|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
17.11.2010 8:14:50   
Nefretiti
Jutro,

joj....te pogodbe so pa res zoprna reč.....pa da se malo dotaknem politike: potem pa študenti tako protestirajo proti zakonu o malem delu. Prav taki večni študentje odžirajo delo in ga ljudje, ki so brez socialne varnosti posledično ne morejo dobiti, ker so študentje za delodajalca ugodnejši.......tudi sama sem bila študentka in vem, kako je s takim delom. Samo izkoriščajo te do konca, veliko obljubljajo, ampak ko si študentek ti sploh ne potegne, da bi lahko isto delo, ki ti ga plačajo kakih 600 EUR imel plačano 1000, če bi diplomiral in te bi zaposlili. Vsak mesec si sam odžereš najmanj 20% denarja, ki se posledično prelije v žepe firme.......a ni butasto.

Ko sem bila jaz prvič noseča mi je med porodniško potekla pogodba, potem pa so me itaq vzeli nazaj, ampak podaljšati mi je pa niso hoteli. Enkrat sredi leta pa je prišel komentar od kadrovnice, joj...lej,...nate smo pa čisto pozabili, pa bi ti lahko podaljšali pogodbo. BTCH..... Sedaj me to stane na vseh področjih (napredovanje, dodatek za delovno dobo,.....) ampak sem se lani šla zborit, da so mi takrat naredili veliko krivico in jo naj popravijo na ta način, da me zaposlijo za nedoločen čas, dobila sem še odlično službeno oceno in napredovala kar za dva razreda........ Včasih je treba kar po mizi udarit in dosežeš marsikaj.....najslabše je, če nič ne rečeš.

Cowgirl: glej izgubiš lahko v vseh scenarijih, če rečeš al pa ne......pa tudi če kaj bolj samozavestno rečeš je bolje kot nič. Malo jim popihaj na dušico.......bori se.....go girl! user posted image

Jaz pa sem tako zbolela......iz nosa mi teče potok, malce imam povišano temperaturo, slabo se počutim, da je groza, včeraj zvečer pa sem ful, ful, ful bruhala. Do sedaj je to drugič. Še danes imam ves tresav želodec.....nalezla sem se od tamale.user posted image user posted image user posted image
Me je kar strah kako je z mojim user posted image

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
17.11.2010 8:20:11   
vesna_b
porodniška se res začne 28 dni pred PDP-jem, zato pa vse dokumente za izračun lahko oddaš že 60 dni prej in če boš na zavodu, nikar ne čakaj, da ti vpišejo še en mesec, ampak nesi takoj, ko boš lahko. se pozna, pa čeprav le par evrov na mesec. nikjer jih ne pobiramo, a ne?

ej, porod res ni takoooo ohud. ni veselica, da ne bo pomote, sam... tko je: bolj, ko se bojiš, težje je, saj nisi sproščena, mišice tud, in se ženska težje odpira in posledično tud bolj boli.
jaz sem rekla mojmu zjutraj, kako uro po porodu, da če naslednjič tud tako hitro rodim, da ne bomo mela sam 2 user posted image . prvo me je debelo pogledal, popoldne je pa že on to naprej govoril...

no, ampak... sedaj mamo tud dvoje na sporedu - otročka, pa še hiško, tako da... če bo še en, bo pol, ko bo hiška končana... user posted image

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
17.11.2010 8:24:17   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: sovila

drage mamice user posted image
kdaj ste začele čutiti premikanje otročička pri prvem otroku?
hvala za odgovore. jaz sem v 11. tednu in nekaj mi mrgoli v trebuščku. to se mi zdi sicer zgodaj, ampak kaj bi le to bilo...

kdaj pa imaš rok? čist tko, ker na seznamu al te nisem vidla, al sem pa površna... user posted image

jaz sem danes dopolnila 13 tednov oz začela 14 teden. že dober teden čutim premike. ne močno, ampak čutim, kam se mi upre. očitno tud zaradi tega, ker res nosim spredaj in čutim otročka. sicer včeraj nisem, mogoče zato, ker sem se slabo počutila, bom videla, kako bo danes. čeprav ko sem poslušala z angelsounds, sem slišala tud premike...

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
17.11.2010 8:39:53   
lili8
cowgirl imaš pa res smolouser posted image . Daj probaj se zmenit, da bi ti vsaj do začetka porodniške podaljšali pogodbo. Saj veš kakšen je tisit pregovor, kdor jezika špara, kruha strada. Nimaš kaj izgubit, če rečeš. Tako je bilo v moji prvi nosečnosti. Pogodba se mi je iztekla konec avgusta, rok sem imela pa začetek decembra. Ko so izvedeli, da sem noseča, so mi podaljšali do konec novembra. Ko pa sem skoraj zaključila s porodniško, so me klicali, če bi bila pripravljena za nekaj mesecev priti nazaj, seveda sem šla, tako da sem potem dobila celo za ndč. Res sem imela srečo, si nisem, nikoli mislila, da se bo tako izšlo.user posted image

sovila, jaz sem v 1.user posted image čutila premikanje okoli 17. tedna, pa še to je bilo relativno zgodaj, sploh za prvič. Zdaj sem v 13. tednu, pa še ne čutim.

nefretiti, user posted image user posted image user posted image , da se kmalu pozdraviš.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
17.11.2010 8:47:28   
vesna_b
aja punceeee

nisem pozabila in na našem mailu mate slikce... user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
17.11.2010 9:11:50   
bučkabb
vesnauser posted image user posted image user posted image user posted image  sem prebrala kak dober čaj si kuhala
naša tamala tud nonštop kuha in hvala bogu je v kopalnici bede, sicer bi tud kaj takšnega naumilauser posted image user posted image user posted image

jaz sem včeraj podrobno opisala svojo porodno zgodbo in me je ven vrglo, tak sem bila jezna da sem kr RR zaprla user posted image  moja iskušnja z porodom je takšna, da če bi čakala na popadke kot so nam rekli v šoli ( na 10 min, potem počasi preidem na 5 min in takrat štartamo v porodnišnico) bi jaz sigurno rodila doma. ker mi je odtekla voda sem šla v porodnišnico in tam prebila noč na 10 minutne popadke v zelo blagi obliki ( kot bi imela močnejše vetrove) zjutraj pa me je zašravfalo in zagrablo ornk in takoj v porodno sobo, odprta 8 cm in akcija. moj čas prebit v porodni sobi ( ko so me noter pripeljali in do poroda male) j ebil natanko 1,5 ure, o kakšnem britju in klistriranju ni bilo časa govorit, sreči sem bila obrita ker je to delo vestno opravljaluser posted image  ko jaz nisem več videla čez trebuhuser posted image , podevala se pa tudi med porodom nisem, ni bilo treba velik pritiskat - 2x in je bila mala zunajuser posted image user posted image

upam da bo zdaj tudi takšnja pozitivna iskušnjauser posted image user posted image

cowgirl upam da boš glede službe uredila tako da bo prav za vseuser posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
17.11.2010 9:31:50   
BeliMedo
Dobro jutro!

cowgirl, en objem zate... Ni ti enostavno, ampak boš videla, da se bo vse porihtalo tako, kot se mora... Ko ti bog zapre ena vrata, odpre druga... Je pa res, da si lahko zaposlena za določen čas na istem delovnem mestu le dve leti; po tem je delavca potrebno zaposliti za nedoločen čas... So pa delodajalci lukavi in znajo pogosto samo spremeniti razlog, zakaj si zaposlen za določen čas in na papirju vse štima.

TreeGirl, bolečine si dejansko ne moreš predstavljati, dokler ne probašuser posted image . Dejstvo je, da boli; mene je bolelo na enakem mestu kot pri menstruaciji (spodaj trebuh in križ), ampak seveda dosti, dosti bolj intenzivno... Vsekakor pa se da preživeti in je bolečina takoj pozabljena, ko v roke dobiš svoj zaklad...

sovila, v prvi nosečnosti sem gibe začutila nekje na prehodu iz 17. v 18. teden; je pa normalno vse tja do 23. tedna...

nefretiti, se popolnoma strinjam s teboj; potrebno se je postaviti za sebe in potem te tudi ostali dosti bolj cenijo, kot pa če dovoliš da hodijo po tebi. Pri meni je kar nekaj časa trajalo, da je prilo v glavi do tega klika. In ti povem, odkar se postavim za sebe in svoje pravice, me tudi ostali gledajo z drugimi očmi... Prej sem vedno delala vse, kar mi je bilo rečeno, čeprav je to npr. bilo delo od koga drugega, v sebi pa sem se žrla... Pa pozdravi se...

Lp vsem

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
17.11.2010 9:42:13   
mami411
Dan dan!

Vesna_b in mami 27 kolk sta že vajina otročiča velika oz. stara?

Včeraj sem imela ac, sicer je takrat ful čuden očutek, samo zdaj sem pa ok. Bom pa zdaj tri dni več ali manj preležala.. Sem pa lepo vidla našega user posted image na uz, to je pa tud nekaj. Izvidi bodo pa od 14-21 dni. Te pa pokličejo tudi če je vse ok.

Imam še mal za prebrat za nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 1808
17.11.2010 10:06:56   
Klaraklara30
Hojla, nosečke.

Kako kaj? Jaz sem dobro. Samo utrujena spet do konca. Spat hodim že ob 9h. Bi se lahko reklo s kurami user posted image .

Imam kar nekaj stvari za pokomentirat. Ne vem, če bom vse uspela. Pa kar na delo...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TreeGirl

Kakšen lep opis Vesna_b in Nefretiti, hvala vama... še dobro da imamo še par mesecev da se opogumimo. Saj niti jaz nisem pomislila na to da mu v bistvu ni treba vsega gledat, dovolj je da je samo tam in da sva skupaj ko pride dete na svet. Že če samo pomislim mi gre na jok, kako mora biti šele v resnici...
Sem slišala, da če ima mama carski rez, je velika možnost da ga bo imela tudi hči - bog ve če drži? Moja ga je imela trikrat.

Ni nujno! Moja teta ga je imela 2x, njena hči pa 2x rodila naravno. Mislim, da je od veliko zadev odvisno, zakaj naredijo CR.

Prvi nakup Jaz bom pa skoraj sigurno v petek kaj kupila za mojega bebija. To bo po nuhalni, ko bom tudi izvedela, če je vse ok. Sigurno je...mora biti!!!!

Prisotnost partnerja: moj je bil prvič zraven user posted image in tudi sedaj bo. Morem pa povedat, da tudi, če je bil pri glavi, je VSE videl. Meni se je namreč kar na enkrat začelo na polno dogajati in sem morala pritisnit, da niso imele časa vsega pokrit. On je pa tudi ravno takrat prišel in je vse videl. Samo on nima nobenih predsodkov, ni se mu nič zagravžalo ali kaj, tudi slabo mu ni bilo, super je bil. Pa ful me je bodril. Je rekel, da mu je bila to ena taka izkušnja, da ne zna opistat, kako lepo. Potem je pa še enemu kolegu svetoval, da mu bo žal, če ne bo zraven pri svoji ženi. In ga je prepričal user posted image .

Elaroo trak: midva ga tudi imava. Sva ful zadovoljna. Smo večkrat malega kar doma not privezali in je zaspal v trenutku. Sicer je bil drag, ampak mi ni žal. Sva pa na netu našla ful možnosti vezav in moj user posted image to vse naštudira in me potem nauči.

bučkabb Ful podobno je bilo pri meni pri prvem porodu. user posted image Najprej (razen, da je odtekla voda) nič. Pol proti jutru pa akcija na polno, da je moj čist na finiš prišel. So ga namreč tudi prej domov poslali. Sestra ga je tudi že čakala s haljo, da se je šel preoblečt. Jaz sem prvič že pritisnila, ko se je preoblačil, pol pa samo še ene 3x in mali je bil zunaj. Sicer se mi je prej "odpiranje" vleklo, ampak popadki sploh niso bili tako hudi in boleči. Sam iztis je bil pa hiter in tisto bolečino res takoj pozabiš, ko vidiš svoje malo dete in slišiš njegov jok.

Nimam več časa pisat. Še dve strani imam za nazaj prebrat user posted image , ker nisem zdej uspela. Upam, da mi rata popoldne ali zvečer. Imejte se lepo. Božajte svoje trebuščke. Bom še naslednjič kako stvar pokomenitrala.

(odgovor članu TreeGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
17.11.2010 10:08:25   
vesna_b
no, mami, sam da je za tabo, sedaj pa čakamo s tabo na dobre rezultate....

ej, bučka, ni to pri nas, da ne bo pomote. dobila sem vic na mail, pa sem se full nasmejala...
naša se znajde, in zahteva, da ji natočimo sok ali vodo. ker do sedaj nekih večjih nezgod s polivanjem ni bilo, ji ustrežemo, res pa je, da ji dolivamo sproti...

naša je stara 2 leti in pol, za 3. RD dobi darilouser posted image , dojenčka

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
17.11.2010 11:00:53   
mami 27
naš je pa imel 3 leta v začetku oktobra user posted image

aja, kar se tiče partnerja pri porodu, upam da bo tokrat šlo vse tako kot mora in bo lahko zraven cel porod, v prvo po 10 urah v porodni in prej 24 urah na oddelku s popadki (ni bilo prostora v porodni) user posted image , sem rodila s CR...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
17.11.2010 11:03:03   
mami411
A dobro, naša jih bo imela 20 mesecev, pa se še nič ne ukvarjava s tem.

Pri meni je bil pa mož samo pri zadnji zraven, prej tega niso prakticirali. Je pa zanimivo kako se je v porodni hitro naučil dihat in to bre mat. šole. Pa me je kar naprej opominjal.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
17.11.2010 11:19:58   
Muca Živc
Vesna_b, sva zelo malo dni narazen in jaz sem tudi našegauser posted image  začutila ta teden. Sem pa napolnila 14 t, torej grem že v 15t. V prvi nosečnosti sem začutila v 16t.

Meni je počutje boljšeuser posted image . Bruham samo enkrat na danuser posted image  Jupiiiiii

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
17.11.2010 11:40:58   
vesna_b
a ni lepo čutit dete, ko miga?

jaz sem v prvo začutila precej pozno - tele metuljčke v 17 tednu, konkretne brce pa v 20 tednu - na 01.01.2008 (rok sem imela pa 22.5.)

muca - joj, boga. sicer super, da se boljše počutiš, ampak tud ta 1* na dan naj se neha...

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 17.11.2010 11:41:31 >

(odgovor članu Muca Živc)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
17.11.2010 11:48:00   
Muca Živc
Vesna, takoj podpišem, da se mi to bruhanje ustavi! Kje se že formular dobiuser posted image
Važno, da mi sedaj ni tok slabo kot mi je bilo prej cele dneve,..... zdaj pa vem, da po jedi moram imeti eno uro pavze zase in kjerkoli že sem, preveriti kje so WC-jiuser posted image .

Dotiki "metuljčkovih kril" so božanski oz. spuščanje mehurčkov. Samo, da traja in da uživam.

Sem pa včeraj potegnila iz omare ene prevelike hlače, jupiii, zdaj jih pa lahko nosimuser posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
17.11.2010 11:52:20   
mami 27
Mene je včeraj naš dojenček tok brcnu, da sem kr odskočila s stola v službi, tok sm se ustrašla user posted image
Nisem pričakovala še tko "močne" brcike...

Neposredna povezava do sporočila: 1816
17.11.2010 11:57:49   
Angel miss
user posted image  Danes pa očitno ni moj dan. Sem tako zaspana, pa pritisk imam nizek (105/61), kave pa ne smem, ker potem pa ponoči spet ne bom mogla spat.

Brcike - jih še ne čutim user posted image . V prvi nosečnosti sem začutila metuljčke tam okrog 18. tedna, sedaj jih pričakujem kakšen teden prej.

Nosilke - jaz sem uporabljala mei tai, mi je bil ful kul, ampak je šele od 4. meseca dalje (ali od 6. - ne vem točno). Sedaj premišljujem, da bi si kupila ali sposodila sling za tiste prve mesece.

Kosilo (tiste, ki ste doma) - user posted image ali kuhate samo zase ali jeste kasneje skupaj? Meni se ne da kuhati samo zase, user posted image  pa pride ful pozno iz službe. In si pripravim kar nekaj na hitro za v želodček (npr. danes rižotka). Se mi zdi priprava mesa, krompirja, solate, zelenjave samo zase tako odveč, itak v kosilu ne uživam, če nimam družbe.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
17.11.2010 12:02:50   
vesna_b
joj, muca živc, verjamem, da bi naredila marsikaj, da se to neha. sej še dobr, da nisi rabila manjših hlač ven potegnit...

mami - ooo, lepo... pol maš tud ti enga fejst navihanga otročka v trebuhu user posted image

angel miss - sicer ok, sem v službi, sem ti hotla sam povedat, da men priprava pečenega krompirja ni nikoli odveč, tako da... ma jaz bi itak sam pečen krompir jedla, ne rabim nič zraven...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1818
17.11.2010 12:28:44   
Nefretiti
IZVIRNO SPOROČILO: Angel miss

Kosilo (tiste, ki ste doma) - user posted image ali kuhate samo zase ali jeste kasneje skupaj? Meni se ne da kuhati samo zase, user posted image  pa pride ful pozno iz službe. In si pripravim kar nekaj na hitro za v želodček (npr. danes rižotka). Se mi zdi priprava mesa, krompirja, solate, zelenjave samo zase tako odveč, itak v kosilu ne uživam, če nimam družbe.

Joj.....kar s slabo vestjo priznam, da mi še vedno kuha mami. Ful je zlata, pa tudi pomije vse sama. Moj pride domov ob 17.15, takrat mu kaj skuham, če je zelo lačen (kaj bolj enostavnega). Drugače kuham med vikendi.
Res sem na izi in se pazim na vsakem koraku. Kuham samo, kadar mama ne  more.
V bistvu bi se mi zdelo ful butasto, da bi vsaka v svojem štuku kuhala. Ko pridem malo do energije pa bom kdaj skuhala tudi jaz.

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu Angel miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
17.11.2010 12:43:46   
mami 27
Jaz pa zloooo redko kuham čez teden, večinoma moj kej na hitro spaca (rižotka, pašta) al pa vsaj 3/4 pripravi (spanira zrezke, skuha krompir ipd.), tako da pol sam nahitro končam (če ne ne bi jedli do večerje) user posted image Al pa jaz naredim zvečer kak golaž za 2 dni ali pa kej podobnega kar lahko pogrejemo.

Za vikend pa si potem včasih mal "privoščimo", pa malo bolj bogato skuhamo, oz. nedelje smo večinoma tko pri moji mami na obisku, pa kuha ona.

Tko da smo bolj na simpl, kar se tiče hrane.

Neposredna povezava do sporočila: 1820
17.11.2010 13:51:41   
mami 27
Babe, a še kero matra pritisk tako kot mene user posted image

Že tako imam nizkega, zdej ob takem vremenu pa sploh ne vem kako funkcionirat.
80/50!? Zadnjič celo 76/46, sem komaj še stala...

Sem pisala Pušenjaku, pa ni nič kej pametnega za narest, je pa to menda znak da se je posteljica lepo vsidrala v maternico. Ampak jaz vem samo da se počutim katastrofalno!!!user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
17.11.2010 14:01:38   
cowgirl
joj, sem pa jaz mislila, da sem samo jaz obupna gospodinja. tudi meni se ne da kuhat... če sem doma ni gušta sam neki jest... ko pa moj pride domov je pa ura že pet ali šest in ni več kosila,... ampak je že večerja, pa tako pozno se mi res ne bi dalo šarit po kuhinji... sem bila ravno pri sosedi, ki ima 2 mala otročka... pa tudi ona ne kuha. kok smo grozne.
najbrž si tašča misli, da sem najgroznejša gospodinja. user posted image saj malo imam res slabo vest, ker bi mogla kuhat že zaradi male, ki pa potrebuje kako fajn kosilo. ampak na srečo je taista tašča tako pridna in najraje na svetu kuha... tako da ponavadi, če jaz kaj na hitro ne spackam... ponavadi kar dol pri njej jemo. mala ima pa itak njene stvaritve najraje. dobi za kosilo cel slow food... od predjedi, župce, glavne jedi iz nešteto stvari... do sladice. user posted image
ampak me imamo kuhinjo za čaj skuhat čez teden in malo več za čez vikend. user posted image mogoče bom danes jedla za malco hrenovke. :) ker sem doma... imam za malo bolniško varstvo al kako se že reče... še do petka mora bit doma, ker je na antibiotikih zaradi vnetega ušeska... v službo pa itak nimam veselja sedaj hodit.

Carpe diem

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
17.11.2010 16:58:08   
coris
jaz pa končno dobivam tisti pravi apetit. do danes nisem niti hotela poskusiti  krompirja, danes pa si bom kekčev krompir že drugič naredila.

jaz sem od začetka shujšala 6 kg in končno 0,4 dobila nazaj gor.

drugače pa sem imela jaz vedno pritisk nekje 130/94 pred nosečnostjo, sedaj pa včasih celo 90/54 ali manj, si lahko predsatvljam kako se počutišuser posted image ampak nič hudega user posted image vse za malo srečouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1823
17.11.2010 17:38:11   
Anitka
Ojla majčice drage, po dolgem času se malce oglašam. z nami je vse ok, na pregledu vse ok, srček bije s polno parouser posted image Naslednji pregled pa me čaka 10.12.

Sem v takšenm zaostanku, da ne bom mogla vsega prebrat in pokomentirat. Danes sem v službo prvič oblekla nosečniške hlače (jih imam nekaj še s prve nosečnosti), ker skoraj nobenih hlač več ne spravim naseuser posted image user posted image Če bo tako kot v prvi nosečnosti bom itak imela spet samo en veeeeeeeelik, ogromen trebuhuser posted image user posted image Pa še majčke z napisom mi bodo tudi tokrat prišle prav, ker je bil tudi Gal majčekuser posted image Bomo malo prišparaliuser posted image user posted image

Sicer je moje počutje ok, me pa zadjni teden spet močno boli križ v ledvenem predelu, sploh proti večeru vidim vse zvezde. Si bom jutri privoščila malo masažo in upam, da mi bo vsaj malo olajšala bolečine.
Pa utrujena sem zelo. Delam v vrtcu s precej živahno skupino, doma me čaka pa še moj navihanček in imam kar pestro dogajanje okrog sebe. Bomo že. a ne?

Gospodinjenje - letos sem začela kosilo nosit iz šole, ker sem si rekla, da je treba malo gledat tudi nase in prišparat čas. Stroškovno pa se itak bolj splača to kot pa da vse kupiš, potem kuhaš in imaš kosilo šele ob 17. uri. Ne hvala! Si je treba stvaru malce olajšati. Čez vikend pa kuham doma, če nas kdo ne povabi kam na kosilouser posted image

Brcike - prejšnji teden se mi je dva dozdevalo, da bi lahko bilo to, ampak nisem čist sigurnauser posted image Je pa itak to eden izmed najlepših občutkov vsake nosečnice.

Hijenca - čuvaj se s svojima dvema pikcema.

Mami 27 - upam, da se ti pritisk čimprej pošlihta, ker vem kako nadležen je nizek pritisk. Aja naša dva otroka bosta imela tudi 3 leta razlike - no tri teden manjuser posted image

Porodne bolečine - jaz nisem imela ravno najboljše izkušnje, a upam, da bo v drugo šlo lažje. Sem pa imela EA in ne predstavljam si kako bi bilo šele brez nje.

Prvi nakup - me že mikauser posted image user posted image , če ne v novembru bo pa zagotovo v decembru kakšna stvarca.

Bom zdaj zaključila - vse ki imate kakršnekoli težave in težavice naj vam hitro minejouser posted image user posted image user posted image user posted image Pa seveda vse pobožajte bušje in čuvajte sebe in vaše zakladke.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
17.11.2010 19:11:17   
fluf
čveke, čvekaste... 

mi z NS, rezultati ok, po zadnji M rok 21.5., po NS 31.5., pa prej sta bla že 2 različna glede na UZ... pa je rekla, da bova kr do morfologije počakale, da bolj točn določva... uglavnem bomo pa nekje konec maja user posted image  če mu bo pa ful všeč pa v juniju user posted image  ampak bom še zmer tle ostala, k ste tko fajn...

Brcikne pričakujem kmalu, ker sem prvorodka, šele v 13t ... mam pa že bušija, mi je ful zoprno bo skrivat... zdej pa lahk rečem, da je uradno :) smo zvedl da dobil bomo bolj mal, tko da bomo pogledal mal po bolhi, pa mojem albumu pa kej bomo kupl... bomo že.
Uglavnem vse je ql, vesela sm k avion, da je tko... mahal nama je. sprva se ni hotu obrnit, pol se bil pa tko živahen da ga je komi ujela :D uglavnem nasmejala sm se... je pa vse tko k je treba. To je najbl važn :)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?