so za malce kasneje- 3 do 4 mesece. Zdaj jih moram še preprat. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
20.11.2010 21:16:07   
Anonimen
Hvala za lepe želje vsem!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Pilotgirl, samo da si se javila user posted image Veliko počivaj. In če si stopila v luknjo na javni površini in se tako grdo poškodovala... razmisli o vložitvo odškodninskega zahtevka do lastnika/upravljalca. Se pa s temi zadevami ukvarjajo vse večje firme, ki se na veliko oglašujejo...

Ja na urgenci so mi rekli, da to kar se je zgodilo, naj razmislim o tožni. Ampak, če popravici povem, mi je važno, da je moja pikica zdrava kakor pa vlačenje in tožarjenje po sodišču. Pa tudi ne vrjamem kaj veliko o sodišče, če po pravici povem.

FoxyLady sem vesela, da ti odgovarjablazinica.

Hvala še enkrat vsem za lepe želje. Sedaj se bom pa res držala nasveta Trsice, da sam še lenarim. Tko se reče. user posted image No sej sicer se kaj veliko ne morem premikat stem pol gipsom.

Hvala moje user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
  Neposredna povezava do sporočila: 1602
20.11.2010 21:31:35   
Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Jo@n super za 3D! user posted image A spola se pa še ni videlo? Ali ostaja skrivnost? user posted image Pa pokaži še kej nam to vaše malo bitjece user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Jo@n super za 3D! user posted image A spola se pa še ni videlo?

Spol veva že od AC in bo ostal znan le nama do poroda... Pa brez zamere... Slikce so pa v mojem profilu na FB, če si gor.

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Jo@n kje maš pregled 30.11.?

Pri osebni G, v domačem kraju, potem šibam pa v Lj v službo. Imam pa kontrolo pri Tomažičevi 14.12. dopoldne.

Pilotgirl, kaj te stane, če pokličeš odškod.nino, porav.avo in podobne firme, in povprašaš, koliko bi to prišlo. Mislim, da se vse že prej zmeni in zadeva do sodišča sploh ne pride... Vem, da je pomembno le, da je pikica zdrava, ampak ene firme se zavejo odgovornosti do potrošnikov šele, ko jih dobro udari po žepu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
20.11.2010 21:36:28   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana
Na kratko poročilo iz pregleda oči: sem kratkovidna, na levi očki imam dioptrijo -1, na desni pa -1,5. user posted image
Kar je slabo, ker sicer nikoli še nisem potrebovala očal. Po porodu bom šla zopet na merjenje dioptrije in se bom potem odločila za očala, če bo seveda potrebno.

Probaj delat kakšne vaje iz tele knjige, meni so "znižale" dioptrijo za caa. 0,5 pa jih nisem prav veliko delala, niti ne prav dolgo in vestno. Se je pa stanje povrnilo nazaj ko sem čist nehala. Če druzga ne, fajn oči spočiješ user posted image .

P.S. Dober večer vsem, nimam manir, sej vem user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 20.11.2010 21:37:12 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
20.11.2010 21:40:43   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Hvala za lepe želje vsem!!!!

Pilotgirl, samo da si se javila user posted image Veliko počivaj. In če si stopila v luknjo na javni površini in se tako grdo poškodovala... razmisli o vložitvo odškodninskega zahtevka do lastnika/upravljalca. Se pa s temi zadevami ukvarjajo vse večje firme, ki se na veliko oglašujejo...

Ja na urgenci so mi rekli, da to kar se je zgodilo, naj razmislim o tožni. Ampak, če popravici povem, mi je važno, da je moja pikica zdrava kakor pa vlačenje in tožarjenje po sodišču. Pa tudi ne vrjamem kaj veliko o sodišče, če po pravici povem.

FoxyLady sem vesela, da ti odgovarjablazinica.

Hvala še enkrat vsem za lepe želje. Sedaj se bom pa res držala nasveta Trsice, da sam še lenarim. Tko se reče. user posted image No sej sicer se kaj veliko ne morem premikat stem pol gipsom.

Hvala moje user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede tožbe nimaš kej zgubit - zaračunajo ti samo, če dobiš, pač poberejo neke procente, tko de ti nimaš kej dela s tem. Ni sicer info s prve roke pa res je najbolj pomembno, da sta vidva OK, samo...ni fer, da se ti/vama je to zgodilo in naj odgovorni odgovarja - vsaj finančno.

user posted image Vidim, da ti je Jo@n isto svetovala user posted image
A, Jo@n, ti si una, ki noče povedat user posted image . Se spomnim "ene" pa nisem vedla al si to ti al ne, kt tole s 3D pa user posted image /user posted image ? je pa res redko - de se ne vidi, če želiš, sevede (še če nošeč vedt, se morš baje kr potrudt, de ne zveš user posted image ).

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 20.11.2010 21:43:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
20.11.2010 21:44:21   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Jaz imam pa danes spet težave z bolečino v tazadni-po mojem je to nosečniški išias, ker me boli od križa dol preko obeh ritnic po zadnji strani stegna in dol do gležnjev, kjer me trga kot da bi v ledeno mrzli vodi stala. V tazadni mam pa občutek kot da bi imela žerjavico nekje v notranjosti. Se premikam ko ena stara mama, čeprav je potem ko se razhodim malo boljše. Oh, samo da zdržim še 4 dni v službi ... Moram!

Ja, boga rita user posted image Tale išijas pa še na obe strani mora bit pa user posted image . A samo še 4 dni? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
20.11.2010 21:48:48   
tamy82
jo@n je itak da je čisto ok, da samo vidva vesta spol user posted image sam tako sem vprašala user posted image firbec pač user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
20.11.2010 21:53:05   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
No, jst sem pa dons sama doma - sta šla moja dva k tašči oz. noni. Mi je kr na jok šlo ob misli, da bom sama, ampak sej mam itak polno stvari za narest... Mi je mož prepovedal da pospravljam, ker sem na momente čist crknjena. Zato ker mal bolj mirujem ves čas čutim premike naše punčike.

Uživaj v "dopustu", pa lepo od moža, da opazi, de pretiravaš, moj je bl počasen za mojo pridnost opazt user posted image .
Pa lušne slikce user posted image .

Jo@n
, tvojih pa ne vidim user posted image Sej sva prijateljici, a ne user posted image .

Aja, pa lepe previjalne gledate, take so tut men všeč - če bi imale prostor, bi takoj eno tako mavričasto imela user posted image .
Midva sva pa občintvo v spalnici "zgubila" user posted image . Sva si dopoldne rekla, de je en tak pišmevritičen dan, da je treba neki "spemenit" pa smo posteljico v (zdaj že uradno user posted image ) otroško sobo preselili user posted image . Mali princ je (zaenkrat, no, zaspal je super) zelo tadovoljen, pa še ni zdekorirana do konca - to bomo pojj, ko bo "ta zaresna" postelja prišla zrihtali. Je pa tko čudn veliko prostora zdej v najini spalnici user posted image . No, sej je sam za švoh 3 mesce user posted image , še navadt se bova komi imela cajt user posted image .

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
20.11.2010 21:54:30   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Meni je pa uspelo pregledat cunjice, ki mi jih je ena dala. A so za malce kasneje- 3 do 4 mesece. Zdaj jih moram še preprat. user posted image

Super user posted image A si kej solzna postala ob tem? user posted image Men se še une za pol leta cunjice zdijo takooo majhne user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
20.11.2010 21:58:11   
cukica
Jo@n jaz mam 30.11. pa pregled na polikliniki za sladkor,da vidmo kaj bodo rekli,...Ja nič sej ti poročam,kdaj bom mela spet,da greva na tisto nesojeno kavo,....
d`ori kako si kaj?Midve se vidive v torek,...???

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
20.11.2010 22:00:57   
Nina33
Jo@n, sem jo (slikico user posted image ) pa na FBju vidla. user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 20.11.2010 22:01:51 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
20.11.2010 22:06:25   
Nina33
Tole slikco pa morm delit user posted image :

user posted image

Naši Cilki hormoni (moji, previdevam user posted image ) na orto dogajajo, se ji kr smeje user posted image . In me res zanima, če se bo znala zadržat in ne it k malemu princu spat, zdej, ko je posteljica čist drugje in "drugačna" user posted image . Sicer sta pa itak ta večja prjatla user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
20.11.2010 22:48:46   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Midva sva pa občintvo v spalnici "zgubila" user posted image . Sva si dopoldne rekla, de je en tak pišmevritičen dan, da je treba neki "spemenit" pa smo posteljico v (zdaj že uradno user posted image ) otroško sobo preselili user posted image . Mali princ je (zaenkrat, no, zaspal je super) zelo tadovoljen, pa še ni zdekorirana do konca - to bomo pojj, ko bo "ta zaresna" postelja prišla zrihtali. Je pa tko čudn veliko prostora zdej v najini spalnici user posted image . No, sej je sam za švoh 3 mesce user posted image , še navadt se bova komi imela cajt user posted image .

user posted image user posted image user posted image
Sicer mene zdaj te stvari kar malo užalostijo. Lovro spi v svoji sobi že 2 leti ampak ko sva ga pred enim tednom preselila v novo sobo in dala spat na 140x200 (prej 60x120), sem še cel večer jamrala: Joj, bogi moj mišek, čisto sam v taaakooo veliki postelji. Še meni, ki sem velika je grozno spat sami, ne pa on, ki je šele 2 leti star. ALI Joj, kako sem ponosna na Lovra. Kako hitro odrašča ... ITD... No, po enem času me je mož kar s pogledom utišaluser posted image

Mava pa zdej en drug problem. Prej je bil za ograjo in tudi če se je že morda kaj pogovarjal ali prepeval v svoji sobi zjutraj, sva vedela, kje je. Zdaj pa očitno petelinji zajtrki odpadejouser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
20.11.2010 22:57:04   
Nina33
Jutri poročam, kako sem jaz spala user posted image . Pomoje bom na vsako uro hodila gledat, če je še v postelji user posted image . Ima ograjico spuščeno pa posteljica je ob kavču, tako, da lepo elegantno lohk ven zleze user posted image . Pa upam, de bo spal ke do pol osmih, kot je zadnje čase mu ratvalo user posted image . In da bo lepo ven zlezu in šel knjige gledat in bom/bova lohk mal še "dremala" v postelji   - do zdaj je že bilo približno tako, samo, da ga je moral en ven dat user posted image . Ma sem optimistična user posted image . Raste pa ko konoplja, ja... Čeprav ne tko kt tvoj - si zanč napisala, de ima en meter user posted image Velikan user posted image , naš ima 10 centi manj (cca.) user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
20.11.2010 23:18:16   
Nina33
Nč, jaz se grem predajat užitkom v branju knjige v postelji - luksuz, ki si ga nisem od morja prvoščla user posted image . No, zdej bom res "samo" knjige brala, z morja nas je mal več dam šlo kt nas je ke šlo user posted image . Pa nekam utrujena sem od vsega dons user posted image . Res že dolgo, predolgo nisem zvečer ob knjigi zaspala user posted image .
Lahko noč in lepe sanje!

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
21.11.2010 8:21:54   
hayabusa
Pilotgirl, kaj te stane, če pokličeš odškod.nino, porav.avo in podobne firme, in povprašaš, koliko bi to prišlo. Mislim, da se vse že prej zmeni in zadeva do sodišča sploh ne pride... Vem, da je pomembno le, da je pikica zdrava, ampak ene firme se zavejo odgovornosti do potrošnikov šele, ko jih dobro udari po žepu.

Pilotgirl - No lepo si se "udesila"user posted image glavno da ni kaj hujšega. No hotela sem komentirat to o tožbi. Dejstvo je da se slovenčki radi tožarimo, predvsem za neumnosti. Razumem da ti ni za to in hvala bogu da se je tako izteklo kot se je ampak razmisli o tem zaradi otroka. Pokliči, vprašaj (ponavadi se tako nimaš kaj s tem ukvarjat ampak se advokati, če bo vse po sreči, dobiš nek dnar, ga daš npr. otroku na knjižico in mir user posted image Slo pa mislim da ti pri odškodnini in podobni plačani precentualno od iztoženegauser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
21.11.2010 8:32:36   
tamy82
user posted image

Najprej kavica za lepo nedejsko jutro! user posted image

nina33 upam, da je vaš sine lepo prestal selitev na novo lokacijo user posted image pa da imata zdej malo več prostora/časa drug za drugega s partnerjem user posted image

Uživajte danes in dejte delat kej lepega! user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
21.11.2010 8:33:44   
cukica
Dobro jutro želim vsem skupaj.
Pri nas pada dež in me je zbudil že ob sedmih.Drug teden moram spečt torto ma moj tast rojstni dan,pa sem mu obljubila da mu nardim torto in pa napolitanke,...Mojga moram mal prijet na kratko,da mi poštima to sobo,ker zdaj bi bil pa res že čas,da začne mal migat.Ma srečo,da ga ni doma,drgač bi mu spet mal morila.
Nič mejte kar se,da lepo nedeljo in uživajte,....

user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
21.11.2010 9:46:44   
Teyla
Dobro jutro in lep pozdrav z deževnega Brnika. user posted image

Pilotgirl jaz te čisto razumem, da nočeš tožiti. Važno, da je z vama vse ok. V tem primeru se tudi jaz ne bi podajala v tožbo. čeprav bi ih lahko vsaj opomnili. Tista luknja spada pod Gigasport ali je javna površina?

Imate že probleme s spanjem in vstajanjem ponoči? Jaz zaenkrat vstajam 1x na noč za wc. imam pa težave, ko grem spat in včasih sploh ne pridem do zraka in se moram dvignit, da se nadiham in potem nazaj zaspim. Pa mojemu sem kovter ukradla, ker si ga zvijam za hrbtom in je revež pokrit samo z dekico- danes je že smrkal zjutraj. Mu moram zrihtat en manjši kovter, če ne bom mogla jaz skrbet zanjga in ne obratno. user posted image Upam, da vas vaši user posted image kaj razvajajo. Moj je zelo priden, ampak ga ne smem preveč pohvalit, ker se potem poleni.user posted image

Joooj, kaj se je prejšnji teden zgodilo, vam moram zaupat to zgodbo. Moj mucek je sedaj pri mojih starših (ker naju z mojim že od Londona ne mara, ko sva ga nesla tja, da ne bo sam 5 dni). Zdaj se je pomiril in že pride k nama, ampak včasih še vedno zbeži pod posteljo, ker ga je strah, da ga bova odnesla. kakorkoli, mami mi je že prej sporočila, da mu zmanjkuje hrane (je na taki posebni dieto in hrano dobim samo pri veterinarju). Greva midva v sredo to kupit in mu res kupim celo zalogo 5kg piščanca + 2kg ribe, potem je pa še moj rekel "daj mu vzemi še konzervo, to bo od mene". Običajno konzerv ne dobiva, je več ali manj na teh briketih, tako da je to zanj posebna poslastica. No, jaz kupim dve konzervi, dragi kot žafran - 3,20€ obe. Prinesem jaz to domov. In naslednji dan, ko sem imela pregled pri G, se na poti nazaj seveda oglasim doma. Moj mi predlaga po telefonu naj mu dam konzervo. Pa sem mu res dala polovičko, je bil ves zadovoljen. preostanek pokrijem s tistim plastičnim pokrovčkom in dam v hladilnik. Mami sporočim po smsu, da je muc dobil pol konzerve in da mu lahko da drugo polovico, ko pride iz službe, če ne bo vmes dobil brikete od fotra (pri fotru se nikoli ne ve, kdaj pride/gre, je pa zanj in za mamo značilno da mucka preveč hranita, zato jih moram še posebej opozarjat. Kakorkoli naslendji dan mene kliče mami češ, da mi more povedat kaj se je zgodilo. No, izkazalo se je, da je fotr mačku pojedel konzervo. user posted image   On RES nič ne bere, hudiča. Ta bi pojedel še strup, če bi bil v konzervi, pa bi gor pisalo arzenik.user posted image Sem bila tako jezna, ker nič ne pazi. Pa ne da bi bilo to prvič. Par let nazaj je mačku pojedel Whiskas konzervo. Mi lahko katera pove, kako lahko zgrešiš, da je konzerva vijolična in so gor narisani mački? user posted image user posted image

Kakorkoli, človek ne ve al bi se smejal al jokal. user posted image

Jah, takle mamo. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
21.11.2010 10:03:35   
sara1986
Teylauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
21.11.2010 10:07:57   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Ta bi pojedel še strup, če bi bil v konzervi, pa bi gor pisalo arzenik.user posted image Sem bila tako jezna, ker nič ne pazi. Pa ne da bi bilo to prvič. Par let nazaj je mačku pojedel Whiskas konzervo. Mi lahko katera pove, kako lahko zgrešiš, da je konzerva vijolična in so gor narisani mački? user posted image user posted image

Kakorkoli, človek ne ve al bi se smejal al jokal. user posted image

Jah, takle mamo. user posted image

user posted image user posted image user posted image

ah, brez skrbi. Takih zgodb je veliko-sicer je mogla bit pa kvalitetna hrana, če si ta drago kupila. Malo ga opazujte, da ne bo začel prest ali mjavkatuser posted image user posted image user posted image .

So pa tudi med mlajšimi taki pacienti. Moj svak, ki je star malo čez 30 si je pred kratkim umil zobe z milom za obraz. Njegova žena je na umivalniku poleg lončka s ščetkami pozabila tisto ogromno garnier tubo mila za obraz s pilingom!!!. No, njemu je blo čudno samo to, zakaj se ne peniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
21.11.2010 10:24:43   
hel32
Teylauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tvoj oče ga pa serje, no, sam da ne bo zraven mačka še spaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Pilot Girl, samo, da sta z pikecom v redu, pa da tako ostane do konca, ti pa verjamem, da se ti ni za vlačit po sodiščih in se tožarit, jaz bi, tudi naj tožila bivšega za določene stvari v zvezi z hčerko, ampak se mi res ni, čeprav sem ločena že 5 let, pa sssva se že prej tolk prekregala, da se mi resnično ni.

Berem, da ste vse že zelo pridne in lepo urejate gnezdece za vaše malčke, mi pa še kr nič, mah, imamo še čas, sploh če bo tak lenči, kot ta drugi, ko je privekal z zamudo, glavno je, da imamo vse doma, tako, da lahko v enem tednu vse porihtamo.

Danes sem imela cuker zjutraj spet v normaliuser posted image user posted image , je bil ta teden sam 2x povišan......

Lep preostanek nedelje želim, šibam kuhat dalje.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
21.11.2010 14:53:59   
DIANE
Dan! Enčas se nisem javila skos je nekaj al pa kr počivam ko imam čas.
Men je spet nekak slabo nevem kak to. Sej jem lahko ampak slabo mi je spet začel bit.

Pa nekaj me zanima ali še katero ko vstane iz postelje al pa ko hodi boli v levem spodnjem delu?
Mene predvsem ko vstanem iz postelje me tm spodej kosti tk bolijo posebej pa zjutrej k vstanem.
Vrjetno se to samo vezi širijo al pa mi pritiska na levo stran.
Danes je res zaspano vreme grem spet v vodoraven položaj mi kr paše hehe.

Lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
21.11.2010 15:28:52   
d´ori

Diane tudi mene občasno zaboli nekje spodaj levo ali desno v trebuhu, skoraj da bi lahko rekle, da v dimljah. Včasih celo ponoči, ko e prevalim iz enega boka na drugega. Takrat me prav svinsko zaboli a menda je to normalno za te tedne.

Teyla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra. Se pa take stvari dogajajo tudi mlajšim. Pri nas v službi so se delavci umivali roke z želejem v tubi, ki ga je moj šef pozabil zraven ogledala nad lijakom.
Ko pa sva bila z bratom majhna sva pozabila ljubljansko salamo na mizi in jo je objedel naš muc. Potem sva jo obrezala, da ne bo kdo opazil kaj se je zgodilo. Nato pride moj oči in vidi zrezano salamo na košče in naju okrega, da se norca delava iz salame in jo seveda poje user posted image user posted image . Midva pa sva seveda modro molčala in prav nikoli ni izveel, da je pojedel ostanke od našega muca.

Pilotgirl samo, da je vse vredu - sem res vesela za vaju.
Kar pa se tiče tožbe se pa le pozanimaj, saj ti ni treba drugega storiti, kot poklicati kakega zastopnika podjetja, ki se s tem ukvarja in ko bo zdravljenje končano oni za vse poskrbijo. Oglasijo se pri tebi doma, poberejo fotokopije papirjev od zdravljenja in ko je tožba končana lepo dobiš nakazilo na svoj TR. Ti pa svetujem, da to narediš, saj imaš tako vsaj delno pokrite stroške, ki so nastali v zvezi z zdravljenjem, strah in bolečine. Denar pa ti bo prav gotovo prišel prav za bejbico. Te pa prav nič ne košta, saj firma pobere procente od iztoženega denarja.

Cukica jaz lepo uživam na toplem in občasno kaj postorim po bajti. Drugače pa se mi nič kaj dosti ne dogaja v teh deževnih dneh.
Se pa vsekakor slišive v torek, da se zmenive kdaj te poberem za v MŠ. Komaj čakam ta predavanja, ker bo predavala babica in bo prav gotovo bolj zanimivo, kot četrtkovo predavanje na katerem bi vsi kamlu zaspali user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
21.11.2010 16:24:32   
tamy82
Imate pa zanimive prigode user posted image

Danes je vreme res za spat user posted image Še dobro, da smo se s kolegi zmenili, da grem zdej kmalu na bowling, da ne bom ravno cel dan presedela in preležala user posted image

Uživajte!

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?