|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
22.11.2010 11:37:09   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

... v glavnem, smo naredil ovinek... in še nič ni komentiral, razen pol hvala za palačinke...

njami, dobre so ble... user posted image

user posted image  za možeka - tale polna luna je pozitivno vplivala na odnose v družini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moj se je tud potrudiluser posted image user posted image user posted image

mama princes šiba v akcijo.....cunje....kuhanje, sesalec čaka da preizkusim novo prazno vrečko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 276
22.11.2010 11:40:34   
Alex01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse user posted image

Evo, sem dala par slikc v albumuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 277
22.11.2010 12:24:56   
vaney
Živjouser posted image

Še malo glasu od mene...sem imela tudi jaz pester teden za sabo...prejšnji teden mi je kooončno uspelo odplačat kredit za hišo, istem dnevu pa sem si kupila še nov avto in čez par ur še službo dobilauser posted image user posted image user posted image jeeeej...sem bila kar malo v strahu, ker mi je med porodniško potekla pogodba za določen čas, pa mi je ravnateljica rekla, da me ima v planu za nov jaslični oddelek, ki se odpira 1.12. in seveda sem sprejela. Zdaj res niso časi, da bi zavrnila službo... posledično bom porodniško končala 2 mesceca prej, ampak se je mož javil, da bo on prevzel, tako da bo do konca januarja on na porodniškiuser posted image user posted image Kar naj bo...sem mu rekla, da pričakujem, da bo vse tipi topi skuhano, pospravljeno, speglano, otroci spedenani, ker bo skoz doma in nekaj mu je za delatuser posted image user posted image (tako je on 1x meni rekel, pa nisem mogla bit zdaj tiho)user posted image ...

Drugače pa zgleda, da res luna pozitivno vpliva na moške, je na mojega tudi, si je kar dva dni dopusta vzel, da smo bili čez vikend skupaj...čudno čudnouser posted image , ah, saj vem, da ne bo dolgo trajalouser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 278
22.11.2010 12:29:53   
vipercat
lepo pozdravljene

evo midva z tevžem sva bila pri mali princeski na obisku. bila sva zelo, zelo lepo sprejeta. mali je bil nad puncama čisto navdušen in me je še doma spraševal kdaj bomo spet šli k njim user posted image

danes sem v lj. imam psiho teste - komaj čakam user posted image

katte - dobrodošla. veselo čvekanje ti želim user posted image . tudi jaz sem priseljenka, pa so me dolenjke lepo sprejele user posted image

meni so tudi od vseh toplic olimje zakon. samo če imaš pa male otroke, pa niso ravno najboljše, ker ni toliko za igrat kot recimo v čateških

nalepke od merkatorja - mislim da jih imam jaz tudi nekaj. če jih najdem jih bom ob prvi priložnosti dala mali princeski, pa bo ona vse skupaj posredovala naprej

haha tudi moj možek je bil ta vikend precej priden. medtem ko sva midva z malim uživala pri mali princeski, je drgnil pečico. potem smo šli na izlet - na oslovnik nad medvodami, ko pa smo se zvečer vrnili, pa je nadaljeval drgnenje pečice. danes se tako sveti, da mi je škoda kj pečt notri user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 279
22.11.2010 12:54:51   
vesna_b
ja, pol pa res super, za naše user posted image . če bo zmeraj tako, naj bo večkrat polna luna user posted image

alex - super slikce

vaney - ja, pismo, same lepe novice, no. super user posted image  - in dobr si povedala svojmu, he heuser posted image

ja, v olimju je blo zakon, pa men je blo tud zelo lepo v Bohinju. smo bli že 2*
sicer ok, je manj bazenov, pravzaprav je 1 notranji bazen, in en otroški, pa par igrač v njem plava, sta tud 2 tobogana, pa je še en zunanji bazen, isto majo savne, fitnes, solarije, pa bowling. hotel pa tud zakon. se vidi, da je praktično nov...

no, glede na to, da par let nazaj nisem hotela slišat za toplice... sem se sedaj kar navadila user posted image . sploh, ko vidim tamalo, kako uživa... user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 280
22.11.2010 15:02:41   
Katte
Hvala za dobrodošlico, punce. Zaenkrat se vam še ne morem aktivno pridružiti v debatah o nosečnosti in otrocih, ker pač še nimam izkušenj. Upam pa, da se bo to kmalu spremenilo user posted image .
Pazite na svoje pikice in otroke, midva z dragim bova pa pridno delala na tem, da se tudi nama pridruži nov član družine.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 281
22.11.2010 18:25:10   
vesna_b
hej, katte, saj tukaj čvekamo o vsem mogočem, pa včasih pade kak kofe, al pa palačinke... vse živo, v glavnem.
pa včasih rabimo kej pojambrat, včasih se pohvalimo...

jaz sem sedajle delala pogačo - ampak s pršutom in sirom. sicer je bla mal manjša, ampak smo celo zmazal sami trije...
sedaj pa kar komaj čakam, da dam tamalo spat, svojo rit pa na kavč... user posted image  sem še "dopustniško" utrujena user posted image no, saj tamala tud.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 282
23.11.2010 7:08:13   
kaminek

jaz sem sedajle delala pogačo - ampak s pršutom in sirom. sicer je bla mal manjša, ampak smo celo zmazal sami trije...

mnjam, mnjam, pogača je tko dobra, sploh če jo še naložišuser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 283
23.11.2010 7:08:34   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Hvala za dobrodošlico, punce. Zaenkrat se vam še ne morem aktivno pridružiti v debatah o nosečnosti in otrocih, ker pač še nimam izkušenj. Upam pa, da se bo to kmalu spremenilo user posted image .
Pazite na svoje pikice in otroke, midva z dragim bova pa pridno delala na tem, da se tudi nama pridruži nov član družine.

dobrodošla na dolenjskem čvekuuser posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 284
23.11.2010 7:10:20   
kaminek
naša pa je pokasirala SLINAVKO, nimam pojma kje. je taka bogica ponoč, čez dan pa še gre. ji dajem daleron proti bolečinam. jo je babi vzela pod okrilje, tko da grem lohk na šiht. zlata babiuser posted image .

a ste jo tud vi oz. otročki imel? dons se gremo pokazat zdravnici, pomagat itak ne morš, samo čakaš lahkouser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 285
23.11.2010 7:51:37   
vipercat
joj učeraj so ubili boga u meni user posted image  hec, jest sem kar uživala, samo moj pa je bil kar malo razočaran. testi so trajali 2 uri. najprej logični test, potem spominski (računanje), potem trije osebnostni testi in še pol ure govornih vprašanj. meni je bilo super, ker imam rada razne kvize, ankete in podobne zadeve.

malega sem danes po dolgem času poslala v vrtec. še vedno kašlja, samo to izgleda da se bo kar vleklo in da je zato cel mesec doma nima smmisla. včeraj se je v trgovini vesil po vozičku (100x sva ga že opozorila da se bo prevrnil) in naenkrat se voziček s celotno težo prevrne njemu direktno na glavo. mali je bil čisto šokiran. no na glavi je kar lepa buška (za nas nič novega), samo se je pa tako ustrašil, da je bruhač od šoka. potem so ga tam tete malo ogovarjale, pa sokec je spil, pa je bilo ok user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 286
23.11.2010 8:29:56   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

mnjam, mnjam, pogača je tko dobra, sploh če jo še naložišuser posted image

jaaaaa, a ne de? mora bit naložena user posted image  in obloženauser posted image
v glavnem, danes dobiva obiske, in je moj že naroču - pogačo. za obiske, seveda user posted image

naša pa je pokasirala SLINAVKO, nimam pojma kje.

boga... hm, mi smo mel enkrat na sumu, da jo tamala ima, pa je imela sam neke glivice, smo dobil kremo in je bilo naslednji dan že ok. ma saj jo hitr dobijo - v vrtcu, če imajo po rokah kako igračo, ki jo je prej poslinil otrok s slinavko... upam, da bo čimprej boljša...

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

joj učeraj so ubili boga u meni user posted image   

madonca, kako testiranje sta pa mela? hudo...

malega sem danes po dolgem času poslala v vrtec. še vedno kašlja, samo to izgleda da se bo kar vleklo in da je zato cel mesec doma nima smmisla. včeraj se je v trgovini vesil po vozičku (100x sva ga že opozorila da se bo prevrnil) in naenkrat se voziček s celotno težo prevrne njemu direktno na glavo. mali je bil čisto šokiran. no na glavi je kar lepa buška (za nas nič novega), samo se je pa tako ustrašil, da je bruhač od šoka. potem so ga tam tete malo ogovarjale, pa sokec je spil, pa je bilo ok user posted image

o srutek mali. ja, če se je pa takoooo luštno obešat na vozičku. to še naša dela, pa je punca. enkrat zadaj, pa še mal spredaj, pa pol bi šla notr, pa čez visela...
tko da če majo tamale vozičke, kar tistga vzamemo, pa ga ona z največjim veseljem rine, mami pa not meče user posted image
aja, kašljal bodo pa itak zdele celo zimo. sploh vrtičkarji, se mi zdi. ja pa saj čisto izolirat jih ne moremo, a ne?

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 287
23.11.2010 8:41:04   
5ra8
jutro čveke

evo neki za pomalčkat user posted image

user posted image

spet ta megla....bemo, bi ze raj sneg mela.

Katte, dobrodošla med nami user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 288
23.11.2010 9:39:59   
dramica
Jutro!
Vipercat tole je pa res najbrž bila oreng buška AUUUUuser posted image .Zdaj bo najbrž vedel da se ni za obešat,ampak samo nalagat, da bosta mami in ati velik nabavlauser posted image .
Petra tole res super zgleda-njamiuser posted image Joj jaz pa jutri spet na vago -imam pregled me bo najbrž kapuser posted image .Jaz sem pa opazila da se naš mali mal drugač premika, nima več takih akrobacji,sam vsake tolko butneuser posted image .Ja, ju3 imam zadnji uz, v čet. pa zakorakamo v 33ted.Če pomislim da je sestra rodila v 36ted,me kar mal user posted image kako daleč smo že.....

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 289
23.11.2010 9:44:49   
kaminek
auuuuuuuč, hitr se kej zgodi. bušk bo pa še velikouser posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 290
23.11.2010 9:45:02   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

jutro čveke

njami.....tole bi pa pozajtrkovala takoj, mi narediš 5ra8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sneg....menda v petek...potem boš pa slabe vole, ker ne boš mogla po plojdri kobacat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 291
23.11.2010 9:45:47   
kaminek

joj učeraj so ubili boga u meni user posted image  hec, jest sem kar uživala, samo moj pa je bil kar malo razočaran. testi so trajali 2 uri. najprej logični test, potem spominski (računanje), potem trije osebnostni testi in še pol ure govornih vprašanj. meni je bilo super, ker imam rada razne kvize, ankete in podobne zadeve.

potem so si te pa prvoščl. jst sm rešvala teste, dolge 4 ure, da te ubije. mi na konc ni blo nč več hecnuser posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 292
23.11.2010 9:46:40   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Še malo glasu od mene...sem imela tudi jaz pester teden za sabo...prejšnji teden mi je kooončno uspelo odplačat kredit za hišo, istem dnevu pa sem si kupila še nov avto in čez par ur še službo dobilauser posted image user posted image user posted image

ampak se je mož javil, da bo on prevzel, tako da bo do konca januarja on na porodniškiuser posted image user posted image Kar naj bo...sem mu rekla, da pričakujem, da bo vse tipi topi skuhano, pospravljeno, speglano, otroci spedenani, ker bo skoz doma in nekaj mu je za delatuser posted image user posted image (tako je on 1x meni rekel, pa nisem mogla bit zdaj tiho)user posted image ...

user posted image user posted image user posted image  za vse podvige vaney
in user posted image  za atija, ki bo na porodniški - bo potem, ko bosta oba nazaj v službi gotovo malo drugače gledal na gospodinjska opravila user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 293
23.11.2010 9:52:50   
Mala_princeska

naša pa je pokasirala SLINAVKO, nimam pojma kje. je taka bogica ponoč, čez dan pa še gre. ji dajem daleron proti bolečinam. jo je babi vzela pod okrilje, tko da grem lohk na šiht. zlata babiuser posted image .

a ste jo tud vi oz. otročki imel? dons se gremo pokazat zdravnici, pomagat itak ne morš, samo čakaš lahkouser posted image

s slinavko, če se prav spomnim je imela majch težave oz. njena pupika pred časom

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 294
23.11.2010 9:59:39   
Mala_princeska

malega sem danes po dolgem času poslala v vrtec. še vedno kašlja, samo to izgleda da se bo kar vleklo in da je zato cel mesec doma nima smmisla. včeraj se je v trgovini vesil po vozičku (100_x_ sva ga že opozorila da se bo prevrnil) in naenkrat se voziček s celotno težo prevrne njemu direktno na glavo. mali je bil čisto šokiran. no na glavi je kar lepa buška (za nas nič novega), samo se je pa tako ustrašil, da je bruhač od šoka. potem so ga tam tete malo ogovarjale, pa sokec je spil, pa je bilo ok user posted image

objemček za malega, najbrž mu je bila šola in ne bo več tega počenjal, so pa res vsi otročki isti - n je kot čigumi

pikepoke za posel

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 23.11.2010 10:00:24 >

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 295
23.11.2010 10:05:29   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

jutro čveke

njami.....tole bi pa pozajtrkovala takoj, mi narediš 5ra8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sneg....menda v petek...potem boš pa slabe vole, ker ne boš mogla po plojdri kobacat user posted image user posted image user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vse napišem pa spet sorrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyy user posted image

bemu mast....pa sm si rekla, skopiraj si...ne sej ne booooooo...na zdej pa mam....grrrrrrrrrrrrr user posted image

u glavnem...

če se zmenimo za kakšen miting, kofi + sendviči jih tud nardim pa sabo prpelem user posted image  al pa če do mene pridete na sendvič party user posted image  
Moj je reku da sm že prava mojtrica v delanju sendvičev, ker mu skor vsak dan nardim enga za na šiht....in zmer ga presenetim user posted image  v poz. smilsu seveda user posted image user posted image

Bom kobacala bom, mam glih nove škorne! user posted image user posted image

Dramica, misliš da boš tok hitra kot M? Po moje da ne no.
Mislim da je njo res presenetilo user posted image

ctrl + c in gremo...

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 296
23.11.2010 10:16:16   
Mala_princeska
Včer me je pa mala spravila do solzic – sreče….pridem v vrtec, ona pa pod mizo in telovadi in pomaha ter pravi: »dija« potem pa v objemček k meni, pa še vzgojiteljica je včeraj rekla da se je razgovorila in imela veliko za povedat – tako da sedaj več čebljamo in je res prisrčna user posted image

5ra8 pol pa res ej....enga velicga zame...

hm....porod....tkole je....ena kolegica je 2 otročka rodila prej, no ta tretjega pa ravno nekje ob roku - si je govorila da nima časa rodit in je ni prehitelo, no jaz pa obe punci čakala čez rok

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 297
23.11.2010 10:17:16   
Mala_princeska
danes pa imamo v vrtcu predavanje na temo: "obvladajmo našega neukrotljivega malčka", pa grem malo poslušat

Neposredna povezava do sporočila: 298
23.11.2010 10:19:52   
Mala_princeska
kaminek junijke09 se bomo decembra dobile v eni telovadnici z otročki, partnerji in lahko se nam pridružiš, če želiš te obvestim kdaj to bo in kje, bomo vesele če pridete....no do takrat pa seveda srečno Patriciji in pikepoke....

Neposredna povezava do sporočila: 299
23.11.2010 10:28:08   
Katte

hej, katte, saj tukaj čvekamo o vsem mogočem, pa včasih pade kak kofe, al pa palačinke... vse živo, v glavnem.
pa včasih rabimo kej pojambrat, včasih se pohvalimo...

vesna, kave sicer ne pijem, palačink nisem jedla že ne vem kako dolgo, pojamrat ali pohvalit se pa znam user posted image .
Kaminek in petra, tudi vama hvala za dobrodošlico. Sendvič izgleda pa super, jaz bi samo paradižnik ven vrgla user posted image .
vipercat, si imela to razgovor za službo? Jaz sem bila enkrat na takem razgovoru. Zelo zanimivo. Celo packe sem morala gledati. Sem videla same živali, karkoli že to pomeni user posted image . Razgovore je opravljala neka posredniška firma, niti ne vem, za kam točno je bilo. Takrat službe nisem dobila, imam pa zdaj dobro in stabilno službo, tako da se je izplačalo počakati.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?