Klaraklara30
|
Hojla, nosečke. Kako kaj? Jaz sem dobro. Samo utrujena spet do konca. Spat hodim že ob 9h. Bi se lahko reklo s kurami . Imam kar nekaj stvari za pokomentirat. Ne vem, če bom vse uspela. Pa kar na delo... IZVIRNO SPOROČILO: TreeGirl Kakšen lep opis Vesna_b in Nefretiti, hvala vama... še dobro da imamo še par mesecev da se opogumimo. Saj niti jaz nisem pomislila na to da mu v bistvu ni treba vsega gledat, dovolj je da je samo tam in da sva skupaj ko pride dete na svet. Že če samo pomislim mi gre na jok, kako mora biti šele v resnici... Sem slišala, da če ima mama carski rez, je velika možnost da ga bo imela tudi hči - bog ve če drži? Moja ga je imela trikrat. Ni nujno! Moja teta ga je imela 2x, njena hči pa 2x rodila naravno. Mislim, da je od veliko zadev odvisno, zakaj naredijo CR. Prvi nakup Jaz bom pa skoraj sigurno v petek kaj kupila za mojega bebija. To bo po nuhalni, ko bom tudi izvedela, če je vse ok. Sigurno je...mora biti!!!! Prisotnost partnerja: moj je bil prvič zraven in tudi sedaj bo. Morem pa povedat, da tudi, če je bil pri glavi, je VSE videl. Meni se je namreč kar na enkrat začelo na polno dogajati in sem morala pritisnit, da niso imele časa vsega pokrit. On je pa tudi ravno takrat prišel in je vse videl. Samo on nima nobenih predsodkov, ni se mu nič zagravžalo ali kaj, tudi slabo mu ni bilo, super je bil. Pa ful me je bodril. Je rekel, da mu je bila to ena taka izkušnja, da ne zna opistat, kako lepo. Potem je pa še enemu kolegu svetoval, da mu bo žal, če ne bo zraven pri svoji ženi. In ga je prepričal . Elaroo trak: midva ga tudi imava. Sva ful zadovoljna. Smo večkrat malega kar doma not privezali in je zaspal v trenutku. Sicer je bil drag, ampak mi ni žal. Sva pa na netu našla ful možnosti vezav in moj to vse naštudira in me potem nauči. bučkabb Ful podobno je bilo pri meni pri prvem porodu. Najprej (razen, da je odtekla voda) nič. Pol proti jutru pa akcija na polno, da je moj čist na finiš prišel. So ga namreč tudi prej domov poslali. Sestra ga je tudi že čakala s haljo, da se je šel preoblečt. Jaz sem prvič že pritisnila, ko se je preoblačil, pol pa samo še ene 3x in mali je bil zunaj. Sicer se mi je prej "odpiranje" vleklo, ampak popadki sploh niso bili tako hudi in boleči. Sam iztis je bil pa hiter in tisto bolečino res takoj pozabiš, ko vidiš svoje malo dete in slišiš njegov jok. Nimam več časa pisat. Še dve strani imam za nazaj prebrat , ker nisem zdej uspela. Upam, da mi rata popoldne ali zvečer. Imejte se lepo. Božajte svoje trebuščke. Bom še naslednjič kako stvar pokomenitrala.
|