Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 21:36:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čuj,vrei si. Nič ne bluziš. Da ti ne bo pol žal. Kaj si rekla, si rekla. Grem zdaj posodo do konca pomit, pol pa pridem še eno o tašči zabluzit, se ste za. Pa pa (ne še pobegnit) Ja,kaj sem rekla,sem rekla.Drži,kot pribito. Glede na to,da zjutraj delam,bo bolj malo verjetno,da še bom tu,ko boš nazaj.Tak,da že zdaj,NOČKO od mene!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 21:38:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Grem froca spat spravit...pridem nazaj... pa nočka,matcar,če vmes pobegneš Nočko,Sami!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 21:41:19
|
|
|
|
elevitka
|
no moj malički se je danes odločil da on nebo šel ajat, da bo BB gledal... je pa kot zmešan ta teden kuj lampiča je dobo in okrogla lička-prej pa nisi nič v njega dobo ????? no končno je zaspal... pridem sem pa vas že ni več
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:02:04
|
|
|
|
majakla
|
Posoda pomita - evo me. Matcar: lepe sanje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:06:33
|
|
|
|
elevitka
|
kake majo na HBO.... s starim se reživa ko pečene mačke
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:07:37
|
|
|
|
majakla
|
Bravo Tai, priden si. Ni lepše, kot pa dete, ki rado papca, ne? Tote posode 'mam že puni kufer!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:08:33
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kake majo na HBO.... s starim se reživa ko pečene mačke Mi pa nimamo HBOja. :( Kaj te je?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:10:24
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bravo Tai, priden si. Ni lepše, kot pa dete, ki rado papca, ne? Tote posode 'mam že puni kufer! to pa res... kr na lepem ga je spipalo..... prej pa ene pol leta nič kaj ni htel jest
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:11:17
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kake majo na HBO.... s starim se reživa ko pečene mačke Sem pogledla na navadni HBO,pa majo neki dokumentarni film...sem se vstrašila,da sta pod vplivom kakih opojnih substanc
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 18.11.2010 22:12:27 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:11:21
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kake majo na HBO.... s starim se reživa ko pečene mačke Mi pa nimamo HBOja. :( Kaj te je? neka komedija.... dekliščina in fantovščina scene pa take da te kap
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:12:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kake majo na HBO.... s starim se reživa ko pečene mačke Sem pogledla na navadni HBO,pa majo neki dokumentarni film...sem se vstrašila,da sta pod vplivom kakih opojnih substanc
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:14:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kake majo na HBO.... s starim se reživa ko pečene mačke Mi pa nimamo HBOja. :( Kaj te je? neka komedija.... dekliščina in fantovščina scene pa take da te kap Jaz bi tudi mela HBO!!! Moj pa je dal Nika spat (ob 20.30 že), pa ne vem kdo je prvi zacumal - vse tiho je in nikjer nobenega. K... pa taki ded!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:17:02
|
|
|
|
majakla
|
Joj, zdaj paje že še stroj odpiskal - grem se te s perilom družit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:17:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kake majo na HBO.... s starim se reživa ko pečene mačke Mi pa nimamo HBOja. :( Kaj te je? neka komedija.... dekliščina in fantovščina scene pa take da te kap Jaz bi tudi mela HBO!!! Moj pa je dal Nika spat (ob 20.30 že), pa ne vem kdo je prvi zacumal - vse tiho je in nikjer nobenega. K... pa taki ded! Čez kako leto že lahko pričakuješ tamalega,kak potiho pride iz sobe pa ti reče:psssst...ati spi...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:19:10
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kake majo na HBO.... s starim se reživa ko pečene mačke Sem pogledla na navadni HBO,pa majo neki dokumentarni film...sem se vstrašila,da sta pod vplivom kakih opojnih substanc saj so naliti ko mine pa same ****rije delajo enemu revežu so dali tableto za potenco-konja.... in revež hodi že ceu dan z trdim okoli-fris pa taki da te kap.... ga pa v eno namaka.....pa na fantovščini dekleta tekmujejo v plesu-striptiz... pa se en ded cuj pojavi- to te kap kake delajo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:20:23
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kake majo na HBO.... s starim se reživa ko pečene mačke Mi pa nimamo HBOja. :( Kaj te je? neka komedija.... dekliščina in fantovščina scene pa take da te kap Jaz bi tudi mela HBO!!! Moj pa je dal Nika spat (ob 20.30 že), pa ne vem kdo je prvi zacumal - vse tiho je in nikjer nobenega. K... pa taki ded! iiii kak lepo, meni se to ne more zgodit- ker moj ga še nikol ni dal spat, ker mali zaspi na joški
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:21:56
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kake majo na HBO.... s starim se reživa ko pečene mačke Mi pa nimamo HBOja. :( Kaj te je? neka komedija.... dekliščina in fantovščina scene pa take da te kap Jaz bi tudi mela HBO!!! Moj pa je dal Nika spat (ob 20.30 že), pa ne vem kdo je prvi zacumal - vse tiho je in nikjer nobenega. K... pa taki ded! Čez kako leto že lahko pričakuješ tamalega,kak potiho pride iz sobe pa ti reče:psssst...ati spi...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:24:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kake majo na HBO.... s starim se reživa ko pečene mačke Sem pogledla na navadni HBO,pa majo neki dokumentarni film...sem se vstrašila,da sta pod vplivom kakih opojnih substanc saj so naliti ko mine pa same ****rije delajo enemu revežu so dali tableto za potenco-konja.... in revež hodi že ceu dan z trdim okoli-fris pa taki da te kap.... ga pa v eno namaka.....pa na fantovščini dekleta tekmujejo v plesu-striptiz... pa se en ded cuj pojavi- to te kap kake delajo Sem preklopila zdaj,ja...sam sem prej mislila,da sta vidva s tvojim zadeta,da se režita dokumentarcu ...eh,nesporazum...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:26:54
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kake majo na HBO.... s starim se reživa ko pečene mačke Sem pogledla na navadni HBO,pa majo neki dokumentarni film...sem se vstrašila,da sta pod vplivom kakih opojnih substanc saj so naliti ko mine pa same ****rije delajo enemu revežu so dali tableto za potenco-konja.... in revež hodi že ceu dan z trdim okoli-fris pa taki da te kap.... ga pa v eno namaka.....pa na fantovščini dekleta tekmujejo v plesu-striptiz... pa se en ded cuj pojavi- to te kap kake delajo Sem preklopila zdaj,ja...sam sem prej mislila,da sta vidva s tvojim zadeta,da se režita dokumentarcu ...eh,nesporazum... aja.... hehehe jaz sem bla včeraj zadeta od rumovih kuglic sem se režala ko krava ko sem vice brala.... me je stari gledal debelo kot da sem bolana malo jedva sem dihala.... sindrom smeha pač no
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:27:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kake majo na HBO.... s starim se reživa ko pečene mačke Mi pa nimamo HBOja. :( Kaj te je? neka komedija.... dekliščina in fantovščina scene pa take da te kap Jaz bi tudi mela HBO!!! Moj pa je dal Nika spat (ob 20.30 že), pa ne vem kdo je prvi zacumal - vse tiho je in nikjer nobenega. K... pa taki ded! iiii kak lepo, meni se to ne more zgodit- ker moj ga še nikol ni dal spat, ker mali zaspi na joški Joška je pa joška, tak je. Moje so pa pri 7ih, 8ih (ne vem več točno) mesecih odpovedale. Pa jih ni nič pogrešal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:28:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kake majo na HBO.... s starim se reživa ko pečene mačke Mi pa nimamo HBOja. :( Kaj te je? neka komedija.... dekliščina in fantovščina scene pa take da te kap Jaz bi tudi mela HBO!!! Moj pa je dal Nika spat (ob 20.30 že), pa ne vem kdo je prvi zacumal - vse tiho je in nikjer nobenega. K... pa taki ded! Čez kako leto že lahko pričakuješ tamalega,kak potiho pride iz sobe pa ti reče:psssst...ati spi... Komaj čakam
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?