Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 13:20:10
|
|
|
|
severnica77
|
IZVIRNO SPOROČILO: nov2010 library nikamor ne grem OSTAJAM Z VAMI!!!! No, potem pa še kar malo čvekajmo. Druga nam ne preostane več No, po drugi strani pa se čudimo, da dežuje
< Sporočilo je popravil severnica77 -- 19.11.2010 13:21:01 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 13:21:43
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Library, nismo, nismo...več nas je, boljš je. Uno kozo pa kr pozabi. Jst tud ne vem kakšen obseg glavice ima mali. Nazadnje so delal UZ 15.10. pa j eneka 68 napisana tam. A je to pol 34 (na pol)? Pa še takrat je bil uradno 34. teden, ustrezala sem pa 36. tednu. SONČEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK se je pokazal!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 13:21:50
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: nov2010 IZVIRNO SPOROČILO: library Nov2010 ti pa nam boš tud verjetno ušla, a ne? library nikamor ne grem OSTAJAM Z VAMI!!!! Gremo do konca? Nič nas ne ustavi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 13:24:08
|
|
|
|
philadelphia
|
Pri nas je tud sonček . Končno!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 13:43:54
|
|
|
|
nejka000
|
Ojla iii spet novi dojenčki... ČESTITKE MAMICAM IN ŠTRUČKAM!!!! aleunam še tukaj polno alo mamice, eno kak ste kaj aktivne glede opravil doma pa te zadeve. jaz bom zaj z jutrišnjim dnem v glavnem po večini sama in nimam pojma kak bom sfolgala vse.....
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 13:51:25
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000 alo mamice, eno kak ste kaj aktivne glede opravil doma pa te zadeve. jaz bom zaj z jutrišnjim dnem v glavnem po večini sama in nimam pojma kak bom sfolgala vse..... To sem enkrat prebralala: Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel; prah pa vas bo zvesto čakal. ... Je kar nekaj resnice v tem. Kako bo pa pr nas ti poročam, čez nekaj časa ...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 13:57:00
|
|
|
|
maa2010
|
pozdravljene se se po dolgem casu javljam-a :) Sma bile se celi teden na oddelku za nedonosencke in bolane novorojencke, posledicno sem rabla se 1 teden, da sem prisla k sebi in sedaj so se ze zaceli koliki - casa za net in ostalo prav ni So pa trenutki ko odtehta vse neprespane noci in trenutke :) Evo naso pupo s sprehoda in ko jo cuva "veliki" bratec Porod je bil sprozen, zgodbo sem napisala majibar ze pri oktoberkah. Porod je sel relativno hitro (5ur od predrtja mehurja - amapak meni se je zdelo kot 2 ali 3) in nisem bila nic rezana, raztgana ali sivana Bolecino sem si lajsala z dihanjem, tens aparatom(full pomaga), toplo vodo - bila sem celo v porodni kadi , z gibanjem na porodni zogi (full pomaga), predihavanjem iztisnih popadkov na vseh 4 (najbolj sproscajoce, ker me je kriz bolel). Iztis pa je zal bil v klasicnem polozaju , noge k sebi, a mene je prijel krc v obeh! misicah na nogi (se popadka nisem cutila tako bolecega), tako, da so mi z blazino improvizirali prucko . Sem pa pri iztisnih popadkih kricala na ves glas - eni bodo rekli skoda moci, ampak meni je pomagalo ) Skoda le, da nase slo babice ne znajo varovati presredka se v drugih polozajih :( v teoriji in pogovoru bi se vse dalo, v porodni sobi pa si postavljen pred dejstvo - obstaja samo 1 polozaj rojevanja za varovanje presredka Za naslednjega pa bom sigurno imela se boljsi porod ceprav ze ta ni bil slab. Vsem ostalim, ki ste se zelim cim hitrejsi in lazji porod
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 14:03:10
|
|
|
|
nadinne
|
uf klepetuljice...se vidi ja da ste vse neučakane Grem mal v šoping pa komaj pol vse preberem alunam...hitro se pocajtata malajka in zalos čestitke!!! Js tud na luno čakam...nov2010 a se medve tud zmeniva za apartam v kr P? Če me prehitiš prosim za rezervacijo A dons bomo pa vse neke golaže jedle? Jaz tud to pripravljam...no ja tašča je golaž naredila, moj pa ravno svaljke kuha...jaz pa naredim sladico: ananas in banane Kje mate sonček? Tu ga ni...prej sem celo videla eno mini zaplato modrega neba, zej je pa spet temno da moram luč prižgati Ja res najboljš da jo tele dni popokamo v P kar vse skup...bomo pol lahko skupaj organizirale rojstne dneve Mah...grem sadje rezat...
< Sporočilo je popravil nadinne -- 19.11.2010 14:06:28 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 14:13:22
|
|
|
|
philadelphia
|
maa2010 lepa cartika, veliko zdravja vam želim!!! nadinne dober predlog o skupnem praznovanju .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 14:26:07
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Ma sem grozna, že vmes ko palačinke pečem jih jem, kot da ne morem počakat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 14:34:28
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Ma sem grozna, že vmes ko palačinke pečem jih jem, kot da ne morem počakat Če je človek lačen .... Sam, da bo kej za tvojga ostalo, da ne bo lačen
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 14:36:17
|
|
|
|
škorpijonček_
|
A to pa ni strahu, sem jih napekla. Še je dobu eno miniaturno, ko mi je ostalo za ne celo .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 14:39:07
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ A to pa ni strahu, sem jih napekla. Še je dobu eno miniaturno, ko mi je ostalo za ne celo . Bravo !! A vidiš, da te ima lastnica najraje na svetu!! Le glej, da boš pazil
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 14:49:24
|
|
|
|
zori82
|
ojla pajac, library, škorpijonček, severnica77 ste pa res prave čevekice, vas komi folgam brat....šcccc vse rodit maa2010 iiii lepa pupa aleunam malajka in zalos čestitke no mi smo pa meli mirno noč brez krčkov, mami presrečna in naspana Nija pa tud...sm dala slikco v album pa ka vam nič ne šteka ta RR...mene skoz vn meče, pa preden pridem nazaj traja in traja
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 14:50:19
|
|
|
|
zori82
|
ojla pajac, library, škorpijonček, severnica77 ste pa res prave čevekice, vas komi folgam brat....šcccc vse rodit maa2010 iiii lepa pupa aleunam malajka in zalos čestitke no mi smo pa meli mirno noč brez krčkov, mami presrečna in naspana Nija pa tud ...sm dala slikco v album pa ka vam nič ne šteka ta RR...mene skoz vn meče, pa preden pridem nazaj traja in traja
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 14:50:48
|
|
|
|
zori82
|
aaaa tale RR
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 15:01:11
|
|
|
|
pesjanarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac To sem enkrat prebralala: Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel; prah pa vas bo zvesto čakal. ... Je kar nekaj resnice v tem. Kako bo pa pr nas ti poročam, čez nekaj časa ... Good one!! No, jaz imam PDP šele čez 9 dni, pa sem že vseeno nestrpna. Že dober teden me vsak večer kaki 2h zvija v spodnjem delu trebuha in v križu, samo potem se vedno umiri. Upam, da to pomeni, da se že odpiram in da bom šla potem v P samo še 3x potisnit . Sem dobila ukaz, da moram do torka še tiščat noge skupaj, potem pa lahko rodim strelko . Jaz sem sicer riba, tako da bbi pasala s škorpijonom, a so po mnenju nekaterih ti malo preveč zahtevni.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 15:28:13
|
|
|
|
bucka13
|
Lep pozdrav vsem skupaj in seveda čestitke vsem novim in ponovnim mamicam, malim štručkam pe veliko zdravja.!!!! Po tako dolgem času se mi je nabralo kar precej strani za prebrat, pa bom že ob priliki. Mi smo doma, se cartamo, jokamo, podnevi spimo, ponoči ne..... Imamo probleme z dojenjem, pa s flaško, pa bo že, zato imam tudi manj časa za RR. Ob priliki napišem mojo zgodbo, na seznamu pa sem videla, da jaz kura nisem napisala kako je naši štručki ime. Za seznam torej - Prosim, napišite, da je naša pupa NELI. Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 15:59:25
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: zori82 pa ka vam nič ne šteka ta RR...mene skoz vn meče, pa preden pridem nazaj traja in traja Pri nas je RR obupal . Smo kot Chuck Norris
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 16:28:44
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Ma res skoz šteka tale RR. Jst pa grem še zdle mal v Spar, da hladilnik nafilamo, če me kaj preseneti, da ne bo dec lačn . Se beremo zvečer...mam še kavico s poročno pričo na dnevnem redu .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 16:56:26
|
|
|
|
aleksa83
|
iiii, sami mali ! Kako lepo!!! čestitke! Sem imela danes kontrolo v MB ctg, pa kontrola meritev zaradi povišanega pritiska. Povišan je samo, ko sem tam, doma je vse normalno,... Tablet ne rabim jesti, meritve moram redno izvajati in domov sem lahko šla,... Predviden rok imam 23.11 in že res komaj čakam,... Ko mi je trebuh merila je bil rezultat :FS 39, glavica fiksirana-kaj to pomeni? sem neka zmedena in utrujena, ker sem danes neko tableto mogla vzeti zaradi pritiska in večino dneva preajčkam, ker sem ko neki sanjač, ki komaj hodi,... Upa, da me kmalu kaj prime, ker mi gre na živce vsak teden tolikokrat v Mb, pa na preiskave in sem že od tega utrujena,... Naslednja kontrola in ctg :23.11 na dan termina Lepo bodite, grem ajo naprej, ker komaj gledam,...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 16:58:43
|
|
|
|
Valentina85
|
Pri meni use po starem. Pritisk visok. Izvidi krvi in urina Ok. ostat moram v P in bodo vidli kaj bo ju3. Ctg ne kaze nic. Me pa ful spika spodaj in u krizu. Cestitam za dojenčke.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 17:19:23
|
|
|
|
philadelphia
|
Valentina baje včasih pred porodom naraste pritisk. Mogoče pa bo kej . Naj bo hitro in lahko. Držim pesti zate!!! Jaz grem pa baje v kino in v shopping . Naš se pa odkrito strinja, saj me je ene parkat pobuckal zdele.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 18:09:43
|
|
|
|
bejo2010
|
Zdravo, jaz se od poroda sploh še nisem javila, ker ste toliko vmes napisale, da nisem vedela, kao se naj vklopim. Midve sva vredu, lepo rasteve, pretežno z adaptiranim mlekom. Porod je trajal 2,5 uri in je kar šlo, šivana nič!! Čez dan je pridna, ponoči pa jo kar nekaj šraufa, včeraj je bila prva noč, ko sva jedli in spali - brez jokanja in budnega stanja. Bratec jo je tudi lepo sprejel. Aleunam----mislim nate, vem, da ni fajn biti spet nazaj v bolnici, tolaži se s tem, da bo minilo in ko bomo imeli že ritem hranjenja in spanja, se bomo z nejko dobile na kavici . Bom kaj več napisala kakšen dan, nevem sploh o kateri temi pišete, ker res ne morem vsega prebrat.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 18:11:16
|
|
|
|
bejo2010
|
še to, čestitke vsem mamicam za majhne štručke!!!! Vidim, da jih je že kar dosti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?