Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Se opravičujem za vse, ki sem vas prizadela. Sploh, niti slučajno nisem cilala na to, da bi katero obtoževala, da ni dojila!!!! Halo. No, zdaj mi je vsaj jasno, da imam velik gobec, ki zine po nepotrebnem... Ne opravičuj se, saj si se samo hecala. In nimaš "velikega gobca", pač si napisala to, kar smo pač me, ki nas je to v preteklosti prizadelo, vzele malo bolj resno, kot bi sicer. Jaz se opravičujem tebi, ker sem tak odreagirala. Glej, ko sva bili še v P, nisem mela dovolj mleka, in je že takrat dobivala dodatke. Velikokrat semmogla večkrat prosit za dodatek, plus tega še velikokrat full dolgo čakat nanj. Mala full lačna, jaz pa ji nisem mela kaj dat. Si lahko predstavljaš, kak se počutiš ob tem? Pol pa še ti katera sestra pribije, da naj se bolj trudiš Pa sem dala vse od sebe, res. Da ne govorim o tem, kolko ljudi me je spraševalo, če dojim in ZAKAJ ne. Kot da sem dolžna vsaki sosedi pojasnjevat In te ljudje (okolica) na nek način čudno gleda, češ to pa že ni dobro, da več ne dojiš Ko je bla stara 5 tednov, sva bili v B, ker je full polivala in je takrat dobla AR mleko. Po tem mleku je šele polivala, če je jedla pri meni.. Pa sem tak mela takrat samo še za vzorec mleka Veš kolko krat sem se jokala in očitala sama sebi, da sem nesposobna in slaba mama, ker ji ne morem dat niti nekaj osnovnega, kar je zanjo najbolje Nič slabega nisem mislila s tem, ko sem tole napisala. Hotla sem samo povedat, da je res težko, če ŽELIŠ, pa ne MOREŠ In vem, da si samo v šali rekla, ampak, ko je za nekoga to res boleče, žal tole težko vzame kot šalo Pa noben te nič ne obsoja, ali ti zameri, ker si to napisala, daleč od tega. Upam, da boš vsaj malo razumela, kako stisko lahko mamica doživlja, če res ne more dojit Upam, da tudi ti ne boš tega vzela kot slabo in da ne boš zamerila Vrjamem, da ti je hudo, ker si se trudila in ti ni uspelo. Jezna sem na sebe, ker sem bleknila in s tem "razkurila" vas, ki ste trpele, ker niste mogle dojit. Sama nisem imela teh težav in enostavno nisem niti razmišljala, da lahko katero prizadanem s tem. Popolnoma nič ti ne zamerim, le sebi, ker sem tak "konj". Nikoli nisem obsojala tistih, ki niso dojile. Ne tiste, ki niso hotele, ne tiste, ki niso mogle. Hudo mi je za tiste, ki so se trudle in jim ni uspelo. Vem, da bi se tudi sama sekirala, če mi ne bi uspelo. Je pa absolutno nesramno, da zdravstvo oz. nekateri ljudje v zdravstvu ne vrjamejo, da mamice enostavno nekatere ne morejo oz. nimajo dovolj mleka, dovolj kvalitetnega in jih obsojajo. Ti in pa druge ne sekirajte se zaradi dojenja. Nima smisla. Naša generacija je večinoma zrastla gor na AM, ker je bilo to v tistem času nekaj novega in "In". Niste ve krive, da niste mogle dojit in tudi vašim sončkom ni nič hudega zaradi tega. Valda jih imate rade in ste naredile vse najboljše za njih in hvaležni so vam in vas imajo neizmerno radi!
|