vesna_b
|
ojla ja, tale we are sorry... najprej, petra, hvala za malčko. je bla pri nas bolj tko, blek, pa bi tole kar pasalo... ej, čist tko... voziček in komplet... mi smo bili prvič brez košare, pa smo preživeli oz je niti nisem pogrešala. voziček se čisto poleže, tako da leži na ravnem, imamo prevleko za noge, tako da je blo isto, kot v košari. ne vem, men se zdi za 2 meseca traparija dajat slabih 200€, kolikor je bila prvič košara, če bi jo vzela v kompletu. ok, eni full zagovarjajo košaro, eni ne, tako da... aja, jaz bi tud gledala to, kako se niža in viša športni del. vem, da so eni mel na nek trak, ki si ga potem nekak fiksiral, sam je znalo tud naslonjalo dol past... ej, drugače pa poglej malo okoli novega leta - majo full kao novometnih popustov. ej, kolk pa kaj številke cotk nabavljaš? jaz imam od prvič še par pajackov, 56, ki jih ni tamala nikoli oblekla, saj... so ji bili premajhni... kupljeni pa v BC za telovadbo ti javim, danes... mi ne bo zneslo. sem bila čez vikend leteča, in... me čaka likalnik... pa 3 stroji cot za zlikat... jaz sedaj ne bom nič kupovala, ker... imam od prvič št 56 in 62 večinoma nevtralno, ker nisva vedela spola, tako da bomo to ponucal, potem pa za punčko mamo, če bo pa fant, bo pa mami mela veselje nabavljat. alex - vse naj naj tvojemu tavelikemu pobcu
|