|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
18.11.2010 14:16:52   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Punce, ali ima katera viška kake bodije št 74 ali 80 z dolgimi rokavi? Vprašam najprej tu, preden grem v trgovino kupit. Če katera ima, se priporočam, če mi proda. Opazujem namreč, da vsak teden vzamem iz omare par bodijev ki so premali. Nekateri so sicer št. 74, ampak so neki mali. user posted image

uuufffffffffffffff vi pa ste hitri. user posted image ... mi bomo stari 16 mesecev pa nosimo št 74/ 80 user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 401
18.11.2010 14:20:07   
elevitka
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sem zaj papala joto z kislo repo .... bom ziher za kako kilco težja (sem požrla 2 talara) user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
18.11.2010 14:41:45   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Se opravičujem za vse, ki sem vas prizadela. Sploh, niti slučajno nisem cilala na to, da bi katero obtoževala, da ni dojila!!!! Halo. No, zdaj mi je vsaj jasno, da imam velik gobec, ki zine po nepotrebnem... user posted image

Ne opravičuj se, saj si se samo hecala. In nimaš "velikega gobca", pač si napisala to, kar smo pač me, ki nas je to v preteklosti prizadelo, vzele malo bolj resno, kot bi sicer. Jaz se opravičujem tebi, ker sem tak odreagirala.

Glej, ko sva bili še v P, nisem mela dovolj mleka, in je že takrat dobivala dodatke. Velikokrat semmogla večkrat prosit za dodatek, plus tega še velikokrat full dolgo čakat nanj. Mala full lačna, jaz pa ji nisem mela kaj dat. Si lahko predstavljaš, kak se počutiš ob tem? Pol pa še ti katera sestra pribije, da naj se bolj trudiš user posted image Pa sem dala vse od sebe, res. Da ne govorim o tem, kolko ljudi me je spraševalo, če dojim in ZAKAJ ne. Kot da sem dolžna vsaki sosedi pojasnjevatuser posted image In te ljudje (okolica) na nek način čudno gleda, češ to pa že ni dobro, da več ne dojišuser posted image Ko je bla stara 5 tednov, sva bili v B, ker je full polivala in je takrat dobla AR mleko. Po tem mleku je šele polivala, če je jedla pri meni.. Pa sem tak mela takrat samo še za vzorec mlekauser posted image
Veš kolko krat sem se jokala in očitala sama sebi, da sem nesposobna in slaba mama, ker ji ne morem dat niti nekaj osnovnega, kar je zanjo najbolje user posted image

Nič slabega nisem mislila s tem, ko sem tole napisala. Hotla sem samo povedat, da je res težko, če ŽELIŠ, pa ne MOREŠ user posted image In vem, da si samo v šali rekla, ampak, ko je za nekoga to res boleče, žal tole težko vzame kot šalo user posted image Pa noben te nič ne obsoja, ali ti zameri, ker si to napisala, daleč od tega. Upam, da boš vsaj malo razumela, kako stisko lahko mamica doživlja, če res ne more dojit user posted image

Upam, da tudi ti ne boš tega vzela kot slabo in da ne boš zamerila user posted image

Vrjamem, da ti je hudo, ker si se trudila in ti ni uspelo. Jezna sem na sebe, ker sem bleknila in s tem "razkurila" vas, ki ste trpele, ker niste mogle dojit. Sama nisem imela teh težav in enostavno nisem niti razmišljala, da lahko katero prizadanem s tem. Popolnoma nič ti ne zamerim, le sebi, ker sem tak "konj". Nikoli nisem obsojala tistih, ki niso dojile. Ne tiste, ki niso hotele, ne tiste, ki niso mogle. Hudo mi je za tiste, ki so se trudle in jim ni uspelo. Vem, da bi se tudi sama sekirala, če mi ne bi uspelo. Je pa absolutno nesramno, da zdravstvo oz. nekateri ljudje v zdravstvu ne vrjamejo, da mamice enostavno nekatere ne morejo oz. nimajo dovolj mleka, dovolj kvalitetnega in jih obsojajo.

Ti in pa druge ne sekirajte se zaradi dojenja. Nima smisla. Naša generacija je večinoma zrastla gor na AM, ker je bilo to v tistem času nekaj novega in "In". Niste ve krive, da niste mogle dojit in tudi vašim sončkom ni nič hudega zaradi tega. Valda jih imate rade in ste naredile vse najboljše za njih in hvaležni so vam in vas imajo neizmerno radi! user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 403
18.11.2010 14:54:13   
Lenči_

Kdor čaka, dočakaaaaaaaaaa user posted image user posted image Moj prihaja domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne moreš verjet user posted image Tako delam, kot da bi prišel domov ob 8h zjutraj ali pa kot da bi mel dopust user posted image

user posted image user posted image user posted image uživajte!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 404
18.11.2010 14:59:35   
Lenči_
Fajn se mejte dans na kavici, če se dobite. Jaz grem pol ob 5 na jogo se malo zrelaksirat in rastegnit.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 405
18.11.2010 15:00:52   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Punce, ali ima katera viška kake bodije št 74 ali 80 z dolgimi rokavi? Vprašam najprej tu, preden grem v trgovino kupit. Če katera ima, se priporočam, če mi proda. Opazujem namreč, da vsak teden vzamem iz omare par bodijev ki so premali. Nekateri so sicer št. 74, ampak so neki mali. user posted image

uuufffffffffffffff vi pa ste hitri. user posted image ... mi bomo stari 16 mesecev pa nosimo št 74/ 80 user posted image

mi smo tud že na številki 74, 80 in tudi 86 že ma keri bodi gor pri 8 mesecih. Imajo pa proizvjalaci drugačne velikosti številk user posted image grruser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 406
18.11.2010 15:02:12   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

bi ti rade volje pomagala ampak smo še sami na št. 80. Tak da... žal.
Bom pa pogledala, če imam kaj 74 odveč. Samo če ti nebo prepozno da ti javim komaj v soboto, ko domov pridem??
Imam pa nevtralne barve, da neboš mislila, da ti bom roza podturla user posted image

user posted image user posted image user posted image

Do sobote verjetno naš fant ne bo zrastel, ne? user posted image aja, verjetno si za nakupovanje mislila. Madona, sem smotana. user posted image Če bom kupovala, bom šla naslednji teden tak da ni panike.
ja, ja, roza pa to...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 407
18.11.2010 15:03:49   
katy83

aja? user posted image

Ja naš je velik zdaj 68 in ker je pač bajšekuser posted image user posted image user posted image mu moram 74 oblačit, pa še to so nekatere firme male, tak da včasih mu že kakega 80 oblečemuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 408
18.11.2010 15:07:57   
katy83

Kdor čaka, dočakaaaaaaaaaa user posted image user posted image Moj prihaja domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne moreš verjet user posted image Tako delam, kot da bi prišel domov ob 8h zjutraj ali pa kot da bi mel dopust user posted image

user posted image user posted image user posted image uživajte!

ooooo, kak sem vesela zate in za tvojo lepotičkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 409
18.11.2010 16:11:45   
sami0804

joj mate težke teme... no ste mele.... umori- groza no tud meni nebi bilo prijetno, če bi se to zgodilo v moji bližini

kile- sem v 2 mesecih skuhjšala po porodu na svoje kile.... zdaj imam še kako manj kot pred zanositvijo... pa ne hujšam... me dete tak zdela

rina in matcar...user posted image user posted image user posted image saj bo bolje ne more bit večno tak

To pa je dojenje. Vse, ki imate težave s težo - DOJIT, DOJIT user posted image Malo se hecam. Vem, da ni fajn!

Bom še jaz v luft skočila,da ne bom izjemauser posted image user posted image user posted image user posted image
Dojila oba otroka!
Pri prvem pridelala 5 kil plusa (dojila 13 mesecev)
pri drugi v 2,5 letih dojenja pridelala 19 kg!user posted image
Da obstajamo tudi take srečnice,ki poleg dojenja ne hujšamo pove dejstvo,da sem v istem tednu,ko se je mala odstavila od zize,shujšala 4 kg!!!
Kar se pa tiče podpore doječi materi s strani stroke,pa ne bi rajše...ob seh mučnih zgodbah mamic,ki so jih v p dobesedno je...v glavo zaradi dojenja,se je meni dogajalo obratno-maladva so veselo filali z AMuser posted image
Svoji trmi in 110%podpori mojega user posted image se lahko zahvalim,da sem dojila svoje otroke...

Lenči_ ne jemlji ,prosim tega kot napad nate,komentiram samo tvoj stavek...sem pa vesela,da si to omenila,da imamo vsaj možnost zagovarjat vsak svojo izkušnjo in teh je skoraj toliko kot dojenčkovuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 410
18.11.2010 16:13:20   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

hvala user posted image user posted image mi je pa prav muka sami spati user posted image

to ti pa verjamem...meni se to zgodi dvakrat v osmih dneh in je prav zoprno...

Sami kaj tvoj lubi dela v turnusu.

ly,moj dragi dela 4 izmeneuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 411
18.11.2010 16:18:07   
sami0804

Moram premetat omare in pregledat robo,kar lahko naredim jutri,ker se me danes ne dauser posted image .Sporočim,ko vidim,kako je stanjeuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 412
18.11.2010 16:20:24   
sami0804

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 413
18.11.2010 16:26:23   
sami0804

Da napišem raport za danes,ker se je fuuuul dogajalo:
Dopoldan smo malo smrkljo peljali v ORL ambulanto...novice so tak-takuser posted image .
Ima malo povečano žrelnico,dobili sva en sprejček in močno upam,da bo šlo skozi brez operacije...
Popoldne smo šli pa v Graz,v Toys'r'us,po Lego kocke in ostalo "obvezno opremo" za otroke (beri:igračeuser posted image ).Smo vzeli zraven še nečaka in je bilo...hm...pestrouser posted image user posted image za živčke in predvsem za denarnicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 414
18.11.2010 17:38:22   
majakla
Tudi mi smo na 74, 80 odvisno od cote,
na enih pa piše od 6-12 m, na drugih pa
od 12-18 mesecev, copatki in čevlji pa ali
20 ali 21.

Eno vprašanje: Kaj naj še pripravljam
maleckemu za zajtrk oz. večerjo, glede
na to da mu koščki še ne grejo ne vem
kak dol oz. mami je včasih lena, njemu
pa vedno ne paše keksolino, čokolino,
..., rad ima kruh z maslom. ??? Hvala
za polno odgovorov. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 415
18.11.2010 17:41:21   
majakla

Da napišem raport za danes,ker se je fuuuul dogajalo:
Dopoldan smo malo smrkljo peljali v ORL ambulanto...novice so tak-takuser posted image .
Ima malo povečano žrelnico,dobili sva en sprejček in močno upam,da bo šlo skozi brez operacije...
Popoldne smo šli pa v Graz,v Toys'r'us,po Lego kocke in ostalo "obvezno opremo" za otroke (beri:igračeuser posted image ).Smo vzeli zraven še nečaka in je bilo...hm...pestrouser posted image user posted image za živčke in predvsem za denarnicouser posted image user posted image user posted image

Držim pesti. user posted image user posted image user posted image

Mi smo bli isti, zamisli si,
da si še mala v trgovini pooooolni igrač,
uuuuuuuuuuuuuu user posted image .

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 416
18.11.2010 18:33:12   
arabela*
čeruser posted image

pozdravček na hitro.....

Otroci že napol v postli....digitalni internet priklopljen........slika tak gladka, da me oči bolijo...brezveze skratka......

Vsa sem v energiji, komaj čakam jutri zjutraj........ko mali otrok semuser posted image

V učbeniku še imam za prebrat 50 strani......upam, da rata danes.....ker jutri bo spet letanje cel dopoldan....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 417
18.11.2010 18:34:30   
arabela*
čvekala ne bo danes, ker ni časa......

lepo noč in se tipkamo jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 418
18.11.2010 18:50:58   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Tudi mi smo na 74, 80 odvisno od cote,
na enih pa piše od 6-12 m, na drugih pa
od 12-18 mesecev, copatki in čevlji pa ali
20 ali 21.

Eno vprašanje: Kaj naj še pripravljam
maleckemu za zajtrk oz. večerjo, glede
na to da mu koščki še ne grejo ne vem
kak dol oz. mami je včasih lena, njemu
pa vedno ne paše keksolino, čokolino,
..., rad ima kruh z maslom. ??? Hvala
za polno odgovorov. user posted image  user posted image  user posted image

kaj pa kak jogurt z pretlačeno banano, kak rogljiček masleni ali mlečna pletenica, gris, mlečni riž, sadna skuta, prosena kaša, kak močnik z kakavom, al pa če ima rad kruhec pa različne vrste kruheca pa kaki namazi, zelenjavni, junior pašteta, poli klobasa....sem lih gledla jedilnik kaj jejo otroci v jaslih...papica

< Sporočilo je popravil elevitka -- 18.11.2010 18:58:42 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 419
18.11.2010 19:01:20   
sami0804
                         IZREK DNEVA, MESECA, LETA...

SE POGOVARJATA DVE BLONDINKI.
PRVA:
A VEŠ, DA SE LAHKO OD TRDEGA PENISA DOBI RAK NA MATERNIČNEM VRATU?

DRUGA:
TEGA NE VEM, VEM PA, DA SE LAHKO DOBI OD MEHKEGA ŽIVČNI ZLOM. 

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 18.11.2010 19:08:08 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 420
18.11.2010 19:15:58   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Mi smo bli isti, zamisli si,
da si še mala v trgovini pooooolni igrač,
uuuuuuuuuuuuuu user posted image .

Si lahko zamislim ja...sem še zdaj taka,same oke so me tam...bi kar vse kupila...user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 421
18.11.2010 19:26:24   
elevitka

PRVA:

DRUGA:

user posted image user posted image user posted image user posted image sami oni prejšnji je tud bil zakon !

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 422
18.11.2010 19:35:15   
arabela*

PRVA:

DRUGA:

user posted image user posted image user posted image user posted image sami oni prejšnji je tud bil zakon !

ta je svetovnuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 423
18.11.2010 19:38:09   
matcar

aja? user posted image

Ja naš je velik zdaj 68 in ker je pač bajšekuser posted image user posted image user posted image mu moram 74 oblačit, pa še to so nekatere firme male, tak da včasih mu že kakega 80 oblečemuser posted image

Ja,mi pri 19 m nosimo 92,pa so nekateri že na knap,se mu gumbi odpirajo.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 424
18.11.2010 19:47:10   
matcar
Čer!

Jaz pa sem jedla piedine iz Cantanteja danes.Mnjaaaami!user posted image Zaj pa skočim pod tuš,pa pridem nazaj.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?