|
RE: Dolenjke, 4.del 17.11.2010 13:29:12
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Hvala punce. njen cilj je da me psihično uniči…. mene so doma tudi učili spoštovanja in nikakor nisem nespoštljiva do tašče….enostavno ji ne morem več rečt dober dan po tolikih letih poniževanj, groženj, izsiljevanj,…..ker ona je in vedno bo nekaj našla ali pri moji zunanjosti, notranjosti, mojem obnašanju do partnerja, do otrok, obregnila se bo ob vsako najmanjšo stvar v stanovanju, v vsako pikico…skratka ona ima vedno v vsem prav, v vsem je najboljša, naj, naj….drugi pa nismo nič vredni…jaz itak nič ne znam,…še krompirja ne lupit…boh ne daj da skuham še za njenega prvega sina, ko prihaja s hčerko na kosilo ob nedeljah (enkrat je ona kuhala za vse nas in je bil ogenj v strehi, ker ni bil točno ob 12.00 pri nas) lej njun zakon je že uničila (neposredno in posredno, čeprav sta za odnos odgovorna sama, bile so hude družinske razprtije)….mojega pa ne bo, čeprav sem z mojim doživela že marsikaj (prijetnih in manj prijetnih stvari), enostavno želim lepo živeti s svojo družino in sama vzgajat svoje otroke…s partnerjem seveda…hm….kaj on pravi na to – po eni strani itak da moram biti jaz ponižna in vedno tiho, po drugi pa dobro (predobro ve) kakšna je ona in se je potegnil zame in dobro ve kakšno škodo nama, nam je že naredila in ji je pred kratkim to priznal – da boh ne daj, da je na koncu ona razlog, da se razideva…o selitvi je pa tudi že razmišljal… po pogovoru z mojo sestro o selitvi pa tole – tud če bomo na svojem, bo vedno nekaj pametovala in vedno bo našla vzrok za prepir (tašča), ker takšna pač je – epilog: ona mora sprejet mene, jaz pa njo… sva se pa tud že odmikala s partnerjem (tud sama sem se) in se za kak vikend selila, pa ni bilo učinka, samo metanje polen pod noge, da naj kar gremo,…ipd. pa da itak ne znamo in nočmo, ne vidmo nobenega dela,…. zdej ko sem brezposelna je pa itak še huje.... dejmo rajš o tem kaj kuhate jaz kuham lazanjo z bučkami, korenčkom, papriko, mletim mesom - malo po svojem receptu....že diši počasi in grem dokončat
|
|
|