|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
12.11.2010 8:04:34   
vesna_b
iiii, sem pogledala slikce. kolk ste luštne, babnce user posted image
jaz mam pa danes nuhalno, ob dveh šele, in upam, da bo vse ok... mora bit...

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 176
12.11.2010 11:06:12   
dramica
Vesna držim pesti da bo vse najbolje in javi kako je blo.user posted image
Kje ste pa vse ostale?

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 177
12.11.2010 11:09:15   
dramica
Držim pesti da bo vse super!Pa javi kaj user posted image
Jaz se pa širim vse me boli in skeliuser posted image
Kje pa ste ostale??

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 178
12.11.2010 11:58:44   
5ra8
Vesna še malooooooooooo.

Itak da bo vse OK. Potem pa le poročaj kako veliko dete imaš.

A za spol bosta vprašala? user posted image

Dramica, lepe fotke. Lušni ste vsi 4je user posted image

Gužva gužva gužva. Grem delat naprej user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 179
12.11.2010 14:35:53   
vipercat
pošiljam vam en siv pozdrav iz ljubljane

z malim sva zjutraj štartala na vlak in v ljubljano. bilo je super. mali je čisto zadovoljen

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 180
12.11.2010 17:26:51   
Udb
Ooooooo, hvalabogu da je petek!!! Uffff. Težko je bil zdržat do 15, ampak ok, smo. Potem pa domov in tamalga v glasbeno. In sedaj sem se končno mal ulegla. Paše!

Imate kakšne dobre plane čez vikend?

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 181
12.11.2010 19:51:27   
dramica
danes je pa pri dolenjkah bolj malo govora udb  upam da si se počinila
Vesna kako je bilo na nuhalni?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 182
13.11.2010 10:19:57   
Udb
SEm se zdajle tako zagnala v pospravljanje...sej pol me je pa špikanje prepričalo, da lahko bolj počasi! user posted image Kakšen lep sonček je zunaj! Pa še toplo je! Škoda, ker je boj v službi.

Zdaj pa že počasi razmišljam, kaj bi danes skuhala...samo, nimam nobene ideje!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 183
13.11.2010 14:00:28   
vesna_b
ojla, punce

evo me... user posted image
včeraj sem bila malo v nebesih. pikec je živahen, da ga skor nismo dohajal, velik je 67,3 mm, kar čisto ustreza starosti, nuhalno je namerila 2* 1,8 in 1* 1,9 - kar je čist super rezultat, razen moja leta (kao) mal slabšajo, sam je vse ok. dala sem tud kri in odšla ven lažja za 120€
v glavnem, vse ok, je pa pikec res tako živahen, da se je v sekundi obrnil za 180 stopinj. je imel-a glavico na desni strani ekrana, pol pa kar naenkrat na levi. malo je tudi pomahal-a, enkrat pokazal-a jezička, ko pa je dala na 3D, pa se je kot zanalašč obrnil-a drugam, da smo videli samo hrbet, rokice in glavico... user posted image  za spol nisva spraševala.
aja, je pa rekla, da glede na aktivnost in živahnost najinega otročka, ni nič čudno, da ga/jo že čutim

tko, danes bo za kosilo še zelje od včeraj. mojga ni doma, imajo vinogradniki nek pohod in je med organizatorji, tako da bo jedel tam, men pa itak zelje paše, ker sem ga tako dolgo sanjala, preden sem ga naredila, da mi ni problem še danes ga jest. tamali pa tud gre. naj tako ostane...
no, popoldne gremo pa na rojstni dan, tako da bomo še tam dobili par kalorij...user posted image
želim vam en lep vikend, pa se kaj tipkamo še

čau

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 184
13.11.2010 16:14:36   
Mala_princeska
evo me...

majch lepo, da si se vsaj malo javila :-) pa pikepoke za živo
vesna_b user posted image  za nuhalno in občutek imam, da boste dobili akrobatko user posted image  punčko :-)

udb bo pa feb. lušno, ko bo podaljšan vikend :-) user posted image  joj pospravljanje...
če mi verjamete ali ne sem skoz doma in sem danes še 1 x posesala in poribala po tleh (ne povsod), je pa tako da za pospravljanje moram imeti dan, traja in traja da se spravim kaj v nulo čistit (recimo cunje v omarah)no pri kosilu je blo spet vse po tleh user posted image

bli v Hoferju v Ivančni Gorici (je na novo in meni najbližji) in sem kar nafilala hladilnik, tko da lačni ne bomo user posted image

vipercat uuuu vlakec in burek na Miklošički - njami user posted image  spomin na moje stare čase, ko sem se v šolo in službo z vlakom vozila user posted image , lepo da je mali mož užival, izkoristita preostanek vikenda zase :-)

aja pa še glede moje odpravnine - pri delodajalcu sem bila 2 leti in pol z vmesno porodniško in menda mi je po kolektivni pogodbi pripadalo 2/ petini moje plače, tko da sem izplačanih dobila 360 EUR user posted image  (1/petina za vsako leto pri delodajalcu)....skratka ne veliko, nekaj je pa le bilo...

uživajte v martinovem vikendu....

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 13.11.2010 16:15:14 >

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 185
15.11.2010 7:41:25   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Ooooooo, hvalabogu da je petek!!! Uffff. Težko je bil zdržat do 15, ampak ok, smo. Potem pa domov in tamalga v glasbeno. In sedaj sem se končno mal ulegla. Paše!

Imate kakšne dobre plane čez vikend?

ja midvba sva po dolgem času preživela vikend brez malega. saj sva ga pogrešala... samo je pa pasalo user posted image .  malo smo terokirali, malo smo šli na debenec v kočo na kuhanega vinčka in kalamare (jaz štrudelj), pa tko. moram priznati da sva kar rabila tole. se takoj pozna razlika. več sva se objemala in poljubljala, ker to drugače z malčkom zraven kar pozabiš malo user posted image

vesna super za pregled. me veseli da je vse ok user posted image

mala princeska super za odpravnino user posted image . ni važko ko je samo da je . v teh časih vse prav pride. danes grem na zavod, potem sem pa frej. boš za kakšno kavico? te pokličem po zavodu, pa boš povedlala - ali pa sms pošlji

lepo se imejte pa se še beremo

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 186
15.11.2010 8:01:14   
vesna_b
jutro punce user posted image
pa je spet ponedeljek in imam totalno nulo energije user posted image
niiiič se mi ne da, tamala je pa ob pol šestih sedela med nama (sem jo mogla k nama vzet) in je pela kili kili jaka zaka (v vrtcu jo pojejo)
kr neki v glavnem, ampak jaz bi še spalaaaaaa

uživajte, pa se kaj tipkamo še

čau

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 187
15.11.2010 8:32:13   
Alex01
user posted image user posted image user posted image Dober dan user posted image user posted image user posted image

Samo, da se malo oglasim, da sem še živauser posted image
Nič vas nisem brala za nazaj, enostavno nimam časauser posted image .
Ta velik otrok se je vrnil iz šole v naravi, se je mel super! V petek je upihnil 9-to svečko na user posted image . Ob priliki prilepim kakšno slikco.
Mali je pa nekaj zakuhal danes ponočiuser posted image .

ZA vse ki jih potrebujete pošiljam en kup user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 188
15.11.2010 8:35:17   
Alex01
Aja, sam še touser posted image

Udb - ti si iz Šmihela? Če ta pravo mislim, potem sva prejšnjo soboto šla z Nejčkom za vami tremi po ulici Ob Težki vodiuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 189
15.11.2010 8:38:55   
5ra8
tok dolg post sem napisala, potem pa we are sorry........ user posted image user posted image user posted image user posted image  
pa naj že to porihtajo noooooooooo....to je pa tumač user posted image

here we go again...tole bo približek prejšnjega posta..

jutrooo

pa je spet ponedeljek, vikend je hitro minil, prehitro....

Najprej malo zajtrka, da bomo potem lahko delale user posted image

user posted image user posted image

U glavnem, bila sem u soboto u LJ, sva šla malo za vozičke gledat.
v ožjem izborju je bil tudi High trek od Bebe C, kateraga ima sedaj BC v akciji. Seveda midva sva optimistična greva v BC, in ja, v rdeči kombinaciji nimajo kompleta na zalogi  user posted image  niti nikjer po SLO ne. Tudi če ga naročiva, ga do 31.12 dokler traja akcija ne bo. Potem pa bo že 'stara' cena spet, se pravi 768 EUR user posted image .

U glavnem jst sm bla čist razočarana, ker sem se že v glavi odločila, evo tega bomo, potem pa to.
REs mi ni jasno, zakaj akcija če imajo pa en komplet al pa dva na zalogi...pa še to ne. A komaj 2.dan akcije je bil user posted image  

Potem sva šla še gledat Chicota - S3, moj je bil čist navdušen. Jst pa ne. Zato ker maš ful 'dela' s tem da daš športni del dol in potem lupinco ali košaro gor, to da bi pa dala lupino ali košaro kar direkt na športni del, mi pa ni ušeč user posted image  
Je pa že zuni nova kolekcija 2011, cena je ista, DMjev bon isto velja. Barvi sta dve, črn in pa črno - rdeče/oranžno bakrena barva.

Potem sva še gledala PP GT3, pa me cena nazaj drži, ker je komplet 840 EUR user posted image
Tko da ja, kar se tiče vozičkov, sem bla res slabe volje user posted image ...tok da sem pol še sanjala ponoč pa se zbujala o teh vozičkih user posted image user posted image

Sem pa se potem malo potolažila ko sem kupila par stvari za user posted image  in zase. Ok zase sm eno user posted image  
Za user posted image  sem uzela ene 5 al 6 bodijev, vse na preklop, žabice to vse u BC, potem u HM štunfke I LOVE DAD in I LOVE MUM in pa u CA komplet 7 slinčkov, kao za usak dan en user posted image  zase pa kavbojke u HM, pa mojmu eno jakno. user posted image

Alex - user posted image  za malega bubančka in tavelkemu vse naj naj za novo svečko user posted image user posted image
Vesna - super za nuhalno. Če se odločiš za telovadbo....vsak ponedeljek ob 18h v ZD user posted image
princesi in ostale ki iščete službo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko zdej pa tole skopiram, pa ma da mi slučajno ne napiše WE ARE SORRY....ker pol men ne bo nč sorry user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 190
15.11.2010 11:06:10   
vesna_b
ojla
ja, tale we are sorry...
najprej, petra, hvala za malčko. je bla pri nas bolj tko, blek, pa bi tole kar pasalo... user posted image

ej, čist tko... voziček in komplet... mi smo bili prvič brez košare, pa smo preživeli user posted image  oz je niti nisem pogrešala. voziček se čisto poleže, tako da leži na ravnem, imamo prevleko za noge, tako da je blo isto, kot v košari. ne vem, men se zdi za 2 meseca traparija dajat slabih 200€, kolikor je bila prvič košara, če bi jo vzela v kompletu. ok, eni full zagovarjajo košaro, eni ne, tako da... aja, jaz bi tud gledala to, kako se niža in viša športni del. vem, da so eni mel na nek trak, ki si ga potem nekak fiksiral, sam je znalo tud naslonjalo dol past... user posted image ej, drugače pa poglej malo okoli novega leta - majo full kao novometnih popustov.

ej, kolk pa kaj številke cotk nabavljaš? jaz imam od prvič še par pajackov, 56, ki jih ni tamala nikoli oblekla, saj... so ji bili premajhni... kupljeni pa v BC
za telovadbo ti javim, danes... mi ne bo zneslo. sem bila čez vikend leteča, in... me čaka likalnik... pa 3 stroji cot za zlikat...user posted image
jaz sedaj ne bom nič kupovala, ker... imam od prvič št 56 in 62 večinoma nevtralno, ker nisva vedela spola, tako da bomo to ponucal, potem pa za punčko mamo, če bo pa fant, bo pa mami mela veselje nabavljat.

alex - vse naj naj tvojemu tavelikemu user posted image  pobcu

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 191
15.11.2010 13:51:31   
Mala_princeska
Vipercat soory, ker sem ti pobegnila naprej – sem šla k mamici na sokca, v Hofer po eno majčko za mojega, pa k eni mamici sem cunje peljala.
Vesna_b hčerka dojenčka pesmice uči
Alex vse najboljše korenjaku, malemu pa koš pikepok J
5ra8 ti boš pa enkrat sendvič častila za kazen, ko tako rada slikice lepiš (pa ne sedaj nehat, no)
Voziček – punce, mamice – veste kaj??? Samo ne komplicirat pri nabavi – ne glejte na najnovejši model, letnik,…glejte na to da ga boste z lahkoto vozile, zbasale v avto… da se lepo zloži,…In košara…jaz je nisem imela in ni bilo nič narobe…voziček se je polegel, spodaj dekca, …in smo šli vozičkat, za pozimi sem jo pa v en tak zimski žakeljček zavila J In voziček preživel dva moja otroka in še dvakrat je bil v izposoji in še zdaj ga zrinem v klanec J (včeraj)…
Cunjice – nekaj malega sem jih kupila, saj vem da se ni moč upreti – eni pravjo, da zna tud 56 na otroku viset, če je drobčkan, se jih pa oblači cca. 2-3 tedne v najmanjšo velikost, potem se pa že preraste, mislim da ni nič narobe če se kakšen rokavček zaviha. Skratka ne komplicirat, veliko pa tudi prinesejo…..imam v omari celo nov roza kompletek za punčko – majčka je 62 z dolgimi rokavčki, hlačke pa 68, če katera rabi???

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 192
15.11.2010 14:16:47   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Vesna_b hčerka dojenčka pesmice uči

5ra8 ti boš pa enkrat sendvič častila za kazen, ko tako rada slikice lepiš (pa ne sedaj nehat, no)
Cunjice – nekaj malega sem jih kupila, saj vem da se ni moč upreti – eni pravjo, da zna tud 56 na otroku viset, če je drobčkan, se jih pa oblači cca. 2-3 tedne v najmanjšo velikost, potem se pa že preraste,
imam v omari celo nov roza kompletek za punčko – majčka je 62 z dolgimi rokavčki, hlačke pa 68, če katera rabi???

ja, hvala, sem se nasmejala. pol bo tud dojenček že znal pet, ker naša nonstop poje.

petra in sendviči - jaaaa, da ne bodo sam palačinke. no, bom zadovoljna tud z veliiiko porcijo pomfrija user posted image

cunjice - ma naša ni bla tolk zlo velika. 3680g, velika pa 53 (po prvi meritvi) oz 51 (po meritvi druge babice)user posted image
v glavnem, kupila sem lep, oranžen pajacek, št 56 v BC, da bomo imeli za prvo potovanje - torej za domov iz P, pa ... jok. če bo še tole dete prevelko, ga bom dala tamali, za dojenčke user posted image
no, če bomo imeli mi punčko (pa nobena pred manouser posted image ) se bom pa priporočala za kompletek.. ha ha ha

nič, punce, grem počas - mam danes še eno babje popoldne user posted image
gremo s kolegico in najinima bejbama na igrala, tko da bomo mele mal frej za čvekanje user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 193
15.11.2010 17:52:06   
Udb

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Aja, sam še touser posted image

Udb - ti si iz Šmihela? Če ta pravo mislim, potem sva prejšnjo soboto šla z Nejčkom za vami tremi po ulici Ob Težki vodiuser posted image
 Po moje sem bila kar prava! user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 194
15.11.2010 22:15:02   
dramica
joj kolkokrat sem danes že pisala....user posted image da sem kar odnehala,no pa še 1x probajmo
Moram povedat da sem kot kit na suhemuser posted image ne sej ni smešno sploh,user posted image zdaj sem začela že zatekat,premikam se pa komej.Pred mano sta pa še2mes.OJEJuser posted image jE pa res 3 nosečnost čist nekaj druzga kot 1 ali2.Ma dost tega jamranja. Zanima me ali katera ve kje se da kupit v nm čaj iz malinovih listov.Zunaj je že vse odpadlo prej pa nisem vedla koliko lahko pomagajo.Če pa ima katera še kake izkušnje pa tudi lahko pove če ji je kaj pomagalo..ja miklavžu boste kaj pisale?Jaz bomuser posted image .

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 195
16.11.2010 11:10:08   
Mala_princeska
dramica pikepoke za tvoje stanje (malo pazi pri hrani - ne slano, ne preveč na nogah), zatekanje ni prov nič dobr user posted image (najbrž velik veš o tem), čaj iz malinovih listov pa dobiš v Čajarni al pa v Sanolaborju, če se še kaj spomnim :-)))

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 196
16.11.2010 12:27:39   
dramica
Mala princeska najlepša hvalauser posted image
Kaj pa današnji zajtrk 5ra? smo na dietiuser posted image bi ga jst prlimala če bi znalauser posted image .Kako pa vaše počutje?

Neposredna povezava do sporočila: 197
16.11.2010 12:32:57   
vesna_b
ojla, dolenjke

ej... danes ni moj dan...
včeraj sem šla po službi na hitr na kofe, potem pa sem likala in zlikala vse. vsa vesela sem šla spat, zjutraj pa...
slabo mi je bilo in mi je še, zjutraj sem bruhala, prejle sem pa kar šla domov, ležat. dobr, da sem doma blizu firme, in da je direktor na službeni poti.
šla sem domov, eno uro odspala, naredila požirek encijana - fuuuuj, potem pa sem pojedla žemljo in banano. mal boljše je... kr neki, no. ker danes nisem še nič čutila mojega pikca, sem potem še poslušala z angelsounds, da sem se malo pomirila - srček še bije user posted image , tko da upam, da se bo tole nehalo...

danes je bila v načrtu generalka spalnice, pa ne bo nič...

Neposredna povezava do sporočila: 198
16.11.2010 12:39:27   
vesna_b
dramica - joj, boga. jaz sem zatekala zadnji mesec, in sicer tako, da tud od mojga natikačev (teh, ala cokle od kopitarne) nisem mogla obut in mi je peta gledala čez. sam ok, jaz sem vsaj lahko mela natikače, ti pa sedajle mal težje...
res probaj brez soli. hm, pol na naslednjem srečanju odpade pomfri in ostanemo na palačinkah user posted image  ok, mal se hecam, upam pa, da boš toliko pri močeh, da se nam pridružiš. sicer zame ta teden odpadejo...

v glavnem, veliko počivaj in se pusti crkljat, čeprav vem, da je to ob dveh otrocih IN možu težko...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 199
16.11.2010 12:42:17   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

Mala princeska najlepša hvalauser posted image
Kaj pa današnji zajtrk 5ra? smo na dietiuser posted image bi ga jst prlimala če bi znalauser posted image .Kako pa vaše počutje?

Ja dieta. Jst mam jutr cukr test, in posledično ste vse na dieti. hahahahah user posted image

sicer je pa že cajt za kosilo....

user posted image

evo pa še sladička

user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?