|
RE: Dolenjke, 4.del 23.11.2010 8:29:56
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek mnjam, mnjam, pogača je tko dobra, sploh če jo še naložiš jaaaaa, a ne de? mora bit naložena in obložena v glavnem, danes dobiva obiske, in je moj že naroču - pogačo. za obiske, seveda IZVIRNO SPOROČILO: kaminek naša pa je pokasirala SLINAVKO, nimam pojma kje. boga... hm, mi smo mel enkrat na sumu, da jo tamala ima, pa je imela sam neke glivice, smo dobil kremo in je bilo naslednji dan že ok. ma saj jo hitr dobijo - v vrtcu, če imajo po rokah kako igračo, ki jo je prej poslinil otrok s slinavko... upam, da bo čimprej boljša... IZVIRNO SPOROČILO: vipercat joj učeraj so ubili boga u meni madonca, kako testiranje sta pa mela? hudo... IZVIRNO SPOROČILO: vipercat malega sem danes po dolgem času poslala v vrtec. še vedno kašlja, samo to izgleda da se bo kar vleklo in da je zato cel mesec doma nima smmisla. včeraj se je v trgovini vesil po vozičku (100x sva ga že opozorila da se bo prevrnil) in naenkrat se voziček s celotno težo prevrne njemu direktno na glavo. mali je bil čisto šokiran. no na glavi je kar lepa buška (za nas nič novega), samo se je pa tako ustrašil, da je bruhač od šoka. potem so ga tam tete malo ogovarjale, pa sokec je spil, pa je bilo ok o srutek mali. ja, če se je pa takoooo luštno obešat na vozičku. to še naša dela, pa je punca. enkrat zadaj, pa še mal spredaj, pa pol bi šla notr, pa čez visela... tko da če majo tamale vozičke, kar tistga vzamemo, pa ga ona z največjim veseljem rine, mami pa not meče aja, kašljal bodo pa itak zdele celo zimo. sploh vrtičkarji, se mi zdi. ja pa saj čisto izolirat jih ne moremo, a ne?
|
|
|