Teyla
|
Dobro jutro in lep pozdrav z deževnega Brnika. Pilotgirl jaz te čisto razumem, da nočeš tožiti. Važno, da je z vama vse ok. V tem primeru se tudi jaz ne bi podajala v tožbo. čeprav bi ih lahko vsaj opomnili. Tista luknja spada pod Gigasport ali je javna površina? Imate že probleme s spanjem in vstajanjem ponoči? Jaz zaenkrat vstajam 1x na noč za wc. imam pa težave, ko grem spat in včasih sploh ne pridem do zraka in se moram dvignit, da se nadiham in potem nazaj zaspim. Pa mojemu sem kovter ukradla, ker si ga zvijam za hrbtom in je revež pokrit samo z dekico- danes je že smrkal zjutraj. Mu moram zrihtat en manjši kovter, če ne bom mogla jaz skrbet zanjga in ne obratno. Upam, da vas vaši kaj razvajajo. Moj je zelo priden, ampak ga ne smem preveč pohvalit, ker se potem poleni. Joooj, kaj se je prejšnji teden zgodilo, vam moram zaupat to zgodbo. Moj mucek je sedaj pri mojih starših (ker naju z mojim že od Londona ne mara, ko sva ga nesla tja, da ne bo sam 5 dni). Zdaj se je pomiril in že pride k nama, ampak včasih še vedno zbeži pod posteljo, ker ga je strah, da ga bova odnesla. kakorkoli, mami mi je že prej sporočila, da mu zmanjkuje hrane (je na taki posebni dieto in hrano dobim samo pri veterinarju). Greva midva v sredo to kupit in mu res kupim celo zalogo 5kg piščanca + 2kg ribe, potem je pa še moj rekel "daj mu vzemi še konzervo, to bo od mene". Običajno konzerv ne dobiva, je več ali manj na teh briketih, tako da je to zanj posebna poslastica. No, jaz kupim dve konzervi, dragi kot žafran - 3,20€ obe. Prinesem jaz to domov. In naslednji dan, ko sem imela pregled pri G, se na poti nazaj seveda oglasim doma. Moj mi predlaga po telefonu naj mu dam konzervo. Pa sem mu res dala polovičko, je bil ves zadovoljen. preostanek pokrijem s tistim plastičnim pokrovčkom in dam v hladilnik. Mami sporočim po smsu, da je muc dobil pol konzerve in da mu lahko da drugo polovico, ko pride iz službe, če ne bo vmes dobil brikete od fotra (pri fotru se nikoli ne ve, kdaj pride/gre, je pa zanj in za mamo značilno da mucka preveč hranita, zato jih moram še posebej opozarjat. Kakorkoli naslendji dan mene kliče mami češ, da mi more povedat kaj se je zgodilo. No, izkazalo se je, da je fotr mačku pojedel konzervo. On RES nič ne bere, hudiča. Ta bi pojedel še strup, če bi bil v konzervi, pa bi gor pisalo arzenik. Sem bila tako jezna, ker nič ne pazi. Pa ne da bi bilo to prvič. Par let nazaj je mačku pojedel Whiskas konzervo. Mi lahko katera pove, kako lahko zgrešiš, da je konzerva vijolična in so gor narisani mački? Kakorkoli, človek ne ve al bi se smejal al jokal. Jah, takle mamo.
|