|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
20.11.2010 12:45:27   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Meta21 hvala za link,zelo uporabno,sicer sem si zdaj vzela kar nekaj časa,da sem vse to prebrala,mi je pa zdaj jasno še manj user posted image ...
Torej če z mojim nisva prijavljena na istem naslovu nima pravice do očetovskega dopusta?? user posted image Upam,da sem samo narobe raumela.Ve katera kaj o tem?

Ojoj, vsekakor ni bil moj namen, da bi ti blo še manj jasno. Mogoče je res boljše, da vprašaš na centru ampak včasih je dobro prit pripravljen tja, ker pač nimaš vedno sreče, da naletiš na koga, ki ve zakaj tam sediuser posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
20.11.2010 12:51:14   
Teyla
Jaz sem ravnokar s kosila. Sem pojedla tak ogromen kos lazanje, da bi šla najraje spat. Če bi imela dekico s sabo, bi šla tjael na kavč malce zadremat.
Drugače pa kg jutri prav gotovo ne bodo ostali enaki. Pa še dragi mi prinese joto zvečer. Saj bi ga poklicala, pa rekla, da ni potrebe, ampak kje je pa škoda v enem krožniku jote, ane?  user posted image
Hvalabogu mi dan mineva precej hitro, tako da bom šla kmalu domov. Kmalu pomeni čez 4 ure.

Pilotgirl upam, da je vse ok z vama. Tudi mene že skrbi. user posted image   Mogoče ima samo delo s faksom, pa se uči in je malce pozabila na nas. user posted image

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
20.11.2010 12:54:25   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Kaj pa je zmajček?

Zmajček je oblika plenice, ki se zloži v obliki zmaja in položi na povijalko+2 plenici za široko, ne vem, mogoče pri vas drugače rečete temu zlaganju.

user posted image  Nikoli vidla in si niti ne predstavljam, ker zame je plenica že zmajaste oblike, če jo le prav obneš. Kolikor sem jaz imela stika s širokim povijanjem je to povijalka, čez tetra plenica (ali 2) zložena na tretjino širine in čez pamperska. Sicer pa bom že pravi čas zvedla, če bo treba. Zakaj pa so une tete tam v porodnišniciuser posted image . Hvala, vseeno!

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Na enem predavanju o zdravi prehrani pa je bilo rečeno, da je treba spiti pribiližno liter na 25 kg, torej če maš 50 kg, 2 litra dnevno. S tega vidika je treba v nosečnosti potem spiti več, ker se nekoliko zrediš.

user posted image user posted image user posted image  Oh, sem se nasmejala zdaj, ko sem tole prebrala ... No nekatere morate zdaj v nosečnosti res spit 2 litra, druge bi pa potem lahko že v škafih štele. Madona, se bom še utopila.user posted image

Drugače pa jaz tudi mislim, da je 3-4 litre mišljeno z vso hrano vret.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
20.11.2010 13:00:47   
meta21
Jaz imam pa danes spet težave z bolečino v tazadni-po mojem je to nosečniški išias, ker me boli od križa dol preko obeh ritnic po zadnji strani stegna in dol do gležnjev, kjer me trga kot da bi v ledeno mrzli vodi stala. V tazadni mam pa občutek kot da bi imela žerjavico nekje v notranjosti. Se premikam ko ena stara mama, čeprav je potem ko se razhodim malo boljše. Oh, samo da zdržim še 4 dni v službi ... Moram!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
20.11.2010 13:32:20   
Mišyka
No, jst sem pa dons sama doma - sta šla moja dva k tašči oz. noni. Mi je kr na jok šlo ob misli, da bom sama, ampak sej mam itak polno stvari za narest... Mi je mož prepovedal da pospravljam, ker sem na momente čist crknjena. Zato ker mal bolj mirujem ves čas čutim premike naše punčike.

Tud mene včasih boli na strani v križu, včasih pa tud v ritnicah - ne vem sicer kaj naj bi blo to drugo.

Pilotgirl upam, da je s tabo in malim v trebuhu vse vredu...

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
20.11.2010 13:35:22   
Mišyka

Teyla glede previjalne mize, midva sva naročila tole: http://www.previjalna-miza.si/
Je res masivna, tudi predali so trdni, da se ne poležejo. Sicer jo še čakava, tako da čisto iz prve roke informacije dobiš čez kaka dva tedna. user posted image Aja, moj point, se da naročit tudi tako s krilci pri strani (le na eni ali na obeh), da tam odložiš stvari. user posted image

Kolk pa stane ta previjalna miza. Pa z odlagalno površino zraven? Se da kasneje odstranit zgornji del in jo uporabljat samo kot komodo?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
20.11.2010 13:38:49   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Teyla glede previjalne mize, midva sva naročila tole: http://www.previjalna-miza.si/
Je res masivna, tudi predali so trdni, da se ne poležejo. Sicer jo še čakava, tako da čisto iz prve roke informacije dobiš čez kaka dva tedna. user posted image Aja, moj point, se da naročit tudi tako s krilci pri strani (le na eni ali na obeh), da tam odložiš stvari. user posted image

Kolk pa stane ta previjalna miza. Pa z odlagalno površino zraven? Se da kasneje odstranit zgornji del in jo uporabljat samo kot komodo?

Cene so tam zraven, če klikneš na cenik. Navadna je 239€, s krilci pa 269€. Piše pa tudi, da je previjalna deska snemljiva. user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
20.11.2010 13:45:45   
Mišyka
Hvala Teyla - za to sem bla pa prelena user posted image

Par slikic s 3D sem uspela iz filmčka narest in so v albumu

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
20.11.2010 14:13:49   
tamy82
Mišyka ja cena je res taka kot je napisla Teyla, s tem da nama je mizar rekel, da lahko naredimo brez računa in pride samo 215€ (ta s krilci), oziroma 205€, če jo prideš sam iskat v njihovo delavnico v Ljubljano. Deska je pa čisto preprosto snemljiva in je potem spodnji del pač predalnik, iz zgornjega pa lahko z malo domišljije narediš celo police za na steno user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
20.11.2010 14:20:30   
Teyla
Cena je kar ugodna, ampak glede na to, da midva oblekic nimava sedaj nikamor dat, bom rabila malce večjo komodo. Še ene omare namreč ne bova mogla nikamor spravit, ker sva na tesnem, tako da raje kupim malce večjo previjalno, pa je. user posted image Pa upam lahko, da bo dovolj, čeprav močno dvomim, imam komaj par oblekic, pa so že zasedle en predal. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
20.11.2010 15:27:24   
Anonimen
Hvala za lepe želje. VSEM!!! user posted image user posted image

Ko sem prišla domov, sem samo še v posteljo se zvrnila, zato nisem nič pisala že učeraj, dobesedno zmanjkalo me je od vseh srbi. Mama pravi vedno, spanc je pol zdravja, samo meni je res pomagal, da sem senehala sekirat za tisti čas.

Šla sem na urgenco zaradi noge so mi dali gips, sicer mi je noga potem tako otekla, da so mi ga dol vlekli in mi dali polovičnega. Ker imam počeno kost, kito in mišice strgane. Sicer za operacijo, se nismo skupinsko odločili in so rekli, da naj v ponedeljek nazaj pridem, da bodo pregledali še ekrat naredili UZ. Je rekel zdravnik ker nisem prof. športnik, da tudi z 1/3 mišice in kite bom lahko normalno hodila, samo da naj pazim od sedaj naprej na to nogo.

Potem sem pod nujno letela v porodnišnico. So me pregledali, dali na merjenje popadkov (ne vem kako se reče), so ugotobili, da jih imam sicer ne vem kok procentne (baje je to refleksno zaradi udarca v buši, čeprav sem ga zaščitila z roko). Niti ne vem koliko časa so mi merli, meni je blo grozno dolgo, pa vsakokrat me je bol skrbelo. Če popravici povem, tako sem bila zmatrana in v skrbeh, da nisem vedla kje se me je glava držala in se bila čisto zmedena. Me je še G vidla, da sem čist konc. Me je sicer zelo mirila, da se naj ne bujim, da sicer se morjo umirjati popadki, da tista bolečina v nožnici so opozorilni popadki in da jih lahko med vikendom naj več kot trikrat za par minut, če se stopnujejo moram pod nujno nazaj. Mi je tud dala neko napotnico, za nujno, če bom rabla prevoz z rešilcem. Danes moram potrkati, da sem samo še zjutraj čutila, za pol minute in nič več. Upam, da ostane tako. Sicer, bol ležim in lenarim, ker se moram čuvat zaradi noge in bušija. Še bergle, mi je G odsvetovala, ker se vse to napenjaš, češ da moram samo ležati wc in nič več. Ponedeljek imava pregled kot neka morfologija, kjer bodo bolj sledili in merili popadke zopet. Sicer me je hotla notri obdržati za 24 ur, če vam popravici povem, sem se tako otepala, da je pol popustila. Ker name bolnice samo še slabše delujejo psihološko.

Zaenkrat sem ok, buši me veliko manj biba sicer škratek se veliko manj premika in brca, to me sicer zelooo skrbi. Jaz upam, da je vse ok. Sicer me noga nenormalno boli, ampak, noga se bo že pocelila!!! Dekleta, pazite kje hodite okoli giga sporta (za njim kjer so javni wcji pa še lepo čitsi so! - sej veste nosečke iščemo wcje), namreč tam so luknje in če so še z vodo polne in hitiš, da boš čim prej odletal štacune, si lahko kaj hitro sfentaš, čeprav imaš superge. Lukna je pa globoga vsaj 15cm.

Jaz upam, da nisem zako zmedeno spisala, ker sem še vedno čist konc. Se opravičujem za napake in zmedenost user posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1586
20.11.2010 15:34:53   
Teyla
Pilotgirl sem vesela da si se javila. user posted image Zaenkrat je kot kaže ok in upam, da tako tudi ostane, da bo mali čim dlje v ttrebuščku in na varnem. Držim pesti do ponedeljka, in res res ressssssss upam, da bo vse ok. Scer pa, če te že malo brca, je ok, verjetno se je tudi on prestrašil, saj čuti vse, kar njegova mamica občuti. user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veliko pikapokic zate in za tvojo pikico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa upam, da se ti tudi noga čim hitreje zaceli, tale padec je bil pa res grd. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
20.11.2010 15:41:06   
samsara04
PilotGirl7, ubogica. Hvala za svarilo, čeprav te je drago stalo. Še sreča, da je z bebico vse uredu. Vidim, da si močna punca, ki ji take hude bolečine v nogi ne pridejo do živega user posted image .
Lepo počivaj in čimhitrejše okrevanje ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
20.11.2010 15:43:56   
Nina33
PilotGirl miljon user posted image obema. Z user posted image je sigurno vse OK, tut če ga ne čutiš tako močno, krči naj se ti čisto ustavijo, za nogo pa tut upam, da bo bolečina kmalu kaj bolj znosna vsaj, pa da se jo bo dalo (nogo) fino in hitro porihat. Čuvaj se!!!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 20.11.2010 15:44:18 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
   [Brisano sporočilo]
20.11.2010 15:57:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
   [Brisano sporočilo]
20.11.2010 16:01:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
20.11.2010 16:02:06   
FoxyLady

PilotGirl-neskončnouser posted image inuser posted image .Me veseli,da ni še kej hujšga sm misla,da si že v bolnici obležalauser posted image . Ampak,hvala bogu da si doma,doma se vedno hitrej pozdraviš.
Aja pa še to blazina je zakon!!!! še enkrat hvala za njo!!!!!

Pocajtaj se čimprej!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
20.11.2010 16:10:00   
tamy82
pilotegirl čim prej se pozdravi, naj se popadki umirijo. user posted image je pa gotovo tudi prestrašen tako kot si ti ... vse dobro! user posted image user posted image user posted image user posted image Tako da kar lepo počivaj in pazi nase in seveda na user posted image  user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
20.11.2010 17:17:09   
cukica
Pilotgirl pazi nase in na bebico,....Bo vse v redu samo počivaj in bo,...ja sreče pa res nimaš no,...Važen je,da sta za enkrat oba v redu in ne skrbi,če boš morala ostati not,boš mela vsaj 24 ur kontrolo in bodo pazili na vaju,...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Poročaj nam,da nas ne bo tko skrbelo in pa res počivaj,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
20.11.2010 19:13:02   
Jo@n
Pilotgirl, samo da si se javila user posted image Veliko počivaj. In če si stopila v luknjo na javni površini in se tako grdo poškodovala... razmisli o vložitvo odškodninskega zahtevka do lastnika/upravljalca. Se pa s temi zadevami ukvarjajo vse večje firme, ki se na veliko oglašujejo...

Midva sva včeraj napasla firbec na 3D UZ, februarček-ica ima 1100g, prehiteva za 5 dni (posledica NS), ujeli pa smo nekaj lepih levih profilov in eno fino bokso, vredno Zavca :-)) Vstava je glavična, itak pa se lahko še vse spremeni...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
20.11.2010 19:15:41   
tamy82
Jo@n super za 3D! user posted image A spola se pa še ni videlo? Ali ostaja skrivnost? user posted image Pa pokaži še kej nam to vaše malo bitjece user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
20.11.2010 19:20:39   
FoxyLady
ujeli pa smo nekaj lepih levih profilov in eno fino bokso, vredno Zavca :-))

HEHEHE sm se kr fajn nasmejalauser posted image user posted image user posted image . Mogoče bo pa naslednik-ica Zavca.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
20.11.2010 19:28:44   
cukica
Jo@n kje maš pregled 30.11.?

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
20.11.2010 20:10:40   
sara1986
PilotGirl , hvala bogu da je vse ok, čuvaj se in pobožaj bušija, vse bo ok user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
20.11.2010 20:13:57   
trsica
ojej, pilotgirl. user posted image upam, da bo zdaj vse ok s tabo in user posted image zdaj pa se do poroda ne premikaj več!!! user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?