|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
18.11.2010 10:55:57   
RAKICA2007
iiiiiii kakšne luštne izjave;

ZMAGOVALEC

- Ne vem, koliko  let imam. To se stalno spreminja... user posted image user posted image user posted image

- Adam in Eva sta živela v  Parizu.

-  Breskva je  kakor jabolko, samo s tepihom naokrog.

- Če bi jedli bolne krave, bi dobili  ISDN.

- Ribje palčke so že dolgo mrtve  in ne morejo plavati.

- Jaz nisem  krščen, sem pa cepljen.

- V Rdečem  križu se ženske in moški posvečajo ljubezni, nekateri brezplačno, nekateri pa  vzamejo denar.

- Vžigalice je treba  skriti, da ne bi dobili malih otrok.

-  Stric je odpeljal svinjo za hišo in jo zaklal skupaj z dedkom.

- Moja teta je šla na aerobiko. Drugi dan so jo roke  tako bolele, da jih ni mogla dvigniti nad glavo. Prav tako noge.

- Konji so imeli okraske na glavah in na repih. Jezdeci  prav tako.

- Biblija se pri muslimanih  imenuje Kodak.

- Papež živi v  Vakuumu.

- Pri nas imajo moški lahko  samo eno ženo. To se imenuje monotonija.

- Pri nas doma ima vsak svojo sobo. Samo ata ne, on  mora spati pri mami.

- Ne vem, koliko  let imam. To se stalno spreminja.

- Ata  je odrastel na vasi. On je videl živo kravo.

- Zelo sem se ustrašil, ko je zbolela mama. Mislil sem,  da nam bo zdaj kuhal ata.

- Življenjsko  zavarovanje je denar, ki ga dobi tisti, ki preživi smrtni  slučaj.

- Krave ne smejo hitro teči, da  ne bi polile mleka.

- Črvi ne grizejo,  ker imajo rep spredaj in zadaj.

- Psi  imajo radi vodo. Nekateri tako zelo, da v njej živijo. To so morski  psi.

- Živalski vrt je super. Tam lahko  vidimo tudi živali, ki jih sploh ni.

-  V Franciji so nekoč kriminalce ubijali z želatino.

- Ribe se razmnožujejo tako, da nosijo  iskre.

- Med tednom Bog živi v raju, v  nedeljo pa pride v cerkev.

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
18.11.2010 11:02:23   
RAKICA2007
user posted image user posted image user posted image
tudi jaz sem danes za spise user posted image
pa klepetala bi tudi, imam malo časa in ne toliko dela user posted image
pa moram nadoknaditi za nazajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1852
18.11.2010 11:16:31   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: TreeGirl

OMG, a to v bistvu nekako vbrizgajo al kako?user posted image In potem greš na vc in je? Svašta. Preživel bomo, je pa dobro vedet prej - da ne bom kot da bi prišla iz vesolja.
Dojenček: navodila za uporabo - a je že tudi kaj o porodu noter opisano? Glede na to da moj pridno bere moje revije, bi mu tudi še kakšno knjigo kupila user posted image
Aja, slikco od danes sem poslala na mejl...

ja, po cevki ti v tazadnjo vbrizgajo tekočino. sicer ni boleče, ni pa prijetno. sam... men je šlo sam to po glavi, da boljše, da se čimbolj spraznem pred porodom, da me potem isti dan, ko rodim, ne prime na WC in bi po moje raje tiščala, kot pa šla user posted image
po klistirju pa sem se spravila pod zuš in se kar polivala... joj, kako je pasalo :)

knjigica pa je bolj v šaljivem tonu napisana, ko da je dojenček kak aparat. moj jo je dobil, sam... jo je sam pol prebral, ker je reku, da je preveč tehnična. pa je zelo tehničen tip, da ne bo pomote. mal se nasmeješ, včasih pa so mal pretiraval... user posted image  

(odgovor članu TreeGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
18.11.2010 11:18:58   
vesna_b
aja, sem iz pregleda. dala sem vodo, stehtal so me, in izmerili pritisk 116/66, poslušal smo srčka in sem šla.
vprašala sem za toplice, pa je rekla, da glede na to, da nimam vnetja, da nimam problemov in da je moja nožnica prej presuha, kot kaj drugega, da ona tudi tamponov ne priporoča, naj se samo fajn mamo, samo da naj se ne kopam v pretoplih bazenih, kamor pa naše tamale itak ne spraviš.

čak, katera je že v podčetrtku? luskica? lisička ta, se ni nič javila... user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
18.11.2010 11:40:41   
Nitkica11
ojla cvekice ste se spet razpisale user posted image

vsem cestitke za uspesne preglede user posted image

res fajn za vse porodne zgodbe jih je prav fajn brati in nabirati informacije za prvorodke user posted image . Po eni strani ze prav komaj cakam da spoznam svojega navihancka.
Vsem ki svoje user posted image ze cutite cestitkeuser posted image , jaz sem v 17 tednu pa zaenkrat se nic posebnega vcasih se mi zdi da me nezno poboza samo dokler ne bom ziher ne bom prevec o tem razlagala user posted image

ja jaz sem tudi za klistir saj bi mela res slab opcutek da bi med potiskanjem se iz tazadnje luknje curjalo, sicer ene se ze prej spucajo ampak vseen ni dober obcutek.

vesna_b jaz sem tudi brala da se tampnov sploh ne priporocajo ker je to baje se prej fases kaksno vnetje, treba se je paziti samo da se vsakic ko gres iz vode da se preobleces v suhe kopalke.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
18.11.2010 11:58:02   
vesna_b
aja, tam gor... po klistirju in po kakanju sem se spravila pod tuš user posted image

nitkica - prvič itak čutiš mal kasneje, je pa to to, da najprej čutiš rahlo gibe oz kako te poboža
jaz sem vedela, da je to to v 20 tednu, ko me je konkretno brcnila user posted image

ja, tamponi... je rekla, da če jih preveč vstavljaš, da še bolj izsušiš nožnico. ne vem...
preoblekla se bom pa itak vsakič, ko pridem iz vode. joj, moram še kake kopalke kupit... ha ha ha, joj, da me zdele moj sliši user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
18.11.2010 14:21:09   
lili8

A je še katera takoooooo zaspana zdajleuser posted image ? Če bi imela moožnost bi šla kar spat!

Popoldan sem mislila malo s hčerko na sprehod, ker bo jutri spet dež, zdaj pa ne vem, če bo kaj iz tegauser posted image .

vesna­_b jaz sem bila v toplicah septembra, malo po tistem, ko sem izvedela za user posted image . Nisem nič uporabljala, samo kopalke sem pa res takoj preoblekla, ko sem iz vode prišla, ampak to tako ali tako vedno naredim, ker sem imela ene parkrat vnetje mehurja, in upam da se mi nikoli več ne ponovi. Kakšen teden po tistem, ko smo domov prišli, so se mi začeli izcedki, ampak ne vem, če je to kaj povezave s toplicamiuser posted image . V prvi user posted image vem, da mi je ginekologinja odsvetovala kopanje v bazenu. Tokrat pa sem brala na Pušenjakovem forumu, pa pravi, da user posted image ni ovira za kopanje v bazenih. Tako da človek nikoli ne ve, kaj je prav. user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
18.11.2010 14:23:32   
vesna_b
ma jaz sem se v prvi nosečnosti kopala brez tampona, pa ni blo nobene spremembe, niti nobenega vnetja, tako da... upam, da tud sedaj ne bo.
mi je še rekla, da če se res ne bi smele kopat, da ne bi bilo toliko vadb za nosečnice v bazenih. itak pa priporočajo plavanje...

ma, upam na najboljše, a ne?

punce, sedaj ste me rešene za par dni. da ne boste preveč naklofale... neeee, kar dajte, bom vse prebrala

čauči

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
18.11.2010 14:43:51   
bučkabb
hojla nosečke srečkeuser posted image

ste se res spet razpisale, prav je tako ....
no jaz sem se v prvi nosečnosti tudi parkrat kopala v bazenu in na morju sem bla v 8 mesecu pa nisem imela nobenih problemov.

user posted image user posted image za uspešno opravljene preglede vsem in držim pesti za vse ki jih še imajo

jaz odštevam še 4 dni do moje NS  ......user posted image  komi čakam da vidimo našo bebiko

sem 13 tednov in se mi zdi da sem enih parkrat čutila metulčke, sicer nisem povsem prepričana ali je bilo kaj druga ali je božalo našo dete

no zdaj grem počasi proti vrcu po malo in domov, se mi ne da več šihtat:)

Lp

aja vesna veliko užitkov  vam želim na kratkem oddihu user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bučkabb -- 18.11.2010 14:45:02 >

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
18.11.2010 15:17:43   
Osala
Ojla. Samo na hitro pozdravim, berem še nekako, pisat ne uspem ... NS je bila OK, ampak še čakam na vse izvide, ker sem dala kri še za dvojni hormonski test. Sicer pa smo doma vsi fasali rota virus, ki ga je naš tamal prinesel iz vrtca user posted image . Z mojim sva že OK, mali pa še ne, ampak gre počasi na bolje.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
18.11.2010 20:25:44   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

OMG, a to v bistvu nekako vbrizgajo al kako?user posted image In potem greš na vc in je? Svašta. Preživel bomo, je pa dobro vedet prej - da ne bom kot da bi prišla iz vesolja.
Dojenček: navodila za uporabo - a je že tudi kaj o porodu noter opisano? Glede na to da moj pridno bere moje revije, bi mu tudi še kakšno knjigo kupila user posted image
Aja, slikco od danes sem poslala na mejl...

Ja res, OMG... jaz sem mislila, da me bo konec... res pa da nekatere prav čakajo na klistir (se vsaj enkrat na 9 mesecev dobro spucajo user posted image  - tako mi je kolegica rekla;'''' da je komaj čakala, da je vbistvu 9 mesecev samo na to čakala, kaj na porod, klistir je zakon user posted image user posted image '''')
vbistvu, je nekako tak postopek... šlauf (kontkretnega premera user posted image ) ti pač porinejo (če imaš srečo-zelo nežno) tja kjer sonce ne posveti in zi skozi cev zlijejo toplo tekočino user posted image  kar čutiš tisto tekočino kako se ti polni po črevesju in seveda če imaš srečo, nimaš še močnih popadkov user posted image  no jaz sem jih imela in sem še predno je sestra končala z vlivanjem ji skozi prigovarjala, da ne bom zdržala, da če ne neha, bo mokra in umazana user posted image user posted image user posted image  je pa res, da vsaka drugače to doživlja...

pa v LJ je na WCju tudi tuš - na tistem prvem wcju... na drugem, tam kjer čakaš, da te neha šraufat pa tuša ni... tako, da sem jaz prebila kar nekaj časa pod tušem user posted image  jeeeee, komaj sem čakala na to, da grem v vodo user posted image

tako, da tega te ne sme biti strah, pozitivno pa bo... ampak meni osebno je  user posted image  muka user posted image user posted image user posted image

podpišem in če priznam me je tega zdej v drugo najbol groza user posted image user posted image ker k me je popadek prjeu sm misnla da bom spustila k me je šraufal k blesavo no pol po porodu sm pa dobila na intenziuni sirup no to mi pa kr slabo rata k pomislm ceeeuuuu dan šraufanje pa ne veš al boš kaku al boš golobčka spustu user posted image uglaunem mam od teh primerou pa raj tekočino 5min pa si konc user posted image user posted image user posted image tko da me tud šivanja ni tok več strah ker sm bla tud šivana in sploh ni tko hudo res sm rabla 4-5 dni šlaufka ampak itak sm prve dni v pojstli jedla zadnja dva pa stou tko da sm kle občutla prej pa ne neki mah bomo že al kva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej bejbe a kero spomin daje ker se mi zdi da sm vedno bol podobna zlati ribici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no in sm se spomnla sm vm buškota spet poslala pr ns v službi je tak dougcajt biu dons da adijo pamet no ampak bomo že

nč grem mal bb gledat da vidm če sm kej zamudila

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 1861
18.11.2010 23:51:35   
cowgirl
od knjig lahko priporočam tudi knjigo HURA OČKA BOM! je šaljiva in lahka za brat, sploh pa tudi pimerna za očkate. jaz sem jo skoraj 2x prebrala. user posted image :))
zase imam pa brošurico nosečnost od tedna do tedna od pušenjaka. na kratko je napisano za vsak teden posebej. ful luštkana knjigica. sem jo dobila od mojih staršev v prejšnji nosečnosti kmalu po tem, ko sem jim povedala. in je bilo ful lepo darilo.
http://med.over.net/forum5/read.php?94,1984901,1984901#msg-1984901

za tiste s predsodki o klistirju:
klistir meni sploh ni tak problem, kot britje. prejšnjič sem se britja ful otepala in prosila sestro če je res nujno, da drugače ne... klistirja nisem imela.. je bilo prehitro (CR).
klistir pa nekateri delajo vsak mesec... sploh tisti, ki se postijo in delajo večdnevne poste, tako da ne more bit to nek bavbav. ni tako zelo neprijetno, sploh če si zaprt. "napravice" za domačo uporabo dobiš tudi v vsaki lekarni. tko, da to ni nekaj neobičajnega.
a mislite, da bi lahko svojo napravo s seboj prinesel? meni je samo misel na to koliko se žensk tam puca malo nagravžna. najbrž je takrat vseeno.

ninasiki: jaz sem zlata ribica že kar nekej tednov... v službi mi je sploh grozno. user posted image

Carpe diem

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
19.11.2010 9:19:36   
sovila

kdaj pa imaš rok? čist tko, ker na seznamu al te nisem vidla, al sem pa površna... user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

11.6. vendar sem se priključila tudi k vam v debato user posted image počasi vstopam v 12. teden...
sem si naročila angelsounds, verjetno sem samo neučakana... bo treba še malo počakat, da bomo res čutili user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
19.11.2010 9:43:59   
mami411
Dons pa ne čvekate user posted image .

Evo še danes ležim po ac, potem imam pa dovolj tega, edino še pri dvigovanju ta male se bom pazila.

Je pa tak turoben dan, ni konca tega dežja user posted image

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
19.11.2010 10:29:22   
mami 27
Jutro!!!

Pr nas pa sonček sije, pa tut če sam za 5min user posted image

Meni so pa pregled prestavili, iz danes na 26.11.2010 (torej za 1 teden). Jaz pa tkoooo komaj čakam 1. pregled pri novem G user posted image

Jaz imam pa že drugi dan tak blag rjav izcedek, zdej pa ne vem al je kaka žilca bla, al se kako vnetje napoveduje user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
19.11.2010 10:45:56   
RAKICA2007
Jutro nečvekice user posted image

danes ste pa vse nekam zaspane...

kako ste kaj, jaz sem kar OK. Z vnetimi sinusi sedim v službi in komaj živim user posted image  
a bo, ju3 je sobota in čas za počivanje user posted image  če verjamete LOL, pri 3letnici bolj težko, a vseeno, bolj na izi pa gre.

mami411, ti kar počivaj... crkljaj trebušček in ga pazi... četudi kakšen dan dlje odležiš, važno da je s pikico vse OK...

mami27... upam, da je vse OK, za izcedek si povedala G (tudi novemu), jaz bi se šla vseeno pokazat, oz. poklicat in povedat... drugače pa pestke user posted image

vsem, ki imate danes preglede... user posted image user posted image user posted image  in naglejte se pikic - dobro uredite user posted image

se beremo...
PA PA

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
19.11.2010 11:19:47   
TreeGirl
Pa res da nismo ne vem kako zgovorne danes... Dober dan user posted image
Upam, da nas ni to vreme do konca zamorilo... se mi zdi da v novembru še ni bilo enega jasnega dneva! user posted image
Vesna uživaj na oddihu, itak da bo vse Ok... pa tudi ostalim želim lep vikend.
Ko smo že pri detajlih glede poroda (pridne ste z informacijami, hvala še enkrat) - a ti dajo kakšno srajčko al kaj takega, al moraš na porodni mizi ležat prav brez vsega? Smešno vprašanje ampak če si ne ustvarim slike, si ne morem predstavljat user posted image
Knjiga Hura očka bom je pa baje čisto razprodana user posted image

p.s. A ste zamenjale slike na fb-ju s slikami risanih junakov? Hehehe

Neposredna povezava do sporočila: 1867
19.11.2010 12:01:47   
lili8
Ko smo že pri detajlih glede poroda (pridne ste z informacijami, hvala še enkrat) - a ti dajo kakšno srajčko al kaj takega, al moraš na porodni mizi ležat prav brez vsega? Smešno vprašanje ampak če si ne ustvarim slike, si ne morem predstavljat

TreeGirl, ne boš verjela, ampak jaz sem se tudi to spraševala preden sem šla prvič rodituser posted image . Dobiš srajco, tako da nisi kar brez vsegauser posted image .

Knjigo Hura, očka bom! imajo pa sigurno v knjižnici.

mami27 upam, da se ti izcedek čimprej umiri.user posted image Vem, kako to izgleda, ko te je kar strah na wc it. Jaz bi se kar pri ginekologu oglasila na tvojem mestu. Ko se je meni pojavil (to je bilo še pred 1. pregledom) sem šla kar tja. Moja G je imela ravno dopust in me je kar sosednja pregledala. Sem imela res srečo.

Pozabljivost: jaz sem pozabljiva že od prvega poroda dalje, in upam, da zdaj ne bo še slabše. Si moram vse zapisovat. Najhuje je, ko veš da bi moral nekaj naredit, pa se ne moreš spomniti kaj. user posted image

(odgovor članu TreeGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
19.11.2010 12:05:50   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

mami27... upam, da je vse OK, za izcedek si povedala G (tudi novemu), jaz bi se šla vseeno pokazat, oz. poklicat in povedat... drugače pa pestke user posted image

p.s. A ste zamenjale slike na fb-ju s slikami risanih junakov? Hehehe

sem, jaz imam palčka smuka user posted image

aja, pa v porodni dobiš haljico user posted image

< Sporočilo je popravil mami 27 -- 19.11.2010 12:06:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 1869
19.11.2010 12:08:37   
mami 27
kok me heca tole citiranje user posted image

Imam čez 1 teden pregled, tko da ne bom zganjala panike. Po mojem ni nič hujšega, dojenček me pridno boža po bušiju user posted image Če pa bo hujše, grem kr do urgence, ker imam do G predaleč...

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
19.11.2010 12:27:11   
ninasiki
treegirl neeee user posted image dobiš spalno srajco to od porodnišnice bog nedej da si tm gol sej ni tok toplo no nevem dobiš ne sekiri se svežo ko se stuširaš

mami27 jst sm zdej mam tik taka prevod une dve disnijeve veverečke k sta skooos racmanu jakatu nagajale

cowgirl no men je to groza kar se tiče higijene pa vrjem na more biti nad pričakovanji ker si ne smejo dovolit kakršne kol mejhne napake tko da za to mene ne skrbi tud v sobah sm dobila in zjutri novo hajlo in zvečer uglaunem vse je blo tipi topi tko da

nč šibam se rihtat za v službo

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
19.11.2010 13:50:08   
Anonimen
dan punce....

ena je pisala o klistriranju doma...mislim, da cowgirl...meni lani ni bilo dovoljeno to delat doma pred operacijo, sem pod nujno morala opravljat v bolnici...ker sem pa imela težave z zaprtjem, sem spraševala tudi v lekarni in mi je farmacevtka svetovala, da čiščenje  ne dela prepogosto, ker baje potem ni učinka...kaj je res pa kaj ne pa ne vem....ker sem se raje določeni hrani odpovedala pa se mi je tudi prebavala potem popravila in pod nujno vsako jutro jem jogurt z lanenin semenom oz z kosmiči (ovsenimi, rženimi) pa hodim prav na urco na wc....

pozabljiva sem jaz v nulo, povrhu pa še lena...totalno vse z odporom delam, čeprav se kr mal prisilim....

no pa bo končno vikend....vsakič bolj ga čakam, čeprav upajmo da ne bo deževen pol samo notri čepiš na kavču pa nič se ti ne da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fajn se imejte pa uzivajte se naprej :)

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1872
19.11.2010 13:54:32   
Nefretiti
Dejte mi povedat....res sem blond.....čisto zares. Ampak jaz ne štekam kaj je finta pri teh risanih junakih na FB.....vsi jih imajo, v čem je štos?!

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
19.11.2010 14:29:35   
Njeli
mami411 čuvaj se in le počivaj kolko se da, čeprav vrjamem, da ni fajn.  user posted image

Glede na to, da ste omenle klistir, jaz še ne razmišljam toliko o tem oz. vse skupaj jemljem nekak normalno glede poroda, kar se more se more menda ne, nevem.. user posted image Mogoče se ga malo bojim iz izkušenj, ker sama delam v zdravstvu, ampak še ga na sebi nisem doživela. user posted image

mami 27 tudi jaz upam, da bo vse vredu, vidva pa še le naprej pridno božajta drug drugega preko bušija!! user posted image

Nefretiti
kopiram iz FB ~> MED 16. in 22.11. NADOMESTI SVOJO PROFILNO SLIKO, S SLIKO NAJLJUBŠIMI LIKI IZ RISANK. IGRA SE TRENUTNO ŠIRI PO FB V NEMČIJI, A CILJ IGRE JE DA ZA TEDEN DNI IZGINEJO SLIKE LJUDI IN DA ODJADRAMO V SVET OTROŠTVA IN DOMIŠLJIJE...PRIDRUŽI SE IN POVABI PRIJATELJE!!! :):) user posted image

Lep vikend vsem majčicam!! user posted image

< Sporočilo je popravil Njeli -- 19.11.2010 14:31:13 >

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
19.11.2010 15:01:07   
hillmagic
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

mal za nasmejat...

Nekega dne je moja mama odšla v trgovino ter pustila očija in mene, da sama
poskrbiva zase.
Bila sem stara približno 2 leti in pol.
Nekdo mi je nekoč poklonil plastičen servis za čaj, s katerim sem se
zelo rada igrala.
Oči je sedel v dnevni sobi in prelistaval časopise, jaz sem se pa
ponudila, da mu postrežem s "čajem" iz svojega servisa.
Seveda sem mu stregla vodo namesto čaja, oči pa je pil in ves čas
hvalil moj "čaj".
Ko sem mu že nekajkrat postregla "čaj" in ga je vedno znova pohvalil,
se je vrnila mama. Oči jo je prosil, naj ostane v dnevni sobi, da bo
videla, kako sva se
lepo zabavala.
Mama je počakala, da sem jaz prinesla še en "čaj", ki ga je oči nato z
veliko pohvale popil. Nato mu je rekla (tako, kot znajo samo mame):
"Predvidevam, da veš, da je edini kraj, kjer lahko tako majhen otrok
zajame vodo, straniščna školjka!!!"

user posted image user posted image user posted image  hudo...

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?