pupika
|
DanijelaNeli ja moja sestra ima dva sina, sedaj že kar velika, sploh ta prvi je že veliki. Mogoče se pa kdaj srečamo ko bomo na obisku pri njih, ponavadi pridemo na Kozino februarja ali marca ko imata nečaka rojstni dan, pa poleti se tudi vedno oglasimo ko gremo z morja.Smo se kar navadili da ko gremo iz morja se najprej ustavimo na pizzi v eni pizzeriji in imajo res dobre pizze, sem pa pozabila kako se imenuje tista pizzerija. Tole z lovom pa vem da ti ni fajn, sploh sedaj ko imaš dve princeski, kajti lovci so res zagriženi , je enkrat šel moj zraven na lov, pa je rekel, da je totalni dolgčas, moraš bit tiho in samo čakaš. Pa čimprej se pozdravi in upam, da ni preveč hudo, ker je res težko skrbet za dojenčka če si bolan. Aja še lulanje ponoči, Gal ni nič bolan, ampak zgleda ima tako obdobje, imamo prav borbe glede teh plenic, ker jih nikakor več noče imet za ponoči, prejšnji teden je fajn premočil posteljo pa vsakodnevno preoblačenje ponoči. Mi je tašča rekla, da je malomarnost staršev če imajo otroci še pri 4 letah plenice, ampak se jaz ne obremenjujem s tem, pa sem ji rekla, da imajo otroci pravico do 5 leta imeti ponoči še plenico, tudi mlajši sin od sestre je imel še plenice ponoči pri 4,5 letih, tak, da bo tudi naš počasi dal to skozi. Tinca upam, da si Lana čimprej opomore. Glede GH bomo mi ta mesec še kar ostali pri sokcih, naslednji mesec pa počasi na kako žličko kašice in tudi jaz uvajam tako da dajem 3 ali 4 dni zapored samo en sokec. Nas pa mala full gleda in moka ko mi jemo, tak da mi je res hudo, ker res rada je, se ponavadi obrnem od nje stran, da me ne vidi ko jem, ker včasih tako cmoka zraven pa gleda kako jaz jem. Tudi pri nas imamo kdaj da Gaja je na 2 uri, čez dan malo manj, ponoči pa bi kar jedla in jedla, evo danes sem spet izmozgana, ker se je kar pogosto zbujala. Zobki pri nas se tudi že slini 2 meseca, ampak še nič ne kaže, tudi Gal se je slinil že par mesecev prej, prvi zobek pa je dobil v 6 mesecu, bomo videli kako bo pri Gaji. Glede kg, jih imam nekje 7kg še za dol spravit ampak bo šlo kar počasi, ker sedaj ko Gajo več ne zvija pojem kar veliko čokolade. Sedaj pa grem še jaz malo počivat, dokler ne pride moška populacija domov.
|