BeliMedo
|
Dobro jutro, kavica za vse Kako ste kaj?? Jaz super, sploh ker se približuje vikend Klaraklara30, moj tudi ne bi zamudil poroda za nič na svetu; rojstvo hčere nama je obema dejansko nekaj najlepšega, kar sva skupaj doživela... Madona kar solzne oči dobim, ko se spomnim... Angel miss, meni so slingi res enkratna zadeva, mi pa tudi najbolj sedejo predvsem ker so primerni od rojstva naprej, med nošenjem lahko tudi dojiš, teža otroka se enakomerno razporedi in ne trpi hrbet/ramena pri nošenju, več različnih načinov nošenja, primerni pa so nekje do 3. leta (pa ne da do takrat mislim nositi okoli otroka ). Sem ga itak imela namen kupiti, zdaj pa sem ravno tule na RR zasledila, da imajo pri spletnem nakupovalnem centru da-da (www.da-da.si) akcijo na vse slinge (-20%) in sem ga kar naročila; se splača, če ga imaš namen kupiti... Sem pa malo poguglala tele slinge in so nemški, Hoppediz (www.hoppediz.de; odlične ocene, tudi odlično ocenjeni na öko testu); tele skilice pa so me še bolj navdušile za samo nošenje (http://www.hoppediz.de/en/about-us/photo-gallery/). Celi doktorat sem naredila KOsilo: bolj kot ne kuham vsak dan... Oziroma zvečer si vsaj na pol pripravim, potem pa ko pridem domov, dokončam... Ta teden smo npr. jedli segedin, široke rezance z omako iz piščančjih prsi, zelenjavno juho, danes pa bodo na programu golaž in žganci. Ampak vedno ko kuham, naredim vsaj za ene 3x (omake, golaže in podobno) in potem zamrznem. Ta sistem pri meni najbolje funkcionira. Med vikendom pa malo bolj konkretno kosilo, od juhe dalje... Pa na splošno rada kuham, sploh ko imam dovolj časa bambika, lep voziček. Me pa zanima, ali so sprednja kolesa vrtljiva?? Nefretiti, super, da si bolje... Pa boščica tvoja hčerka . Ne vem, kako bi reagirala, nekaj pa bi sigurno povedala... Vse ostale, ki vas mučijo prehladi in podobno, se hitro pozdravite... Se beremo...
|