|
RE: Dolenjke, 4.del 18.11.2010 12:51:37
|
|
|
|
vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: vipercat dobro jutro že od včeraj mi hodijo po glavi palačinke. ni bog da se danes odpeljem v mn ali v storijo ali pa na omv - je rekla kolegica, da imajo novost - palačinke, pa baje dobre kaminek - jest sem za kremšnite že obuta in oblečena , ti smo povej kje in kdaj palačinke + kremšnite - kaj če bi kar vse to blo za posladek pri kosilu pri eni izmed nas no mamljivo :-))) vipercat pa ne pozab mene s seboj vzet v nm dramica luškan buši :-) en nasvet: kaj naj naredim, ko mi tašča grozi in me dobesedno izsiljuje, da se vse snema (pravi: "dobr, da je vse posneto"), če samo malo zavpijem, povzdignem glas da naj se zmiga - nad starejšo, zjutraj jo pustiva celo debelo uro dlje spat, potem se mi pa noče oblečt, dobesedno si otrok želi da vpijem nad njim, ker tako hoče in dobi pozornost- jaz pa vse tri poštimat (sebe + obe punci) + psa..... kam naj prijavim to psihično izsiljevanje - ma al mi bo živc poču no sej to sem pa že povedala, da pogovarjam se nič z njima, še dobr dan ne rečem, punc ne pustim kar tako dol pri njima - mogoče za 5-10 minut na dan al pa še to ne, a naj grem resnično na CSD in jim povem kaj se dogaja, da ne bo ona kaj rovarila proti meni... (mi je grozila tud to da bo prjavla da grdo ravnam z otroci),.....otroc lačni niso, žejni, bosi in nagi tudi ne...vzgojila jih bom pa jest in moj partner ne pa ona.....sem se spihala... aja stroški so poravnani...vsak mesec jim dajeva za elekrtriko+kurjavo+komunalo...tko da glede tega imamo rešeno... aja vipercat sem uporabila to na znanje, da se tvoj 3 letnik že sam obleče, moja 6 letnica pa se noče vedno, sem ji rekla samo to - "3 leta stari otroc se sami zrihtajo, naša se pa ne more"; ona pa meni vsa našpičena - ja pa veš da si ti dolžna zrihtat otroka, (češ revca se ne more še sama).... pismu kdaj pa naj navadim otroka na samostojno oblačenje - pri 30 ??? mala princeska te spotoma poberem, več nas bo, bol bo kaminek vesela ja moram rečt da je naš mali za svoja leta precej odgovoren... ali kakor rečejo ljudje lepo vzgojen - če že midva nisva, naj bo vsaj otrok . ne sekiraj se glede oblačenja. do 30 leta bojo vse znali sami kar se pa tiče tašče,, jaz sem istega mnenja kot ti. ne sme se vtikat v vzgojo. ona je imela svojo priložnost, sedaj sta na vrsti vidva. se spomnite ko sem razlagala da sem šla v koper na ene pogovore za nekk posel???? no včeraj so me klicali, da sva prišla v ožji izbor in da imava v ponedeljek psiho teste - to bo tudi zanimivo 5ra8 - jest sem krivec ki je omenjal palačinke. da ne boste mislile da jih nisem šla jest. z malim sva šla do kolegice na omv, kjer imajo po novem palačinke in to zelo dobre. najprej sva jedla čokoladne, potem pa če marelične v trebanjskem omvju jih nimajo - samo viva omv, to pa je v nm - zelo dobre so, stanejo pa 1,70€ čestitke vsem za preglede, pluski, pa bodo tudi prišli ne bojte se punce
|
|
|