Anonimen
|
Hvala za lepe želje. VSEM!!! Ko sem prišla domov, sem samo še v posteljo se zvrnila, zato nisem nič pisala že učeraj, dobesedno zmanjkalo me je od vseh srbi. Mama pravi vedno, spanc je pol zdravja, samo meni je res pomagal, da sem senehala sekirat za tisti čas. Šla sem na urgenco zaradi noge so mi dali gips, sicer mi je noga potem tako otekla, da so mi ga dol vlekli in mi dali polovičnega. Ker imam počeno kost, kito in mišice strgane. Sicer za operacijo, se nismo skupinsko odločili in so rekli, da naj v ponedeljek nazaj pridem, da bodo pregledali še ekrat naredili UZ. Je rekel zdravnik ker nisem prof. športnik, da tudi z 1/3 mišice in kite bom lahko normalno hodila, samo da naj pazim od sedaj naprej na to nogo. Potem sem pod nujno letela v porodnišnico. So me pregledali, dali na merjenje popadkov (ne vem kako se reče), so ugotobili, da jih imam sicer ne vem kok procentne (baje je to refleksno zaradi udarca v buši, čeprav sem ga zaščitila z roko). Niti ne vem koliko časa so mi merli, meni je blo grozno dolgo, pa vsakokrat me je bol skrbelo. Če popravici povem, tako sem bila zmatrana in v skrbeh, da nisem vedla kje se me je glava držala in se bila čisto zmedena. Me je še G vidla, da sem čist konc. Me je sicer zelo mirila, da se naj ne bujim, da sicer se morjo umirjati popadki, da tista bolečina v nožnici so opozorilni popadki in da jih lahko med vikendom naj več kot trikrat za par minut, če se stopnujejo moram pod nujno nazaj. Mi je tud dala neko napotnico, za nujno, če bom rabla prevoz z rešilcem. Danes moram potrkati, da sem samo še zjutraj čutila, za pol minute in nič več. Upam, da ostane tako. Sicer, bol ležim in lenarim, ker se moram čuvat zaradi noge in bušija. Še bergle, mi je G odsvetovala, ker se vse to napenjaš, češ da moram samo ležati wc in nič več. Ponedeljek imava pregled kot neka morfologija, kjer bodo bolj sledili in merili popadke zopet. Sicer me je hotla notri obdržati za 24 ur, če vam popravici povem, sem se tako otepala, da je pol popustila. Ker name bolnice samo še slabše delujejo psihološko. Zaenkrat sem ok, buši me veliko manj biba sicer škratek se veliko manj premika in brca, to me sicer zelooo skrbi. Jaz upam, da je vse ok. Sicer me noga nenormalno boli, ampak, noga se bo že pocelila!!! Dekleta, pazite kje hodite okoli giga sporta (za njim kjer so javni wcji pa še lepo čitsi so! - sej veste nosečke iščemo wcje), namreč tam so luknje in če so še z vodo polne in hitiš, da boš čim prej odletal štacune, si lahko kaj hitro sfentaš, čeprav imaš superge. Lukna je pa globoga vsaj 15cm. Jaz upam, da nisem zako zmedeno spisala, ker sem še vedno čist konc. Se opravičujem za napake in zmedenost
|