|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
16.11.2010 13:10:02   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Ja dieta. Jst mam jutr cukr test, in posledično ste vse na dieti. hahahahah user posted image

sicer je pa že cajt za kosilo....

aaa, maš cukr test... nič ti nisem fovš... dobr oprav... user posted image  pa na nekaj fuuuuull sladkega se pripravi... verjem, ti kak dan ne bodo tortice pasale...user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 201
16.11.2010 13:35:38   
vipercat
samo da se javim - danes imam malega doma, ker je bolan, tako da nimam ravno veliko časa. šše vedno smo prehlajeni, brez energije in volje... pa da ne bom samo jamrala apetit pa imam user posted image

lepo se imejte, pa se še kaj javim ko bo mali zaspal

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 202
16.11.2010 13:36:48   
vesna_b
mal za nasmejat...

Nekega dne je moja mama odšla v trgovino ter pustila očija in mene, da sama
poskrbiva zase.
Bila sem stara približno 2 leti in pol.
Nekdo mi je nekoč poklonil plastičen servis za čaj, s katerim sem se
zelo rada igrala.
Oči je sedel v dnevni sobi in prelistaval časopise, jaz sem se pa
ponudila, da mu postrežem s "čajem" iz svojega servisa.
Seveda sem mu stregla vodo namesto čaja, oči pa je pil in ves čas
hvalil moj "čaj".
Ko sem mu že nekajkrat postregla "čaj" in ga je vedno znova pohvalil,
se je vrnila mama. Oči jo je prosil, naj ostane v dnevni sobi, da bo
videla, kako sva se
lepo zabavala.
Mama je počakala, da sem jaz prinesla še en "čaj", ki ga je oči nato z
veliko pohvale popil. Nato mu je rekla (tako, kot znajo samo mame):
"Predvidevam, da veš, da je edini kraj, kjer lahko tako majhen otrok
zajame vodo, straniščna školjka!!!"

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 203
16.11.2010 14:55:45   
dramica
vesnauser posted image user posted image ta je pa res za nasmejat.Ej moram rečt da mi domači kar pomagajo in mi gre bolj na živce to poležavanje,počutim se nekoristno user posted image razen to da imam občutek da s tem dojenčku omogočam rast in napredovanjeuser posted image Opravim najnujnejše stvari po hiši,to je to.Ne morem nikamor me je groza da sem zamudila sestanke,oglede otroških predstav, praznovanja mojih prijateljic,sprehodov v najlepših sončnih dneh...Počasi res že pogrešam vse skupajuser posted image Ma,tako je...pa saj bo kmalu dec.user posted image Po njem pa bomo res v veselem pričakovanju.
5ra hvala za malico,izgleda božansko pa dobro opravi jutri na cukr testu!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 204
16.11.2010 18:37:18   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

user posted image user posted image user posted image za počtuser posted image user posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 205
16.11.2010 18:38:28   
kaminek
jst pa delam kremšnite, jih že skor en let nism in me je dons tuk prjel, da morm jih nardit

tko, da enkrat, sej bom kmau doma, brez dela, jih bom nardila in povabm vse, k želite se pridt mal posladkat. vabljeneuser posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 206
16.11.2010 18:48:47   
dramica
se kar povabimuser posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 207
17.11.2010 7:27:01   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

se kar povabimuser posted image .

ti kar pride, po novem letu bom že ziher doma;;)))lohk pa prideš že prej, seveda.user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 208
17.11.2010 8:10:39   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

jst pa delam kremšnite, jih že skor en let nism in me je dons tuk prjel, da morm jih nardit

tko, da enkrat, sej bom kmau doma, brez dela, jih bom nardila in povabm vse, k želite se pridt mal posladkat. vabljeneuser posted image user posted image

oooo, pridem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 209
17.11.2010 8:41:33   
vipercat
dobro jutro

že od včeraj mi hodijo po glavi palačinke. ni bog da se danes odpeljem v mn ali v storijo ali pa na omv - je rekla kolegica, da imajo novost - palačinke, pa baje dobre

kaminek - jest sem za kremšnite že obuta in oblečena user posted image , ti smo povej kje in kdaj

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 210
17.11.2010 10:00:52   
dramica
kaminek odvisno v kakšnem stanju bom2v1 al vsak posebajuser posted image Pa če nisi predaleč.
Ej sem razmišljala če bo  dec, jan. ko bomo mel akcijo kak velik sneg bom šla prej če se bo kaj kazalo  za neki časa kar v nm ma počitnice-domov k našim.user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 211
17.11.2010 10:23:43   
vesna_b
ej... punce...
a vam javlja na mail nove objave?
men ne...

no, evo, naši majo malco, jaz pa jo bom raje preskočila - zaradi včerajšnje slabosti. imam s sabo banane in bebi piškote, pa čaj in to bo to...

kje je petra? cukr test... je že mimo???

jaz imam jutri pregled, tko da komaj čakam, čeprav se mi zdi, da pikice ne bom vidla...
hm, najrajši bi kar dopust vzela... jutri imam pregled, in bom itak šele po malci prišla v službo, v petek gremo pa v toplice, pa bi prej mogla jit...
ma ne vem, jutr bom prišla, v petek pa me ne bo.

me boste par dni frej... he he heuser posted image
komaj čakam... tamalo poberemo v vrtcu po kosilu, in štartamo. jaz bom pa dopoldne v miru spakirala

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 212
17.11.2010 10:41:21   
Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image za počtuser posted image user posted image user posted image

+ za polulat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 213
17.11.2010 10:48:09   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

dobro jutro

že od včeraj mi hodijo po glavi palačinke. ni bog da se danes odpeljem v mn ali v storijo ali pa na omv - je rekla kolegica, da imajo novost - palačinke, pa baje dobre

kaminek - jest sem za kremšnite že obuta in oblečena user posted image , ti smo povej kje in kdaj

palačinke + kremšnite - kaj če bi kar vse to blo za posladek pri kosilu pri eni izmed nas user posted image user posted image user posted image

no mamljivo :-)))

vipercat pa ne pozab mene s seboj vzet v nm user posted image user posted image user posted image

dramica luškan buši :-)

en nasvet: kaj naj naredim, ko mi tašča grozi in me dobesedno izsiljuje, da se vse snema (pravi: "dobr, da je vse posneto"), če samo malo zavpijem, povzdignem glas da naj se zmiga - nad starejšo, zjutraj jo pustiva celo debelo uro dlje spat, potem se mi pa noče oblečt, dobesedno si otrok želi da vpijem nad njim, ker tako hoče in dobi pozornost- jaz pa vse tri poštimat (sebe + obe punci) + psa.....
kam naj prijavim to psihično izsiljevanje - ma al mi bo živc poču user posted image user posted image user posted image  no sej to sem pa že povedala, da pogovarjam se nič z njima, še dobr dan ne rečem, punc ne pustim kar tako dol pri njima - mogoče za 5-10 minut na dan al pa še to ne, a naj grem resnično na CSD in jim povem kaj se dogaja, da ne bo ona kaj rovarila proti meni...
(mi je grozila tud to da bo prjavla da grdo ravnam z otroci),.....otroc lačni niso, žejni, bosi in nagi tudi ne...vzgojila jih bom pa jest in moj partner ne pa ona.....sem se spihala...
aja stroški so poravnani...vsak mesec jim dajeva za elekrtriko+kurjavo+komunalo...tko da glede tega imamo rešeno...

aja vipercat sem uporabila to na znanje, da se tvoj 3 letnik že sam obleče, moja 6 letnica pa se noče vedno, sem ji rekla samo to - "3 leta stari otroc se sami zrihtajo, naša se pa ne more"; ona pa meni vsa našpičena - ja pa veš da si ti dolžna zrihtat otroka, (češ revca se ne more še sama)....
pismu kdaj pa naj navadim otroka na samostojno oblačenje - pri 30 user posted image ??? user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 214
17.11.2010 11:09:10   
dramica
Ma cel roman sem ti napisala mala vila pol pa...user posted image vse zbrisalo.
M.V. Nimata se kaj vtikat v vajino vzgojo,zakon....To je vaše življenje postavite meje!Pri nas so tudi poskušali na koncu ugotovila da ne bo šlo.Te razumem in bi se imeli veliko za poment,si kar predstavljam kako se počutiš.Enkrat ko se vidmo...

Vesna-men tud ni kazalo zadnjih komentarjevuser posted image .Uživajte v toplicah in pazi da ne stakneš kake okužbe,pa čim prej se javi!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 215
17.11.2010 11:33:57   
vesna_b
mala_princeska - pa tvoja tašča ni čist normalna, no... pa to je tvoje, vaše življenje, tvoji otroci in se nima kaj vtikat. očitno imaš ti še bolj pestro, ko jaz. oz moja tašča je mislila, da bo lahk komandirala in urejala celo moje življenje, pa sem ji kmalu pokazala, da ne bo nič...
itak nisem znala ne kuhat, ne cot prat, pa sedaj večkrat ona je pri meni, kot jaz pri njej, da ne govorim o tem, da operem 3/4 njenih cot, pa še zlikam jih za povrh. ko sem rodila, sem delala vse narobe, pa je tamala še kar živa in zdrava. skregale smo se 2*, skor na smrt, ko je čvekala, da ko naslednjič rodim, da gre moja bejba v njen štuk. ja pa ja de. smo se fejst fejst skregale, enkrat pol smo se nekaj družinsko dogovarjali in recimo da te ideje ni več ponovila, jo pa podzavestno čakam... ampak ko je videla, da se ne dam, se je umirila...
pismo, da bi mi pa s socialno grozila - prvi dan se izselim...
sicer pa - vprašaj jo, če ni ona nikoli glasu povzdignila nad svojimi otroci - in ji povej, da blagor njim, sam da ljudje, ki vejo, drugače govorijo...
pismo no, a je res večina tašč takih zmajev??? resnično upam, da jaz ne bom...

dramica - ja, mi je sedaj vse vrglo, tako da mam mailbox poln... skor... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
17.11.2010 12:12:09   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

Ma cel roman sem ti napisala mala vila pol pa...user posted image vse zbrisalo.
M.V. Nimata se kaj vtikat v vajino vzgojo,zakon....To je vaše življenje postavite meje!Pri nas so tudi poskušali na koncu ugotovila da ne bo šlo.Te razumem in bi se imeli veliko za poment,si kar predstavljam kako se počutiš.Enkrat ko se vidmo...

Vesna-men tud ni kazalo zadnjih komentarjevuser posted image .Uživajte v toplicah in pazi da ne stakneš kake okužbe,pa čim prej se javi!

hvala za tolažbo

vesna_b uživajte :-))) Pred okužbo se pa zavaruj s tamponi iz Sanolaborja za plavanje :-) (jaz sem se in ni bilo posledic)

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 217
17.11.2010 13:23:33   
5ra8
Ahoooj
5ra je mela za fruštek glukozo user posted image user posted image  tako to smo dal čez, niti ni blo tok grozno kokr sem mislna da bo....pač sladko user posted image  potem pa se je vlekla tista ura čakanja....sem šla kr po dve reviji u trgovino. Potem pa še una sestra nesposobna me je tako čudno zbodla da me je zapeklo in še zdej mam pekoč občutek....in modrica se že dela. Prvič me niti ni bolelo nič, niti modro nisem imela...res je odvisno od sestre očitno user posted image

Zmerla mi je še trebuh, naredila vaginalni pregled, poslušale smo srčka, zvagal smo se (kile so poskočile na + 7,5 user posted image ), zmerl pritisk, ki je idealni....in odpujsala sem na burek user posted image user posted image user posted image  

Jutri grem še na okulistčini pregled in potem naslednji pregled 15.12 user posted image

Palačnike? Kdo je omenu palačinke? user posted image
vesna, lepo se imejte.
princesi, res maš štale s to tvojo taščo. Kot je že ena rekla, nimata se kej vtikat v vajino vzgojo.
A mate svoj štuk? Pa vhod svoj? Če je tko, bi jst samo vse zaklenila pa mir.

Jst mam svoj štuk, pa še nimam vhoda...to nameravamo v kratkem zrihtat...pa čeprav sem doma, se kdaj usekam z mat....pač hočem ločeno bit pa basta.... user posted image

Alex - kako tvoj bubanček? Sušilc dela? user posted image
vipercat - a na omwju majo palačinke???? user posted image  

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 218
17.11.2010 13:29:12   
Mala_princeska
Hvala punce. njen cilj je da me psihično uniči…. mene so doma tudi učili spoštovanja in nikakor nisem nespoštljiva do tašče….enostavno ji ne morem več rečt dober dan po tolikih letih poniževanj, groženj, izsiljevanj,…..ker ona je in vedno bo nekaj našla ali pri moji zunanjosti, notranjosti, mojem obnašanju do partnerja, do otrok, obregnila se bo ob vsako najmanjšo stvar v stanovanju, v vsako pikico…skratka ona ima vedno v vsem prav, v vsem je najboljša, naj, naj….drugi pa nismo nič vredni…jaz itak nič ne znam,…še krompirja ne lupit…boh ne daj da skuham še za njenega prvega sina, ko prihaja s hčerko na kosilo ob nedeljah (enkrat je ona kuhala za vse nas in je bil ogenj v strehi, ker ni bil točno ob 12.00 pri nas) lej njun zakon je že uničila (neposredno in posredno, čeprav sta za odnos odgovorna sama, bile so hude družinske razprtije)….mojega pa ne bo, čeprav sem z mojim doživela že marsikaj (prijetnih in manj prijetnih stvari), enostavno želim lepo živeti s svojo družino in sama vzgajat svoje otroke…s partnerjem seveda…hm….kaj on pravi na to – po eni strani itak da moram biti jaz ponižna in vedno tiho, po drugi pa dobro (predobro ve) kakšna je ona in se je potegnil zame in dobro ve kakšno škodo nama, nam je že naredila in ji je pred kratkim to priznal – da boh ne daj, da je na koncu ona razlog, da se razideva…o selitvi je pa tudi že razmišljal…
po pogovoru z mojo sestro o selitvi pa tole – tud če bomo na svojem, bo vedno nekaj pametovala in vedno bo našla vzrok za prepir (tašča), ker takšna pač je – epilog: ona mora sprejet mene, jaz pa njo…
sva se pa tud že odmikala s partnerjem (tud sama sem se) in se za kak vikend selila, pa ni bilo učinka, samo metanje polen pod noge, da naj kar gremo,…ipd. pa da itak ne znamo in nočmo, ne vidmo nobenega dela,….
zdej ko sem brezposelna je pa itak še huje....

dejmo rajš o tem kaj kuhate user posted image

jaz kuham lazanjo z bučkami, korenčkom, papriko, mletim mesom - malo po svojem receptu....že diši počasi in grem dokončat 

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 219
17.11.2010 13:29:23   
vesna_b

ne boš več na petrolu tankala?
he he he

no, sam da si preživela. men je blo tisto ogabno za pit. se vid, da mam raje slano kot sladko, izjemoma palačinke... user posted image
ej, burek... zdej si mi skomine naredila... baraba. bom šla v tuš, če majo pečjakovga, bo najhitrejše in najlažje... he he he

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 220
17.11.2010 13:34:53   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

sva se pa tud že odmikala s partnerjem (tud sama sem se) in se za kak vikend selila, pa ni bilo učinka, samo metanje polen pod noge, da naj kar gremo,…ipd. pa da itak ne znamo in nočmo, ne vidmo nobenega dela,….
zdej ko sem brezposelna je pa itak še huje....

dejmo rajš o tem kaj kuhate user posted image

jaz kuham lazanjo z bučkami, korenčkom, papriko, mletim mesom - malo po svojem receptu....že diši počasi in grem dokončat 

ej, to je bila selitev za vikend. če bi pa videla, da resno mislita, bi pa po kakem mesecu že jokala po moje... sam je fora, da če si na svojem, lahko zakleneš vrata, pa ne odpreš, tud če ti zvoni pred vrati...
ej, upam, da se stanje znormalizira. ne obupaj...

hm, tvoja kuhinja... za moj okus ima mal preveč zelenjave notri... he he he
saj ne. sam bučke mi najbolj ne dišijo, čeprav jem jih. sicer najraje na žaru pečene ali ocvrte...

Neposredna povezava do sporočila: 221
17.11.2010 13:34:56   
5ra8

ne boš več na petrolu tankala?
he he he

no, sam da si preživela. men je blo tisto ogabno za pit. se vid, da mam raje slano kot sladko, izjemoma palačinke... user posted image
ej, burek... zdej si mi skomine naredila... baraba. bom šla v tuš, če majo pečjakovga, bo najhitrejše in najlažje... he he he

jst skos na omwju tankam. user posted image user posted image user posted image  ampak če dajo palačinke u trebanjskem omwju se bom tud do tam zapelala user posted image user posted image user posted image user posted image

bureeeek ja...bil je iz tuša....mmmm...pa bela kavica zravn user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 222
17.11.2010 13:36:58   
vesna_b

bureeeek ja...bil je iz tuša....mmmm...pa bela kavica zravn user posted image

baraba... ej, sej jutr ga bom šla pa jaz v tuš iskat, mam pregled. oz če ga bom danes pekla (če ga dobim v našem tušu, je sam franšiza, pa nimajo zmeraj), pol grem jutr v mcdonaldsa...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 223
17.11.2010 14:04:47   
kaminek
princesi: sam en nasvet ti dam->moški naj poskrbi, da njegova mama ne razdre "zakona". naj se odloči, katero ima raje in naj razpuca. ti ali njegova mami??? ni druge rešitve, da boš pa ti usrana, ne hvala. si pa mislm da vredna spoštovanja. to ti polagam na srce. pa nič slabga ne mislm s temuser posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 224
17.11.2010 14:25:39   
vesna_b

princesi: sam en nasvet ti dam->moški naj poskrbi, da njegova mama ne razdre "zakona". naj se odloči, katero ima raje in naj razpuca. ti ali njegova mami??? ni druge rešitve, da boš pa ti usrana, ne hvala. si pa mislm da vredna spoštovanja. to ti polagam na srce. pa nič slabga ne mislm s temuser posted image user posted image

to se pa tako strinjam...
pri nas se je nehalo, ko se je tud moj mal bolj zavzel zame in pokazal in povedal, da je vzgoja najinih otrok v najinih rokah.
sicer usrana boš itak ti, k si ga obrnila, sam vseen - spremembe pa bodo...

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?